Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: ΠΑΟ-Ουντινεζε 1-2.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
    Α ρε Γιώργη αν και βαρεμένος βάζελος, εδώ συμφωνούμε απόλυτα...

Σωστός
    re Reno thes na ta akouseis kai esu twra e??:rotflmao: :rotflmao:
    Ase ta athlitika kai kanonise na se doume kammia fora, ante.
    Kai an imoun varemenos den tha milousa swsta opws les.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    φιλε μαγε εισαι λαθος.
    Διοτι εγω μιλαω για το συγκεκριμενο παιχνιδι και οχι γενικα.
    Δεν ειναι το ποστ για να κρινουμε σε συνολο αλλα μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.

Δευτερον: ρε Δοδοκ δεν σου ειπε κανεις τιποτα για τον λαο, ολοι ον παραδεχομαστε.

ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!
    Εχει καταντησει βαρετο πια
    Ολο οι αλλοι σας φταινε, το οτι οι ομαδες σας ειναι για τον πουτσο δεν σας πειραζει.
    Το οτι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ λογο χρεων που ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ δεν τα θυμαστε ε;;;
    Και στην τελικη ρε φιλε, δεν σας κραταει κανεις απο το να κανετε καλη πορεια με την ομαδα σας ουτε εσας ουτε κανεναν.
    ΚΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!!!!!
    Δηλαδη την Ξανθη ποιος την κραταει;;;;
    Αντε γιατι εχει καταντησει βαρετο....
    πρωτον δεν καλψομουνιαζω ..ειπα οτι οι ομαδες σας εινα για τον πο@@@@ο και επειδη η ευρωπη δεν ειναι ελλαδα γιαυτο τρωτε πενταρες-εξαρες-επταρες ..
    Τα χρεη τα θυμάμαι όπως και η ΑΕΚ παοκ ΟΣΦΠ αν σου λεει κατι αυτο
    η Τελικη ειναι οτι μας κραταει ενα γηπεδο κλειστο για 12 αγωνιστικες,ενα φαξ που χαθηκε απο την επο και αντι να πεσει ο πανιωνιος πεσαμε εμεις κα χιλια δυο αλλα .
    Την ξανθη για να σου φυγει η περιεργεια την κραταει ο Θρηνος και θα το δεις πολυ συντομα με την σουπερ λίγκα...
    επισης βαρετο ειναι με το που λεμε μια αποψη να το ριχνετε οτι ειμαστε κομπλεξικοι και δεν πρεπει να μιλάμε .
    Αντε καλα δεν μιλαμε ..παντε στην ευρωπη εκει που μιλανε καλυτερα
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    re Reno thes na ta akouseis kai esu twra e??:rotflmao: :rotflmao:
    Ase ta athlitika kai kanonise na se doume kammia fora, ante.
    Kai an imoun varemenos den tha milousa swsta opws les.
    Χαχαχα εάν είναι τα κάλαντα πες τα μου....(είναι και η εποχή)...

Εγώ ήμουν στο Δέλεαρ την προηγούμενη βδομάδα εσύ δεν ήσουν.....

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    το τελευταιο θα μας το δειξεις αφου θα κανονισουμε να παιξουμε κανα μπακετακι γιατι ολοι εδω μεσα κοιμουνται(ελπιζω να τους ξυπνησα )...βαλε ποστακι οταν στεγνωσει ο καιρος ....

στη νικη λενε δεν μιλαει κανεις ..θεοι οι παιχτες , στην ηττα φταινε πρωτα ο προπονητης και μετα οι παιχτες .....τη νικη με την ηττα την χωριζει μια λεπτη γραμμη για τις ελληνικες ομαδες ...εως οτου αυτη η γραμμη χοντρινει θελει υπομονη και υποδομη και αφηστε τους προπονητες να κανουν την δουλεια τους με οτι παιχτες και να εχουν...

δηλαδη αμα καταληξουμε στο πιος φταιει θα κερδισει κατι η ομαδα; δεν νομιζω ο μαλεζανι να ειναι και μονο αποτυχιες ...αλλα του βγαινουν και αλλα οχι ...ο χρονος θα δειξει και νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση για να παμε μπροστα...οταν αποκλειστηκες απο ζενιτ γιατι δεν διωξατε το σαντος; εγω γιατι να πω φυγε μαλεζανι...περσυ εχασε ο σουμ και οι αλλοι φτασανε στους 4 ...το τι φαινεται παντως δεν ειναι παντα και η πραγματικοτητα...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Να κάνουμε πιο ουσιώδη συζήτηση;...

