Το μηχανακι φωναζει "δωστε κλησεις και σκιστε με στα 8"![]()
Το μηχανακι φωναζει "δωστε κλησεις και σκιστε με στα 8"![]()
Άι σιχτίρ!
Είδα ξέθαμα και λέω τώρα θα πει "Παίδες το βαρέθηκα. 2 χιλιαρικάκια, ψήνεται κανείς?"![]()
Καλές βόλτες μαν!!!!![]()
Πανεμορφο Σταυρο και βλεπω οτι βελτιωνεται και παει!!
Καλες βολτες μαζι του να το χαιρεσαι .
Α! και το τρισεγγονο οταν το βρει το 2126 να το παρει να ερθει κατω να βρεθει με το δικο μου τρισεγγονο που θε εχει το CB μου ,να πιουνε παλι καφε οπως οι προπαποι τους τοτε!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Πολύ ομορφο project φιλε, να το χαιρεσαι και να το σκίζεις
Ερώτηση, γέφυρα μπροστα στο καλάμι δεν χρειάζεται να βάλεις?
Επεισης το οργανακι για θερμοκρασια λαδιου ποσο το πηρες? Δεν ειναι με βαθμους κελσιου?
ευχαριστω αδερφε...
γεφυρα καλαμιου ειναι στα μελλοντικα σχεδια να μπει για εξτρα στιβαροτητα, αλλα απο την στιγμη που δεν πιεζεται ιδιαιτερα (βλ. πιστα) δεν ειναι τοσο αναγκαιο αμεσα...
ακομα και ετσι, μου φαινεται φοβερη η διαφορα με πριν την αλλαγη ελατηριων και λαδιων...
το οργανακι ειναι απο site αμερικανικο και γι'αυτο δεν εχει κελσιου...
απλα εχεις μια προχειρη μετατροπη στο μυαλο σου την ωρα που οδηγας και ξερεις περιπου που πρεπει να κυμαινεσαι για να εισαι οκ απο θερμοκρασια...
![]()
τα λογια ειναι περιτα.το μοτορι ειναι αλλου....μηπως καποτε πριν καιρο ηταν και στις σελιδες του 0300?η το μπερδευω?
Δηλαδή να σκίσουν και αυτόν στα 4 και κανα περαστικό που θα περνάει δίπλα...
Σταύρο... σου είπα πριν καιρό οτι είδα ένα με τα ίδια αυτοκόλλητα στο πλάι ... μου είπες δεν ήταν δικό σου τελικά αλλά αν το ήξερα θα το είχα σπάσει...
(αν με πιάναν θα έλεγα οτι εσύ με έβαλες γιατί δε σου αρέσουν οι αντιγραφές)
οτι δούνε πάνε και το κάνουν φωτοτυπία...
τεσπα ... μπράβο φίλε που ακόμα το μηχανάκι το αγαπάς και όχι μόνο το διατηρείς όπως ήταν αλλά το βελτιώνεις και στα σημεία!