Σελίδα 27 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 172223242526272829303132 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 482

Θέμα: Τζάκια : Σήμερα ντουμανιάσαμε στην αιθάλη στα ΒΠ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Το να μην είμαστε ίδιοι προϋποθέτει αλλαγή αρχικά σε ατομικό επίπεδο. Και μετά θα έρθει το ομαδικό και η αδελφικότητα. Κάποιοι τα καταφέρνουν. Κάποιοι (οι περισσότεροι) τα κάνουν χειρότερα γιατί τα πράγματα πάνε κάθε μέρα και χειρότερα και με αυτόν τον τρόπο αμύνονται. Είναι μια ηθική ωφελιμιστική (χειρίστου είδους πολλές φορές) αλλά δυστυχώς στα δύσκολα, ο άνθρωπος στον ωφελιμισμό αναζητάει τη λύση του προβλήματός του. When the shit hits the fan, που λέν' και οι σωτήρες μας οι Αμερικάνοι, τράβα ζήτα από τον αμόρφωτο/απαίδευτο κλπ να αλλάξει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και χωρίς την ηγετική φυσιογνωμία τον εαυτό του. (γιατί και στην όποια επανάσταση δεν ξύπνησε ξαφνικά από μόνος του ο πειναλέος)

Τελικά λύση υπάρχει ή όχι κατ'εσέ γιατί με μπέρδεψες. Γιατί αν λες ότι δεν παίζει χάπι εντ.....

Τέσπα.

Συμφωνώ με τη βαρύτητα του "εγώ δεν έζησα σα ΜΠΟΥΣΤΗΣ"

Κάτι παραπλήσιο θεωρώ κι εγώ

Αυτιά...
    Χάπι έντ δεν υπάρχει στη ζωή, αφού μια μέρα τα τινάζεις.
    Η ιστορία διδάσκει επίσης το πόσο σκληρή είναι η ζωή.
    Εδώ κουβεντιάζουμε για το πώς θ αρχίσουμε να την κάνουμε κάπως καλύτερη…
    Ή πιο σωστά πως θα επιταχύνουμε τα πράγματα.
    (γιατί πολλά έχουν βελτιωθεί σε σχέση με το 1940 πχ και πολλά θα μπορούσαν ακόμα ν αλλάξουν)
    Τώρα για τα άλλα ισχύει αυτό που σου είπα και πριν.
    Ο Νόμος που απαγορεύει να ασκήσεις βία.
    Όταν λοιπόν οι άνθρωποι που έχουν ιδέες, ιδανικά και όνειρα για ν αλλάξουν τον κόσμο έρθουν στη θέση του να μπορούν να νομοθετούν εκεί υπάρχει δραστική πια αλλαγή.
    Θα μου πεις δεν είναι σωστό, δημοκρατικό κλπ
    (και δεν είναι) αλλά προέχει το συμφέρον των πολλών από την «ελευθερία» των λίγων και τις συνέπειες της.
    Ως εκ τούτου ρε σ έπιασα να πουλάς ναρκωτικά?
    Εθνική Αθήνα Γιάννενα και υπόγεια να μη χαλάει η φύση.
    ΓΚΑΖΜΑ και βάρα πούστη ώσπου να λιώσεις.
    (τυχαίο παράδειγμα)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    υ.γ.μεχρι να ξεκουνησετε απο τους καναπεδες να ξερετε οτι καποιοι το εχουν κανει ηδη.αυτο εχει ενα καλο κι ενα κακο.εξαρταται απο ποια πλευρα εισαι.οποιος καταλαβε...καταλαβε.
    Εγώ θα πάω στον ντιμ Χίος σε λίγο...

και ένα ιμέιλ που πήρα
    ---------------------------------------------

ΔΕ...... ΡΕ ΚΡΑΤΟΣ!

