moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Εκεινος μας ειπε.....!!!
Kαι μαλιστα για συγκεκριμενο δρομο.... Συγκεκριμενο ρευμα.......
Οπου δεν πρεπει να υπαρχει οδηγος που να μην εχει περασει απο εκει...!!!
Υπολογισε εσυ τωρα......
Με ποσα περνας απο εκει......
Και τα ποσα μετρα θα σου μειωνοταν στο δεκατο του δευτερολεπτου η αποσταση του μπροστινου σου οχηματος στο συγκεκριμενο δρομο......
Στο συγκεκριμενο ρευμα......επιβραδυνοντας ξαφνικα ....
Για το σαμαρακι ( πες με και λακουβα ) απο τα 95 ....στα 60 θελεις.... ... οτι θελεις...!!!
Μην μου πεις ας προσεχα.....
Μαζι σου....!!!
Τι να κανουμε .....???
Το καλο με αυτον τον ξυλινο λογο της θεωριας.... βλεπω λακουβα αρα φρεναρω......
Ειναι οτι σε αποζημιωνει ....καθως αυτος που θα στειλεις αδιαβαστο απο πισω σου σε πληρωνει.....
Αρκει να μην ειναι με κανενα τερατοτζιπ η κανενα φορτηγοειδες και εισαι με μοτο.....
Γιατι την αποζημιωση θα την χαρουν αλλοι μετα...!!!
Το κακο της θεωριας ειναι .... Ολα μια ευθεια γραμμη....
Ειτε λεγετε πιστα.....
Ειτε παραλιακη....
Ειτε εθνικη....
Ειτε ο δρομος της γειτονιας σου......!!!
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μάλλον τις δικές μου απόψεις εννοεί μιας κι εγώ έγραψα "φρενάρουμε πριν τη λακκούβα". Επίσης, η αναφορά σε "ξύλινο λόγο της θεωρίας" -αν και θα διαφωνήσω με τον όρο "ξύλινη" -φωτογραφίζει εμένα μιας και είναι γνωστό ότι είμαι υπέρ της θεωρητικής γνώσης (και της εφαρμογής της στην πράξη)
Δε θα κάτσω να εξηγήσω για ακόμα μια φορά τα αυτονόητα όμως.
Think faster than you ride
Σιγά μην αφηνα το τηλέφωνο έτσι με σας τα λαμόγια τριγύρω... Stoubi ήσουν στην πιτα; (παρεπιτπόντως λόγω της αφηρημάδας μου πέρασα 2 φορές πάνω απο το εν λόγω σημειο. Την πρώτη προσπαθώντας να πιάσω δικαβαλλο ανώμαλο με κ9 και την δευτερη πιο γρήγορα γιατί κρύωνε το φαγητό που είχα ηδη παραγγείλει. Δεν κατάλαβα τίποτα.)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Συμφωνησαν και αλλοι και για αυτο εγραψα γενικα....!!!
Οταν σε ενα φρεναρισμα πανικου ( και εννοω το πανικου .....)
Αυτο που θα σου πεταχτει ενα παιδι η οτιδηποτε στα δυο μετρο ( .Οχι με πολλα ... Με 40-50 κμ.. )
Αυτο το φρεναρισμα που θα πασχιζεις να γλυτωσεις την πτωση που μπορει να σου προκαλεσει μια λακουβα ( οπως λεγαμε παραπανω..)
Σε αυτο το φρεναρισμα-ελιγμο που τα χερια σου θα λειτουργησουν καν προτου καταλαβεις εσυ ο ιδιος τι εχει γινει......
Και εσυ θα εχεις απαιτηση να ελενξω τον καθρεφτη μου πρωτα για το εαν ερχεται καποιος απο πισω μου......
Και μου πετας φωτο με την λολα με τα μηλα.....
Κακως διαφωνεις με τον ορο " ξυλινος "
Προσωπικη γνωμη ...!!!
Δεν διαφωνω με την θεωρια......
Μονο ομως οταν δεν τα βαζει ολα σε ενα τσουβαλι και στα σερβιρει μετα ολα ροζ και ωραια....!!!