Σελίδα 36 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 263132333435363738394041 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 603

Θέμα: φτιαχνονται/πωλουνται,πολυεστερικες ποδιες και καρινες για ολα τα on off kai street

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nemes74
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leoncupra Προβολή μηνύματος
    :a32:
    κιεγινε κιη δοκιμη.....κι μπηκε μια χαρα.....και τρυπηθηκε για τις βασεις.....κιεγιναν κιαυτες......ο αφηρημενος απτα 3ραντεβου με δοτες.....ξεχασε να τραβηξει φωτογραφιες...!!!τινα πω τωρα.....γινεται τελευταιο φινιρισμα τωρα την περναω κιενα μαυρο ματ οποτε τριτη τεταρτη μαλλον σουρχεται....!!!
    ride fast stay young!!!

Νέο μέλος
    Γειά χαρα.Εχω ήδη βρει αλλα μόνο στην μακρινή Σιγκαπούρη την παρακάτω καρίνα για CB400Superfour.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	undercowl1.jpg 
Προβολές:	326 
Μέγεθος:	64,5 KB 
ID:	278488Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cb400sf5.jpg 
Προβολές:	328 
Μέγεθος:	26,1 KB 
ID:	278487
    H τιμή της μαζί με τα μεταφορικά είναι απαγορευτική.Αναρωτιόμουν αν γίνεται να φτιαχτει μια παρόμοια καρίνα σε λογική τιμή.Εχω ενα κόλλημα όμως.
    Το superfour ειναι ετσι,με προστατευτικα κάγκελα κινητηρα.Σε καμιά περιπτωση δεν θελω να μήνω χωρίς καγκελα για χαρη της καρίνας.

Όνομα:	CB400sf FIIIS Engine Bars.jpg 
Προβολές:	326 
Μέγεθος:	34,4 KB 
ID:	278495
    Τελευταία τροποποίηση από itom32; 06/01/2013 στις 09:29.

CB 400 sf Το avatar του/της leoncupra
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nemes74 Προβολή μηνύματος
    κιεγινε κιη δοκιμη.....κι μπηκε μια χαρα.....και τρυπηθηκε για τις βασεις.....κιεγιναν κιαυτες......ο αφηρημενος απτα 3ραντεβου με δοτες.....ξεχασε να τραβηξει φωτογραφιες...!!!τινα πω τωρα.....γινεται τελευταιο φινιρισμα τωρα την περναω κιενα μαυρο ματ οποτε τριτη τεταρτη μαλλον σουρχεται....!!!
    μην την βαψεις γιατι οταν την βαψω μπορει να μην ταιριαζουν τα χρωματα.μονο ασταρι αν μπορεις
    Catch me if you can

οκ...την αφηνω μονο ασταρωμενη...πρωτα θα κανεις το ταιριαγμα ομως και θ σιγουρεψεις ολες τις θεσεις και τα τσακισματα των βασεων και μετα θα πιαστεις με το βαψιμο...οκ...μονο ασταρωμενη..!!

καλημερα φιλε ιtom 32... Οταν λες απαγορευτικη τιμη τισουπανε,κανα 200αρι?οι τιμες μου ειναι πολυ πιο κατω αλλα για τιμες μονο απο τηλ η πμ για χαρη κανονισμων του φορουμ,..δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο το σχεδιακι αυτο και μαλιστα εχω φιλο που μαλον φοραει και τα ιδια καγγελακια,..οποτε αν θες μπορουμε να το επιχηρεισουμε...αν θες για περαιτερω κρατα και το τηλ μου και παρε με..6973205164 χρηστος...

Νέο μέλος
    καλημερα φιλε ιtom 32... Οταν λες απαγορευτικη τιμη τισουπανε,κανα 200αρι?οι τιμες μου ειναι πολυ πιο κατω αλλα για τιμες μονο απο τηλ η πμ για χαρη κανονισμων του φορουμ,..δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο το σχεδιακι αυτο και μαλιστα εχω φιλο που μαλον φοραει και τα ιδια καγγελακια,..οποτε αν θες μπορουμε να το επιχηρεισουμε...αν θες για περαιτερω κρατα και το τηλ μου και παρε με..6973205164 χρηστος...
    Οι Ασιάτες με ζήτησαν 75.00 ευρω για την καρίνα και 70.00έβγεναν τα μεταφορικά.Exεις π.μ
    Τελευταία τροποποίηση από itom32; 06/01/2013 στις 15:59.

Παλαιό μέλος
    1) ευχαριστω τον χρηστο για τον επαγγελματισμο του και την εξυπηρετηση ...παρολο που τον ειχα ζαλισει με το xtακι μου ...τωρα στο cbf ηταν πιο ευκολα τα πραγματα

2) να πω ενα μπραβο στο κτελ, τα εστειλε ο χρηστος 11:30 πεμπτη απο θεσαλονικη και παρασκευη παρελαβα ρεθυμνο!!!!ουτε η κουριερ τετοια ταχυτητα-συνεπεια...

μπηκε λοιπον πανω στο μοτο η καρινα ...εχθες δεν μου αρεσε σημερα την ψιλοσυμπαθησα....μαλλον τελικα θα εδιχνε πιο πολυ βαμενη στο χρωμα της μηχανης ...θα δω πως θα παει και αν ειναι θα την βαψω αλλα θα την αφησω πανω κανα μηνα και να την συνιθησω....μενουν μονο να βαφτουν οι βασεις και οι βιδες για να μην φαινεται τπτ

Όνομα:	DSC_0014.jpg 
Προβολές:	258 
Μέγεθος:	94,0 KB 
ID:	279296

μενει μετη σειρα μου να ευχαριστησω κιεγω....το φιλο νικο πελατη για τα καλα λογια και την εξαιρετικη συνενοηση,υπομονη και κατανοηση,στην ολη διαδικασια...και τον ηρωα των κτελ φιλο ανδρεα,στην αποθηκη δεματων που πολλακις τον εχω ζαλισει γιατην δεουσα προσοχη στην μεταφορα των δεματων,αλλα ειναι απτους ανθρωπους που με το φιλοτιμο τους και την υπευθυνοτητα τους κανουν την διαφορα μερα σολη την μπαχαλιστικη ελληνικη πραγματικοτητα..!!μμμ...εμενα παλι μου αρεσει πολυ ετσι που την βλεπω πανω...!!κιενα κολπακι νικο που εγω ζ θα μπορουσα ναστο εφαρμοσώ αποδω λογώ της μεταφορας του κοματιόυ...αν θες για καλυτερο αποτελεσμα οταν θα συμαζεψεις τις βασεις τριψτην ολη την καρινα με πολυ ψιλο γυαλοχαρτο νερου 2000 η και 2500να ματισει ελαφρα και μετα σε καποιο φιλο ενα καλο χερι βερνικι...θα λαμψει....θα τοκανα εγω αν ημουν εκει,αλλα μετη βρωμουγρασια που εχουμε εδω και την ελειψη καταληλου χωρου θα γινοταν η ολη δουλεια μανταρα!!και παλι ευχαριστω..!!

Ανεξερεύνητο μέλος Το avatar του/της ereynitis
    Νέμες, σε χαιρετώ κι εγώ! Είναι πραγματικά καλό να υπάρχουν μάστορες σαν και 'σένα στο φόρουμ! Να σε ρωτήξω κι εγώ, ποδιά για Σέροου φΚιάχνεις; Και εάν ναι, υπάρχει περίπτωση να μου έρθει πιο οικονομικά από αυτήν; Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από redfantomas Προβολή μηνύματος
    1) ευχαριστω τον χρηστο για τον επαγγελματισμο του και την εξυπηρετηση ...παρολο που τον ειχα ζαλισει με το xtακι μου ...τωρα στο cbf ηταν πιο ευκολα τα πραγματα

2) να πω ενα μπραβο στο κτελ, τα εστειλε ο χρηστος 11:30 πεμπτη απο θεσαλονικη και παρασκευη παρελαβα ρεθυμνο!!!!ουτε η κουριερ τετοια ταχυτητα-συνεπεια...

μπηκε λοιπον πανω στο μοτο η καρινα ...εχθες δεν μου αρεσε σημερα την ψιλοσυμπαθησα....μαλλον τελικα θα εδιχνε πιο πολυ βαμενη στο χρωμα της μηχανης ...θα δω πως θα παει και αν ειναι θα την βαψω αλλα θα την αφησω πανω κανα μηνα και να την συνιθησω....μενουν μονο να βαφτουν οι βασεις και οι βιδες για να μην φαινεται τπτ

Όνομα:	DSC_0014.jpg 
Προβολές:	258 
Μέγεθος:	94,0 KB 
ID:	279296
    Μεγιές πολύ ωραία είναι ......!!!

καλησπερα nemes αυτη ειναι η καρινα απο το er6 που σου ελεγα για να την βαλω στο versys...δεν με νοιαζει αν ειναι ακριβως ετσι αλλα τετοιο στυλ θελω.αν εχεις καποια δικια σου δουλεια παρομοια για ανεβασε να το δω.....σε ευχαριστω

http://img855.imageshack.us/img855/7862/41316086.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannnhs Προβολή μηνύματος
    Νέμες, σε χαιρετώ κι εγώ! Είναι πραγματικά καλό να υπάρχουν μάστορες σαν και 'σένα στο φόρουμ! Να σε ρωτήξω κι εγώ, ποδιά για Σέροου φΚιάχνεις; Και εάν ναι, υπάρχει περίπτωση να μου έρθει πιο οικονομικά από αυτήν; Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
    kalhσπερα γιαννη κιευχαριστω για τα καλα λογια....ναι φυσικα γινεται με μικρη διαφορα ομως στην τιμη απο αυτην που βαζεις......αν υπολογισεις ομως και το μεταφορικο αποκει σιγουρα θα βγει μια διαφορα....απο που εισαι γιαννη?ρωταω γιατι αν εισαι εκτος θεσνικης θα πρεπει να βρω και μηχανακι για τη δουλεια.......κιεχουν μεινει μετρημενα στα δαχτυλα αποτι βλεπω.......
    ride fast stay young!!!

kalhσπερα γιαννη κιευχαριστω για τα καλα λογια....ναι φυσικα γινεται με μικρη διαφορα ομως στην τιμη απο αυτην που βαζεις......αν υπολογισεις ομως και το μεταφορικο αποκει σιγουρα θα βγει μια διαφορα....απο που εισαι γιαννη?ρωταω γιατι αν εισαι εκτος θεσνικης θα πρεπει να βρω και μηχανακι για τη δουλεια.......κιεχουν μεινει μετρημενα στα δαχτυλα αποτι βλεπω.......
    Αθήνα, αδερφέ. Η τιμή που δίνει ο Αμερικανός με τα μεταφορικά, στο συνάλλαγμα βγαίνει συνολικά 105 ευρώ. Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις!
    (και μία δική μου διευκρίνιση, μη γίνει παρεξήγηση, για αλουμινένια ποδιά μιλάμε πάντα, έτσι; Όχι πολυεστερική.)
    Τελευταία τροποποίηση από ereynitis; 16/01/2013 στις 19:20. Αιτία: διευκρίνισις

καλημερα γιαννη!δυστυχως ομως..πολυεστερα δουλευω μονο,οχι αλουμινιο...αν κιεχω φτιαξει τερατα αντοχης κοματια για πολυ βαρυτερα μηχανακια,π.χ vstrom 650jai 1000...αν μπορουσες να την δεις απο κοντα και το παχος της θα εβλεπες την ακαμψια της...

καλημερα γιαννη!δυστυχως ομως..πολυεστερα δουλευω μονο,οχι αλουμινιο...αν κιεχω φτιαξει τερατα αντοχης κοματια για πολυ βαρυτερα μηχανακια,π.χ vstrom 650jai 1000...αν μπορουσες να την δεις απο κοντα και το παχος της θα εβλεπες την ακαμψια της...
    Όπως και να 'χει Νέμες σ' ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σου, αλλά θα προτιμήσω μεταλλική κατασκευή. Χωρίς να υποτιμώ τη δική σου δουλειά σε κανένα επίπεδο, εμπιστεύομαι περισσότερο το μέταλλο για άσχημα χτυπήματα σε εντουρο-μοτοκροσόβολτες, αλλά το προτιμώ και εμφανισιακά. Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 14:58
  2. Και φυσικά για όλα φταίμε εμείς
    από sotpag στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2007, 02:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας