Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Δίλημμα Ενδοεπικοινωνίας

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ecobill Προβολή μηνύματος
    Φίλε Billymuse, εγώ είχα την 500. Εκπληκτική απόδοση ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες (150+), πολύ καλή απόδοση των ηχείων... Σε γενικές γραμμές έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος..
    ναι βλέπω ότι και οι κρητικές απο άλλους χρήστες τα ίδια αναφέρουν,για να καταλάβω συνδέονται τα ακουστικά μέσα απο τα κράνη με καλώδια σε μια συσκεύη τσέπης?
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Νέο μέλος Το avatar του/της ecobill
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    ναι βλέπω ότι και οι κρητικές απο άλλους χρήστες τα ίδια αναφέρουν,για να καταλάβω συνδέονται τα ακουστικά μέσα απο τα κράνη με καλώδια σε μια συσκεύη τσέπης?
    Μόνος ...οδηγάω μόνος...ατέλειωτος ο δρόμος...ατέλειωτες στροφές....

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Αυτο με καλώδια , ποτέδεν το συμπάθησα...άσε που σε μια βροχή όπως σήμερα πρέπει να είναι καλυμμένο να μην πάρει νερά, είτε στην τσέπη είτε κάτω απο τη σέλα.. Ενώ με το ασύρματο, δεν έχεις τέτοια θέματα, χώρια που δεν χρειάζεται να "μπριζώνεις" και να "ξεμπριζώνεις τον συνεπιβάτη....ώπα...διακοπή ρεύματος...συνεχίζω μετά...
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bogart
    http://www.moto-accessories.gr/produ...me_2_basic_kit

ξέρει η έχει δοκιμάσει κανείς σας αυτό το προιόν?^^^^
    Ενσύρματη για κανέναν λόγο.
    50 χρόνια πίσω.
    Αντρέας

BMW F800 GS (08)

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bogart Προβολή μηνύματος
    Ενσύρματη για κανέναν λόγο.
    50 χρόνια πίσω.
    καμια πρόταση φίλε με ταβάνι τα 80-90 ευρο?
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

καμια πρόταση φίλε με ταβάνι τα 80-90 ευρο?
    Εδώ είσαι φίλος.
    Δοκιμασμένη και πολύ καλή!

http://dx.com/p/bt-interphone-handsf...-standby-35614

Με 80,00 που λες παίρνεις 2.
    Τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Αργεί αλλά φτάνει πάντα, έχω παραγγείλει πολλάκις.
    Αντρέας

BMW F800 GS (08)

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bogart Προβολή μηνύματος
    Τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Αργεί αλλά φτάνει πάντα, έχω παραγγείλει πολλάκις.
    Καλησπέρα, απλά για την ιστορία, τα μεταφορικά σ' αυτό το μαγαζί δεν είναι δωρεάν, είναι ενσωματωμένα στην τιμή του προϊόντος, εξού και κάποια αντικείμενα είναι δυσανάλογα ακριβά σε σχέση με αλλα μαγαζία όπου βέβαια τα μεταφορικά είναι έξτρα.
    Ότι αργεί αργεί, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια, εγώ ακόμα περιμένω αντικείμενο που παράγγειλα αρχές Ιανουαρίου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cbrgr Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα, απλά για την ιστορία, τα μεταφορικά σ' αυτό το μαγαζί δεν είναι δωρεάν, είναι ενσωματωμένα στην τιμή του προϊόντος, εξού και κάποια αντικείμενα είναι δυσανάλογα ακριβά σε σχέση με αλλα μαγαζία όπου βέβαια τα μεταφορικά είναι έξτρα.
    Ότι αργεί αργεί, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια, εγώ ακόμα περιμένω αντικείμενο που παράγγειλα αρχές Ιανουαρίου.
    Εντάξει είναι ενσωματωμένα στην τιμή σίγουρα, το ανέφερα για να καταλάβει ο φίλος ότι δεν πληρώνει κάτι έξτρα από αυτό που βλέπει.
    Όσο για την παραγγελία σου μην ανησυχείς, έχω παραγγείλει τουλάχιστον 10 φορές, πάντα φτάνουν τα αντικείμενα.

Θέλει λίγο υπομονή το συγκεκριμμένο site, για να απολαύσεις στο τέλος την χαμηλή τιμή.
    Αντρέας

BMW F800 GS (08)

Νέο μέλος
    εγώ παράγγειλα 4 πράγματα, τα 3 ήρθαν σε 2,5 εβδομάδες, το 4ο ακόμα. Από ό,τι ξέρω μεσολαβεί η κινέζικη πρωτοχρονιά, που για αυτούς είναι ό,τι για εμάς οι διακοπές του Αυγούστου, οπότε κάνω υπομονή.
    Αυτό με τα μεταφορικά είναι καλό πιστεύω γιατί ξέρεις τι σου γίνεται. Π.χ. έναν συναγερμό μηχανής απλούστατο τον δίνει 8 ευρώ, όταν στο ebay τον ίδιο ακριβώς τον βρίσκεις 1 λίρα. Τι να το κάνεις όμως που σου φορτώνει άλλες 5 λίρες μεταφορικά... Συμφέρει μόνο αν θες να πάρεις πολλά κομμάτια.

Να σε ρωτήσω με την ευκαιρία, τα πράγματα σου τα φέρνουν πάντα σπίτι και τα παρατάνε; Τα ΕΛΤΑ έτσι έχουν κάνει μέχρι στιγμής και ψιλοφοβάμαι να σου πω την αλήθεια, γιατί η πόρτα μου όπου τα αφήνουν, είναι ακριβώς στο πεζοδρόμιο, προσβάσιμη στον καθένα δηλαδή. Υπάρχει τρόπος να πηγαίνω εγώ στα ΕΛΤΑ να παραλαμβάνω;

Όλες τις φορές βρήκα ειδοποιητήριο να πάω να παραλάβω από τα ΕΛΤΑ οπότε κανένα ρίσκο!
    Αντρέας

BMW F800 GS (08)

Νέο μέλος
    ΟΚ, ευχαριστώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iconan
    πιάσε τον ταχυδρόμο σου και μιλησε του να σου αφηνει πάντα χαρτακι οταν λειπεις αντι το πακετο.

Νέο μέλος
    ήρθε την Παρασκευή ειδοποίηση να πάω να πάρω το δέμα, αλλά μπόρεσα να πάω σήμερα. Η υπάλληλος εκεί μου είπε ότι η πρώτη φουρνιά μου ήρθαν στο σπίτι διότι ήταν απλό ταχυδρομείο κι όχι συστημένα. Το πρόσφατο ήταν συστημένο, οπότε μου έστειλαν ειδοποίηση. Επρόκειτο για αντικείμενο που ενώ εμφανιζόταν στο dx ήταν εξαντλημένο και κατόπιν επικοινωνίας, με ενημέρωσαν ότι το είχαν παραγγείλει από τον προμηθευτή τους και θα το έστελναν όταν ήταν διαθέσιμο, σε 2-3 μέρες, όπως κι έγινε. Δεν ξέρω γιατί αυτό το έστειλαν συστημένο. Ίσως και καλά σαν αποζημίωση (?) που ήρθε ξέμπαρκο?

όταν της είπα το πρόβλημα με την πόρτα της πολυκατοικίας που είναι πάνω στο πεζοδρόμιο, ξύνισε και μου κάνει «αν είναι απλό ταχυδρομείο είναι υποχρεωμένος ο ταχυδρόμος να το αφήσει και να φύγει». Στέκει κάτι τέτοιο;

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. TΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΛΗΜΜΑ!!!
    από OzimBa στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 10:27
  2. Διλημμα
    από Boxer στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 23:18
  3. Λάστιχα και δίλημμα...
    από Cpt. Haddock στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2006, 11:34
  4. Δίλημμα
    από Alchimistis στο forum Suzuki V-Strom series