ασε τους πειραματισμους με τις αγνωστου προελευσεως μποτες.εδω εισαι---->http://www.motorcycle-superstore.com...B-2-Boots.aspx και τελος!!
τις εχω απο το 2007 μεχρι σημερα με μια πτωση,βολτες,πιστες και ειναι παλικαρια.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
πολυ ενδιαφέρουσα η πρόταση σου! αντε να δω που θα τις βρω τωρα!
στο link λεει Sorry, this item is no longer available....
βρηκα κι αυτες τις ΑlpineStarsSMX-4
Τελευταία τροποποίηση από rider; 31/01/2013 στις 15:54.
Never ride faster than your guardian angel can fly...
που όμως δεν είναι αδιάβροχες
για δες εδώ
αν βρεις νούμερο και με κάποιους περιορισμούς σε ότι αφορά στις ξύστρες....
Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 31/01/2013 στις 17:15.
Φιλε θα ελεγα και γω να κανεις μια μικρη υπερβαση στον προυπολογισμο σου και να παρεις sidi.και μαλιστα αδιαβροχες.δεν θα το μετανιωσεις.θα ειναι η καλυτερη αγορα που εκανες!
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
και επειδή το λινκ για κάποιο λόγο δεν δουλεύει,
εννοώ αυτές
από αυτό το μαγαζί που έχει και δωρεάν μεταφορικά
από το outlet moto, τρέχει ομαδική αγορά για μείωση των μεταφορικών, από το motocard είναι τσάμπα τα μεταφορικά
όπου βρεις νουμερο και σε συμφέρει/βολευει τελος πάντων
και στα δύο site αναφέρονται ως sport-touring και επιπλέον έχω γράψει στο αρχικό ποστ "...και με κάποιους περιορισμούς σε ότι αφορά στις ξύστρες...."
επιπλέον είναι μέσα στο budget που ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος έθεσε....
διαφορετικά, ας πάρει τις sidi που όλοι προτείναμε με την υπέρβαση (που είναι και αδιαβροχες και σπορ) ....
υπαρχει μια πιθανότητα να καταφέρω να μου φερουν απο μαγαζί τις SIDI σε καλή τιμη. Θα ξέρω μες στην επομενη εβδομάδα. Αυριο λέω να γυρίσω μια ακόμα βόλτα στα μοτομάγαζα της πόλης μπας και πετυχω τιποτα αξιόλογο χωρις να μπλέκω με ιντερνετικες αγορες.
θα ενημερωσω για ο'τι νεότερο!
cheers!
![]()