Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΟΦΤΗ ΣΕ 50 CC PEUGUOT V CLIC

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    (καλά είπα ότι θα έμπαινε να ξεκουμπώσει ρόμπες...)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Διασταύρωσα την απάντηση του mouse με άλλο κάτοχο του εν λόγω scooter, και μου επιβεβαίωσε ότι έχει stopper στην τροχαλία της μετάδοσης. Για την εισαγωγή του καρμπυρατέρ δεν ήξερε να μου πεί...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Και για να μην τρελαίνεσαι Κώστα...

Πιστεύεις ότι μια συζήτηση του τύπου : "Γουστάρω να πηγαίνω με 270 χ.α.ω, δεν γουστάρω να φοράω κρανος αλλά έχω πρόβλημα με τα μπαμπούρια που σκάνε στη μούρη μου.. Τι με συμβουλεύετε..??" θα έμενε αυστηρά στο νόημα της ερώτησης..??
    Άκυρος ο παραλληλισμός... Η ερώτηση του topic starter ήταν αμιγώς τεχνική.

Και εκτός από αμιγώς τεχνική, δεν λέει για κάτι τρελλό ή επικίνδυνο, ούτε για 270 λέει, ούτε για το κάνει ελικόπτερο ούτε άλλα πράγματα.

Πως να απελευθερώσει την τελική του (η οποία είναι της τάξεως των 80χμ/ω) από τα κλειδωμένα 45 που είναι τώρα.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Και εκτός από αμιγώς τεχνική, δεν λέει για κάτι τρελλό ή επικίνδυνο, ούτε για 270 λέει, ούτε για το κάνει ελικόπτερο ούτε άλλα πράγματα.

Πως να απελευθερώσει την τελική του (η οποία είναι της τάξεως των 80χμ/ω) από τα κλειδωμένα 45 που είναι τώρα.
    80;;;;

[QUOTE=Πολυμήχανος

Πως να απελευθερώσει την τελική του (η οποία είναι της τάξεως των 80χμ/ω) από τα κλειδωμένα 45 που είναι τώρα.[/QUOTE]

για κανενα λογο 80 χλμ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος

Πως να απελευθερώσει την τελική του (η οποία είναι της τάξεως των 60-65χμ/ω) από τα κλειδωμένα 45 που είναι τώρα.
    Fixed.

Νέο μέλος
    Παιδια καταρχήν σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και γενικα για το ενδιαφρον σας..Δεν υπαρχει λογος να " μαλώνετε " (φιλικα παντα).
    Το σκουτερακι η κοπελα μου το παει μεχρι το πολυ 30 και ειναι και σε χωριο ..και γενικα ειναι πολυ προσεχτική,αρα δεν τιθεται θεμα να κανω κακο εγω στην κοπελα μου οπως ειπε καποιος.
    Απλα επειδη το χρησιμοποιώ και εγω θα ηθελα να κινειται λιγο πιο σβελτα γιατι τα 45 ειναι σαν χελωνα.
    ΤΣΠΑ το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα το ποως βγαινει ο κοφτης οπως ρωτησα..
    Τσεκαρα την μεταδοση και οντως ειχε μια πλαστικη ταπουλα..τωρα στο καρμπυρατερ δεν ειδα κατι περιεγο..
    Αυτο που ειπε ο LKOSTAS για την ηλεκτρονικη μου το εχουν πει και αλλα ατομα αλλα δεν πολυ εμπιστευομαι να κουμπώσω αλλη ηλεκτρονικη στο μηχανακι..
    παντως τωρα ξεπερασαμε το οριο τον 45!!!χαχα παμε και με 60..αντε και 70 σε καμια ψιλοκατηφοριτσα..
    Απλα αν καταφερω και στην ηλεκτρονικη κατι καλως..αλλιως μια χαρα κανεις τις δουλιτσες σου με 60-70 μεσα στο χωριο..
    Να στε καλα παντως ολοι..
    Ευχαριστω!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsitax69 Προβολή μηνύματος
    Παιδια καταρχήν σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και γενικα για το ενδιαφρον σας..Δεν υπαρχει λογος να " μαλώνετε " (φιλικα παντα). Το σκουτερακι η κοπελα μου το παει μεχρι το πολυ 30 και ειναι και σε χωριο ..και γενικα ειναι πολυ προσεχτική,αρα δεν τιθεται θεμα να κανω κακο εγω στην κοπελα μου οπως ειπε καποιος. Απλα επειδη το χρησιμοποιώ και εγω θα ηθελα να κινειται λιγο πιο σβελτα γιατι τα 45 ειναι σαν χελωνα. ΤΣΠΑ το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα το ποως βγαινει ο κοφτης οπως ρωτησα.. Τσεκαρα την μεταδοση και οντως ειχε μια πλαστικη ταπουλα..τωρα στο καρμπυρατερ δεν ειδα κατι περιεγο.. Αυτο που ειπε ο LKOSTAS για την ηλεκτρονικη μου το εχουν πει και αλλα ατομα αλλα δεν πολυ εμπιστευομαι να κουμπώσω αλλη ηλεκτρονικη στο μηχανακι.. παντως τωρα ξεπερασαμε το οριο τον 45!!!χαχα παμε και με 60..αντε και 70 σε καμια ψιλοκατηφοριτσα.. Απλα αν καταφερω και στην ηλεκτρονικη κατι καλως..αλλιως μια χαρα κανεις τις δουλιτσες σου με 60-70 μεσα στο χωριο.. Να στε καλα παντως ολοι.. Ευχαριστω!
    Αρκεί να μην χρειαστεί να φρενάρεις στο τέλος της κατηφορίτσας... να προσέχετε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αρκεί να μην χρειαστεί να φρενάρεις στο τέλος της κατηφορίτσας... να προσέχετε.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αφαιρεση κοφτη χιλιομετρων σε hayabusa
    από reinmeister στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2007, 20:27
  2. Jog 50 cc
    από MrTag στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2007, 01:29
  3. Mono 50 cc ?? Giati ??
    από Spike στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2005, 10:15
  4. Ανεβασμα Κοφτη Σε Cbr1000rr
    από VFR781 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2004, 19:09
  5. Ανεβασμα Του Κοφτη Σε Cbr954
    από VFR781 στο forum Honda CBR series