Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: ΠΑΟ-Ουντινεζε 1-2.....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ρε GST...

Μια απορία...

εγώ δηλώνω πραγματικά άσχετος στα τεχνικά της μπάλας... ξέρω μόνο όσα βλέπω ..αν είναι δύσκολο το είπα και πριν...

Εσύ πως εξηγείς... τα goal που έχει δεχτεί ο ΠΑΟ με ΑΕΚ και Ουντινέζε αλλά και Βέρντερ , στο 80φεύγα;

Μην μου πείς και εσύ τώρα συγκυρίες, γιατί όντως σας βλέπω να "ψιλο-κοκκινίζετε" και εσείς σε νοοτροπία αντιμετώπισης του φαινομένου!!!

Δεν φταίνε οι παίκτες,... δεν φταίει ο Ιταλός, η διοίκηση.... φταίει ο Χατζηπετρής, όπως έγραφε και ενα πανό σας...

Στην ΑΕΚ , όταν εμφανίστηκε και σε εμάς αυτό το φαινόμενο, υπήρξαν αντιδράσεις , και απο παίκτες και απο Σάντος και ευτυχώς δείχνει να έχει διορθωθεί μετά απο τις φωνές στα αποδυτήρια , που τις άκουσα μέχρι και το γραφείο μου στο Μαρούσι...

Το όλο θέμα είναι αγωνιστική πειθαρχία και νοοτροπία... και αυτό δεν είναι ανάλογα το άθλημα , είναι ενιαίο σε όλα...

όσο για το θέμα τύχη.... την τύχη την έχουν οι ισχυροί και αυτό επειδή την κυνηγούν...για αυτό και ο ΠΑΟ είχε κάνει όσα έκανε στην Ευρώπη παλιότερα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΛΟΙΠΟΝ ...

GST : +1000

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΣ.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ;;
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΜΑΛΕΖΑΝΙ, ΚΩΤΣΙΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΕΧΤΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ¨ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ¨.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ.

Π.Χ. ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 80
    ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΑΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ , ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΟ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ , ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ;; ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ 80, ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ;;;

ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΙΑΚΟΥΙΝΤΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΠΑΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΚΟΛ (ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΟΥΝΤΙΝΕ) ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΛΕΖΑΝΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
    ΝΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.
    ΤΕΛΕΙΑ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΥΕΦΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

Υ.Γ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Ο ΠΑΟ ΑΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΣΧΟΛΙΟΥ.
    ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

καλά είπα εγώ οτι έχετε αρχίσει και πιάνετε "κόκκινο"..

Ρε συ Γιώργη...

Η ύπαρξη πολλών ομοίων συμπτώσεων οδηγούν σε αξίωμα...

Εδώ και 2-3 μήνες, έχετε γενικά μια πτώση στο 80+...και μην μου πείς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, γιατί θα γελάσουν και οι πέτρες...

Αν δεν με πιστεύεις και επιμένεις στα δικά σου λόγια, είναι δική σου επιλογή...

Δες όμως το παιχνίδι με την Ξάνθη που ακολουθεί και ειδικά μετά το 80+, και ξαναπές μου...

Σαφώς όπως είπα θες και τύχη... αλλά ας μην ξεχνάμε οτι η τύχη είναι πάντα με το μέρος του ισχυρού... κάτι που όλες οι ομάδες της Ελλάδος σας κατηγορούσαμε μέχρι πρώτινος οτι είχατε στην Ευρώπη...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Νομίζω οτι μόνο το ΠΟΚ δεν σας φταίει εσάς, μιας την ρίψη στην Β κατηγορία, οι οπαδοί σας το κατάφεραν....

Πρώτα δείτε τα ράματα τα δικά σας και αφήστε τα δικά μας...

....

Gandalf
    Μα δεν κατάλαβες τι είπα .
    Λέω λοιπόν ότι σίγουρα ο Παο έχει 10 φορές καλύτερη ομάδα απο τον ΑΡΗ,ΑΛΛΑ είναι δέκα φορές πιο χάλια από την χειρότερη ομάδα στην Ευρώπη. Ουντινέζε ????serie B πάει φουλ.
    Όσο για το ΠΟΚ που λες ναι ρε αυτό μου φτάιει ….γιατί αν άφηναν και καμία άλλη ομάδα ΑΡΗ παοκ ηρακλη να βγει και καμία φορά τσαμπιον θα σου έλεγα εγώ.
    Τριάντα χρόνια δεν αφήνετε ψίχουλο για τις άλλες ομάδες.\
    Κάντε της σούπερ Λίγκα να ησυχάσουμε όλοι.
    .Ποσά πρωταθλήματα κλέψατε από εδώ πάνω…
    Σας πιάσανε με τα φράγκα στο χέρι ,….και δεν έγινε τίποτα .
    Και καταφέρατε να απαξιώσετε μεγάλους συλλόγους ,και να μείνει μόνο η μιζέρια και η οργή.
    Αυτό που λες για τους οπαδούς μας είναι μόνο το αποτέλεσμα. Κλείσε τα μάτια και μην βλέπεις την αιτία
    Εσείς καλομαθημένα του ΠΟΚ αν η ομαδουλα σας πάει μια χρονιά ,,,,έστω μια χρονιά 10-11 θέση δεν θα έχετε ουτε 200 εισιτήρια.
    Γιαυτο σου λέω.
    Ασε ο Αρειανός είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!!!!
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ενω η αριαναρα μαμησε στην Ευρωπη...

για πες τι κανατε με τη Roma :

Πιστεύεις δηλαδή ότι αν έπαιζες ΕΣΥ με την Ρόμα θα πήγαινες καλύτερα????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αστο καλό σου ......

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό....

Ρε πάτε καλά;....

Ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε στο CH.L. πέρισυ και έφαγε τα μούτρα του;....

Δεν είναι φέτος έξω;...

Ποιός τον κρατάει;....

Σοβαρευτείτε επιτέλους και απαλαγείτε απο τις χίμαιρες και το κυνήγι μαγισσών που έχετε επιδωθεί...

Η Ξάνθη φέτος που κάνει καλή πορεία ποιός την κρατάει;....

Μην τρελαθούμε...

Η Λάρισα που πήρε και το πρωτάθλημα με δικαστική (δικαιότατη) αποφαση;...

Σου είπα και πριν... βλέπετε φαντάσματα....

Μαγαζί γωνία είσαστε με το 50% της Θεσσαλονίκης , ίσως και περισσότερους για φιλάθλους.... Γιατί κανείς σοβαρός επειχηρηματίας δεν αναλαμβάνει;...
    Κόσμο έχετε άρα και έσοδα...

Μήπως φταίει η νοοτροπία σας;....

Μήπως φταίει οτι έχετε ρεκόρ επεισοδίων μαζί με τους κόκκινους;....

Αίντε να μην ακούω παραμυθάκια τώρα,...... μεγάλα παιδιά είμαστε και μυαλό έχουμε...

Gandalf

Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό....

Ρε πάτε καλά;....

Ο ΠΑΟΚ δεν βγήκε στο CH.L. πέρισυ και έφαγε τα μούτρα του;....

Δεν είναι φέτος έξω;...

Ποιός τον κρατάει;....

Σοβαρευτείτε επιτέλους και απαλαγείτε απο τις χίμαιρες και το κυνήγι μαγισσών που έχετε επιδωθεί...

Η Ξάνθη φέτος που κάνει καλή πορεία ποιός την κρατάει;....

Μην τρελαθούμε...

Η Λάρισα που πήρε και το πρωτάθλημα με δικαστική (δικαιότατη) αποφαση;...

Σου είπα και πριν... βλέπετε φαντάσματα....

Μαγαζί γωνία είσαστε με το 50% της Θεσσαλονίκης , ίσως και περισσότερους για φιλάθλους.... Γιατί κανείς σοβαρός επειχηρηματίας δεν αναλαμβάνει;...
    Κόσμο έχετε άρα και έσοδα...

Μήπως φταίει η νοοτροπία σας;....

Μήπως φταίει οτι έχετε ρεκόρ επεισοδίων μαζί με τους κόκκινους;....

Αίντε να μην ακούω παραμυθάκια τώρα,...... μεγάλα παιδιά είμαστε και μυαλό έχουμε...

Gandalf

ποια νοοτροπία ρε μάγε???
    ο παοκ βγήκε κατά λάθος ...και αποκλείσθηκε γιατί είναι παοκ
    Δε με λες ρε μάγε.12 αγωνιστικές έφαγαν ποτέ οι κάφροι απο κατω, γιατί μη μου πεις κάφροι υπάρχουν παντού.
    Αλλά εμείς είμαστε τα κακα παιδία ,και αν πεις κάτι είσαι ο κομπλεξικός μακεδόνας .Εδω κάψανε λεωφορείο γεμάτο χανουμάκια, σκοτώθηκαν στο ξύλο οι γαύροι με τους ΜΠΕΕΕΕΕΕους ,στο Αιγάλεω με το όπλα βγήκανε ....Τι με λες τώρα ...Εγώ για να μη παρεξηγηθώ ξανά μανά λέω...ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ
    και μιλάω και για τους 3 .

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

άσε τους τρείς απο έξω.... μόνο οι δύο... στην ΑΕΚ, τα χρήματα πήγαν σε μηχανές του καφέ και λοιπά άλλα τραγελαφικά όπως σωληνώσεις του γηπέδου...

Σε αυτό συμφωνούμε...

Αλλά για τις τιμωρίες... ειδικά για τον κόκκινο, που έφαγε συναπτές 5 τιμωρίες πέρισυ και έχασαν μέχρι και διαρκείας...

Για την ΑΕΚ.... η αλήθεια είναι οτι έχει πέσει στα μαλακά , αλλά μόνο πέρισυ και φέτος.. μόνο που ο Νικολαιδής φρόντισε για αυτό , με την σωστή κίνηση , να βάλει τα δύο πόδια σε ενα παπούτσι των παληκαράδων με τις μολότωφ... και το καλό για αυτόν είναι οτι έχει και το 90% του κόσμου της ΑΕΚ απο πίσω...

Για τον ΠΑΟ... εκεί δεν είμαι ενήμερος οπότε δεν θα μιλήσω για να μην πω μαλ...ιες...

Αλλά εκεί έχουν και άλλες τύπου διενέξεις οργανωμένοι με τον προέδρο τους... που και αυτός εν μέρει τους έχει υπό έλεγχο...

Στην Ξάνθη όταν είχαν γίνει οι φασαρίες απο τους κόκκινους , είχε ξεσηκωθεί το Πανελλήνιο....

Με εσάς όταν έγιναν , όμως... ρε συ φίλε... που ήταν το πρόβλημα;;;

Στο οτι χάσατε απο τον Ηρακλή , ενώ όλη την περιόδο παραπατούσατε;....και οχι μόνο με το ΠΟΚ...

Στο οτι πριν ακόμα αρχίσει το παιχνίδι κυπέλου με τους γαύρους , είχε αρχίσει πετροπόλεμος;...

Το πρόβλημα σε κάθε ομάδα είναι πρώτα λυμμένο εσωτερικά και μετά απο τις εκάστοτε αρχές...

Ο Κόκκαλης έχει τον στρατό του...

Ο Βαρδινογιάννης , τους χειρίζεται καλά...τι πατέρας , τι γιός... ίδια αντιμετώπιση...

Ο Νικολαίδης , κάνει χειρισμό marketing και προωθεί την συσπείρωση και καλά σαν ιδέα, μέχρι να μπορέσει να δώσει κάτι στους φιλάθλους και να δέσει...

Εταιρίες είναι ρε φίλε... και έτσι λειτουργούν απέναντι στους πελάτες τους...

Αν τώρα δεν σου αρέσει εσένα , εμένα , άλλου ο τρόπος τους, απλα΄δεν πας γήπεδο , και τους παρατάς να παίζουν μόνοι τους.. Δεν τα σπας όμως , επειδή , δεν πήρες τίτλο ή έχασες....

Gandalf

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    μαγε μου καλε , καλε μου μαγε ...

ο παο οντως φετος τρωει ευκολα γκολ κοντα στο 80 γιατι απλα δεν εχει δυναμεις ...γιατι στο πρωτο χτες τους βγηκε η γλωσσα και μετα διερωταστε γιατι δεν πιεζε πανω με 2 επιθετικους... εγω πιο πολυ προβληματιζομε γιατι δεν βαζει ευκολα γκολ και οχι γιατι τρωει γιατι θα μπορουσε στο 80 που το εφαγε οπως εφαγαν και αλλες ομαδες να ειχε μπει αλλο ενα ...το πως φαγαμε τα γκολ απο σας τα θυμαμε οπως και γιατι χασαμε απο το γαυρο και χασαμε οχι γιατι στο 80 οι παιχτες δεν ειχαν την ψιχολογια αλλα γιατι η μπαλα δεν εμπαινε στο πλεχτο....στο μπασκετ αμα βαραγες 3 τριποντα και ολα πηγαιναν εξω πες μου με τι ψυχολογια θα βαραγες το 4ο..

ασχετο πριν χρονια ...αχ ...ο παο στην ευρωπη εκανε πορειες και επαιζε παντα με 1 επιθετικο και τα μπουρομενος στη αμυνα και επερνε τα αποτελεσματα με αντεπιθεσεις....ολοι τοτε κριναν απο τη μπαλα και οχι απο το αποτελεσμα και λεγανε δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο και δεν βλεπουμε μπαλα... τοτε τι γινοταν; απλα τοτε ηταν αλλες εποχες παιζοταν αλλιως το τοπι ..τωρα το ποδοσφαιρο εχει γινει πολυ πιο γρηγορο και μην κρινεις απο το ελλαδα ..δυστηχως ειμαστε πολυ πισω και θα μας παρει αρκετο καιρο για να φτασουμε εκει .....μακαρι ρε μαγε να βγητε του χρονου...αν και δε με συμφαιρει ...για να καταλαβεις που ειμαστε ολοι μας γιατι απο ελλαδα-ευρωπη ειναι πολλα τα χλμ....αλλη μπαλα εντος αλλη μπαλα εκτος συνορων και σιγουρα δεν εχουμε την ποιοτητα για να προσαρμοζουμε το παιχνιδι μας και στα 2....

μαλεζανι και τελειωνω....ο κυριος πηρε ουεφα και δεν νομιζω να το πηρε τυχαια .....καπως ετσι τυχαια το πηρε και ο ρεχαγκελ ; και για τους 2 ο επομενος στοχος ηταν αποτυχια ....να τους χρακτηρησουμε ως ασχετους ..ο σολιντ ειναι ασχετος ; δεν νομιζω η μηπως ολοι ειναι εκτος ελληνικης νοοτροπιας...μηπως αυτη η γαμημενη νοοτροπια ειναι αυτη που μας εφερε σε αυτα τα χαλια;; λεω εγω τωρα
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ΛΟΙΠΟΝ ...

Π.Χ. ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 80
    ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΑΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ , ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΟ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ , ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ;; ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ 80, ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ;;;

Σωστός

ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΙΑΚΟΥΙΝΤΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΠΑΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ

Τυχερός δεν ήταν ο Ιακουήντα,τυχεροι ήσασταν εσείς
    που δεν το έβαλε ο αλλος μπροστά απο το τέρμα

Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Λοιπόν παιδιά η μπάλα μπορεί να είναι πόρνη,που έλεγε κι ο Οσιμ,αλλά είναι και δύσκολη η πόρνη!! Ποιός θα περίμενε ότι ιταλική άμυνα θα έπαιζε λάθος παράλληλη μπαλιά έξω από τη μεγάλη περιοχή και ότι επέτρεψε να περάσει αυτή η σέντρα τού Λεοντίου!
    Και πόσα τέτοια γίνονται κάθε φορά...
    Εγώ τι να σάς πώ..Εχω σταματήσει να ασχολούμαι με το ελληνικό πρωτάθλημα.Μιζέρια και φτώχεια ρε παιδί μου...
    Ετσι αισθάνομαι όταν βλέπω πώς το αντιμετωπίζουν στην Ευρώπη το αθλημα.

ο παο οντως φετος τρωει ευκολα γκολ κοντα στο 80 γιατι απλα δεν εχει δυναμεις
    Μαζί σου... και ποιανού ευθύνη είναι αυτό;...

Ποιός έκανε την προετοιμασία;....

Ποιός είναι εκείνος που ενώ γνωρίζει οτι η ομάδα δεν τραβάει στο 80+ , κάθεται και μεμψιμοιρεί και δεν κάνει και τις 3 αλλαγές να δώσει ώθηση και στους 3 τομείς της ομάδος ; (επίθεση - κέντρο - άμυνα)

Είπαμε ευθύνη έχουν όλοι , αλλά το κακό είναι οτι κανείς δεν το αντιλαμβάνεται και λένε οτι έπαιξαν καλά!!!

Προσωπικά δεν με χαλάει αν θα βγεί ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΣΦΠ , η ΑΕΚ στην ευρώπη... αρκεί να μπορεί να κάνει κάτι και οχι να είναι εκεί για την βόλτα...

Έχω χαρεί με νίκες του κόκκινου (6-2 επί της Λεβερκούζεν) , του πρασίνου (το 3-1 επί της Γιουβέντους κυρίως με Βαζέχα τότε), με τους δικούς μου (λόγω ιδιότητος είναι πολλά τα παιχνίδια που θυμάμαι αλλά φυλάω τις ισοπαλίες της Ρεάλ, τόσο λόγω της δυσκολίας, όσο και λόγω του μεγέθους της ομάδος της)..

Την ισοπαλία της Άρσεναλ με τον ΠΑΟΚ...κτλ...

Μόνο που τότε, υπήρχε πάθος ... υπήρχε δύναμη και ρε φίλε... ακόμα και 3-0 να χάναμε , το παλεύαν ΟΛΟΙ... τώρα κάθονται με το δάχτυλο στον πισινό...

όσο για το τρίποντο που λες... είχα σε milko cup 0-6 , μόνο που στο τελευταίο 5 λεπτο έκανα 4-4 και γυρίσαμε παιχνίδι με τον Γ.Σ. Κρόνο... ακόμα το θυμάμαι... με δύο παίκτες πάνω στα χέρια μου...

Πάθος θέλει και δύναμη ... να μην το βάλεις κάτω...

Gandalf

φιλε μαγε εισαι λαθος.
    Διοτι εγω μιλαω για το συγκεκριμενο παιχνιδι και οχι γενικα.
    Δεν ειναι το ποστ για να κρινουμε σε συνολο αλλα μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.

Δευτερον: ρε Δοδοκ δεν σου ειπε κανεις τιποτα για τον λαο, ολοι ον παραδεχομαστε.

ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!
    Εχει καταντησει βαρετο πια
    Ολο οι αλλοι σας φταινε, το οτι οι ομαδες σας ειναι για τον πουτσο δεν σας πειραζει.
    Το οτι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ λογο χρεων που ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ δεν τα θυμαστε ε;;;
    Και στην τελικη ρε φιλε, δεν σας κραταει κανεις απο το να κανετε καλη πορεια με την ομαδα σας ουτε εσας ουτε κανεναν.
    ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!!!!!
    Δηλαδη την Ξανθη ποιος την κραταει;;;;
    Αντε γιατι εχει καταντησει βαρετο....

άσε τους τρείς απο έξω.... μόνο οι δύο... στην ΑΕΚ, τα χρήματα πήγαν σε μηχανές του καφέ και λοιπά άλλα τραγελαφικά όπως σωληνώσεις του γηπέδου...

Σε αυτό συμφωνούμε...

Αλλά για τις τιμωρίες... ειδικά για τον κόκκινο, που έφαγε συναπτές 5 τιμωρίες πέρισυ και έχασαν μέχρι και διαρκείας...

Για την ΑΕΚ.... η αλήθεια είναι οτι έχει πέσει στα μαλακά , αλλά μόνο πέρισυ και φέτος.. μόνο που ο Νικολαιδής φρόντισε για αυτό , με την σωστή κίνηση , να βάλει τα δύο πόδια σε ενα παπούτσι των παληκαράδων με τις μολότωφ... και το καλό για αυτόν είναι οτι έχει και το 90% του κόσμου της ΑΕΚ απο πίσω...

Για τον ΠΑΟ... εκεί δεν είμαι ενήμερος οπότε δεν θα μιλήσω για να μην πω μαλ...ιες...

Αλλά εκεί έχουν και άλλες τύπου διενέξεις οργανωμένοι με τον προέδρο τους... που και αυτός εν μέρει τους έχει υπό έλεγχο...

Στην Ξάνθη όταν είχαν γίνει οι φασαρίες απο τους κόκκινους , είχε ξεσηκωθεί το Πανελλήνιο....

Με εσάς όταν έγιναν , όμως... ρε συ φίλε... που ήταν το πρόβλημα;;;

Στο οτι χάσατε απο τον Ηρακλή , ενώ όλη την περιόδο παραπατούσατε;....και οχι μόνο με το ΠΟΚ...

Στο οτι πριν ακόμα αρχίσει το παιχνίδι κυπέλου με τους γαύρους , είχε αρχίσει πετροπόλεμος;...

Το πρόβλημα σε κάθε ομάδα είναι πρώτα λυμμένο εσωτερικά και μετά απο τις εκάστοτε αρχές...

Ο Κόκκαλης έχει τον στρατό του...

Ο Βαρδινογιάννης , τους χειρίζεται καλά...τι πατέρας , τι γιός... ίδια αντιμετώπιση...

Ο Νικολαίδης , κάνει χειρισμό marketing και προωθεί την συσπείρωση και καλά σαν ιδέα, μέχρι να μπορέσει να δώσει κάτι στους φιλάθλους και να δέσει...

Εταιρίες είναι ρε φίλε... και έτσι λειτουργούν απέναντι στους πελάτες τους...

Αν τώρα δεν σου αρέσει εσένα , εμένα , άλλου ο τρόπος τους, απλα΄δεν πας γήπεδο , και τους παρατάς να παίζουν μόνοι τους.. Δεν τα σπας όμως , επειδή , δεν πήρες τίτλο ή έχασες....

Gandalf

πρωτα για την ΑΕΚ που λές .
    με Ψωμιαδη εγιναν πολλα.Εφαγε ποσα χρόνια φυλακη και ειναι εξω για λόγους υγειας..Το ενα πουρο πισω απο το αλλο καπνίζει.

Στο κυπελλο με τον γαυρο κατεβηκαμε 4000 κομμάτια ,μας βάλανε να περασουμε μεσα απο τους γαυρος ,καθυστερησαν την ομαδα στον δρόμο αναμεσα απο τους γαυρους,τους σπασανε το λεωφωρειο,κατεβηκαν στο παιχνιδι χωρις καν ζεσταμα .
    αν αυτο γινόταν απο τους αρειανους εκεινος ο μαλακας στον Αλφα ακομα θε εσκουζε!
    Τι να κανουμε ντε ?να κατσουμε να μας δειρουνε κιολας?

Για τον ΠΑΟ τι να πω .φαινομενο ο πρόεδρος που παει τόσο κόντρα στον Λαό του.Και αχρηστος εντελως σαν προεδρος αφου με τοσα εσοδα δεν μπορεσε να φτιαξει ομαδα.
    Και πατάει στον λαιμο οποιος σηκωνει κεφάλι.
    Αν παρει την ομαδα ο αλλος ...ο φαρμακοτρίφτης ντε ....ο γιαννακόπουλος ...εκει να δεις γέλια...

αποψη μου ειναι οτι για τα επομενα 30 χρόνια οι θεσεις 1-2-3 ειναι κρατημένες .

Οσο για το ματς ΑΡΗ ηρακλακο περισυ εγιναν παρα πολλα που δεν τα ξερεις .ολη την εβδομαδα πριν τον αγωνα μαζι με τους παοκτσιδες εβγαιναν στα ραδιοφωνα και χλευαζαν ...
    Και εγινε οτι εγινε.και πάλι λιγα εγιναν.
    που να δεις τι θα γίνει στο επομενο με τον ηρακλουλη

Τωρα αν θελεις εσυ να πιστευεις οτι εισαι αξια τόσα χρόνια ψηλα ...και δεν υπηρξε ομάδα οοοοοοοοοολα αυτα τα χρόνια καλύτερη απο την δικια σου εκτος τους αλλους δυο...ενταξ...παω πάσο τοτε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	l7.jpg 
Προβολές:	65 
Μέγεθος:	4,9 KB 
ID:	29003

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    φιλε μαγε εισαι λαθος.
    ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!
    Εχει καταντησει βαρετο πια
    Ολο οι αλλοι σας φταινε, το οτι οι ομαδες σας ειναι για τον πουτσο δεν σας πειραζει.
    Το οτι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ λογο χρεων που ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ δεν τα θυμαστε ε;;;
    Και στην τελικη ρε φιλε, δεν σας κραταει κανεις απο το να κανετε καλη πορεια με την ομαδα σας ουτε εσας ουτε κανεναν.
    ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!!!!!
    Δηλαδη την Ξανθη ποιος την κραταει;;;;
    Αντε γιατι εχει καταντησει βαρετο....
    Α ρε Γιώργη αν και βαρεμένος βάζελος, εδώ συμφωνούμε απόλυτα...

Σωστός

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αεκ-παο
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 07:26
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17
  3. Όσο κωλόφαρδος είναι ο ΠΑΟ...
    από Xlitos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 29