Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 155

Θέμα: Την έσκισα τη γάτα.

Είπαμε μερικοί είστε μάγκες και τιμόνια και καθαρίζετε γάτες, λαγούς και σκυλιά εσκεμμένα.
    Tο καταλαβαίνω τόσο γελοίοι που είσαστε όσοι το κάνετε σας φαίνεται αστείο.
    Get a life… losers.

Η άλλη έφαγε τα μούτρα της και δίνει και συμβουλές οτι δεν πρέπει να πατήσει φρένο, ε τότε για σαβουριαστηκες ?
    πηγαινε να πουλήσεις την αερολογία σαν και την απάντηση σου στα δικαστήρια, εγώ από μπλα μπλα :a16: χόρτασα και δεν περνάει, για τα πιατα, πλυντηρια, γεμιστα πεστα στους επίδοξους γαμπρούς:a12:.

Να ασχοληθώ περισσότερο με το καθέναν εδω μέσα (ζορρο, τεντιμπόηδες, μάγκες, δικηγόρους, σχετικούς) είναι χάσιμο χρόνου, αντε γεια.. ΤΗΕ END αλλα σας στέλνουν και χαιρετίσματα οι γάτες μου περιμένοντας ΠΜ για να τις γνωρίσετε, δεν νομίζω να είστε μόνο δηλώσεις πίσω από το πληκτρολόγιο

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από salagatas Προβολή μηνύματος
    Είπαμε μερικοί είστε μάγκες και τιμόνια και καθαρίζετε γάτες, λαγούς και σκυλιά εσκεμμένα. Tο καταλαβαίνω τόσο γελοίοι που είσαστε όσοι το κάνετε σας φαίνεται αστείο. Get a life… losers. Η άλλη έφαγε τα μούτρα της και δίνει και συμβουλές οτι δεν πρέπει να πατήσει φρένο, ε τότε για σαβουριαστηκες ? πηγαινε να πουλήσεις την αερολογία σαν και την απάντηση σου στα δικαστήρια, εγώ από μπλα μπλα :a16: χόρτασα και δεν περνάει, για τα πιατα, πλυντηρια, γεμιστα πεστα στους επίδοξους γαμπρούς:a12:. Να ασχοληθώ περισσότερο με το καθέναν εδω μέσα (ζορρο, τεντιμπόηδες, μάγκες, δικηγόρους, σχετικούς) είναι χάσιμο χρόνου, αντε γεια.. ΤΗΕ END αλλα σας στέλνουν και χαιρετίσματα οι γάτες μου περιμένοντας ΠΜ για να τις γνωρίσετε, δεν νομίζω να είστε μόνο δηλώσεις πίσω από το πληκτρολόγιο
    Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το χιουμοριστικό του τίτλου, έχεις κι εσύ ένα προβλημα αντίληψης. Και προφανέστατα, όσο κι αν αγαπάμε τα ζώα, προτιμουμε να ζήσει κάποιος φίλος μας παρά να πέσει στο γκρεμό για να μην χτυπήσει το ζώο. Για τους υπολοιπους χαρακτηρισμους σου (και προσβολές κι απειλές) τρώς ένα ΒΑΝάκι για λιγο καιρό.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimos35 Προβολή μηνύματος
    Θα έκοβα το μικρό μου δαχτυλάκι, ότι κάποιος εδώ μέσα είχε δηλώσει ότι του είχαν επιτεθεί πρόβατα εν κινήσει, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε και πού.
    Το κόβω να ήταν κοντά στο Πάσχα...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmy10 Προβολή μηνύματος
    Ρε Vaska θα μας τρελάνεις? Εσύ το ανέφερες...
    Όσκε καρντιά μου, δεν τσάκισα με όχημα μια στάνη πρόβατα (τα προτιμώ στη θράκα), άλλος ήταν.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madtank
    Πριν και πάνω απ' όλα ο άνθρωπος, για αργότερα τα αδικαιολογήτως αδέσποτα τετράποδα και για το τέλος τα πλαστικά, τα δερμάτινα κι οι λαμαρίνες.

Περαστικά εύχομαι ERRIKA.
    Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
    Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
    BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
    BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
    BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08

Είπαμε μερικοί είστε μάγκες και τιμόνια και καθαρίζετε γάτες, λαγούς και σκυλιά εσκεμμένα.
    Get a life… losers.

Η άλλη έφαγε τα μούτρα της και δίνει και συμβουλές οτι δεν πρέπει να πατήσει φρένο, ε τότε για σαβουριαστηκες ?
    πηγαινε να πουλήσεις την αερολογία σαν και την απάντηση σου στα δικαστήρια, εγώ από μπλα μπλα :a16: χόρτασα και δεν περνάει, για τα πιατα, πλυντηρια, γεμιστα πεστα στους επίδοξους γαμπρούς:a12:.

Να ασχοληθώ περισσότερο με το καθέναν εδω μέσα (ζορρο, τεντιμπόηδες, μάγκες, δικηγόρους, σχετικούς) είναι χάσιμο χρόνου, αντε γεια.. ΤΗΕ END αλλα σας στέλνουν και χαιρετίσματα οι γάτες μου περιμένοντας ΠΜ για να τις γνωρίσετε, δεν νομίζω να είστε μόνο δηλώσεις πίσω από το πληκτρολόγιο

IRN BRU?

Get a life… losers.

Πόση κακία?! Εύγε! Το πάνθεον των αποτυχημένων @γ....ν όλο και πληθαίνει! Ρε τι κυκλοφορεί εκεί έξω...Έσταζε η οθόνη μου δηλητήριο όσο το διάβαζα. Και τόσο έντονη αντιπάθεια (το λέω κόσμια)στο γεγονός οτι εμείς οι γυναίκες καβαλάμε μηχανές.
    Η αλήθεια είναι οτι σας κοροϊδεύουμε τόσα χρόνια. Δεν έχουμε χέρια, δεν έχουμε πόδια, δεν έχουμε μυαλό ούτε αντίληψη, ούτε καν νευρικό σύστημα για να διαθέτουμε αντανακλαστικά και άλλα πολλά, γεγονός που καθιστά αδύνατο να πιάσουμε τιμόνι και να οδηγήσουμε μηχανή. Είμαστε "σχεδιασμένες" μόνο για να μαγειρεύουμε, να πλένουμε πιάτα, να γεννάμε παιδιά και να τα μεγαλώνουμε. Α! Και να φέρνουμε τις παντόφλες σε μερικούς "κυρίους"-τσάμπα μάγκες (δεν μπορώ να χαρακτηρίσω διαφορετικά από εδώ).
    Θέλουμε και μηχανή! Ακούς εκεί!
    Απλά λυπάμαι.

ERRIKA πώς είσαι?

η ΕΡΡΙΚΑ πάτησε μία γάτα...

στην αρχή, τσακωθήκαμε για το πώς επουλώνονται σωστά τα τραύματα

μετά τσακωθήκαμε για το αν η ΕΡΡΙΚΑ γούσταρε που την πάτησε ή όχι

πιο μετά αν οι γυναίκες πρέπει να οδηγουν μοτοσακά

ε να πω και γω το σεξιστικό μου σχόλιο (ακολουθεί) για να γουστάρουμε και να ολοκληρωθούμε.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sandra4 Προβολή μηνύματος
    ..................
    Η αλήθεια είναι οτι σας κοροϊδεύουμε τόσα χρόνια. Δεν έχουμε χέρια, δεν έχουμε πόδια, δεν έχουμε μυαλό ούτε αντίληψη, ούτε καν νευρικό σύστημα για να διαθέτουμε αντανακλαστικά και άλλα πολλά, γεγονός που καθιστά αδύνατο να πιάσουμε τιμόνι και να οδηγήσουμε μηχανή. Είμαστε "σχεδιασμένες" μόνο για να μαγειρεύουμε, να πλένουμε πιάτα, να γεννάμε παιδιά και να τα μεγαλώνουμε. Α! Και να φέρνουμε τις παντόφλες σε μερικούς "κυρίους"-τσάμπα μάγκες (δεν μπορώ να χαρακτηρίσω διαφορετικά από εδώ).
    .............
    επειδή ΟΛΟΙ θα το σκεφτούν αλλά κανείς δεν θα το πει.....

έχετε όμως το απόλυτο όπλο.....

έλα πάμε αντιπαράθεση.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ε να πω και γω το σεξιστικό μου σχόλιο (ακολουθεί) για να γουστάρουμε και να ολοκληρωθούμε.....
    επειδή ΟΛΟΙ θα το σκεφτούν αλλά κανείς δεν θα το πει.....
    έχετε όμως το απόλυτο όπλο.....
    έλα πάμε αντιπαράθεση.....
    Προσωπικά δεν πρόκειται να ξεκινήσω καμία αντιπαράθεση. Όπως άνοιξα το θέμα έτσι και το έκλεισα. Δεν θα αλλάξω τη γνώμη κανενός. Μπορώ όμως να εκφράζω τη δική μου. Όπως όλοι. Και να σχολιάζω αν το επιθυμώ. Όπως όλοι. Τα κλισέ που επικρατούν χρόνια τώρα, είναι γνωστά. Βλέπε "απόλυτο όπλο". Πάρε και κατάλαβε..
    (ΥΓ αν κατάλαβα σωστά σε τι αναφέρεσαι, γιατί στην ουσία ούτε εσύ το είπες)
    Φιλικά πάντα.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Πόση κακία?! Εύγε! Το πάνθεον των αποτυχημένων @γ....ν όλο και πληθαίνει! Ρε τι κυκλοφορεί εκεί έξω...Έσταζε η οθόνη μου δηλητήριο όσο το διάβαζα. Και τόσο έντονη αντιπάθεια (το λέω κόσμια)στο γεγονός οτι εμείς οι γυναίκες καβαλάμε μηχανές.
    Θέλουμε και μηχανή! Ακούς εκεί!
    Απλά λυπάμαι.
    Πέρα από την πλάκα, προσωπικά πιστεύω πως οι άντρες που σκέφτονται έτσι είναι μία πολύ μικρή μειοψηφία, γραφική πλέον (με ή χωρίς γάτες )

ERRIKA πώς είσαι?
    Κάνω υπομονή , ευχαριστώ!
    Dura lex, sed lex.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Πάντως μιας και άλλαξες άβαταρ ελπίζω να μη σκέφτεσαι τώρα να πάρεις δίπλωμα αεροσκάφους γιατί δεν τους βλέπω καλά τους παπαγάλους

Προσωπικά δεν πρόκειται να ξεκινήσω καμία αντιπαράθεση. Όπως άνοιξα το θέμα έτσι και το έκλεισα. Δεν θα αλλάξω τη γνώμη κανενός. Μπορώ όμως να εκφράζω τη δική μου. Όπως όλοι. Και να σχολιάζω αν το επιθυμώ. Όπως όλοι. Τα κλισέ που επικρατούν χρόνια τώρα, είναι γνωστά. Βλέπε "απόλυτο όπλο". Πάρε και κατάλαβε..
    (ΥΓ αν κατάλαβα σωστά σε τι αναφέρεσαι, γιατί στην ουσία ούτε εσύ το είπες)
    Φιλικά πάντα.
    OK, o salagatas θα ξαναγράψει τον Μάρτιο (αν το επιθυμεί βέβαια) εδώ μέσα. Είχαμε καιρό να δούμε τέτοια επίθεση εδώ μέσα..

@ERRIKA : Καλά σου λένε. Τράβα πλύνε κανα πιάτο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Πάντως μιας και άλλαξες άβαταρ ελπίζω να μη σκέφτεσαι τώρα να πάρεις δίπλωμα αεροσκάφους γιατί δεν τους βλέπω καλά τους παπαγάλους
    Σαν ν' ακούω τον παπαγάλο: Πάλι αυτή η τρελή με το αεροπλάνο πήγε να μας κάνει πουτ@να! Δεν παει να πλύνει κάνα πιάτο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

@ERRIKA : Καλά σου λένε. Τράβα πλύνε κανα πιάτο
    kai poula kai kana louloudi....lol

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ΑΥΤΟ δεν το είχα σκεφτεί!!!

Dura lex, sed lex.

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΏ!!!!
    από LIBYKOS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2006, 17:54
  2. Να την βρασω τη συγνωμη σου %$@^
    από kalesin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2006, 07:31