Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 187

Θέμα: Τέρμα το κάπνισμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    @ alres

Επειδή την καραμελίτσα του φασισμού μερικοί την παραέχετε εύκολη, θα σου πω ένα παραδειγματάκι:

Εγώ έχω κόψει το τσιγάρο 5.5 χρόνια και όχι μόνο δεν μου λείπει, αλλά μου βρωμάει από χίλια μίλια μακριά. Παρόλα αυτά, στο σπίτι μου έχω ακόμη τασάκι για τους επισκέπτες και δεν λέω σε κανέναν από την παρέα μου να μην καπνίζει μπροστά μου αν και με ενοχλεί.

Οι περισσότεροι (πάνω από εννιά στους δέκα) καπνιστές λοιπόν είσαστε αρκετά γαϊδούρια ώστε να μιλάτε στο διπλανό σας με το στόμα γεμάτο καπνό και να τον λούζετε (κι εγώ το έκανα). Κι άμα σας πει κανένας και τίποτα, παίρνετε και ύφος και ρωτάτε «και τι να κάνω ρε μαλάκα, να μη μιλήσω;»
    - ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ Η ΜΙΛΑ 5 ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΊΜΑΙ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ!

Όταν λοιπόν ψηφίστηκε ο νόμος, όλοι όσοι ξέρω (είμαι ο μόνος που δεν καπνίζει στον κύκλο μου) άρχισαν να μου λένε τις ίδιες μαλακίες περί φασισμού κι απαγορεύσεων.
    Κι έτσι τους πρότεινα το εξής:
    - «Ωραία, χέστε το νόμο. Όσο δικαίωμα έχεις εσύ να καπνίζεις, άλλο τόσο έχω κι εγώ να μη με βρωμίζεις με το κολοτσίγαρο, σωστά; Άρα, όταν βρισκόμαστε, τη μια φορά θα καπνίζετε και δεν θα μιλάω καθόλου όσο καπνό κι αν μου φυσήξετε πάνω μου και την επόμενη δεν θα καπνίζετε».
    Απάντηση: «Μαλάκας είσαι;»
    - «Εντάξει, δύο φορές θα καπνίζετε και μια όχι».
    Απάντηση: «Όχι.»
    - «Οκ, τρεις ναι και μια όχι».
    Απάντηση: «Αποκλείεται.»

Να μη στα πολυλογώ, έφτασα μέχρι το δέκα προς μια και κανένας δεν δέχτηκε. Φυσικά, δεν περίμενα να δεχτεί και κανένας.

Όταν λοιπόν φτάσεις να συμφωνήσεις με το κομμάτι της παρέας σου που δεν καπνίζει να μην τους ενοχλείς τι μισές φορές που θα βρεθείτε και κάποιος επιμένει να σου επιβάλλει κάτι, τότε μίλα για φασισμό.
    Προς το παρόν ζούμε στο φασισμό του καπνιστή που γράφει τους πάντες και τα πάντα...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 04/02/2013 στις 01:41.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    @ alres

Επειδή την καραμελίτσα του φασισμού μερικοί την παραέχετε εύκολη, θα σου πω ένα παραδειγματάκι:

.......
    Όταν λοιπόν φτάσεις να συμφωνήσεις με το κομμάτι της παρέας σου που δεν καπνίζει να μην τους ενοχλείς τι μισές φορές που θα βρεθείτε και κάποιος επιμένει να σου επιβάλλει κάτι, τότε μίλα για φασισμό.
    Προς το παρόν ζούμε στο φασισμό του καπνιστή που γράφει τους πάντες και τα πάντα...
    Και η μπάλα στην κερκίδα, ως συνήθως.

Ανέβηκε μια είδηση που λέει ότι στην ελλάδα το κάπνισμα έχει "κόστος", ότι "μειώνει την παραγωγικότητα", ότι είναι "βάρος για την εθνική οικονομία".
    Αν δεν καταλαβαίνεις πόσο ναζιστικό είναι αυτό, σου λέω ότι με την επίκληση ενός ηλίθιου επιχειρήματος (γιατί η εποχή δεν έχει απαιτήσεις) επιχειρούνται δυο σοβαρότατα πράγματα: αφενός η επιβολή συμπεριφοράς πάγιας, απόλυτης (να μην καπνίζεις) και αφετέρου μπαίνει σε ένα κάδρο αναγκαιότητας η παραγωγικότητα της εθνικής οικονομίας.
    [ Ξέρεις πόσες μαλακίες μπορώ να σκεφτώ για να γίνουμε όλοι παραγωγικοί για την εθνικη οικονομία; Να ο Στουρνάρας έχει βάλει μπροστά αρκετές από αυτές: δεν τρως και πολύ (γιατί δεν έχεις), δεν κοιμάσαι και πολύ (γιατί δουλεύεις πολύ), δεν καις βενζίνη (αλλά τρως κάθε μέρα 1-1,5 ώρα από τη ζωή σου σε λεωφορεία), δεν πίνεις πολύ (ή πίνεις τζίνα)....Ξέρεις πόσο μπροστά πάνε αυτά την εθνική οικονομία;;; ]

Εσύ μου λες για την προσωπική ενόχλησή σου και εγώ σου λέω ότι το ζήτημα είναι άλλο και τεράστιο (το παραπάνω) και κάνεις πως δεν το βλέπεις, γιατί νομίζεις ότι τώρα δεν σε αφορά.

Όταν κάποια στιγμή ξεφύγει η σκέψη από την ακτίνα των 10 μέτρων γύρω μας, τότε ο κόσμος θα έχει κάνει λίγα βήματα μπροστά.

και εδώ αντιπαράθεση???

18 εχουν περασει και δεν μετανιωσα στο ελαχιστο για την αποφαση μου αυτη , η οποια ηταν πληρως συνειδητη και ειχε προσωπικη εφαρμογη κομενη και ραμενη στα δικα μου μετρα και σταθμα.
    Δηλαδη τον πρωτο καιρο εκανα τα τσιγαρα που τα ειχε αναγκη ο ογανισμος μου(οχι αυτα που γινονται μηχανικα) περιπου 5 - 6 την ημερα μετα τα απολυτος απαρετητα για να μην ειναι η στερηση εντονη και για να μην κατηγορησω εγω ο ιδιος τον εαυτο μου για φασισμο και επιβολης αναγκαστικης μεταμελιας , η χρονικη περιοδος αυτη κρατησε περιπου κανα χρονο .
    Η μονη επιθυμια που υπηρξες στα μετεπητα χρονια ηταν μετα το μπανιο στην θαλασσα μια τζουρα τσιγαρο και μια φραπε και αυτο οχι σε τακτα διαστηματα το οποιο και αυτο εχει να εμφανηστει απκετα χρονια.
    Την πρωτη και μεγαλη διαφορα που καταλαβα οταν σταματησα πληρως το καπνισμα ηταν οι γευσεις τον φαγητων ηταν τελειωα δισφορετικες.

Και μια συμβουλη ,προσεχε τα κιλα σου η αμηχανια του μη καπνισματος σε οδηγη πολες φορες στο αντικαταστησεις το τσιγαρο με μ@λ@κισμενα σνακ τα οποια προσθετουν κιλα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    [...] (γιατί δουλεύεις πολύ)[...]
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

[...] (γιατί δουλεύεις πολύ) χωρίς να πληρώνεσαι[...]

Σε καλύπτει καλύτερα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Όταν κάποια στιγμή ξεφύγει η σκέψη από την ακτίνα των 10 μέτρων γύρω μας, τότε ο κόσμος θα έχει κάνει λίγα βήματα μπροστά.
    Όταν κάποια στιγμή ξεφύγει η σκέψη από την ακτίνα των 10 μέτρων γύρω σας, τότε ίσως και να καταλάβετε πως ενώ το να ζεις αξιοπρεπώς είναι δικαίωμα και όταν σου το στερεί κάποιος επιβάλλεται να αντιδράσεις, το να ενοχλείς το διπλανό σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.

Ναζισμός, φασισμός και παπάρια μέντολες που λέει κι ο Γεωργίου... έχεις ζήσει σε φασιστοναζιστικά καθεστώτα και πρόλαβες κι εκεί να διαμαρτυρηθείς...κατεβάζει ο καθένας μας ότι μπινελίκι γουστάρει σε όποιον γουστάρει, λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι, κατηγορεί οποιονδήποτε για οτιδήποτε, κάνει ό,τι να 'ναι χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, τα 3/4 των νόμων δεν ισχύουν στην πράξη και έχουμε και φασιστοναζισμό...

Αδερφέ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
    Όπως σου είπα, αν συμφωνούσατε να σέβεστε τα δικαιώματα των μη καπνιστών της παρέας σας τις μισές φορές, θα ήμουν μαζί σας. Αφού όμως γουστάρετε να επιβάλλεστε με το έτσι θέλω, καλά κάνει και το όποιο κράτος και σας το ανταποδίδει με το έτσι θέλω.
    Δεν σας πειράζει ο φασισμός των κυβερνώντων, σας πειράζει απλά το ότι είναι ισχυρότεροι από εσάς και φυσάνε το δικό τους καπνό στη μούρη σας, όπως κάνετε εσείς στους γνωστούς σας που δεν καπνίζουν αλλά σας ανέχονται.

Καλά σας κάνουν.

Μέλος, σκέτο
    Αντιπαράθεση κι εδώ!;
    Η απαγόρευση δεν ήταν για να κόψουν το κάπνισμα οι καπνιστές, ήταν για να μην αναπνέουν τον καπνό τους πλέον οι μη καπνιστές. Οι καπνιστές ακόμα είναι ελεύθεροι να καπνίζουν. Δεν καταλαβαίνω πως διάολο παρερμηνεύτηκε κάτι τόσο απλό.
    Παρακαλώ, σταματήστε να καπνίζετε δίπλα μου, επέλεξα να μην καπνίζω. Ευχαριστώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thePrince Προβολή μηνύματος
    Αντιπαράθεση κι εδώ!;
    Η απαγόρευση δεν ήταν για να κόψουν το κάπνισμα οι καπνιστές, ήταν για να μην αναπνέουν τον καπνό τους πλέον οι μη καπνιστές.
    Ναι, και το μόνο που κατάφερε η φασιστοναζιστική αυτή αντιμετώπιση είναι να αλλάξουν πλέον σχήμα τα τασάκια και να γίνουν «αδιαφανή βαζάκια» με λίγο νερό μέσα στην καλύτερη, γιατί όταν δεν έχουν και νερό καίγεται και η κάφτρα και είναι χειρότερα από πριν.

Φασιστοναζισμός ρε φίλε, τι περιμένεις...δικτατορία σκέτη.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας εμείς οι καπνιστές, όπως και σε όλες τις περιπτώσεις.

Πριν λίγο καιρό, μπαίνουμε με την οικογένεια σε ένα ζαχαροπλαστείο να φάμε ένα γλυκάκι. Κλειστός χώρος, άκαπνος, μοσχοβόλαγε σιρόπια και σοκολάτα.
    Τυχαία, πριν λίγο είχα πάρει από το περίπτερο ένα πακέτο τσιγάρα, το οποίο και είχα ακουμπήσει πάνω στο τραπέζι ωσότου κρεμάσουμε τα μπουφάν,
    τακτοποιήσουμε το μικρό στη καρέκλα του και αράξουμε τέλος πάντων.
    Το πακέτο προοριζόταν να μπει στη τσάντα της γυναίκας και φυσικά (φυσικά λέω, αυτονόητο μου ήταν) να μείνει εκεί ώσπου να τελειώσουμε
    και να βγούμε έξω για να κάνουμε το τσιγάρο μας.
    Δεν πρόλαβε να έρθει το γκαρσόνι και πριν πάρει παραγγελία, τσουπ άφησε το τασάκι στο τραπέζι.
    Με λίγα λόγια, σε ένα κλειστό χώρο που δεν κάπνιζε κανένας, μπήκε μια οικογένεια με μικρό παιδί στην οποία
    χωρίς κανένα δισταγμό έδωσαν το ΟΚ να φουμάρουνε με την άνσαή τους.

Ποιος είναι πιο καραγκιόζης τώρα; Οι γονείς, το γκαρσόν, ο ιδιοκτήτης, οι θαμώνες που δεν αντιδράσαν;

Αυτοί είμαστε Κοι.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος

Ποιος είναι πιο καραγκιόζης τώρα; Οι γονείς, το γκαρσόν, ο ιδιοκτήτης, οι θαμώνες που δεν αντιδράσαν;

Αυτοί είμαστε Κοι.

Άι γεια σου τα ίδια λέμε Νίκο. Άρπα μια
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Όταν κάποια στιγμή ξεφύγει η σκέψη από την ακτίνα των 10 μέτρων γύρω σας, τότε ίσως και να καταλάβετε πως ενώ το να ζεις αξιοπρεπώς είναι δικαίωμα και όταν σου το στερεί κάποιος επιβάλλεται να αντιδράσεις, το να ενοχλείς το διπλανό σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
    ......
    Καλά σας κάνουν.
    Εντάξει, σε ενοχλώ. Εσύ ζεις στην ελλάδα του 2013, οδηγείς, καις ρεύμα, τζάκι ( ; ), χρησιμοποιείς κινητό τηλέφωνο, παράγεις σκουπίδια, και δεν ενοχλείς...Το επιχείρημα της ενόχλησης μόνο κάτι φυλές που επιζουν ακόμα στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, μπορούν να επικαλεστούν, οι υπόλοιποι το δικαίωμα αυτό το έχουμε χάσει (όλοι) προ πολλού.

Κατά τ' άλλα για την ταμπακιέρα ξανά τίποτα. Δηλαδή ότι αυτό είναι επιβολή συμπεριφοράς και μάλιστα που τη συνδέουν με την εργασία, τίποτα, εκεί δεν έχετε κάτι να πείτε.

Εντάξει, καλά μας κάνουν σ' εμάς τα εκατομμύρια καπνιστών...
    Αυτό που φοβάσαι να παραδεχθείς είναι ότι με τον ίδιο ακριβώς λόγο (υγεία-αποδοτικότητα) θα μας πάρει όλους η μπάλα, αν δεν μας έχει πάρει ήδη.

Εσύ κοίτα να προφυλαχθείς απ' τον καπνό μου και μην ασχολείσαι με το ζητημάτακι που σου λέω. Είναι αμελητέο άλλωστε.
    Όταν θα μας αποκλείουν και τους δυο από την ασφάλεια ή την εργασία, εμένα για το κάπνισμα, εσένα για τον χ παρόμοιο λόγο, εδώ θα μαστε και δε θα γελάμε.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Περιμένω, εναγωνίως, την ημέρα όπου μη καπνιστής θα μπεί σε μαγαζί με αργιλέδες να πιει έναν καφέ και θα παραπονεθεί για τον καπνό...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Περιμένω, εναγωνίως, την ημέρα όπου μη καπνιστής θα μπεί σε μαγαζί με αργιλέδες να πιει έναν καφέ και θα παραπονεθεί για τον καπνό...
    Επίσης, δεν πίνω πλέον. Καπνίζω μεν, δεν πινω δε. Μ' ενοχλεί ιδιαίτερα πολύ η μυρωδιά του αλκοόλ στα μπαρ... Τόσο που μου έρχεται να βγάλω τα εντοσθιά μου και να τα πλύνω. Ν' απαγορευτεί παρακαλώ και το αλκοόλ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2009, 16:35
  2. το κάπνισμα μας φέρνει πιο κοντά
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 11:40
  3. Kόψτε το κάπνισμα
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 19:59
  4. Το κάπνισμα σκοτώνει
    από wizzy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 09:14
  5. 10+1 Ηλιθιοι Λογοι Για Να Μην Κοψετε Το Καπνισμα!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 01:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF