Σελίδα 60 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 1050555657585960616263646570110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 886 έως 900 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω αν εχεις δίκιο ή όχι.
    Αλλά οι επαναστάσεις δεν είναι συλλογικές κινήσεις και χρειάζονται πάντα έναν ηγέτη. Μέχρι τότε, Keep Calm and sweet dreams.
    Ναι φαντάζομαι τον τίτλο στο βιβλίο του εγγονού μου.
    "Η Επανάσταση των Δημοσίων Υπαλλήλων"

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω αν εχεις δίκιο ή όχι.
    Αλλά οι επαναστάσεις δεν είναι συλλογικές κινήσεις και χρειάζονται πάντα έναν ηγέτη. Μέχρι τότε, Keep Calm and sweet dreams.
    Μέχρι εδώ δεν βλέπω να λέτε άτι διαφορετικό με τον καπνιστή πίπας...μάλλον αλληλοσυμπληρώνεστε...και συμφωνώ και εγώ...
    Βασικό είναι να καταλαβουμε ότι σαν Έλληνες και σαν λαός δεν είμαστε τίποτε το ιδιαίτερο, είτε καλό είτε κακό, πάνω κάτω σαν όλους τους λαούς είμαστε που τους έχουν στον ύπνο, τους εκματαλεύονται και τους χειραγωγούν αναλόγος τα γούστα...
    Βασική έλλειψη της ελληνικής κοινωνίας είναι η τρίτη μορφή εξουσίας η δικαστική...η παντελής έλλειψη δικαιοσύνης είναι που δημιουργεί τις μεγάλες ανισότητες και ανασφάλειες...καθώς και την ασυδωσία από την άλλη πλευρά....
    Δυστυχώς δεν έχουμε διδαχθεί τίποτε από την ιστορία μας...μάλλον είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
    Πάω για ύπνο τώρα...για να παραμείνω ήρεμος...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    αν υπαρχει Ελλαδα μετα την Καλοκαιρινη περιοδο, παμε προσω ολοταχως για 30%(καταγεγγραμενη) ανεργια ....

στο τελος θα μεινουν ΜΟΝΟ οι δημ. υπαλληλοι, επιορκοι και μη

οσο για επανασταση... το σοκ πρεπει να ειναι πολυ μεγαλυτερο και να καταργηθουν πραγματα που ο αλλος θεωρει δεδομενα ( στην αρχη η ιδιοκτησια, μετα π.χ. το ρευμα και αλλες "ανεσεις" και στο τελος το φαϊ)

θα ερχονται οι Ευρωπαιοι και θα μας γ@μ@ν για μια κονσερβα καλαμαρακια και μισο λεμονι πριν το καταλαβουμε....

θα μας πηγαινουν και 3ημερο στην Αραχωβα αμαλαχει για να παιζει σεναριο Pretty Woman Κλπ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    αν υπαρχει Ελλαδα μετα την Καλοκαιρινη περιοδο, παμε προσω ολοταχως για 30%(καταγεγγραμενη) ανεργια ....

στο τελος θα μεινουν ΜΟΝΟ οι δημ. υπαλληλοι, επιορκοι και μη

οσο για επανασταση... το σοκ πρεπει να ειναι πολυ μεγαλυτερο και να καταργηθουν πραγματα που ο αλλος θεωρει δεδομενα ( στην αρχη η ιδιοκτησια, μετα π.χ. το ρευμα και αλλες "ανεσεις" και στο τελος το φαϊ)

θα ερχονται οι Ευρωπαιοι και θα μας γ@μ@ν για μια κονσερβα καλαμαρακια και μισο λεμονι πριν το καταλαβουμε....

θα μας πηγαινουν και 3ημερο στην Αραχωβα αμαλαχει για να παιζει σεναριο Pretty Woman Κλπ...
    Με μπέρδεψες.
    Επανάσταση, δημόσιοι υπάλληλοι, κατάργηση ιδιοκτησίας, οχι ρεύμα ,ΜΖ, cz trabant sex έναντι κονσέρβας,
    ή
    δημόσιοι υπάλληλοι, κατάργηση ιδιοκτησίας, οχι ρεύμα ,ΜΖ, cz trabant sex έναντι κονσέρβας, Επανάσταση?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Μέχρι εδώ δεν βλέπω να λέτε άτι διαφορετικό με τον καπνιστή πίπας...μάλλον αλληλοσυμπληρώνεστε....
    Αυτό εννοούσα κι εγώ όταν είπα:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μην μπεις.
    Το ίδιο λέμε (κρίνοντας από τα όσα έγραψες).
    Απλά βιαζόμουν και παραήμουν λακωνικός. Το ξεκαθαρίζω γιατί τώρα που το ξαναδιαβάζω είναι σα να μιλάω εκ μέρους του sniper και να συμφωνώ με τον εαυτό μου

Εννοούσα ότι με αυτά που έγραψε συμφωνώ πλήρως κι εμμέσως αναφέρονται και στο δικό μου ποστ (γι'αυτό και είπα "το ίδιο λέμε").

Το ξεκαθαρίζω απλά γιατί έτσι όπως το έγραψα μου φαίνεται κάπως τώρα που το ξαναείδα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    Μωρέ και το καροτσάκι του δήμου να βγαίνει και να μαζεύει τους νεκρούς από το δρόμο όπως στην κατοχή, άμα θα λέει ο Σαμαράς (ή όποιος εντεταλμένος βρίσκεται τότε στη θέση του) να κάνουμε υπομονή γιατί στο τέλος του έτους θα υπάρξει ανάπτυξη, υπομονή θα κάνουμε.
    Ο Έλληνας δε θα πεθάνει από την πείνα. Από την υπομονή θα πεθάνει.

Όσο για τα άλλα που ανέφερες, το είχε πει κάποτε μια ψυχή ότι θα γίνουμε η Ταϋλάνδη των Βαλκανίων και γέλαγε κόσμος και ντουνιάς. Όλο και κοντοζυγώνει η ώρα...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    χααχαχαχαχαχαΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=cjll...layer_embedded

επι τη ευκαιρια, ενα GS1200 δεν ειναι λιγο πιο ακριβο απο το Twingo?
    Accipere quam facere praestat injuriam

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αυτό εννοούσα κι εγώ όταν είπα:

Απλά βιαζόμουν και παραήμουν λακωνικός. Το ξεκαθαρίζω γιατί τώρα που το ξαναδιαβάζω είναι σα να μιλάω εκ μέρους του sniper και να συμφωνώ με τον εαυτό μου

Εννοούσα ότι με αυτά που έγραψε συμφωνώ πλήρως κι εμμέσως αναφέρονται και στο δικό μου ποστ (γι'αυτό και είπα "το ίδιο λέμε").

Το ξεκαθαρίζω απλά γιατί έτσι όπως το έγραψα μου φαίνεται κάπως τώρα που το ξαναείδα.

Μωρέ και το καροτσάκι του δήμου να βγαίνει και να μαζεύει τους νεκρούς από το δρόμο όπως στην κατοχή, άμα θα λέει ο Σαμαράς (ή όποιος εντεταλμένος βρίσκεται τότε στη θέση του) να κάνουμε υπομονή γιατί στο τέλος του έτους θα υπάρξει ανάπτυξη, υπομονή θα κάνουμε.
    Ο Έλληνας δε θα πεθάνει από την πείνα. Από την υπομονή θα πεθάνει.

Όσο για τα άλλα που ανέφερες, το είχε πει κάποτε μια ψυχή ότι θα γίνουμε η Ταϋλάνδη των Βαλκανίων και γέλαγε κόσμος και ντουνιάς. Όλο και κοντοζυγώνει η ώρα...
    Μην ανησυχείς, καταλαβα τι εννοούσες...για τον άλλον βαράει καμπάνα...που και αυτός κατάλαβε...είμαι σίγουρος...γενικά πολλοί συμφωνούμε με τα βασικά που στηρίζονται στην απλή κοινή λογική, αλλά και πάλι κάνουμε σαν να διαφωνούμε
    Κάτι τέτοια μας φάγανε και έγινε η χώρα η χαρά του βλάκα, του απαίδευτου και το λαμόγιου...ΚΡΙΜΑ...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Χτές βγήκε απόφαση και ανακοινώθηκε στούς εργαζομένους ότι κλείνει η michellen ελλάδος και κρατάει ΜΟΝΟ τίς αποθήκες. Δύστυχος και άλλοι μένουν χωρίς δουλειά και το κακό απο ότι έμαθα λόγο του ότι θα μεταφερθεί στήν ρουμανία το κέντρο (η michellen ρουμανίας θα γίνει κέντρο και αποροφά το τμήμα Ελλάδος) είπαν στούς εργαζομένους ότι ΔΕΝ θα πάρουν αποζημίωση λόγο του ότι ΔΕΝ κλείνει και καλά αλλά θα τους πάρουν συνεντεύξης για δουλεια στήν ρουμανια
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αφιερωμένο στο γκουβένρο και τ' αφεντικά τους τους Τροϊκανούς...

Ελπίζω μόνο να μην αφήνει πίσω οικογένεια...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    Χτές βγήκε απόφαση και ανακοινώθηκε στούς εργαζομένους ότι κλείνει η michellen ελλάδος και κρατάει ΜΟΝΟ τίς αποθήκες. Δύστυχος και άλλοι μένουν χωρίς δουλειά και το κακό απο ότι έμαθα λόγο του ότι θα μεταφερθεί στήν ρουμανία το κέντρο (η michellen ρουμανίας θα γίνει κέντρο και αποροφά το τμήμα Ελλάδος) είπαν στούς εργαζομένους ότι ΔΕΝ θα πάρουν αποζημίωση λόγο του ότι ΔΕΝ κλείνει και καλά αλλά θα τους πάρουν συνεντεύξης για δουλεια στήν ρουμανια
    Θα βρουν κανένα κόλπο. Όπως κανένα προεδρικό διάταγμα για περιπτώσεις απόσχισης κλάδου και μεταβίβασης σε άλλη εταιρεία . Θελει καλό ψάξιμο από τους εργαζόμενους με κανένα δικηγόρο αυτό όμως, και πολλές φορές την πατάμε γιατί δεν ξέρουμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας σε αυτή τη χώρα. Εδώ και καιρό είχε βγει ανακοίνωση από Michelin ότι ρίχνουν λεφτά και αναβαθμίζουν κάποια μονάδα που έχουν στη Ρουμανία.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Εργαζομένοι μέσα μου είπαν ότι δύστυχος τους τους πρόσθεσαν τέτοιο όρο πρίν κάποιο καιρό, και όμως ο διευθυντής Ελλάδος τους διαβεβαίωνε ότι ΔΕΝ θα κλείσουν
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Εμένα με πιάνει περισσότερο η απελπισία όταν βλέπω νεαρά παιδιά 20χρονα που μπαίνουν μόλις τώρα στην αγορά εργασίας να είναι με 300 κ 500 € να σκύβουν το κεφάλι και να μη μιλάνε καθόλου. Να έχουν απόψεις σαν κι αυτές των γερόντων που ακούω κατά καιρούς "και που θα βρεις αλλού-κάτσε δούλευε κακήν κακώς εκεί που βρήκες και μη μιλάς" . Ειδικά δε αν τους πεις ότι υπάρχει και η απεργία στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο σε κοιτάνε σα χάνοι. Δεν υπάρχει ελπίς πλέον

"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    Εργαζομένοι μέσα μου είπαν ότι δύστυχος τους τους πρόσθεσαν τέτοιο όρο πρίν κάποιο καιρό, και όμως ο διευθυντής Ελλάδος τους διαβεβαίωνε ότι ΔΕΝ θα κλείσουν
    Ας το ψάξουν καλύτερα με εργατολόγο γιατί το ότι το υπέγραψαν αυτό δε σημαίνει και κάτι αν είναι καταχρηστικό

Και εμένα όταν το άκουσα παράλογο μου φάνηκε ,ναι το ίδιο είπα σε 1 φίλη πρέπει να βάλουν κάποιον ειδικό να το κοιτάξει

Άμα μιλήσετε με κόσμο που έχει υπογράψει νέες ατομικές συμβάσεις, αν κυρίως διαβάσετε το τι έχουν υπογράψει θα .
    Το πράγμα έχει ξεφτυλιστεί και βάζουν ότι νάναι μέσα στις συμβάσεις, σάμπως οι νόμοι πλέον είναι ξεκάθαροι; (όχι ότι ήταν και τηρούνταν, λέμε τώρα).
    Σκατά.

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •