Α γεια σου!!!Είπα να γράψω εγώ το πόστ #630 αυτής της συζήτησης... έτσι, για νά' χαμε να λέγαμε δηλαδή...
Έχω μάθει στην πενηνταφεύγα ζωή μου μέχρι τώρα, απο τα στόματα που εύχονται και γενικώς μιλούν, να προτιμώ τα χέρια που πράττουν.
Έτσι και με τις μηχανές: Απο τους καβαλλάρηδες του πληκτρολογίου, προτιμώ τους μοτοσυκλετιστές που καίνε βενζίνες και γράφουν χιλιόμετρα.
Αντί ο πατριώτης μου ο Irinia να προβληματίζεται για το επόμενο μηχανάκι που του κάνει, προτείνω να οργανωθούμε οι άνω των πενήντα (διότι εμείς όντως δέν έχουμε πλέον μπροστά μας πολλά μοτοχρόνια ακόμα) και ειδικότερα οι συνταξιούχοι με μεγάλα παιδιά, και ν' αρχίσουμε να φεύγουμε σε ομαδικά ταξιδάκια, σάν αυτά που ονειρευόμασταν όταν ήμασταν παιδιά και που, ίσως αρκετοί απο εμάς, δέν τα έχουμε πραγματοποιήσει όπως τα ονειρευόμασταν τότε.
Εγώ θα συμμετέχω με το ταπεινό μου χορνετάκι που οι περισσότεροι γνωρίζετε, το οποίο έκλεισε αισίως τα 9 χρόνια και πέρασε τις 150.000 χιλιόμετρα.
Terens, άνοιξε σχετικό νήμα, ή πές μου πού και πότε θέλεις να βρεθούμε για να φύγουμε, και για πόσες μέρες.
Το πού θα πάμε, δέν έχει σημασία για μένα. Το αφήνω στην κρίση σου.
Σημασία έχει το να φύγουμε. Τώρα που μπορούμε.![]()