Αυτο με καλώδια , ποτέδεν το συμπάθησα...άσε που σε μια βροχή όπως σήμερα πρέπει να είναι καλυμμένο να μην πάρει νερά, είτε στην τσέπη είτε κάτω απο τη σέλα.. Ενώ με το ασύρματο, δεν έχεις τέτοια θέματα, χώρια που δεν χρειάζεται να "μπριζώνεις" και να "ξεμπριζώνεις τον συνεπιβάτη....ώπα...διακοπή ρεύματος...συνεχίζω μετά...
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Εδώ είσαι φίλος.
Δοκιμασμένη και πολύ καλή!
http://dx.com/p/bt-interphone-handsf...-standby-35614
Με 80,00 που λες παίρνεις 2.
Τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Αργεί αλλά φτάνει πάντα, έχω παραγγείλει πολλάκις.
Αντρέας
BMW F800 GS (08)
Καλησπέρα, απλά για την ιστορία, τα μεταφορικά σ' αυτό το μαγαζί δεν είναι δωρεάν, είναι ενσωματωμένα στην τιμή του προϊόντος, εξού και κάποια αντικείμενα είναι δυσανάλογα ακριβά σε σχέση με αλλα μαγαζία όπου βέβαια τα μεταφορικά είναι έξτρα.
Ότι αργεί αργεί, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια, εγώ ακόμα περιμένω αντικείμενο που παράγγειλα αρχές Ιανουαρίου.
Εντάξει είναι ενσωματωμένα στην τιμή σίγουρα, το ανέφερα για να καταλάβει ο φίλος ότι δεν πληρώνει κάτι έξτρα από αυτό που βλέπει.
Όσο για την παραγγελία σου μην ανησυχείς, έχω παραγγείλει τουλάχιστον 10 φορές, πάντα φτάνουν τα αντικείμενα.
Θέλει λίγο υπομονή το συγκεκριμμένο site, για να απολαύσεις στο τέλος την χαμηλή τιμή.
Αντρέας
BMW F800 GS (08)
εγώ παράγγειλα 4 πράγματα, τα 3 ήρθαν σε 2,5 εβδομάδες, το 4ο ακόμα. Από ό,τι ξέρω μεσολαβεί η κινέζικη πρωτοχρονιά, που για αυτούς είναι ό,τι για εμάς οι διακοπές του Αυγούστου, οπότε κάνω υπομονή.
Αυτό με τα μεταφορικά είναι καλό πιστεύω γιατί ξέρεις τι σου γίνεται. Π.χ. έναν συναγερμό μηχανής απλούστατο τον δίνει 8 ευρώ, όταν στο ebay τον ίδιο ακριβώς τον βρίσκεις 1 λίρα. Τι να το κάνεις όμως που σου φορτώνει άλλες 5 λίρες μεταφορικά... Συμφέρει μόνο αν θες να πάρεις πολλά κομμάτια.
Να σε ρωτήσω με την ευκαιρία, τα πράγματα σου τα φέρνουν πάντα σπίτι και τα παρατάνε; Τα ΕΛΤΑ έτσι έχουν κάνει μέχρι στιγμής και ψιλοφοβάμαι να σου πω την αλήθεια, γιατί η πόρτα μου όπου τα αφήνουν, είναι ακριβώς στο πεζοδρόμιο, προσβάσιμη στον καθένα δηλαδή. Υπάρχει τρόπος να πηγαίνω εγώ στα ΕΛΤΑ να παραλαμβάνω;
Όλες τις φορές βρήκα ειδοποιητήριο να πάω να παραλάβω από τα ΕΛΤΑ οπότε κανένα ρίσκο!
Αντρέας
BMW F800 GS (08)
ΟΚ, ευχαριστώ!
πιάσε τον ταχυδρόμο σου και μιλησε του να σου αφηνει πάντα χαρτακι οταν λειπεις αντι το πακετο.
ήρθε την Παρασκευή ειδοποίηση να πάω να πάρω το δέμα, αλλά μπόρεσα να πάω σήμερα. Η υπάλληλος εκεί μου είπε ότι η πρώτη φουρνιά μου ήρθαν στο σπίτι διότι ήταν απλό ταχυδρομείο κι όχι συστημένα. Το πρόσφατο ήταν συστημένο, οπότε μου έστειλαν ειδοποίηση. Επρόκειτο για αντικείμενο που ενώ εμφανιζόταν στο dx ήταν εξαντλημένο και κατόπιν επικοινωνίας, με ενημέρωσαν ότι το είχαν παραγγείλει από τον προμηθευτή τους και θα το έστελναν όταν ήταν διαθέσιμο, σε 2-3 μέρες, όπως κι έγινε. Δεν ξέρω γιατί αυτό το έστειλαν συστημένο. Ίσως και καλά σαν αποζημίωση (?) που ήρθε ξέμπαρκο?
όταν της είπα το πρόβλημα με την πόρτα της πολυκατοικίας που είναι πάνω στο πεζοδρόμιο, ξύνισε και μου κάνει «αν είναι απλό ταχυδρομείο είναι υποχρεωμένος ο ταχυδρόμος να το αφήσει και να φύγει». Στέκει κάτι τέτοιο;