Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Λάθος κλήση!!!!!ήμαρτον..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Λάθος κλήση!!!!!ήμαρτον..

Καλησπέρα σε όλους.Λέγομαι Βαγγέλης και μένω εδώ και χρόνια στον Πορο.Προχθές έλαβα μία κλήση από την τοπική αστυνομία,πως με έγραψαν για κράνος την Πέμπτη 7/7 στις 8.30(πρωί)στην Ποσειδώνος.
    Εγώ,εκείνη την ώρα,βρισκόμουν στην παραλία και άνοιγα το μαγαζί.Ξαπλώστρες και τέτοια...ξέρετε.Ασε που το προηγούμενο βράδυ ήμουνα ψιλοκομμάτια!
    Τι να κάνω ρε παιδιά με τους παπάρες;
    83 ευρώ για πλάκα;Πάει;Δεν πάει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Λάθος κλήση!!!!!ήμαρτον..

Αρχικά δημιουργήθηκε από vtzitzis
    Καλησπέρα σε όλους.Λέγομαι Βαγγέλης και μένω εδώ και χρόνια στον Πορο.Προχθές έλαβα μία κλήση από την τοπική αστυνομία,πως με έγραψαν για κράνος την Πέμπτη 7/7 στις 8.30(πρωί)στην Ποσειδώνος.
    Εγώ,εκείνη την ώρα,βρισκόμουν στην παραλία και άνοιγα το μαγαζί.Ξαπλώστρες και τέτοια...ξέρετε.Ασε που το προηγούμενο βράδυ ήμουνα ψιλοκομμάτια!
    Τι να κάνω ρε παιδιά με τους παπάρες;
    83 ευρώ για πλάκα;Πάει;Δεν πάει!
    αν δεν είναι λάθος η ώρα απλώς μην την πληρώσεις...πήγαινε δικαστικά...φαντάζομαι ότι΄κάπως θα μπορείς να αποδείξεις ότι δούλευες εκείνη την ώρα...
    στην κλήση όλα τα άλλα στοιχεία είναι ακριβή????πχ μάρκα μηχανής, χρώμα κτλ????
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ολα είναι σωστά,εκτός από ένα ψηφίο στο τηλέφωνο.Φαντάζομαι,μόλις έβαλαν τον αριθμό της πινακίδας στον υπολογιστή,εμφανίστηκαν και τα στοιχεία μου.
    Το θέμα είναι πώς θα αποδείξω οτι βρισκόμουν 32 μίλια μακρυά!Εμένα θα πιστέψουν ή τον τροχονόμο,που πιθανότατα ήταν στραβός ή σουρωμένος όταν έγραφε τον αριθμό τής πινακίδας!

Ολα είναι σωστά,εκτός από ένα ψηφίο στο τηλέφωνο.Φαντάζομαι,μόλις έβαλαν τον αριθμό της πινακίδας στον υπολογιστή,εμφανίστηκαν και τα στοιχεία μου.
    Το θέμα είναι πώς θα αποδείξω οτι βρισκόμουν 32 μίλια μακρυά!Εμένα θα πιστέψουν ή τον τροχονόμο,που πιθανότατα ήταν στραβός ή σουρωμένος όταν έγραφε τον αριθμό τής πινακίδας!
    φαντάζομαι ότι ο τροχονόμος πρέπει να έγραψε εκτός από τον αριθμό κ κάποιο χρώμα για το υποτιθέμενο όχημα...αν όχι μάρκα ή τύπο μοτοσυκλέτας...έτσι μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση οι δηλώσεις τους....
    αν έχεις εργοδότη φαντάζομαι ότι είναι καλός μάρτυρας....
    αλλιώς αν εξεταστείς κατά αντιπαράσταση με τον τροχονόμο κ πάλι πιστεύω ότι θα καταφέρεις να αποδείξεις ότι δεν ΄΄ησουν εσύ....(πάντως δεν ξέρω αν προσέρχεται και ο τροχονόμος σαν μάρτυρας...δεν ξέρω τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις...)
    πάντως μου φαίνεται κουλό μόνο από την πινακίδα να κόψουν κλήση....κανονικά θα έπρεπε να διασταυρώσουν με χρώμα οχήματος τουλάχιστον....γιατί η πινακίδα κάλιστα θα μποροούσε να μην φαίνεται καλά...
    τι να σου πω ...πάντως αν δεν έχεις αξιόπιστο μάρτυρα όντως είναι λίγο μπέρδεμα τα πράγματα...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μάλλον θα πρέπει να συμβουλευτώ δικηγόρο.Θέμα εργοδότη δεν υφίσταται,αφού εγώ ειμαι ο εργοδότης.Ισως μερικοί μάρτυρες,θα δούμε
    Πάντως η όλη φάση πέρα για πέρα κουφή!Ρε λέτε να διακτινίστηκα;

Μάλλον θα πρέπει να συμβουλευτώ δικηγόρο.Θέμα εργοδότη δεν υφίσταται,αφού εγώ ειμαι ο εργοδότης.Ισως μερικοί μάρτυρες,θα δούμε
    Πάντως η όλη φάση πέρα για πέρα κουφή!Ρε λέτε να διακτινίστηκα;
    σίγουρα δεν πέρασες από τον δρόμο που λεει η κλήση???μπορεί να γράφουν λάθος την ώρα....
    Πάντως εγώ δεν θα πλήρωνα...για το γαμώτο δηλαδή...θα το ρίσκαρα κ θα το πήγαινα δικαστικά..
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σού λέω βρισκόμουν στον Πόρο!!!Ολο το καλοκαίρι!!!
    Καταλαβαίνεις για τι παράνοια μιλάμε;

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Σού λέω βρισκόμουν στον Πόρο!!!Ολο το καλοκαίρι!!!
    Καταλαβαίνεις για τι παράνοια μιλάμε;
    Έχει ξαναγίνει το ίδιο σκηνικό με κλήσεις για παρκάρισμα σε περιοχή της Πάτρας για αυτοκίνητα που δεν είχαν πατήσει ποτέ εκεί.
    Οι κλήσεις είχαν σταλεί στους "virtual" παραβάτες εδώ στην Αθήνα και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δημιούργησαν και οικογενειακό επεισόδιο.
    Έλεγε δηλ η σύζυγος στον σύζυγο..."ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ? ....κι αλλα κουλά

Οπότε καταλαβαίνεις....
    Μήπως είσαι κι εσύ παντρεμένος?

Όπως λεει και το ανέκδοτο..."κι εσείς για την Πάτρα?...
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Ωχωχωχ!!!Λοιπόν είμαι παντρεμένος και κάποια ψιλομουρμούρα πήγε να γίνει αλλά σταμάτησε γρήγηρα λόγω τού αυταπόδεικτου.Πέσανε πέντε σφαλιάρες και χραπ!κομμένη!!...(μεγάλε την εσκισες τη γάτα)χιχιχι!!!!Τέλος πάντων,θα πάω στο δικαστήριο με άδεια και ταυτότητα και εκεί θα φανεί ότι η υπογραφή του παραβάτη δεν είναι η δικιά μου.
    Τώρα σάς αφήνω γιατί πρέπει να πάω στον φίλο μου το Λευτεράκη

Νέο μέλος Το avatar του/της Latino
    ομολογώ οτι μπερδεύτηκα λίγο. τι εννοείς η υπογραφή του παραβάτη? Εάν είχε υπογράψει ο παραβάτης σημαίνει οτι τον είχε σταματήσει ο αστυνομικός, άρα την πινακίδα την είχε δει ο ίδιος (ο αστυνομικός) απο απόσταση 1 μέτρου. Δε μπορεί να έχει κάνει λάθος σε αυτή την περίπτωση.
    Δε νομίζω πως έχει γίνει κάτι τέτοιο λοιπόν. Πάντως ειλικρινά πιστεύω οτι η περίπτωσή σου είναι πολύ μπερδεμένη. Μάλλον περισσότερες πιθανότητες έχεις να τη βγάλεις καθαρή αν χρησιμοποιήσεις μάρτυρες, εφόσων το πας δικαστικά.
    τελικά δεν ξέρω τι συμφέρει να κάνεις γιατί και πάλι λεφτά θα χαλάσεις και σίγουρα πολύ περισσότερο χρόνο.
    Οπως και να έχει, σου εύχομαι αίσιο τέλος στην ιστορία.
    Έλα... και που είσαι?!!

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Ή μπορεί να είσαι διχασμένη προσωπικότητα ... Την ημέρα βιοπαλαιστής και το βράδυ "Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα". Αν δεν καταλήξεις με την δικαιοσύνη να πας και σε έναν καλό γιατρό.

Ehh, what's up doc? Το avatar του/της bugsbunny
    Και εγώ μπερδεύτηκα με την υπογραφή, γιατί αυτό σημαίνει ότι η κλήση έχει και τα στοιχεία του παραβάτη!!! εκτός του οχήματος…
    Course captain?
    Second star to the right and straight on till morning...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Latino
    ομολογώ οτι μπερδεύτηκα λίγο. τι εννοείς η υπογραφή του παραβάτη? Εάν είχε υπογράψει ο παραβάτης σημαίνει οτι τον είχε σταματήσει ο αστυνομικός, άρα την πινακίδα την είχε δει ο ίδιος (ο αστυνομικός) απο απόσταση 1 μέτρου. Δε μπορεί να έχει κάνει λάθος σε αυτή την περίπτωση.
    Δε νομίζω πως έχει γίνει κάτι τέτοιο λοιπόν. Πάντως ειλικρινά πιστεύω οτι η περίπτωσή σου είναι πολύ μπερδεμένη. Μάλλον περισσότερες πιθανότητες έχεις να τη βγάλεις καθαρή αν χρησιμοποιήσεις μάρτυρες, εφόσων το πας δικαστικά.
    τελικά δεν ξέρω τι συμφέρει να κάνεις γιατί και πάλι λεφτά θα χαλάσεις και σίγουρα πολύ περισσότερο χρόνο.
    Οπως και να έχει, σου εύχομαι αίσιο τέλος στην ιστορία.
    Ρε παιδί μου όταν σε σταματάνε για κράνος,σού κόβουν την κλήση,υπογράφεις,παίρνεις το αντίγραφο(ένα μένει στο μπλοκάκι του τροχονόμου) και φεύγεις.Εγώ λοιπόν δεν υπέγραψα τίποτα εφ'όσον δεν ήμουν εκεί.Αυτό που έχει έρθει στο σπίτι μου είναι ένα κλητήριο θέσπισμα στο οποίο αναγράφεται μόνο ο αριθμός της μηχανής και όχι μάρκα και χρώμα.Εχει και τα στοιχεία μου βέβαια.
    Οταν λοιπόν πάω στο δικαστήριο,υποθέτω πως στη δικογραφία θα υπάρχει η κλήση τού τροχονόμου μαζί με την υπογραφή τού παραβάτη καθώς το χρώμα και ο τύπος της μηχανής.
    Αν τώρα όλα αυτά συμπέσουν,τι να πώ.....
    Το ζουρλομαδύααααααα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slacker
    Από Moto Τρίτη site:

«Χάος» με τις κλήσεις
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 22/11/2005

Αλαλούμ με τις κλήσεις για παράνομη στάθμευση στον Δήμο Πατρών. Ο Συνήγορος του Πολίτη, διαπίστωσε ότι σε περισσότερες από τις μισές περιπτώσεις (54,1%) οι κλήσεις δεν αντιστοιχούσαν στο χρώμα και στη μάρκα του αυτοκινήτου, παρά μόνο στον αριθμό κυκλοφορίας.

Χαρακτηριστικό είναι πως περίπου σε 6 περιπτώσεις τα στοιχεία του αριθμού κυκλοφορίας είχαν τροποποιηθεί.

Νέο μέλος Το avatar του/της Latino
    δε νομίζω πως είναι έτσι τα πράγματα. Εμένα όταν με φώναξαν στο τμήμα για κάτι ανάλογο (κράνος-παραβίαση ερυθρού σηματοδότη-δεν σταμάτησα σε σινιάλο αστυνομικού), μιλάμε για τρελό πρόστιμο +13 βαθμούς ποινής:hypnotize που πέρνω όρκο οτι δεν έγιναν ποτέ αυτά ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!! άρα υπογραφές πουθενά!!Στο δε τμήμα μου είπαν οτι οι αστυνομικοί έχουν το δικαίωμα να σε γράφουν και χωρίς να σε σταματήσουν. έτσι λοιπόν απλά σου έρχεται ένα πρωί μια ειδοποίηση οτι έχεις μια εκκρεμότητα με το αστ. τμήμα της περιοχής σου.
    Θέλω να πω οτι δε νομίζω πως στη περίπτωσή σου θα υπάρχει κάποια υπογραφή παραβάτη. Και ειλικρινά όπως και στη δική μου περίπτωση δε μπορω΄να φανταστώ τι διάολο έχει συμβεί.... άμα μπλέξεις ρε φίλε........................ άστα να πάνε
    Έλα... και που είσαι?!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση από τροχαία
    από Nefeli στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 21:40
  2. λάθος δώρο
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2004, 12:31
  3. Ημαρτον