Βρε σεις μη τρομαζετε τον κοσμο!θα βαλουμε την αργη χαρτογραφηση και θα πορευθουμε με το ρητο "του αργου η μανα δεν εκλαψε ποτε!! "
![]()
Βρε σεις μη τρομαζετε τον κοσμο!θα βαλουμε την αργη χαρτογραφηση και θα πορευθουμε με το ρητο "του αργου η μανα δεν εκλαψε ποτε!! "
![]()
Ταιναρο οκ.!!!!!
Ετερος......αποβιβαζω....
Λες?πεφτει και μακρια γμτ.!!
προσέχουμε για να έχουμε!...
θα πάτε μέσω Καλαμάτας?
Γιατι το ψήνω να 'ρθω.
ta liga apoktwntai me kopo,ta polla me kolpo.
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Λοιπόν για να το βάλουμε σε μια λογική βάση,
Το Ταίναρο μπορεί να το θέλω διακαώς, αλλά σημαίνει ότι θα πρέπει να βγάλουμε πολλά βαρετά διεκπεραιωτικά χλμ, για να δούμε μόνο το ακρωτήρι και κάτι λίγα ακόμα
Από την άλλη η Αρκαδία (Λυμποβίτσι - Χρυσοβίτσι - Βάστας) είναι σε καλύτερη απόσταση βολής, και θα δούμε περισσότερα δεν θα πάμε να μπλέξουμε στα χιόνια, προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας αναλόγως συνθηκών.
Τώρα Εγώ θα έρθω στο περίπτερο με όλους τους χάρτες, αν σώνει και καλά η παρέα θέλει Ακρωτήρι , και πιστεύουμε ότι το έχουμε... Let's roll guys![]()
Travel, Grow, Share
Αποφασίστε...να ξέρω τί θα διαβάσω....
Ας γυρίσουμε παραλιακά τότε, απο Λεωνίδιο.Με τα χαζολογήματα και τις τσιγαροστάσεις δε βγαίνει αυτό με τη διάρκεια ημέρας που έχουμε τώρα και μετά τις 5-6μμ πέφτει επικίνδυνα η θερμοκρασία ειδικά στα ορεινά κομμάτια...
Και χιόνι να μην έχει στα ορεινά της Αρκαδίας, θα έχει πάγο λόγω υγρασίας.
Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 04/01/2013 στις 10:08.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Μετά το Ταίναρο, σκεφτόμουν, να πάμε προς Λεωνίδιο. Ετσι οι δύο τελευταίες ώρες θα είναι εκτός βουνού.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!