Καθημερινά κάνω τη διαδρομή έξοδος-είσοδος Δουκ. Πλακεντίας - Περιφ. Υμηττού , πρωί – απόγευμα.
Χθες το απόγευμα τα φλας στις κάμερες άστραφταν συνεχώς.. Δεν το είχα παρατηρήσει άλλη φορά!
Μεγάλη προσοχή λοιπόν στα όρια ταχύτητας…
Καθημερινά κάνω τη διαδρομή έξοδος-είσοδος Δουκ. Πλακεντίας - Περιφ. Υμηττού , πρωί – απόγευμα.
Χθες το απόγευμα τα φλας στις κάμερες άστραφταν συνεχώς.. Δεν το είχα παρατηρήσει άλλη φορά!
Μεγάλη προσοχή λοιπόν στα όρια ταχύτητας…
Κι εγω κανω το ιδιο με κρυμμενη πινακιδα και μου συμβαινει καθε μερα σχεδον απο τα μεσα του Δεκεμβρη! Σε σημειο που βλεπω τα φλας να αστραφτουν και στους μπροστινους... Το νου σας!
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Ήθελα με το που έφτασα αεροδρόμιο να μπω από το κινητό και να ανοίξω θρεντ και να πω "παιδιά το νου σας, το φλας έχει πάει σύννεφο" αλλά λέω θα με πουν τρελό. Μέχρι κι εγώ με νόμιζα για τρελό.
Τι πράγμα ήταν αυτό ρε????? Ο Χριστός και η Παναγία!!! Αυτές δεν τράβαγαν φωτογραφίες, βίντεο τράβαγαν.
ΥΓ. Περιμένω όπου να'ναι να μου έρθει και το φιρμάνι να πάω να παραδώσω το δίπλωμα γαμώ το μ&%$#@ί που τους ξέρναγε.
φακ...:a37:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
http://www.youtube.com/watch?v=FutFDU_eK08
http://www.youtube.com/watch?v=3j1ihzMWxg0
Μπα...
αυτόματο και μάνιουαλ !
![]()
Γνωρίζει κανείς αν στέλνουν τις φωτογραφίες σπίτι?
Γιατί συνεπιβάτης με γόβα στιλέτο και ξανθό μαλί μέχρι τη σέλα ... Δύσκολα θα πείσω τη γυναίκα μου πως πρόκειται για το φίλο μου τον Μπάμπη..![]()
ουτε εγω κανω πλακα...(πραγματικες δικαιολογιες εννιοτε απο "καμμενους")..
νομιζω (χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος και ουτε να θελω να μαθω ποτε), οτι σου ερχεται απλα μια ειδοποιηση να πας απο εκει για να σου τις δειξουν τις φωτο...
αλλα καλο θα ηταν για το επομενο τριμηνο να εχεις στο νου σου να ανοιγεις αποκλειστικα και μονο εσυ την αλληλογραφια του σπιτιου...![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω..
Εδώ ο άλλος σκοτώνει - ληστεύει - βιάζει κλπ...
Και δεν δείχνουν τη φάτσα του στα κανάλια και αλλού..
Εμένα θα με δώσουν στεγνά ?? για 30 - 40 χιλιομετράκια παραπάνω?
Που είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα ρεεεε?