Επειδή έχω ανέβει Θεσσαλονική με την ομάδα μου...

Στα Τέμπη , μόνο διαβατήρια που δεν μας ζήταγαν...
    Μπαίναμε στο 20+ , για να αποφύγουν και καλά επεισόδια...
    Βγαίναμε +1.30 ώρες μετά για τον ίδιο λόγο
    και άλλα τραγελαφικά...

ήταν λόγος για να τα σπάσουμε;...
    ήταν λόγος για να τιμωρηθεί η ομάδα απο μαλακίες δικές μας;...

Καταλαβαίνεις που το πάω;

Δεν υπάρχει δικαιολογία για εκδηλώσεις βίας... ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...μόνο αν πρέπει να αμυνθείς ... και εκεί το κάνεις για να φύγεις...

Για τον Μουστάκια άστο.. και για πολλούς άλλους ακόμα...

τα ξέρεις και τα ξέρουμε όλοι.. τι να λέμε τώρα...

Για τον ΠΑΟ... την ημέρα που ο Γιαννακόπουλος πάρει τον ΠΑΟ, ο Κόκκαλης θα φύγει απο τον Ολυμπιακό , γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το σκεπτικό του κοντού...
    Τα χώνει με τρελά χρήματα , χωρίς να περιμένει έσοδα και μαλακίες... χρόνια τώρα έχει καταφέρει την ομάδα Basket των Πρασίνων, να μοιάζουν με τους ανάλογους Bulls του ΝΒΑ....
    Δυναστεία κανονική...
    Και μιλάμε για παίκτες σαν τον Ράτζα, Βράνκοβιτς, Στογιάκοβιτς, Γκάλη, Wilkins και έχει και συνέχεια...Παίκτες εφάμιλου επιπέδου που στο ποδόσφαιρο θα ήταν ο Cafew, Ronaldo, Bergamp...κτλ...

Και παίζει σε άδεια γήπεδα και σηκώνει μόνος του κούπες... τι λέμε τώρα....

Αν έρθει στο ποδόσφαιρο έστω και σαν συνιδιοκτησία,...αλλοίμονο στους υπόλοιπους , και οχι απο την πονηρή πλευρά...

Το ξέρεις οτι πλήρωσε τα έξοδα ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της ULEB για να τσεκάρει το ΣΕΦ για αγώνα , ενώ ήταν αμέσως μετά το 2004 (άριστη κατάσταση γηπέδου) χωρίς να δεχτεί άρνηση απο την ULEB;.... για τέτοια conne μιλάμε...

Προσωπικά τον θαυμάζω.... για την αγάπη που έχει στην ομάδα του...

Έκανε τον Κόκκαλη να φύγει με την ουρά στα σκέλια απο το basket και να κράζει τώρα όλη η 7 , γιατί το basket team που έχουν δεν μπορεί να σταθεί...

Άστο το θέμα "Κόντού" σου λέω...

Όσο για τον Άρη... η μοναδική ομάδα που για μένα ήταν φόβητρο και μπορούσε να κάνει κάτι ήταν εκείνη με τον Φοιρό και εκεί σας φάγανε οι εσωτερικές κόντρες...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Gst...κάθε Σαββάτο είναι παράδοση το μεσημεράκι να υπάρχει ενα μονό με κάτι φίλους...

αρκεί να είναι στεγνός ο καιρός...

Για τα υπόλοιπα , νομίζω οτι το υπεραναλύσαμε...

Μόνο για τον Σάντος θα σου πω, οτι υπήρξαν αναταράξεις μετά την ήττα, αλλά έπεσαν τέτοιες φωνές...(και είναι αλήθεια αυτό πίστεψε με) που πρέπει να τον ακούσαν μέχρι την παραλία απο τους Θρακομακεδόνες...

Για αυτό και άλλαξε όλη η ομάδα...

Δεν έχει ιστοριούλες και παιχνιδάκια στον πορτογάλο... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ;... Π-Α-Γ-Κ-Ο ..

κάποια "μωρά" που πήγαν να το παίξουν βεντέτες, πέρισυ έφυγαν με υποσχετικές (αγύριστες) και ακόμα παίζουν εκεί...