Δηλαδή πόσο έξυπνοι είναι οι μηχανισμοί σου, ρε Κράτος, που θέλουν να με βάλουν να πλακωθώ με τους φαρμακοποιούς επειδή μου ζητάνε να πληρώσω τα φάρμακά μου; Πλήρωσα ποτέ ασφαλιστικές εισφορές στο φαρμακοποιό; Τίποτα δε μου χρωστάει εκείνος. Εσύ μου τα χρωστάς, Κράτος απατεώνα.
    Πόσο έξυπνο είσαι, ρε Κράτος, που βάζεις τους μηχανισμούς σου να με πείσουν ότι «Κράτος είμαστε όλοι»; Εγώ είμαι πολίτης. Εσύ έχεις υποχρέωση να με υπηρετείς. Εγώ σε πληρώνω χρόνια ολόκληρα. Κι εσύ με κλέβεις χρόνια ολόκληρα. Αν είναι να μπει κάποιος φυλακή επειδή χρωστάει στον άλλον, είσαι εσύ κι όχι εγώ. Δεν είσαι ανώνυμο κράτος. Έχεις το πρόσωπο του κάθε κόμματος που υποσχέθηκε να με υπηρετεί και το ονοματεπώνυμο του κάθε πρωθυπουργού.
    Πόσο γαλαζοαίματο είσαι, ρε Κράτος καθώς όλοι όσοι μπερδεύονται με τα της διαχείρισής σου αποτελούν μια τεράστια οικογενειακή συγκέντρωση; Ο Γιάννος Παπαντωνίου βάφτισε την κόρη του Στουρνάρα. Η σύζυγος του Παπαντωνίου, δεν έχει δηλώσει τα χρήματα που είχε καταθέσει σε υποκαταστήματα της HSBC στη Γενεύη, ύψους άνω των 2 εκατ. δολαρίων και τώρα «ελέγχεται». Από ποιους ελέγχεται; Από υπηρεσίες των οποίων o Στουρνάρας είναι πολιτικός προϊστάμενος. Θες να με τρελάνεις ρε Κράτος, και να πειστώ ότι μέσα σ' ένα τεράστιο σόι πολιτικο-επιχειρηματιών ελέγχεστε μεταξύ σας;
    Για πόσο μάγκας περνιέσαι ρε Κράτος που αρνήθηκες να χρησιμοποιήσεις την έστω πειραγμένη λίστα Λαγκάρντ με το επιχείρημα ότι δεν προερχόταν από νόμιμη πηγή; Εδώ ρε Κράτος γελοίο έχεις δημιουργήσει τετραψήφιο αριθμό για να ρουφιανευόμαστε ανώνυμα οι πολίτες μεταξύ μας έστω και για «περίεργα πολυτελή βίο», κι όταν πέσει ανώνυμη ρουφιανιά, πας και κάνεις έλεγχο. Αυτό είναι νόμιμο δηλαδή, αλλά η λίστα Λαγκάρντ που ήξερες ποιος σου την έδωσε, δεν είναι;
    Πόσο απίστευτος καραγκιόζης είσαι ρε Κράτος που θες να με πείσεις ότι κυνηγάς τη φοροδιαφυγή, την ώρα που για ακόμη μια φορά τη νομιμοποιείς παρέχοντας μια ντουζίνα φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές; Αυτό δεν είναι νόμιμη φοροδιαφυγή δηλαδή; Αλλά επειδή συνήθισες κάθε μέρα να δίνεις στη δημοσιότητα ονόματα συλληφθέντων για χρέη εκατομμυρίων στο Δημόσιο και θες να σου λέμε «μπράβο» και «ζήτω», για πες μας πόσα μάζεψες απ' όλους αυτούς; Για εκατοντάδες εκατομμύρια έκανες συλλήψεις. Γιατί δε μας λες πόσα πήρες; Μήπως επειδή δεν πήρες τίποτα; Μήπως επειδή τους ήθελες μόνο για πυροτέχνημα; Μήπως επειδή η νομοθεσία σου που διευκολύνει τη φοροδιαφυγή, σ' έκανε να πάρεις μόνο τ'.... σου;
