Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 92

Θέμα: Κράνος

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Mια που το έφερε και η κουβέντα ...Ξέχασα να πω πως όταν είχα το 1100 (και ενω ίδια νούμερα σε άλλες μάρκες κράνη καθόταν καλά στο κεφάλι μου) , μετά τα 160 με γυμνό μηχανάκι ,ένιωθα πως το κράνος ήθελε να φύγει από το κεφάλι μου .
    κακό αυτό, πολύ κακό...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από k7600 Προβολή μηνύματος
    καλησπερα και απο εμενα, λοιπον μετα απο χρονια με arai και με πολλα κρανοι της στην κεφαλα μου, προσφατα ειπα να δοκιμασω το hjc rpha 10. Δηλωνω απλα ερωτευμενος με το κρανος και εξηγουμαι. Παναλαφρο, αεροδυναμικο, στην τιμη συμπεριελαμβανεται και exta φιμε ζελατινα αλλα το κυριοτερο για μενα περα απ το βαρος ειναι και το οπτικο πεδιο. Για μενα αν μπορεις να ανεβεις λιγο σε τιμη μπορεις να παρεις ενα μονοχρομο. Εγω παντως σκεφτομαι ηδη την αγορα δευτερου ιδιου προς το Πασχα που ανακοινωσε οτι θα παρουσιασει και replica του Lorenzo (μιας και ειναι χορηγος του για το 2013).
    μου φαινεται καλη περιπτωση, ειδικα μετα απο αυτο που ειπε ο Lioulios...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    καλα εμενα δεν με ενδοιαφερει τι αστερακια βαζει το sharp γιατι τοτε κανεις δεν θα αγοραζε shoei h arai συμφωνα με αυτους. Εβαλα το λινκ απλα επειδη δειχνει τι εχει το καθενα και οχι την γνωμη τους. Επισεις εγω ΞΑΝΑΛΕΩ οτι το εσωτερικο κελυφος εχει την ιδια εφαρμογη και στα 2 κρανη και αυτο δε το αλλαζει το πως ειναι το εξωτερικο κελυφος . Το πως ειναι το κεφαλι μου ΜΕΣΑ σαν εφαρμογη δεν εχει να κανει σε τιποτα με το πως ειναι οι αεραγωγοι η το κουμπωμα , αυτο προσπαθω να εξηγησω. Μαλλον δεν καταφερνω να πω αυτο που θελω σωστα

Οσο για τα γυμνα ο συμφορουμιτης εχει δικιο αλλα νομιζω οτι ΣΕ ΟΛΑ τα γυμνα συμβαινει αυτο απο καποια ταχυτητα και μετα. Κανενα κρανος απο 160χαω και πανω δε θα σε κρατησει σταθερο -τουλαχιστον αυτο συνεβαινε σε μενα- απλως ακουμπαγα ντεποζιτο και πηγαινα οσο αντεχα

τες πα οπως εχω πει πολλακις και εγω και αλλοι εδω μεσα... Πηγαινε να δοκιμασεις κρανος ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ και ασε τι λεμε εμεις εδω μεσα.Μα δε μενεις και στο εβερεστ και βαριεσε να πας σε 5-6 μαγαζια στην Αθηνα να δοκιμασεις τι σου κανει σωστα (απο που θα το παρεις ειναι δικο σου θεμα τουλαχιστον να ξερεις τι σου κανει).
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

AgvK4 - 220km/h ...No problem ... Αλλά φασαρίίίαααααααααα !!!!!

Άρα έχουμε στο τραπέζι τρεις επιλογές μέχρι στιγμής με αρκετή διαφορά στη τιμή μεταξύ τους κιόλας...
    AGV (~200)
    HJC (~300)
    SHOEI (~400)

EVI αυτο που λες πολύ σωστό, περί δοκιμής, όμως η αεροδυναμική δε φαίνεται από τη δοκιμή στο μαγαζί, αλλά είναι κρίμα κι άδικο να σκάσεις ένα 400άρι, και να κοπανάνε όλα στα 100mph...
    Αυτή είναι και η χρησιμότητα του φόρουμ, να παίρνουμε ιδέες και γνώμες, και ευχαριστώ όσους ασχολούνται μαζί μου

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Xr1000 μην παρεις πρωτον γιατί δεν έχει αφαιρούμενα εσωτερικά,για να το πλένεις το κανεις μπλούμ.2ον είναι παλιό μοντέλο και στα λεφτά αυτα παίρνεις κάτι πολύ πιο καινούριο σε χρονολογία.

Φάουλ. Όλα είναι πλήρως αφαιρούμενα, έχω το 1000 τρία χρόνια τώρα. Πέρυσι δε αντικατέστησα τα "μάγουλα" λόγω του ότι είχαν κάτσει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    κακό αυτό, πολύ κακό...
    Και να πω και πως επειδή εμένα δεν μου έκατσε το Σοέι , δεν πάει να πει πως δεν κάθετε γενικά .... Έχχι αναφερθεί πολάκις . Σε μερικά κεφάλια δεν κάνουν όλα τα κράνη ...Και σύμφωνα και με αυτούς που έχω ακούσει ...Τα arai θα μου έκαναν πολύ όμορφα ,αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ

EVI αυτο που λες πολύ σωστό, περί δοκιμής, όμως η αεροδυναμική δε φαίνεται από τη δοκιμή στο μαγαζί, αλλά είναι κρίμα κι άδικο να σκάσεις ένα 400άρι, και να κοπανάνε όλα στα 100mph...
    Παντως ρε Αριστειδη, μηχανη οδηγεις και μαλιστα γυμνο. Θα τον τρως τον αερα και το κοπανημα και το θορυβο.

Ακομα να διαλεξεις κρανος?

Άρα έχουμε στο τραπέζι τρεις επιλογές μέχρι στιγμής με αρκετή διαφορά στη τιμή μεταξύ τους κιόλας...
    AGV (~200)
    HJC (~300)
    SHOEI (~400)
    Ποιο απο αυτα δοκιμασες?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

καιρό είχανε τα μάτια μου να δούνε τα δικά σου (καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα)
    το SHOEI, και μου άρεσε πάρα πολύ, μόνο με τη τιμή τα χαλάσαμε λίγο...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

και το HJC που δοκίμασα σήμερα καλό μου φάνηκε σαν εφαρμογή, έχει και τα extra στη συσκευασία, αλλά ξεκινάει η γνωστή μακακία του εγκεφάλου:
    να δώσω ένα 50άρι ακόμα να πάρω τον Ιάπωνα ???
    μάλλον θα βάλω και το AGV, γιατί εκεί μιλάμε πλέον για αρκετά καλή διαφορά τιμής...
    για τα SUOMY που μου σύστησε ένας φίλος, καμία άποψη ?
    Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 09/01/2013 στις 12:32.

ψαναψόφα φούστη γλάρε

shark δοκιμασες?

από που πήρες τις τιμές? από τα καταστήματα ή ιντερνετ?

υγ.... suomy που είχα πολύ παλιά, μια χαρά ήταν (και αρκετά αθόρυβο και ελαφρύ)....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Άσχετο σχετικό, ποιας εταιρείας τα κράνη σου δίνουν το μεγαλύτερο οπτικό πεδίο; Σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο "άνετα", όχι τόσο κλειστοφοβικά. Ψάχνω για κράνος, όχι για μένα, αλλά για άτομο που προσπαθώ να εξοικειώσω με τη χρήση κράνους. Το Arai μου πχ είναι κάπως κλειστοφοβικό.
    Διάβασα καλά λόγια για τα HJC. Τι λέτε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    shark δοκιμασες?

από που πήρες τις τιμές? από τα καταστήματα ή ιντερνετ?

υγ.... suomy που είχα πολύ παλιά, μια χαρά ήταν (και αρκετά αθόρυβο και ελαφρύ)....
    για το HJC πήγα στην COLORI (320€ τελική το μαύρο), και μέσω internet που το είδα δεν βρήκα κατι που να αξίζει τον κόπο από πλευράς τιμής
    το SHOEI το είδα στο megastock στη Π. Ράλλη (380€ τελική το μαύρο), και ομοίως δεν είδα κάτι καλύτερο από πλευράς τιμής στο net
    το 1000 έψαχνα σε στοκ, αλλά στο νούμερό μου δε παίζει

Shark - Suomy δεν έχω δει ακόμα, επίσης είχα και το Arai Chaser κατα νου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Άσχετο σχετικό, ποιας εταιρείας τα κράνη σου δίνουν το μεγαλύτερο οπτικό πεδίο; Σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο "άνετα", όχι τόσο κλειστοφοβικά. Ψάχνω για κράνος, όχι για μένα, αλλά για άτομο που προσπαθώ να εξοικειώσω με τη χρήση κράνους. Το Arai μου πχ είναι κάπως κλειστοφοβικό.
    από τα 2 που είπα παραπάνω, νομίζω το SHOEI μου έδινε καλύτερη "αίσθηση"
    κακά τα ψέματα βέβαια, αν δεν οδηγήσεις με το κράνος για κάποιο διάστημα, όσο κι αν τα φοράς σε ένα μαγαζί, δύσκολα θα καταλάβεις τι παίζει

ψαναψόφα φούστη γλάρε

ξέρω οτι πολλοί θα κράξουν εδώ μέσα αλλά εφόσον καταλήξεις κάπου, δες τιμές/προσφορές και στο fc moto

με αντικαταβολή πάντα....

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Έχω το HJC- HQ1, απο Shark, Arai, Biffe που έχω, έχει το μεγαλύτερο ελεύθερο οπτικό πεδίο, ειδικά η διαφορά με Shark + Arai είναι ολοφάνερη με το που το φορέσεις.

Και αν θυμάμαι καλά, έχουμε το ίδιο Arai, Chaser Jolly Roger!!
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ξέρω οτι πολλοί θα κράξουν εδώ μέσα αλλά εφόσον καταλήξεις κάπου, δες τιμές/προσφορές και στο fc moto

με αντικαταβολή πάντα....
    δεν έχει καμία διαφορά Σπύρο

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...-10-Black-0001

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...100-Black-0001

ίδιες τιμές με εδώ, χωρίς καν τα έξοδα αποστολής

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κρανος XXS
    από sloumos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη