Σελίδα 37 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    ω! τι βλέπουν τα πανέμορφα μάτια μου, μέσα σε 36 σελίδες βρέθηκε η λύση. επιτέλους! σταματάμε να πλερώνουμε παππάδες και ξεχρεώσαμε, πως δεν το'χα σκεφτεί; yaaaaaay
    Εγώ δεν θα το έλεγα έτσι.
    Θα έλεγα…
    -Οι «δανειστές» μας δεν θέλουν να μοιραστούν τη μπάζα με κανέναν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Βγαίνουν τα γκάλοπ και δείχνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ κάτω. Ανακοινώνουν ότι θα μαζέψουν τους δολοφόνους των 4 στη Μαρφίν, και ξαφνικά η αριστερά στην Ελλάδα είπε να κάνει κανένα τσαμπουκα. Ετσι, γιατί είναι μάγκες. Με την Αλέκα να μην ξέρει τι να πει μπροστά στις κάμερες και να λέει, σπάνιο για αυτή, ασυναρτησίες. Και με κάτι πιτσιρικάδες συριζαίους βουλευτές να κουνάνε τις βουλευτικές ταυτότητες, και καλά μαγκία και ξέρεις ποιός είμαι εγώ, στα ΜΑΤ. Και όταν μάζεύουν μερικές ψιλές, πίσω απο το ΠΑΜΕ. Μην μας χαλάσουν και τη μούρη. Ζήτω η επανάσταση κορίτσια.

Τι θέλω και βλέπω ειδήσεις.....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Οι εξηγήσεις που ζητήθηκαν για τα 2Τ υπάρχουν όλες εκεί που πρέπει οπότε δε βλέπω το λόγο της φατσούλας.

Στην Ιταλία το Βατικανό είναι ανεξάρτητο κράτος αλλά ο παπάς στη Σικελία είναι Ιταλός πολίτης.
    Στην φορολογική δήλωση λοιπόν του κάθε Ιταλού και γερμανού υπάρχει ένα κουτάκι που όταν το τσεκάρεις το 4/1000 πάει στην Εκκλησία.
    Δεν πληρώνεις έξτρα αυτά τα λεφτά αν το τσεκάρεις.
    Η εκκλησία από την άλλη σου εξασφαλίζει γάμους κηδείες βαφτίσια και κάποια σχολεία - παιδικούς σταθμούς.
    Στην Γερμάνια αν δε τα πληρώσεις δεν έχεις πρόσβαση σ αυτά. Στην Ιταλία είναι πιο λάσκα .
    Όπως και να χει ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους θα γίνει ότι κι αν λένε οι παπάδες ή οι πιστοί.
    Στην Ιταλία αν κάνεις πολιτικό γάμο θεωρήσε ήδη παντρεμένος απο την εκλησία και δεν σε ξαναπαντρεύουν. Αν κάνεις θρησκευτικό θεωρήσε ανύπαντρος απο το κράτος. Οπότε κάνουν έναν θρησκευτικό, όσοι θέλουν, και μετά πάνε και μια απο το δημαρχείο.

Στην Ελλαδα αν κάνεις πολιτικό ή καθολικό γάμο θεωρήσε ανύπαντρος απο την ορθοξη εκλησία. (και αμαρτωλός και οσάν τέτοιο θα με φυτέψουν. Ακου καθολικό γάμο..... μουααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχα)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    απο γκουγκλ αντς ->

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	googladz.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	31,4 KB 
ID:	280776
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    απο γκουγκλ αντς ->

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	googladz.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	31,4 KB 
ID:	280776
    Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.
    Το 14 θα έχουμε ανάκαμψη.

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ! ΑΠΟ εναν ΓΝΗΣΙΟ Συνδικαλιστοτραπεζοσυμβουλουπάλληλο..........

ΠΑΡΤΑ ! να χεις για την επανασταση Μπογιοπουλε.....

"
    {"Η Αλεξάνδρα Μπαλού, είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το φαβορί για να διαδεχτεί την Αλέκα Παπαρήγα, στο...

επικείμενο συνέδριο του κόμματος. Η Αλεξάνδρα είναι μέλος του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ και θεωρείται ένα από τα πιο ικανά στελέχη του κόμματος. Μάλιστα τελευταία έχει πυκνώσει και τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση.

Who is Who

Τραπεζοϋπάλληλος. Γεννήθηκε το 1961 στην Κέρκυρα. Πρόεδρος του κλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα. Μέλος του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας. Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθήνας. "

Πηγή: parapolitika.gr

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Eλπίζω η διάδοχος της Αλέκας να ακολουθήσει την ίδια γραμμή και να συνεχίσει να ντύνεται από τα Lidl... Μου θύμισες πάντως την περίπτωση ενός συνδικαλιστή εργατοπατέρα της Εθνικής Τράπεζας πρίν 2 χρόνια που έμπαινε στις ιδιωτικές τράπεζας, μοίραζε φυλλάδια και καλούσε τους υπαλλήλους να απεργήσουν για συμπαράσταση επειδή ήθελαν να βάλουν το ταμείο της Εθνικής μαζί με τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Eλπίζω η διάδοχος της Αλέκας να ακολουθήσει την ίδια γραμμή και να συνεχίσει να ντύνεται από τα Lidl... Μου θύμισες πάντως την περίπτωση ενός συνδικαλιστή εργατοπατέρα της Εθνικής Τράπεζας πρίν 2 χρόνια που έμπαινε στις ιδιωτικές τράπεζας, μοίραζε φυλλάδια και καλούσε τους υπαλλήλους να απεργήσουν για συμπαράσταση επειδή ήθελαν να βάλουν το ταμείο της Εθνικής μαζί με τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία...
    και πολύ καλά έκανε !
    Γιατί το ΤΥΠΕΤ είναι και γαμώ τα ταμεία και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να το φάνε όπως τ άλλα.
    Ως εκ τούτου ο "εργατοπατέρας" που λες κάτι ήξερε παραπάνω αφού έλεγε ΟΛΕΣ οι τράπεζες να φτιάξουν 1 ταμείο και να μην μπουν στον ΕΟΠΥΥ. Φυσικά οι λούστροι των ΙΧ τραπαεζών τον έλεγαν εργατοπατέρα, για αυτό αυτός σήμερα έχει ακόμα ταμείο κι αυτοί όχι...

-για την ιστορία-

Όσο για τη Παπαρήγα σήμερα φάγανε το ξύλο της αρκούδας έξω από το υπ. εργασίας.
    Αλλά ίσως να μην τους βάριξαν πολύ... ε ?
    Ψέματα θα τα κάνανε.

και 5 που είναι στο νοσοκομείο γιαλαντζί κι αυτοί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ! ΑΠΟ εναν ΓΝΗΣΙΟ Συνδικαλιστοτραπεζοσυμβουλουπάλληλο..........
    Καπιταλισμό εννοείς το σύνολο των μονοπωλιακών Κρατικών ΔΕΚΟ ή το 90% των μεγάλων επιχειρήσεων που είναι ή ήταν Κρατικα?

και πολύ καλά έκανε !
    Γιατί το ΤΥΠΕΤ είναι και γαμώ τα ταμεία και ακόμα δεν έχουν καταφέρει να το φάνε όπως τ άλλα.
    Ως εκ τούτου ο "εργατοπατέρας" που λες κάτι ήξερε παραπάνω αφού έλεγε ΟΛΕΣ οι τράπεζες να φτιάξουν 1 ταμείο και να μην μπουν στον ΕΟΠΥΥ. Φυσικά οι λούστροι των ΙΧ τραπαεζών τον έλεγαν εργατοπατέρα, για αυτό αυτός σήμερα έχει ακόμα ταμείο κι αυτοί όχι...
    O εργατοπατέρας είναι εκτός εισαγωγικών...Μακάρι να έχουν και γαμώ τα ταμεία και να παραμείνει έτσι, αλλά όταν μπαίνεις μία και μοναδική φορά στη ζωή σου σε ιδιωτική τράπεζα που έτσι και τολμήσεις και απεργήσεις την ίδια στιγμή το όνομά σου έχει φύγει για κοινοποίηση στο τμήμα προσωπικού και στον περιφερειάρχη κι εσύ του ζητάς να απεργήσει και να είναι μαζί σου στον αγώνα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ στο ίδιο ταμείο, εμένα συγχώρεσέ με αλλά μου ακούγεται φαιδρό. Όπως και το ότι όταν απεργούσαν άλλες τράπεζες με παρόμοια ή παραπλήσια αιτήματα π.χ. Εμπορική δεν ζήτησε συμπαράσταση γιατί αφορούσε άλλη τράπεζα...