άλλη περίπτωση αυτός...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    πρωτον δεν καλψομουνιαζω ..ειπα οτι οι ομαδες σας εινα για τον πο@@@@ο και επειδη η ευρωπη δεν ειναι ελλαδα γιαυτο τρωτε πενταρες-εξαρες-επταρες ..
    Τα χρεη τα θυμάμαι όπως και η ΑΕΚ παοκ ΟΣΦΠ αν σου λεει κατι αυτο
    η Τελικη ειναι οτι μας κραταει ενα γηπεδο κλειστο για 12 αγωνιστικες,ενα φαξ που χαθηκε απο την επο και αντι να πεσει ο πανιωνιος πεσαμε εμεις κα χιλια δυο αλλα .
    Την ξανθη για να σου φυγει η περιεργεια την κραταει ο Θρηνος και θα το δεις πολυ συντομα με την σουπερ λίγκα...
    επισης βαρετο ειναι με το που λεμε μια αποψη να το ριχνετε οτι ειμαστε κομπλεξικοι και δεν πρεπει να μιλάμε .
    Αντε καλα δεν μιλαμε ..παντε στην ευρωπη εκει που μιλανε καλυτερα
    ρε Δοδοκ δεν τα ξεχναω και των αλλων ομαδων, τα θυμαμαι.
    Το γηπεδο ειναι κλειστο 12 αγωνιστικες γιαιτ ειστε μαλακες και τα θελατε και τα παθατε.
    Το ξερω επισης οτι πισω απο τον Πανοπουλο ειναι ο κοκαλλης
    Δεν ειπα οτι εισαι κομπλεξικος φιλε, απλα απορω που ενω εχετε τετοια χαλια συνεχιζετε να τα ριχνετε σε αλλους!!!!!
    Α και οσο αφορα την ευρωπη, ε μη λεμε τα ιδια συνεχεια, πιστευεις οτι εσεις δικαιουστε να μιλατε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
    Χαχαχα εάν είναι τα κάλαντα πες τα μου....(είναι και η εποχή)...

Εγώ ήμουν στο Δέλεαρ την προηγούμενη βδομάδα εσύ δεν ήσουν.....

ρε ναζο αφου στο εχω πει δεν παω δελεαρ,
    δηλαδη αλλου δεν μπορουμε να σε δουμε

καταλαβα θα σε πετυχω ξυλοκαστρο:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να κάνουμε πιο ουσιώδη συζήτηση;...

Επειδή έχω ανέβει Θεσσαλονική με την ομάδα μου...

Στα Τέμπη , μόνο διαβατήρια που δεν μας ζήταγαν...
    Μπαίναμε στο 20+ , για να αποφύγουν και καλά επεισόδια...
    Βγαίναμε +1.30 ώρες μετά για τον ίδιο λόγο
    και άλλα τραγελαφικά...

ήταν λόγος για να τα σπάσουμε;...
    ήταν λόγος για να τιμωρηθεί η ομάδα απο μαλακίες δικές μας;...

Καταλαβαίνεις που το πάω;

Δεν υπάρχει δικαιολογία για εκδηλώσεις βίας... ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...μόνο αν πρέπει να αμυνθείς ... και εκεί το κάνεις για να φύγεις...

Για τον Μουστάκια άστο.. και για πολλούς άλλους ακόμα...

τα ξέρεις και τα ξέρουμε όλοι.. τι να λέμε τώρα...

Για τον ΠΑΟ... την ημέρα που ο Γιαννακόπουλος πάρει τον ΠΑΟ, ο Κόκκαλης θα φύγει απο τον Ολυμπιακό , γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το σκεπτικό του κοντού...
    Τα χώνει με τρελά χρήματα , χωρίς να περιμένει έσοδα και μαλακίες... χρόνια τώρα έχει καταφέρει την ομάδα Basket των Πρασίνων, να μοιάζουν με τους ανάλογους Bulls του ΝΒΑ....
    Δυναστεία κανονική...
    Και μιλάμε για παίκτες σαν τον Ράτζα, Βράνκοβιτς, Στογιάκοβιτς, Γκάλη, Wilkins και έχει και συνέχεια...Παίκτες εφάμιλου επιπέδου που στο ποδόσφαιρο θα ήταν ο Cafew, Ronaldo, Bergamp...κτλ...

Και παίζει σε άδεια γήπεδα και σηκώνει μόνος του κούπες... τι λέμε τώρα....

Αν έρθει στο ποδόσφαιρο έστω και σαν συνιδιοκτησία,...αλλοίμονο στους υπόλοιπους , και οχι απο την πονηρή πλευρά...

Το ξέρεις οτι πλήρωσε τα έξοδα ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της ULEB για να τσεκάρει το ΣΕΦ για αγώνα , ενώ ήταν αμέσως μετά το 2004 (άριστη κατάσταση γηπέδου) χωρίς να δεχτεί άρνηση απο την ULEB;.... για τέτοια conne μιλάμε...

Προσωπικά τον θαυμάζω.... για την αγάπη που έχει στην ομάδα του...

Έκανε τον Κόκκαλη να φύγει με την ουρά στα σκέλια απο το basket και να κράζει τώρα όλη η 7 , γιατί το basket team που έχουν δεν μπορεί να σταθεί...

Άστο το θέμα "Κόντού" σου λέω...

Όσο για τον Άρη... η μοναδική ομάδα που για μένα ήταν φόβητρο και μπορούσε να κάνει κάτι ήταν εκείνη με τον Φοιρό και εκεί σας φάγανε οι εσωτερικές κόντρες...

Gandalf

Συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λές …για θέμα βίας …κα αν θυμάσαι καλά πριν Κανά δυο τρεις μήνες ήρθατε στο ηβανοφειο του Ηρακλή και δεν αφήσατε ούτε πρίζα στην θέση της .τα ξηλώσατε όλα .δεν θυμάμαι νομίζω ήταν για παιχνίδι κυπελλου.
    Γι αυτό σου είπα παντού έχει κάφρους.
    Αλλά εγω το μονο που ηθελα να πω σήμερα είναι ότι τελικά ,η ομάδα φαίνετε στους αγώνες χωρίς εύνοια διαιτησίας κτλ.και ότι με τόσα χρόνια στο τσαμπιον ,με τοσα τεραστία έσοδα δεν έχετε καταφέρει να κάνετε μια αξιόλογη ομάδα .και οι τρεις. αυτό μόνο.δεν συμφερει κανεναν να μη υπαρχει ανταγωνιστικο πρωταθλημα στην χωρα σου
    Δεν λέω ότι η ομάδα μου είναι καλύτερη.
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    μαγε μου καλε , καλε μου μαγε ...

ο παο οντως φετος τρωει ευκολα γκολ κοντα στο 80 γιατι απλα δεν εχει δυναμεις ...γιατι στο πρωτο χτες τους βγηκε η γλωσσα και μετα διερωταστε γιατι δεν πιεζε πανω με 2 επιθετικους... εγω πιο πολυ προβληματιζομε γιατι δεν βαζει ευκολα γκολ και οχι γιατι τρωει γιατι θα μπορουσε στο 80 που το εφαγε οπως εφαγαν και αλλες ομαδες να ειχε μπει αλλο ενα ...το πως φαγαμε τα γκολ απο σας τα θυμαμε οπως και γιατι χασαμε απο το γαυρο και χασαμε οχι γιατι στο 80 οι παιχτες δεν ειχαν την ψιχολογια αλλα γιατι η μπαλα δεν εμπαινε στο πλεχτο....στο μπασκετ αμα βαραγες 3 τριποντα και ολα πηγαιναν εξω πες μου με τι ψυχολογια θα βαραγες το 4ο..

ασχετο πριν χρονια ...αχ ...ο παο στην ευρωπη εκανε πορειες και επαιζε παντα με 1 επιθετικο και τα μπουρομενος στη αμυνα και επερνε τα αποτελεσματα με αντεπιθεσεις....ολοι τοτε κριναν απο τη μπαλα και οχι απο το αποτελεσμα και λεγανε δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο και δεν βλεπουμε μπαλα... τοτε τι γινοταν; απλα τοτε ηταν αλλες εποχες παιζοταν αλλιως το τοπι ..τωρα το ποδοσφαιρο εχει γινει πολυ πιο γρηγορο και μην κρινεις απο το ελλαδα ..δυστηχως ειμαστε πολυ πισω και θα μας παρει αρκετο καιρο για να φτασουμε εκει .....μακαρι ρε μαγε να βγητε του χρονου...αν και δε με συμφαιρει ...για να καταλαβεις που ειμαστε ολοι μας γιατι απο ελλαδα-ευρωπη ειναι πολλα τα χλμ....αλλη μπαλα εντος αλλη μπαλα εκτος συνορων και σιγουρα δεν εχουμε την ποιοτητα για να προσαρμοζουμε το παιχνιδι μας και στα 2....

μαλεζανι και τελειωνω....ο κυριος πηρε ουεφα και δεν νομιζω να το πηρε τυχαια .....καπως ετσι τυχαια το πηρε και ο ρεχαγκελ ; και για τους 2 ο επομενος στοχος ηταν αποτυχια ....να τους χρακτηρησουμε ως ασχετους ..ο σολιντ ειναι ασχετος ; δεν νομιζω η μηπως ολοι ειναι εκτος ελληνικης νοοτροπιας...μηπως αυτη η γαμημενη νοοτροπια ειναι αυτη που μας εφερε σε αυτα τα χαλια;; λεω εγω τωρα
    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ! ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΑΜΥΝΑ! ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΛ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΒΑΖΕ! ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΚΩΤΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Ο ΜΟΡΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΛΑΜΠΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΟΥΜΕ- ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ (ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ Μ@@@ΙΕΣ ΤΩΝ ΓΚΟΥΜΑ-ΚΩΤΣΙΟΥ) ΑΛΛΑ.....

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΤΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΛΕΖΑΝΙ- ΑΛΛΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ! ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΑΙΤΙΑ!

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ!!!
    ΤΕΛΟΣ

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    ρε ναζο αφου στο εχω πει δεν παω δελεαρ,
    δηλαδη αλλου δεν μπορουμε να σε δουμε

καταλαβα θα σε πετυχω ξυλοκαστρο:rotflmao: :rotflmao:
    Καλά τότε αυτό το ΣΚ θα πάμε στην εκθεση (27ο Ναυτικό Σαλόνι) Κανόνισε τίποτα και είμαι μέσα...

Κανά δυο τρεις μήνες ήρθατε στο ηβανοφειο του Ηρακλή και δεν αφήσατε ούτε πρίζα στην θέση της .τα ξηλώσατε όλα
    έχω σταματήσει εδώ και μερικά χρόνια να πηγαίνω στα εκτός έδρας φίλε μου , μιας και ούτε οι δουλειές αλλά και ούτε η διάθεση υπάρχει πια... περάσαμε τα ....30+.... "σοβαρέψαμε"...(χεχεχεχε..αυτό είναι υπο διαπραγμάτευση ακόμα)

Σε πιστεύω όμως... Κακώς δεν έγινε επίσημη καταγγελία και απο τις δύο ΠΑΕ... κάκιστα....

Μπάλα πήγαν να δούν.. οχι να τα σπάσουν...

Για τα χρήματα τα είπαμε... να μην επαναλαμβάνουμε... για το θέμα ομάδα.... δες την ΑΕΚ που έχει 5 σερί νίκες και πάει τρένο πάλι... χωρίς πάρα πολλά χρήματα... και δείχνει να έχει ανάπτυξη...

Gandalf

Γεια σας ...ήρθα

είναι σκληρά παιδιά αυτοί οι Ιταλοί ε?
    :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε άκρη ρε αμπαλλοι να περάσει η ερυθρόλευκη στρατιά να διδάξει ποδόσφαιρο.ΟΥΣΤ ΡΕ που μου θέλετε και ευρώπη...

υ.γ έχε χάρη που είμαι ακόμα ζαλισμένος απο ψες το βράδυ και δεν έχουμε καλή επικοινωνία με το "κεντρο ελέγχου".Τελικά σίγουρα ήταν "μπόμπες".
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Κάντε άκρη ρε αμπαλλοι να περάσει η ερυθρόλευκη στρατιά να διδάξει ποδόσφαιρο
    :rotflmao: :rotflmao:

χαχαχαχαχαχα...στα ανέκδοτα γρήγορα...

Gandalf

Μα γιατί???

Πάλι ψυχικό θα κάνουμε ρε π@#στη μου.

Η Ροζενμποργκ λέει έχει να νικήσει στην έδρα της απο το 2001!!!!
    Εμείς απο την άλλη δεν έχουμε νικήσει ακόμα εκτός έδρας.

Μαντέψτε πια παράδοση θα σπάσει!!
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αεκ-παο
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 07:26
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17
  3. Όσο κωλόφαρδος είναι ο ΠΑΟ...
    από Xlitos στο forum Αντιπαραθέσεις