Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 62

Θέμα: παμε μια στα γρηγορα... επιλογη κρανους...

σημ. σε αμερικανικα sait αναφερουν την hjc ως "HJC is known as the shit brand in the US" και συνεχιζει
    "It has to be made from all sorts of exotic materials to end up costing the same price as a standard helmet from a top brand. I used to work at Cycle Gear and we got a lot of HJC helmets and I would sort all the merchandise and get a good look at it all, and the HJC helmets looked like parts came out of a cereal box. The vent covers had major casting flaws and didn't fit flush against the helmet like they should, and the interior just felt cheap as."

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    σημ. σε αμερικανικα sait αναφερουν την hjc ως "HJC is known as the shit brand in the US" και συνεχιζει
    "It has to be made from all sorts of exotic materials to end up costing the same price as a standard helmet from a top brand. I used to work at Cycle Gear and we got a lot of HJC helmets and I would sort all the merchandise and get a good look at it all, and the HJC helmets looked like parts came out of a cereal box. The vent covers had major casting flaws and didn't fit flush against the helmet like they should, and the interior just felt cheap as."

Σε ποιο site αν επιτρέπεται το βρήκες αυτό; Προσωπικά θα πήγαινα για το HJC.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    π.χ αυτό http://www.hondahornet.org.uk/messag...hp?f=5&t=26306
    κάτι τετοια ειχα διαβασει κι εγω καποτε που ειχα ενδιαφερθει, οτι ορισμενα μερη του μηχανισμου ζελατινας
    σπανε πολύ εύκολα.
    Τώρα βεβαια που ξαναψαχνω, σχεδον ολα τα reviews λενε καλα λόγια, οπότε δεν ξέρω
    Το sharp τεστ το θεωρείς έγκυρο ή όχι; Γιατί το βγάζει πολύ μέτριο http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/hjc-r-pha-10
    Τελευταία τροποποίηση από dmf; 16/03/2013 στις 16:06.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Σε ποιο site αν επιτρέπεται το βρήκες αυτό; Προσωπικά θα πήγαινα για το HJC.
    απο εδω http://cbr250.com/forum/thread-9794.html Mike...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    π.χ αυτό http://www.hondahornet.org.uk/messag...hp?f=5&t=26306
    κάτι τετοια ειχα διαβασει κι εγω καποτε που ειχα ενδιαφερθει, οταν ορισμενα μερη του μηχανισμου ζελατινας
    σπανε πολύ εύκολα.
    Τώρα βεβαια που ξαναψαχνω, σχεδον ολα τα reviews λενε καλα λόγια, οπότε δεν ξέρω
    Το sharp τεστ το θεωρείς έγκυρο ή όχι; Γιατί το βγάζει πολύ μέτριο http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/hjc-r-pha-10
    οχι το sharp δεν το λαμβανω καθολου υποψην...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Τι να πω, μου κάνει και λίγο το κλασσικό κόλλημα του κόσμου με μάρκες. Ξέρεις η κλασική καραμέλα μερικών ότι μόνο Arai & Shoei. You choose όπως και να έχει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Τι να πω, μου κάνει και λίγο το κλασσικό κόλλημα του κόσμου με μάρκες. Ξέρεις η κλασική καραμέλα μερικών ότι μόνο Arai & Shoei. You choose όπως και να έχει.

και εγω ετσι ημουν, κολημενος με το arai αλλα οταν δοκιμασα το hjc εμεινα μαλακας το ποσο ανετο ειναι και ποσο πολυ τεριαξε στην κεφαλα μου... τωρα μενει να μαθω και ποσο σταθερο ειναι ...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    οχι xs φοραω...
    πωπω φωτιες που μ'αναψες...
    αυτο το σαιτ που εχει εδρα, μην αρπαξω κανα τελωνειο και ψαχνωμαι...
    γιατι καποτε ειχα παραγγειλει απο ενα σαιτ με εδρα να νησια της μαγχης και εφαγα ψwλια...
    Άργησα "λίγο" ν' απαντήσω αλλά σε κατατοπίσανε τα παιδιά. Ανδόρα λοιπόν (=> τελωνείο δεν υφίσταται) και το έχω κ δοκιμάσει κ όλα μια χαρά !

Εγώ έχω το XR 1100 και μπορώ να σου πω ότι η ποιότητα είναι super. Είναι ελαφρύ (το δικό μου είναι S και το ζύγισα σε ζυγαριά κουζίνας και βγήκε 1340 gr). Οδηγάω On-off κ στην όρθια θέση οδήγησης δεν ενοχλεί από θόρυβο αλλα πιστεύω είναι ιδανικό για λίγο σκυφτή οδήγηση). Εξαερισμός πολύ καλός, ζελατίνα αλλάζει γρήγορα, ποιότητα εσωτερικών μαξιλαριών-επενδύσεων άψογη, όπως κ το φινίρισμα κ το χρώμα εξωτερικά. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε ακόμα να το δοκιμάσω σε crash test. Το είχα πάρει απ'έξω (Αγγλία, φαντάζομαι είδες τα γνωστά sites εκεί για τιμή...) με 2η ζελατίνα, επιρύνιο, σετ καθαρισμού κ τσάντα μεταφοράς πολυτελείας σε τιμή μικρότερη απ' ότι θα έπαιρνα μόνο το κράνος εδώ. Τα λεφτά τα μάζευα βέβαια γι' αυτό το σκοπό καιρό πριν (προ κρίσης μη σου πω).
    Τώρα θα δοκίμαζα κ θα αγόραζα κ κανα HJC, Shark, Bell (χαλβαδιάζω κ ένα αμερικάνικο Icon) με κόστος πολύ χαμηλότερο από Arai-Shoei ΧΑΛΑΡΑ.
    Φύγαμε...

παντως τα μαγαζια δεν ειναι και πολυ στα καλα τους, σου λεει 770 το xr-1100 ακατεβατα και του λες το βρισκω 312 κανε κατι να σε προτιμησω και δεν κανει τιποτα, φταιω εγω που παω και το περνω απο εξω?? πως να στιριξω το εδω μαγαζι οταν υπαρχει τετοιος ανταγωνισμος???
    τουλαχιστον στην κολορι τους ειδα πιο προθυμους και βαλανε και αγωνιστικη λισενς μεσα και πιστευω κανανε οτι καλυτερο μπορουσανε, βεβαια και παλι δεν μπορουν να συγκριθουν με τα ιντερνετικα... στην τελικη δινω και 50-60 παραπανω και το περνω απο εδω αλλα οχι 770 την στιγμη που το ιδιο το βρισκω στα 312...

τεσπα τελικα μαλλον προς το hjc με βλεπω να πιγαινω και ο θεος βοηθος, ας ελπισουμε να μου βγει η επιλογη...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    εγω εχω ενα χρονο τωρα το HJC ZF 10 σχετικα τις φθηνες σειρες τις hjc .δεν εχω προβλημα με μηχανισμους ουτε με τιποτα αλλο το κρανακι ειναι σουπερ για τα λεφτα του .και ελαφρυ....
    KLE 400-XT 250.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    .....σου λεει 770 το xr-1100 ακατεβατα ...
    καποιος απο τους 2 σας ηταν μεθυσμενος.η εσυ κουφος.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    εγω σιγουρα οχι, αυτος μαλλον ζει σε μια αλλη εποχη...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    λοιπον το 1100 σα κρανος ειναι για το μπουτσο...αεροδυναμικα δε, συγκρινεται με τουβλο μονο...χαλαρα το χειροτερο κρανος σε ανοιχτο δρομο ακομα και σε σχεση με αλλα πολυ φτηνα
    και για να προλαβω εξυπνακιδες το εχω...ευτυχως εχει ωραια γραφικα και δε το χω πεταξει ακομα στα σκουπιδια...

οποτε το hjc θα ειναι σιγουρα καλυτερο...κρανος που ειχα φορεσει και μου ειχε κανει πολυ εντυπωση ηταν το rsr2...το χα κανει και βολτα στο δρομο και μαρεσε παρα πολυ αλλα δυστυχως δεν εκανε με τιπτοα το κεφαλι μου...η επιλογη δικη σου...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    εγω σιγουρα οχι, αυτος μαλλον ζει σε μια αλλη εποχη...
    Έχει δίκιο ο τρούπης Mc. Τόσο δεν τα πουλάει ούτε ο επίσημος.

Μήπως μπερδεύτηκε και σου έδωσε τιμή για x-spirit?? Πιστεύω κάτι τέτοιο έπαιξε.
    Οι τιμές που παίζουν εδώ τα 1100 είναι γύρω στα 450. Εκεί κινούνται. Η αρχική τους είναι κάπου πάνω από το 500άρικο αν θυμάμαι καλά αλλά οι περισσότεροι πλέον γύρω στα 450 πουλάνε.

Ή σου είπε 570 (αν πήγες στον επίσημο και είναι τόσο η αρχική του) κι άκουσες 770, ή σου δώσανε τιμή για x-spirit.

Ή αυτό που λέει ο trooper

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    λοιπον το 1100 σα κρανος ειναι για το μπουτσο...αεροδυναμικα δε, συγκρινεται με τουβλο μονο...χαλαρα το χειροτερο κρανος σε ανοιχτο δρομο...
    Τι μηχανή καβαλάς?

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μια....παλπ στα γρηγορα? 15/10
    από granazi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2010, 11:07
  2. Μια στα γρήγορα ( ερώτηση βρε…..!!!)
    από S705 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2008, 07:40
  3. Ενα Στα Γρηγορα
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 11:46
  4. Λοιπον.... Στα Γρηγορα..!!
    από Μικρή Λουλού στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2004, 07:56
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF