να αγιάσει το πλΕκτρολόγιο σου Βασίλη, τις 2 φορές που πέρασα πάνω από τα γατιά που είπα πριν, τσίτα γκάζι τα πέρασα λέμε με μόνο παρεπόμενο το εντονότατο ταλάντωμα του τιμονιού (δεν γνωρίζω αν άφησαν το μάταιο τούτο κόσμο, δεν γύρισα καν να κοιτάξω, είμαι ευαίσθητη ψυχή εγώ)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Περαν της πλακας, πιο πολυ θεμα τυχης ειναι οπως ειπωθηκε και σε προηγουμενες σελιδες. Αναλογα τη γωνια που θα τη βρεις, αναλογα το αν θα εισαι στα ισα σου ή γερμενος κι ενα καρο. Γεγονος ειναι οτι ενας πιο εμπειρος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να τη σκαπουλαρει απο εναν απειρο, οπως και στο 99% των σεναριων. Αλλα αυτο ειναι ενα απο τα σεναρια που η τυχη εχει τον πρωτο λογο.
Απο την αλλη βεβαια αν ξυπνησες το πρωι με ορεξη να ξηγηθεις γατι για breakfast και την εχεις κεντραρει την ποτανα και θες να τηνε φας σωνει και ντε, οπως η Ερρικα, χεστηκες αμα πεσεις ή οχι. Η δουλεια να γινει
ΥΓ. Ημουν σιγουρος οτι ειχα πει περαστικα σε προηγουμενο ποστ μουΤωρα το πηρα χαμπαρι. Περαστικα και ποτε ξανα κι απο μενα λοιπον, cat killer.
Ναι... Αν είναι δε και κανένα λυκόσκυλο ανοίξτε τέρμα το γκάζι. Θα νοιώσετε πως ειναι να πέφτετε πάνω σε τοίχο. Να προσπαθείτε να αποφύγετε το εμπόδιο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ερρικα περαστικά. Δυστυχώς για το γατί αλλά ισχύει η επιβίωση του δυνατότερου. Το χτύπημα στο γόνατο θα σε ταλαιπωρήσει λίγο. Ακόμα και μερικούς μήνες αργότερα θα έχεις ένα περίεργο μούδιασμα. Όχι κάτι το ανησυχητικό πάντως. Ίσα-ίσα να σου θυμίζει πόσο καλά πέρασες εκείνη την ημέρα.
Πάντως νόμιζα οτι οι δικηγόροι είναι ανθεκτικοί... Περίεργο...
Τελευταία τροποποίηση από jimmy10; 04/02/2013 στις 15:08.
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Ρε σεις σοβαρευτείτε, τα βάλατε με όλο το ζωικό βασίλειο πανάθεμά σας.
Πάντως το χειρότερο όλων μέχρι και θανατηφόρο είναι η σύγκρουση αυτοκινήτου με γαϊδούρι. σχεδόν πάντα ο οδηγός του αυτοκινήτου αποχαιρετάει τον μάταιο τούτο κόσμο.
Τώρα πως από γατιά φτάσαμε στα γαϊδούρια ένα μόνο έχω να πω "Αθάνατο moto.gr"
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το θέμα είναι ότι αν φρενάρεις έχεις και περισσότερες πιθανότητες να μπορέσεις να αποφύγεις το εμπόδιο γιατί σου ανοίγει "δρόμος" (που πιθανώς υπήρχε αλλά στον πανικό σου δεν τον έβλεπες).
Αν έχεις στο νου σου με το που δεις γατί να το lockάρεις, να κατεβάσεις και μία και δώσ'του καρύδωμα να την κάνουμε ένα με την άσφαλτο, σημαίνει ότι είχες χρόνο και για το παραπάνω.
Τέσπα. κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και τις περισσότερες φορές ούτε και ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Γενικός κανόνας κατ'εμέ είναι το να αποφύγεις αν μπορείς το εμπόδιο, όπως είπε και ο sniper. Είτε είναι γάτα, σκύλος, καραφλοκόρακας. Ό,τι θα έκανες δηλαδή αν σου πεταγόταν και κάτι που θα "απαγορευόταν" για χίλιους και δυο λόγους να χτυπήσεις (παιδί, αμάξι κλπ).
Και στο φινάλε αν σε παίρνει να φρενάρεις, ακόμα κι αν δεν καταφέρεις να αποφύγεις το εμπόδιο και τη φάς τη σούπα, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου να μην προσγειωθείς σε χώρα εκτός ΕΕ μιας και τα χλμ/ώρα θα έχουν πέσει σημαντικά.
Θα έκοβα το μικρό μου δαχτυλάκι, ότι κάποιος εδώ μέσα είχε δηλώσει ότι του είχαν επιτεθεί πρόβατα εν κινήσει, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε και πού.![]()
Ρε Vaska θα μας τρελάνεις? Εσύ το ανέφερες...
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.