πέραν της πλάκας, έχω την εντύπωση ότι η γενιά μου είναι σαφώς ωριμότερη από τη προηγούμενη...
ξεκράνωτους και άζωνους βλέπω συνήθως 40ρηδες - 50ρηδες και όχι της ηλικίας μου
p.s. μη μου τη πέσουν οι δεινόσαυροι του φόρουμ παρακαλώ![]()
πέραν της πλάκας, έχω την εντύπωση ότι η γενιά μου είναι σαφώς ωριμότερη από τη προηγούμενη...
ξεκράνωτους και άζωνους βλέπω συνήθως 40ρηδες - 50ρηδες και όχι της ηλικίας μου
p.s. μη μου τη πέσουν οι δεινόσαυροι του φόρουμ παρακαλώ![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
για τη πίστα δεν έκανα θέμα εκεί, για να μη σπαμάρω, αλλά αν πρόσεξες την αλληλουχία των ποστ, όλοι λέγαν ότι υπάρχουν πρακτικά ελάχιστες πιθανότητες να πέσεις σε riding school
Αφού λοιπόν στη τελική κυκλοφορώ κάθε μέρα με κορντούρα, σε ένα περιβάλλον 10 φορές χειρότερο από αυτό της πίστας, αναλαμβάνω το ρίσκο του να μπω 2 ώρες σεσ μια πίστα "έτσι"
σαφώς επίσης δεν ισχυρίστηκα ότι όλοι οι μεγαλύτεροί μου αδιαφορούν για κράνη, ζώνες και τα σχετικά
απλά μια παρατήρηση έκανα![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εγω βλεπω παντος περισσοτερους εως 25 χρονων χωρις κρανος...εγω παντως δε μπορω ΚΡΥΩΝΩ μαλλον ειμαι φλωρος , μερικες φορες δε βγαζω το κρανος μεχρι να μπω σε κλειστο χωρο...![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Σ'ευχαριστώ για την διόρθωση. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν τα γραπτά μου
Όσον αφορά τα ποσοστά της αποβαλλόμενης θερμότητας, δεν είμαι απόλυτος, απλά έτσι γράφει το PHTLS (Ά Βοήθειες).
Πάντως τα καραφλά αγόρια πρέπει να έχουν αρκετά υψηλότερο δείκτη αντοχής κρανίου... μην ξεχνάμε βέβαια και την αεροδυναμική![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
μπορεί να έχω γλιτώσει πολλά λεφτά από τα κομμωτήρια αλλά έχω κάνει σοβαρές επενδύσεις σε καπέλα, τραγιάσκες και σκούφους παντός είδους. Με λίγα λόγια το δαγκώνω άσχημα. Και με το μοτοσακό, άκρανος είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού!
WHO RUNS THE SHOW