    Πόσο κωλοκράτος είσαι ρε Κράτος που ενώ ομολογείς ότι δε μπορείς ή το πιθανότερο δε θες να ελέγξεις τα τέσσερα όλα κι όλα διυλιστήρια που υπάρχουν στην Ελλάδα, έρχεσαι και φορτώνεις σ' εμένα την ποινή για λαθρεμπόριο καυσίμων; Δεν πήρα φέτος πετρέλαιο. Κυκλοφορώ στο σπίτι με 5 μπλούζες, 2 παλτά και 3 σώβρακα από μέσα εξ αιτίας των ελέγχων που δε θες να κάνεις και ζητάς να σε σεβαστώ;
    Πόσο ξεφτιλισμένο είσαι ρε Κράτος την ώρα που κάνεις τα πάντα για να ενισχύσεις τη φοροδιαφυγή σε κάθε κοινωνικό στρώμα; Εμένα, Κράτος τρισάθλιο, αν έρθει η ιδιοκτήτρια και μου προτείνει να δηλώνω ότι πληρώνω μικρότερο ενοίκιο επειδή της έχεις αυξήσει το φόρο αλλά τον μείωσες σε όσους νοικιάζουν ολόκληρα κτίρια και παίρνουν ενοίκια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, γιατί να της το αρνηθώ; Ούτως ή άλλως Κράτος σάπιο, μου αφαίρεσες το δικαίωμα να δικαιολογώ το ενοίκιό μου στη φορολογική δήλωση, ενώ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού θα μου κόψει 30 ευρώ που τα έχω ανάγκη. Αυτό γουστάρεις ανώμαλο Κράτος, να με κάνεις για 30 ευρώ τον μήνα συμμέτοχο στη φοροδιαφυγή κι ύστερα να βάζεις τον κάθε σκατοκουβά σου να δηλώνει ότι όλοι μαζί τα φάγαμε.
    Κράτος, δεν τα πηγαίναμε ποτέ καλά εμείς οι δύο. Χαίρομαι που βλέπω όλο και περισσότερους να μην τα πηγαίνουν καλά μαζί σου. Νιώθω ωραία που βλέπω χτεσινούς νοικοκυραίους να σε σιχαίνονται και να σε βρίζουν. Κράτος, κάθε μέρα που ξυπνάω μου ζητάς λεφτά. Δε σε νοιάζει πού θα τα βρω, αλλά μου ζητάς λεφτά για να καλύψεις τις τρύπες που αφήνουν οι πολιτικοί και οι κολλητοί τους επιχειρηματίες. Μου κόβεις κάθε φοροαπαλλαγή, αλλά διατηρείς όλες τις φοροαπαλλαγές στους βουλευτές. Κοροϊδεύεις ότι δε θα κόψεις τις φοροαπαλλαγές για τα παιδιά - λες και κάνεις χάρη - αλλά τα παίρνεις από το τέλος επιτηδεύματος και τα χαράτσια.
    Κράτος ασυγκράτητης ηλιθιότητας, μόνο δύο επιλογές μου αφήνεις. Ή να σαλτάρω ή να σε στείλω να πας να ..... Σε πληροφορώ μετά λύπης σου ότι δεν έχω κανένα σκοπό να σαλτάρω. Οπότε, άντε και......

