βλεπω που δουλευεις πολυεστερα και αναγνωριζω ποσο βολεψακιας ειμαι.. κι εγω στην αρχη τα εκανα μονος.. τωρα τα παω σε φιλο μαστορα και ταβρισκουμε στα τσιπουρα... μ'αρεσει παντως που εισαι χειρονακτης!
βλεπω που δουλευεις πολυεστερα και αναγνωριζω ποσο βολεψακιας ειμαι.. κι εγω στην αρχη τα εκανα μονος.. τωρα τα παω σε φιλο μαστορα και ταβρισκουμε στα τσιπουρα... μ'αρεσει παντως που εισαι χειρονακτης!
το ωραιο ειναι το δικο σου που δεν μπορεις να ριξεις και ευθυνες σε κανενα και το κανεις και οπως θες. Προσπαθω να τα κανω ολα μονος αλλα..........
Το ''χειρονακτης'' το δεχομαι αφου δεν συνοδευεται απο γνωστο emoticon ( :a31: ) , αλλα παρολα αυτα επρεπε να εχει το γυαλοχαρτο ( :a28: ) :rotflmao:
Τωρα για πειτε πως θα φτιαξω βασεις για το στρογγυλοφαναρο που πηρα???
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
αγοραζεις ετοιμους σφιγη\κτηρες και δουλευεις πανω τους! http://www.chryssafidis.com/items.php?catid=739
αλλιως http://www.ebay.com/itm/CARBON-Custo...item416f7dbfe6
http://www.ebay.com/itm/BLACK-Custom...item4d083051ff αντιγραφεις κατι τετοιο με λαμαρινα μιας και αυτα ειναι μικρα για σενα.
Τελευταία τροποποίηση από motomaniac; 18/01/2013 στις 16:15.
Τελικα βγηκα σημερα παγανια και πηρα διακοπτη για το πισω φρενο που δεν ειχε , λαμπακια για κοντερ , σφιγκτηρες που μου προτεινες και λαμα ανοξειδωτη παχους 5χιλ γιατι μονο τετοια ειχε ο μαστορας και ηταν και το τελευταιο του κομματι.
Αυριο που θα παω στη δουλεια θα παρω μαζι το πλαισιο και ψαλιδι για τριψιμο με περιστροφικο τριβειο που εχουμε και ελπιζω να μπορεσουμε να φτιαξουμε και τη βαση για το φαναρι.....
Απο βδομαδα εχω και αδεια οποτε σε κανα 2-3 βδομαδες ξεκινανε τα βαψιματα πρωτα ο Θεοςκαι σε κανα διμηνο που θα εχει φτιαξει και ο καιρος
ελπιζω να εχουμε
![]()
εμφανως πιο καθαρο ε?
τα πιο πολλα εφυγα και εμεινε λιγο δουλεια για το σπιτι
οποτε πηρα τα εναπομειναντα με γυαλοχαρτο και βουρτσα στα δυσκολα σημεια και το πλαισιο μαζι με ψαλιδι ειναι ετοιμα για το φανοποιειο
επ ευκαιρια ειπαμε να βγαλουμε και τα δαχτυλιδια απο τους λαιμους που ειχανε μεινει μεσα
![]()
τελικα παρολο το νταπα-ντουπα και το ζεσταμα δεν εγινε τιποτα οποτε κατεφυγα στο συνεργειο του μαστρο-Σιδερη οπου τι να δω...
RD 50 υπαρχουν ακομα αυτα????
τελικα παρασυρθηκα απο τη μαεστρια του Σιδερη και δεν τραβηξα φωτο αλλα εχω το αποτελεσμα
αν δεν το φοβομουνα θα το εκανα και εγω στη δουλεια αλλα που......
Το καλο ειναι οτι βρηκα και τους κωδικους των ρουλεμαν τα οποια ευτυχως υπηρχαν στο στοκ αλλα που λ7???
Οικονομια τωρα για να τα παρω.
Τωρα εμεινε να παω αυριο στο φανοποιειο με σασι-ψαλιδι(μαυρα) για αρχη και επειτα να τελειωσω την ουρα.
Αργοτερα θα πανε και το πηρουνι, τιμονι, τιμονοπλακες, καπακια, δοχειο λαδιου(μαυρα) ,τεποζιτο και ουρα(κοκκινα)και οτι αλλα ψιλολοϊδια εχω ξεχωρισει και μαλλον και ζαντες του srx και του rvf.
Επισης εκρεμμει και η βαση του φαναριου και μετα αρχισει το δεσιμο.
Ακολουθως θα αρχισω την εμφανισιακη ανασταση της Αρβεφας η οποια ηταν ετσι αλλα εφαγε στουκα.
και τωρα ειναι ετσι
και θα γινει σε σχεδιο NR σε χρωμα ανθρακι-μαυρο καθοτι η μονοσελη ουρα και το τεποζιτο ειναι ηδη βαμμενα και δεν υπαρχει χρημα, οποτε θα βαψω μονο δισελη ουρα και μπροστα φερινγκ.
Βλεπεται με κολλησατε και εμενα αυτην την ανιατη ασθενεια...![]()
To RVF ειναι αρρωστια.Οποιος το εχει οδηγησει ξερει.Καντο οπως του αξιζει.Καλη συνεχεια και με το SRX![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