Ρε Κωστή, ο ίδιος δεν σέβεται τον εαυτό του, θα σεβαστώ εγώ το λογότυπό του; Το λογότυπο ενός καταστήματος είναι, όχι κανα εθνικό σύμβολο στο κάτω κάτω. Εκτός και εάν οι αντιρρήσεις είναι για το κακό photoshop (δεν έχω φτάσει ακόμα το υψηλό επίπεδο της ελληνικής αστυνομίας)...
Δεν χρειάζεται ρε μαν. Αφού βάζει την ταυτότητα του σε ένα οποιοδήποτε video σημαίνει οτι τον εκφράζει κιόλας. Κάποιοι γουστάρουν και θα πάνε να ψωνίσουν, κάποιοι δεν γουστάρουν και τον κράζουν.
Σίγουρα πάντως ξέρει τι κάνει οταν προβάλλει τη φίρμα του με τέτοιο τρόπο.
τα αυτονοητα.συμφωνω με βυρωνα-σναιπερ.
παρ' ολα αυτα ειναι εντυπωσιακοι οι ιθαγενεις του αγιου με αρχηγο τον ''μι''.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
http://www.youtube.com/watch?v=22UJGyIVtfc
το εχω ξαναβαλει ,αλλα κολλαει στο θεμα...
ποσο μ@#@ς πρεπει να εισαι για να πας ετσι ρε φιλε ??
και ενταξει εκει πανω στα βουνα στο πρωτο μηνυμα και να πεσεις τρως τα μουτρα σου μονο εσυ ,επειδη γουσταρεις.
μεσα στην πολη ,εκει στην κινηση αν γινονταν κατι ,ποσους θα επερνε μαζι το ζωων...???
Θυμάμαι τον πρώτο καιρό όταν είχα γραφτεί στο φόρουμ ένα βιντεάκι από ένα μέλος (ούτε και θυμάμαι πώς τον έλεγαν κι αν γράφει ακόμα). Πήγαινε "δίχως αύριο" με μια harley μέρα μεσημέρι μες στο κέντρο και στην κίνηση. Άμα θυμάται κανείς το βιντεάκι (ή το όνομα του μέλους για να ψάξω στα ποστ του μπας και το βρω) ας το ποστάρει.
Στην υπογραφή του χρίστη που λες γράφει ...
Αν όλα τα γιατομπουτσονέζικα φόραγαν αναρτησεις και φρένα όπως τα Ευρωπαικά , θα είχαμε λιγότερα ατυχήματα με μοτοσυκλέτες ..... Ή κάτι τέτοιο
Όνομα μέλους δεν θυμάμαι ,αλλά έχει φωτό προφίλ τον εαυτό του (νομίζω ή κάποιο πορτρέτο άλλου ατόμου με αμάνικο φανελάκι) .
Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 17/03/2013 στις 07:57.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing