[FONT=Garamond]
πολυ κενο μεταξυ σελας και ρεζερβουαρ...δε μου αρεσει
σελα πανω
σελα κατω...φαγαμε ωρες να βρουμε κατι να ταιριαζει αλλα και να οδηγειται και καταλαβα πως το να φτιαχνεις μηχανη δεν ειναι και τοσο απλο, γιατι περα απο το αισθητικο μπαινει και το χρηστικο...επισης καταλαβα γιατι οι χαρλευ ΠΡΕΠΕΙ να ειναι τοσο μακριες!!!![/FONT]
[FONT=Garamond]
το διατρητο θα μας κλεισει το κενο
αν ηταν στογγυλοι οι σωληνες του πλαισιου θα τους αφηνα ή θα εκανα χωροδικτυωμα αλλα ντουκατι αλλα μη ξεχναμε ειναι ενα απλο παπι με πλαισιο φτιαγμενο να ειναι κρυμενο απο τα πλαστικα του
και με αυτη τη φωτο τελειωσαμε!!!!!!!!
ΥΓ αν εχετε καποιο σχολιο θα χαρω να το διαβασω μπορει να με βοηθησει να δω κατι που δεν εχω δει ευχαριστω παιδες[/FONT]
πολυ δυσκολο παντρεμα επιχειρεις...
δεν βρισκω ιδεα η συμβουλη να σου δωσω και απλα περιμενω να δω ενα μπουσουλα για το που θελεις να καταληξεις...
καλη συνεχεια![]()
αφερης την δοκο με προσοχη και κολας μια αλη πιο μακρια και πιο μικρη σε διαμετρος και καθετε καλητερα το ντεποζιτο και στην συνεχεια και η σελα πιο κοντα δεν θα εχει μεγαλο κενο αυτο το κανεις αν εχεις ορεξη θα ειναι και πιο ομορφο και στης μετατροπες παντα τσημπαμε προτα και στο τελος κολαμε αλλη λυση ειναι να βρεις μια αλλη σελα στο ιδιο στυλ αλλα πιο κοντη σε μηκος για να ερθει πιο κοντα στο ντεποζετο. καλη συνεχεια και ωραια μετατροπη![]()
η harley του φτωχου...μια χαρα τα πας!!
Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
acrapovic και Ohlins !!!
[FONT=Garamond]ευχαριστω για τις ιδεες παιδια[/FONT]
νομιζω οτι με το πλεγμα που ειχες καθοταν πολυ καλυτερα το ντεποζιτο... ετσι εχει πολυ μεγαλη κληση. βαλτο παλι και κανε μια χειροπιητη σελα σε ολο το μηκος του πλεγματαος για να το καλυψεις.....
μετα την αποριψη των 2πλων ρεζερβουαρ το στυλ με χαμηλα φετρα που μου αρεσει πολυ θα μεινει, θα γινει οπως παλιο πολεμικο χαρλευ BSA BMW αλλα και με παντρεμα αλλων στοιχειων που θα το κανουν μοναδικο οσο μου επιτρεπει ο σκελετος βεβαια
[FONT=Garamond]το δοκιμασα και μου εδειχνε πολυ καλα με αλλη μια δοκο απο πανω, αλλα αποριφθηκε για να μη ξεφυγω τελειως σε βαρος ετσι κι αλλιως οι μοιρες του ρεζερβουαρ ρυθμιζονται απο την πισω βαση του, εχεις δικιο για το τσιμπιμα το εμαθα με τον δυσκολο τροπο[/FONT]
[FONT=Garamond]καπως ετσι το ονειρευομουν αρχικα δυστυχως το πλαισιο του παπιου δεν μπορει να κοπει αλλο..η γεωμετρια του ειναι περιοριστικη για τα πραγματα που μπορεις να κανεις εκτος αν εισαι ο σπυρος ή ο HONDA 9903 [/FONT]
[FONT=Garamond]
πειραμα ειναι για να πιασω την χαρλευ μολις το τελειωσω (χα χα θα ηθελα!!!)
[/FONT]
[FONT=Garamond]δοκιμαστηκαν και τα 2 το πλεγμα μου αφηνε πολυ κενο με σελα και η μονοκοματη σελα θα αφαιρουσε απο το στυλ που του δινει το μονοσελο η κλιση του ρεζερβουαρ επιλεχθηκε ωστε να μην δειχνει σαν φουρκονιαλλα σαν αυτοσχεδιο [/FONT]
βαλε καμεια φοτο και μην λουφαρεις![]()