ΟΥΦ, ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ........ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    ............

Απο εκεί και έπειτα ρε συ Γιώργο τι να πω; Πως μπορείς και μπαγλαρώνεις πόσο κόσμο σε ένα τσουβάλι με ένα μήνυμα σου, επειδή κάνουν μια συζήτηση σε ένα forum δεν ξέρω, το ξέρεις μόνο εσύ...
    πολυ ευκολα.οσοι κανουν κατι παραπανω απο αυτο που λενε οτι κανουν,δεν το λενε (η μαλλον για να ειμαι πιο ακριβης, δεν αναλωνονται στο να το λενε), αλλα το κανουν.

και για να λυσω την απορια σου κωστη,νικαια.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    και ένα ιμέιλ που πήρα
    ---------------------------------------------

ΔΕ...... ΡΕ ΚΡΑΤΟΣ!

Οπότε, άντε και......

ΟΥΦ, ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ........ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

πολυ ευκολα.οσοι κανουν κατι παραπανω απο αυτο που λενε οτι κανουν,δεν το λενε (η μαλλον για να ειμαι πιο ακριβης, δεν αναλωνονται στο να το λενε), αλλα το κανουν.

Μαλλον εχει ερθει η ώρα όλοι να κανουμε κάτι παραπάνω από αυτά που λέμε και χωρίς να το πολυσυζητάμε. Τα "κουκιά" τελειώσανε και είναι καιρός να τα μετρήσουμε.
    Ευτυχώς ή δυστυχώς.

AUFGEBRACHT Απόπειρα χιούμορ αγαπητέ σύμφωνα με το πνεύμα του bulmont. Μην θίγεσαι δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    27 σελίδες (!) ανάλυση, επειδή κάποιοι εκ των συμπολιτών μας την είδαν να κάνουν το σαλόνι τους σαλέ στο Chamonix ?

Απίστευτοι είσαστε ρε μάγκες...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLACKGAS Προβολή μηνύματος
    AUFGEBRACHT Απόπειρα χιούμορ αγαπητέ σύμφωνα με το πνεύμα του bulmont. Μην θίγεσαι δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.
    Μην αγχώνεσαι, δε θίχτηκα ούτε κατά διάνοια, άλλωστε έχω αυτοσαρκαστεί πολλάκις για το ελικοφόρο

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byr0n Προβολή μηνύματος
    27 σελίδες (!) ανάλυση, επειδή κάποιοι εκ των συμπολιτών μας την είδαν να κάνουν το σαλόνι τους σαλέ στο Chamonix ?

Όντως, τo κάναμε το thread chamonix καπέλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLACKGAS Προβολή μηνύματος
    Μαλλον εχει ερθει η ώρα όλοι να κανουμε κάτι παραπάνω από αυτά που λέμε και χωρίς να το πολυσυζητάμε.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byr0n Προβολή μηνύματος

Μπα, μην αγχώνεστε..... Στο indymedia να δεις τι γίνεται μέχρι να βγουν έξω και τα σπάσουν...

+ 1

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Η κρίση έχει και μερικά θετικά, μη νομίζεις, μαλλον για να το θέσω καλύτερα, έχει ορισμένες πραγματικότητες που δύσκολα τις αγνοείς με στρουθοκαμηλισμό ... μια από αυτές είναι ότι ανεξαρτήτως του τι λέμε και παπαρίζουμε σε φόρα, blogs, σε γνωστούς & φίλους και στον εαυτό μας τον ίδιο, πολύ σύντομα θα έρθουμε αντιμέτωποι με την αδυσώπητη αλήθεια που εν είδη κ*λοδάχτυλου μας τριβελίζει τον πισινό, άλλων περισσότερο, άλλων λιγότερο. Και τότε θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε μια πολυεπίπεδη και σκληρή πραγματικότητα που εκτείνεται από ακίνδυνα εκ πρώτης φιλοσοφικά, ηθικά και υπαρξιακά ζητήματα, μέχρι τα απολύτως απτά και επικίνδυνα του τύπου "πεινάω και κρυώνω". Σε μερικούς συμβαίνει ήδη, αν και πιστεύω ακράδαντα ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν ραγδαία στο μέλλον. Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν, μην τρελαίνεσαι, όλοι αργά ή γρήγορα θα έρθουμε αντιμέτωποι με τις επιλογές μας και θα υποστούμε τις συνέπειες της στάσης μας τα τελευταία 2+ χρόνια που το πράγμα έχει χοντρύνει... ή μήπως τελικά το πράγμα πάει πολύ πιο πίσω και για τις προσωπικές μας καβάτζες (και δεν αναφέρομαι στις υλικές) θα έπρεπε να έχουμε μεριμνήσει χρόνια πριν; Σε κάθε περίπτωση τα ψέμματα τελείωσαν, δεν πα να λέμε ή να κάνουμε ...ή να λέμε ότι κάνουμε... ή να κάνουμε και να μην λέμε.... δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ...μπορειτε να βγειτε απο τα σπιτια σας και να κανετε πραξη τις παπατζες που τσαμπουνατε.να φτιαξετε παιδεια, νομους, ευνομουμενα κρατη (τετοιο δεν ειμασταν αραγε πριν καποια χρονια?) και οτι αλλο μπορειτε για να βελτιωσετε την ζωη σας η εστω να περιορισετε τον χρονο της κλαψας σας.μεχρι τοτε συνεχιστε να γραφετε στα φορουμς,να τσακωνεστε στα μπλογκς και γενικα να σκορπατε τη ζωη σας οπως σας γουσταρει (δικια σας ειναι αλλωστε).

υ.γ.μεχρι να ξεκουνησετε απο τους καναπεδες να ξερετε οτι καποιοι το εχουν κανει ηδη.αυτο εχει ενα καλο κι ενα κακο.εξαρταται απο ποια πλευρα εισαι.οποιος καταλαβε...καταλαβε.

Βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ και κουβεντιάζουμε (ποστάρουμε/γράφουμε όπως θες πες το) για ένα θέμα. Άλλες φορές η κουβέντα μένει απολύτως on topic άλλες φορές γενικεύεται. Δε νομίζω ότι έπαιξε κανένας το ρόλο του κνίτη κι άρχισε τα τσιτάτα. Μια αρκετά πολιτισμένη κουβέντα θα έλεγα πως έγινε. Σε ένα φόρουμ είμαστε, κουβέντα κάνουμε. Φιλοσοφική, πολιτική, υποθετική σε κάθε περίπτωση, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράς έτσι. Τι θα έπρεπε δηλαδή να κάνουμε (εντός του φόρουμ εννοώ)? Να μπαίνουμε να λέμε την καλημέρα της ημέρας και να ξελογκάρουμε? Να γράφουμε μόνο στα αυστηρά μοτοσυκλετιστικά thread? Αν αυτός είναι ο σκοπός ας καταργηθούν οι γενικές συζητήσεις ή ας πέσει σκούπα όπου κριθεί απαραίτητο για να αποφεύγεται η online ανταλλαγή προβληματισμών κι απόψεων γύρω από διάφορα θέματα (δεν το λέω με κανένα ύφος. Σε ξένο σπίτι βρίσκομαι και τα πόδια μου στο τραπεζάκι δεν τα βάζω. Μόνο μοτοκουβέντες? Μόνο μοτοκουβέντες. Δεν κάνω εγώ κουμάντο. Άμα μου αρέσει κάθομαι άμα δε μου αρέσει φεύγω.)

Τέλος, δεν είδα κανέναν (απ'όσο θυμάμαι τουλάχιστον) να διατυμπανίζει το τί κάνει και τί δεν κάνει. Συνεπώς, το εάν εγώ κάθε βράδυ βάζω την μπαλακλάβα μου και βγαίνω και πετάω κοκτεηλάκια, ο άλλος είναι φίλος-μέλος του ΠΑΣΟΚ, ο άλλος καβαλάει το παπί και τραβάει κατά Περισσό μεριά, κι ο άλλος ενώ κλαίγεται για την αιθάλη, την ώρα που γράφει έχει το τηλέφωνο στο αφτί και παραγγέλνει ξύλα για το τζάκι του, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το φόρουμ. Ούτε θα μάθουμε ποτέ τίποτα από τα παραπάνω, ούτε κι έχει κάποιο νόημα. Εδώ απόψεις ανταλλάσσουμε και βάσει αυτών κρίνουμε και κρινόμαστε.

Το αν έχουμε σηκωθεί από τον καναπέ και ποιοί και για ποιό λόγο, ουδεμία σχέση έχει με το αν κουβεντιάζουμε σε ένα φόρουμ. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τα συσχετίζεις και προς τι τέτοια αντίδραση.

Ίντερνετ στα χαρακώματα δε θα έχουμε, οπότε σε εκείνη την περίπτωση όποιος έγραφε θα καρφωνόταν ότι είναι σπίτι του. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν και χαρακώματα (με την κυριολεκτική σημασία).

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Μπα, μην αγχώνεστε..... Στο indymedia να δεις τι γίνεται μέχρι να βγουν έξω και τα σπάσουν...
    ουυυυυ 666!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Η κρίση έχει και μερικά θετικά, μη νομίζεις, μαλλον για να το θέσω καλύτερα, έχει ορισμένες πραγματικότητες που δύσκολα τις αγνοείς με στρουθοκαμηλισμό ... μια από αυτές είναι ότι ανεξαρτήτως του τι λέμε και παπαρίζουμε σε φόρα, blogs, σε γνωστούς & φίλους και στον εαυτό μας τον ίδιο, πολύ σύντομα θα έρθουμε αντιμέτωποι με την αδυσώπητη αλήθεια που εν είδη κ*λοδάχτυλου μας τριβελίζει τον πισινό, άλλων περισσότερο, άλλων λιγότερο. Και τότε θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε μια πολυεπίπεδη και σκληρή πραγματικότητα που εκτείνεται από ακίνδυνα εκ πρώτης φιλοσοφικά, ηθικά και υπαρξιακά ζητήματα, μέχρι τα απολύτως απτά και επικίνδυνα του τύπου "πεινάω και κρυώνω". Σε μερικούς συμβαίνει ήδη, αν και πιστεύω ακράδαντα ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν ραγδαία στο μέλλον. Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν, μην τρελαίνεσαι, όλοι αργά ή γρήγορα θα έρθουμε αντιμέτωποι με τις επιλογές μας και θα υποστούμε τις συνέπειες της στάσης μας τα τελευταία 2+ χρόνια που το πράγμα έχει χοντρύνει... ή μήπως τελικά το πράγμα πάει πολύ πιο πίσω και για τις προσωπικές μας καβάτζες (και δεν αναφέρομαι στις υλικές) θα έπρεπε να έχουμε μεριμνήσει χρόνια πριν; Σε κάθε περίπτωση τα ψέμματα τελείωσαν, δεν πα να λέμε ή να κάνουμε ...ή να λέμε ότι κάνουμε... ή να κάνουμε και να μην λέμε.... δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
    νομιζεις κωστα.το μονο που κερδιζει τον φοβο ειναι η ελπιδα.ετσι θα καταπνιγεις τον φοβο σου (οχι εσυ,μην το παρεις προσωπικα) οσο σου δινουνε ελπιδα.και θα σου δινουνε τοση ελπιδα οση θα θελουνε αυτοι.μη νομιζεις οτι η κυριακη ειναι κοντα η θα ερθει συντομα λοιπον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ..............
    θα σου απαντησω τι με ενοχλει και αντεδρασα ετσι μια και αυτη διακρινω σαν την κυρια απορια σου στο ποστ σου.
    με ενοχλει που κανουμε (βαζω κι εμενα μεσα για να μην προσωποποιησω την κατασταση) ακριβως οτι κατηγορουμε.και το κανουμε σε μονιμη βαση.δλδ...
    ειμαστε σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ και σαφεστατα αποφασισε η ομαδα διαχειρισης να δωσει ενα χωρο για τα οτι να 'ναι περα απο τα μοτοσυκλετιστικα μας.το εκανε πιστευοντας οτι η χρηση θα γινει σε λογικα πλαισια.αντ' αυτου παρατηρω οτι στο μπαζαρ ελαχιστοι (σε σχεση με τους ενεργους) εμφανιστηκαν,η παρουσιαση που ειχε ανακοινωσει ο Gallos πηγε απατη (και ναι ειχε να κανει με μοτοσυκλετα), οι τακτικες συναντησεις μας σταματησαν, σκεφτονται καποιοι στην ετησια εκδρομη να κανουμε καποιο event αλλα απο προηγουμενες εμπειριες μου στο φορουμ ο κοσμος δεν συμμετεχει.αντιθετα συμμετεχει σε θεωρητικες κουβεντες και μονο.αρα λοιπον δεν γινεται μια λελογισμενη χρηση του χωρου.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!!!!
    η θα καψουμε τη μιση ευρωπη για να ζεσταθουμε η να πα να πεθανουμε.α και οποιος ειναι για το κατι παραπανω ειναι απο γραφικος μεχρι και που τον εχουμε χεσμενο.εμεις οι φωτεινοι παντογνωστες που τα ξερουμε ολα και τα κανουμε ολα καλα!!!!το ειπε παραπανω και ο βυρωνας.27 σελιδες επειδη καποιοι αποφασισανε να κανουνε το σπιτι τους σαμΟνι.
    οχι δεν θα το κλειδωσω το θεμα.να καταλαβετε θελω οτι εδω ειμαστε γιατι αγαπαμε τις μοτοσυκλετες μας και λεμε και καμια κουβεντα περα απο αυτες.εγω βλεπω 200 μνμτα του χ,αλλα τοσα του ψ, κατι κατεβατα με υπεραναλυση του ω για ενα θεματακι που θα το ξεπερασουμε καταπινοντας το και αυτο οπως καναμε σε τοσες αλλες εκφανσεις της καθημερινοτητας μας και το μονο που ειπα ειναι οτι οποιος θελει να αλλαξει κατι ας το αλλαξει στον πραγματικο του κοσμο και ας σταματησει την (οποιαδηποτε) κλαψα, κανοντας μια πιο λελογισμενη χρηση των διαφορων ενοτητων του φορουμ.

το ειπα σαν αποψη.δεν ειναι υποχρεωτικο κανεις να συμφωνησει μαζι μου
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ο χιτλερ και τα μουλικα του ζουνε και ειναι με κοστουμια .Τωρα ειναι στα φορτε τους.Οι ουνοι ξαναρχονται.Τελικα επρεπε να φανε μια πυρηνικη βομβα το 45 και εξαφανιση απο τον χαρτη.Τωρα ....νατα μας παλι .....καλως τα παιδια.
    Δε τραβατε κατα Ρωσια ρε καλοπαιδα,εχει κατι πετρελαιοπηγες ........θα φατε παλι κολοδαχτυλο.
    Στην παρουσα φαση ετυχε να εχουμε τους δοσιλογους που ειπαν το ΝΑΙ ....περαστε και γ@μηστε τον κοσμακη.

Αλλα μηπως οι γερμανοι ειναι φιλοι μας?? Στην θεση του Γιαλουφρη βαλτε την γιωργακη και την σαμαρα.....http://www.youtube.com/watch?v=Has9Bvlyxdk

Παρόμοια θέματα

1. Η πρωτη πιστα στην Κρητη στα Χανια!!!
    από DrIoannis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 19:54
  2. Καφεδακι (με ολιγη βολτα), σημερα στις 6:00 στην καντινα
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2006, 16:42
  3. Σημερα τριτη καφες στα Λιμανακια στις 6+
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 16:34
  4. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία