8a parete mia ISTORIKI kai POLIANAMENOMENI
ISOPALIA
kai den 8a spasei kamia paradosi
8a parete mia ISTORIKI kai POLIANAMENOMENI
ISOPALIA
kai den 8a spasei kamia paradosi
...ποιος φταιει ? ο κακος μας ο καιρος!!!![]()
Τωρα να σας πω εχω μεπερδευτει λιγο , δεν μπορω να βγαλω ακρη....συνυπευθυνοι ειναι ΟΛΟΙ !!! διοικηση (εμμεσως πλην σαφως!) , παικτες (σαφως) και Μαλεζανι (ασαφως).Φετος μονο σε ενα παιχνιδι παιξαμε μπαλλα ...ΠΑΟ - Μπαρτσελονα 0-0 , σε ολα τα αλλα γ@μησετ@!!! επειδη η κατασταση ειναι μπερδεμενη ενα εχω να πω :
ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΥΛΟΣ .....ονειρο θερινης νυκτος βεβαια γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να αναλλαβει το ποδοσφαιρο.....
...πολυ παρακμη ρε παιδι μου![]()
Παιδιά όντως η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τωρα να σας πω εχω μεπερδευτει λιγο , δεν μπορω να βγαλω ακρη....συνυπευθυνοι ειναι ΟΛΟΙ !!! διοικηση (εμμεσως πλην σαφως!) , παικτες (σαφως) και Μαλεζανι (ασαφως).Φετος μονο σε ενα παιχνιδι παιξαμε μπαλλα ...ΠΑΟ - Μπαρτσελονα 0-0 , σε ολα τα αλλα γ@μησετ@!!! επειδη η κατασταση ειναι μπερδεμενη ενα εχω να πω :
ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΥΛΟΣ .....ονειρο θερινης νυκτος βεβαια γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να αναλλαβει το ποδοσφαιρο.....
παρόλα αυτά χθες έπαιξε καλά...αλλά μόλις δέχτηκε γκολ κατέρρευσε...γνώριμο στοιχείο ελληνικών ομάδων...
Τουλάχιστον ας μείνει ο Μαλεζάνι...μπορεί ό ΠΑΟ να μην έχει παίξει ωράιο ποδόσφαιρο επί των ημερών του ακόμα...αλλά ρε παιδιά εχουμε κερδίσει πολλά από την παρουσία τους αυτούς τους 10 μήνες....
Τι έχουμε κερδίσει????ΈΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 5 περίπου κανούργιους παίχτες με προοπτική 10ετίας...(βλ. Δάρλας, Μάντιος, Λεοντίου, κτλ) ...ποιος έλληνας προπονητής θα είχε να αρ...δια να δώσει ευκαιρίες σε αυτούς τους παίχτες κ μάλιστα σε παιχνίδια CL
Να μου το θυμηθείτε θα φύγει και θα καρπωθούν τους κόπους της δουλειάς του οι επόμενοι προπονητές όπως έγινε με την περίπτωση ΟΣΙΜ....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
O ΠΑΟ χτες ηταν πολυ καλος καθολη την δια ρκεια του αγωνα..:a13: Να εξαιρεσουμε μονο το μοιραιο τριλεπτοΚαι κατα τα αλλα.. διδαξε ποδοσφαιρο παλι
Οπως ξερουμε ολοι ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που ξερει στην ευρωπη να χειριζετε το τοπι ειδικα μεσα στην εδρα του !!!
![]()
χυμαδορ, ουτε αυτο ειναι σωστο τελειως...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
γιατι το ποδοσφαιρο δεν ειναι μπασκετ (τι ειπα ο π....) και δεν αγοραζεις ενα παικτη και καθαρισες.
Επισης ο παυλος δεν ειναι και ο πιο εξυπνος - μαγκας για να αναλαβει ομαδα ποδοσφαιρου, και περιβαλεται και απο βλακες στο μπασκετ του παο.
τελος μη λεμε συνεχεια φταιει η διοικηση, ειναι μεγαλη συζητηση αλλα περιληπτικα....
Δηλαδη ρε παιδια τι φταιει και αυτος;;;,τι αλλο να κανει; παικτες αγορασε, δηλωσεις κανει, φωνες βαζει, προπονητη φερνει, λεφτα δινει, δηλαδη σε τι φταιει και ολο η διοικηση και η διοικηση;;;;
τοσ παντων
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
χυμαδορ, ουτε αυτο ειναι σωστο τελειως...
γιατι το ποδοσφαιρο δεν ειναι μπασκετ (τι ειπα ο π....) και δεν αγοραζεις ενα παικτη και καθαρισες.
en meri swstos ALLA den exei parei 1 paikti mono
Exei makran tous kaliterous stin ellada stin 8esi tous kai episis oloi sxedon einai stous kaliterous 5 tis eyrwpis stin 8esi tous (Ade an eksairesoume tous center)
(εντελώς φιλικά) τα είδαμε και τα χάλια του Ολυμπιακού....Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
απλα για τον πουτσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ουδεν σχολιο και μετα λετε για τον ολυμπιακο:a31: :a31: :a31:
Τι ακριβώς έκανε ο Γιαννακόπουλος Γιώργο;...
Ενα πάικτη;... μάλλον δεν είσαι ενήμερος φίλε...
Τα ονόματα που έγραψα τα είδες;... και πόσους ξέχασα κιόλας...
Τις κουπες που στολίζουν την βιτρίνα σας ;....
Πρόκειται για μακράν τον πιο επιτυχημένο πρόεδρο σε ομαδικό επίπεδο στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα... εκτός ίσως απο τον Πολυχρονίου και την Εθνική άρσης Βαρών , αλλά αυτοί είναι σε άλλο σημείο σύγκρισης...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
den eipa oti pire ena paixti,Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τι ακριβώς έκανε ο Γιαννακόπουλος Γιώργο;...
Ενα πάικτη;... μάλλον δεν είσαι ενήμερος φίλε...
Τα ονόματα που έγραψα τα είδες;... και πόσους ξέχασα κιόλας...
Τις κουπες που στολίζουν την βιτρίνα σας ;....
Πρόκειται για μακράν τον πιο επιτυχημένο πρόεδρο σε ομαδικό επίπεδο στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα... εκτός ίσως απο τον Πολυχρονίου και την Εθνική άρσης Βαρών , αλλά αυτοί είναι σε άλλο σημείο σύγκρισης...
Gandalf
alla oti kai me ena paixti borei na kaneis tin diafora.
kai o petuximenos fainetai sugritika me allous
Diladi kai o gauros sto polo, gamaei, alla me ti sinagwnismo;;