Δεν τα λες καλά…
    Η εθνική φώναζε τα ταμεία ΟΛΩΝ των τραπεζών να κάνουν ένα ταμείο και να μην μπουν στον ΕΟΠΥΥ.
    Οι υπάλληλοι των ιδιωτικών που είναι ΚΟΤΕΣ δεν έκαναν τίποτα ή καλύτερα πήγαν στα δικαστήρια (μουαχαχα) τα οποία και έχασαν φυσικά!
    Τώρα οι της εθνικής προσπαθούν να κάνουν πάλι ένα ταμείο μικρότερο μεν αλλά πάλι καλύτερο μαζί με τη τράπεζα Ελλάδος.
    Οι άλλοι έχουν ακόμα τη δουλειά τους και απολαμβάνουν υπηρεσίες υγείας ΕΟΠΥΥ…
    (Όσοι θα την έχουν δηλαδή γιατί τώρα με τις συνενώσεις περισσεύει ένα 20 με 30%)
    Ο κράτος προσπαθεί να τους εντάξει όλους στον ΕΟΠΠΥ.
    Πάει να πει?
    Να τους πάρει τα λεφτά που τους έχουν απομείνει (τα οποία θα εξανεμιστούν σε μια μέρα λόγω των τεράστιων χρεών του ΕΟΠΥΥ) και να δώσει τη διοίκηση στο κράτος.

υγ
    Οι της Εμπορικής ήταν οι πρώτοι που έχασαν το ταμείο τους.

Δεν τα λες καλά…
    Η εθνική φώναζε τα ταμεία ΟΛΩΝ των τραπεζών να κάνουν ένα ταμείο και να μην μπουν στον ΕΟΠΥΥ.
    Οι υπάλληλοι των ιδιωτικών που είναι ΚΟΤΕΣ δεν έκαναν τίποτα ή καλύτερα πήγαν στα δικαστήρια (μουαχαχα) τα οποία και έχασαν φυσικά!
    Τώρα οι της εθνικής προσπαθούν να κάνουν πάλι ένα ταμείο μικρότερο μεν αλλά πάλι καλύτερο μαζί με τη τράπεζα Ελλάδος.
    Οι άλλοι έχουν ακόμα τη δουλειά τους και απολαμβάνουν υπηρεσίες υγείας ΕΟΠΥΥ…
    (Όσοι θα την έχουν δηλαδή γιατί τώρα με τις συνενώσεις περισσεύει ένα 20 με 30%)
    Τώρα συγγνώμη αλλά μου λες ότι δεν τα λέω καλά λες κι ήσουν μπροστά. Εγώ λοιπόν που ήμουν εκεί, δεν ξέρω τί έλεγε η Εθνική, ξέρω ότι Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ έλεγε απεργείστε γιατί θέλουν να μας βάλουν στο ίδιο ταμείο με εσάς. Μιλάω λοιπόν για το τί έλεγε Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.

Υ.Γ. 1 Είμαι σίγουρος πως οι Κόκκορες εάν δούλευαν με τις συνθήκες των ΙΧ θα ήταν κάτι παρακάτω από ΚΟΤΕΣ όπως αποκαλείς τους άλλους...
    Υ.Γ. 2 Νομίζεις ότι με τη συγχώνευση ETE-ΕUROBANK από την Εθνική δεν θα περισσεύει ένα 20%;

Σόρυ αλλά λόγω επαγγέλματος όλη μέρα ασχολούμαι μ αυτά
    Ξέρω πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει με το ασφαλιστικό αφού το παρακολουθώ στενά εδώ και χρόνια.
    Είναι προφανές ότι δεν κατάλαβες τι έλεγε.
    (ή αυτός ήταν τρελός)

τώρα για τα υγ
    Είναι πάλι προφανές ότι δε ξέρεις τι γίνεται…
    Για την ιστορία λοιπόν δεν θα φύγουν 20 % από την εθνική ή 20% από τους άλλους
    Θα φύγουν αυτοί με τις παλιές συμβάσεις εργασίας πριν το 80τόσο. (με τις ακριβές δηλαδή)
    Το πρόβλημα όμως είναι πως θα φύγουν.
    Με εθελούσια έξοδο (καλό σενάριο) με μειωμένη ή με εφεδρεία (το χείριστο)
    Εδώ κολλάει και το ταμείο.
    Τώρα για το πώς δουλεύουν επέτρεψε μου να σου πω ότι η εθνική είναι πολύ καλύτερη τράπεζα από τη γιουρομπανκ.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ....................

Πηγή: parapolitika.gr
    τρολολολο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    τρολολολο
    εσυ φαινοσουνα απ'την αρχη... εισαι ΜΑηλιΚΟς !

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •