αμα δεν σε φτανουν τα φρενα εχω διπλα μπροστινα απο 600... σαν καινουριο ειναι! φτου του! βαλε πιο μικρα φλας.. please...
Παρα πολυ ομορφο
Πραγματικα δεν ειχα σκεφτει την πατεντα με την προσαρμογη σε τσοκ δραπανου,απιστευτη ευκολια και φυσικα εισαι κυρος γραναζης
Απλα θα αντικαθιστουσα το γυαλοχαρτο με συρματοβρουτσα για να μην εχω θεμα στην εδρα της βαλβιδας και στην περιπτωση που εχει βαφη εργοστασιου για αντοχη το μεταλλο.
Το τελικο αποτελεσμα της δουλεια σου ειναι αψογο![]()
Μανο δεν το αποφευγεις το γυαλοχαρτο.. εξτρα οτι η συρματοβουρτσα δεν τρωει σε ολη την επιφανεια. εγω το ειδα και σε τορνο αυτο.. στον μπακανο στην Βεροια.
Το έκανες το θαύμα σου πάλι....![]()
Κούκλα το μηχανάκι, μπράβο!
@ motomaniac
Αυτα τα φλας ειναι original και όμορφα και φαίνονται κιόλας οταν αναβουν, σε αντίθεση με κατι μικρά γελοία φλασακια που βλέπω σε διάφορα μηχανάκια.
Η πλάκα ειναι οτι αυτοί που τα βαζουν νομίζουν οτι ομορφαίνουν το μηχανάκι τους!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Mα ειναι φανερό οτι το θέλει original.
Οταν ενα μηχανακι ειναι και καποιων χρόνων, παντα είναι πιο όμορφο με τα μαμα πράγματα πανω του, εκτός κι αν μιλάμε για ολική μετατροπή της μοτο.
edit: Απο την αλλη τωρα που το σκέφτομαι, παίζει ρόλο κι η ηλικία του ιδιοκτήτη!![]()
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 13/02/2013 στις 09:07.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957