λοιπον εχουμε και λεμε, HJC RPHA10 PLUS στο μαυρο του Spies στα 460€ απο ελλαδα
και shoei XR-1100 στα 310κατι απο οξω..
προβληματιζομαι γιατι σημερα δοκιμασα το HJC και μου αρεσε παρα πολυ σαν εφαρμογη και αισθηση...![]()
λοιπον εχουμε και λεμε, HJC RPHA10 PLUS στο μαυρο του Spies στα 460€ απο ελλαδα
και shoei XR-1100 στα 310κατι απο οξω..
προβληματιζομαι γιατι σημερα δοκιμασα το HJC και μου αρεσε παρα πολυ σαν εφαρμογη και αισθηση...![]()
Ψιλοασχετο αλλα πριν 5 λεπτα παραγγειλα απο ebay hjc fg-15 για δευτερο-πολη!
Γνωμη μου ειναι να παρεις το hjc αν σου αρεσε και εκατσε καλα, να ξεφυγουμε και λιγο απο την λογικη καλο κρανος= arai-shoei...
Το HJC είναι super & αρκετά ελαφρύ. Η τιμή όμως είναι κοντά στα 150 euros διαφορά. Εσύ αποφασίζεις!
mike αυτο ειναι το θεμα, πως η διαφορα ειναι στα 100€ (αν θα παρω το xr θα παρω και μια εχτρα ζελατινα, ενω στο hjc ειναι δωρο μαζι)
αν ηταν πιο φτηνο το hjc απο το shoei θα το επερνα χωρις δευτερη σκεψη, αλλα τωρα εχω μπει σε σκεψεις...
Έχω ακούσει ότι η ποιότητα του rpha 10 δεν είναι και η καλύτερη. Εμένα το xr1100 μετά από τρία χρόνια είναι σαν καινουργιο.
Αλλά νομίζω είναι σε κάπως διαφορετικές κατηγορίες. Το hjc είναι το full αγωνιστικο μοντέλο, ενώ το xr απλά sport.. Μάλλον με x spirit
πρεπει να το συγκρίνεις.
Αν ΔΕΝ φοράς Μ είσαι εδώ : http://www.automotoracing.com/hjc-r-...le-helmet.html
Με τσαμπέ μεταφορικά, 2η ζελατίνα κ pinlock.
Κ το περίσσευμα των 80 το κάνεις βενζίνες............. Αν φοράς Μ, δυστυχώς τους τελείωσε...
Φύγαμε...
παιξε με βαση τα λ7 γιωργο.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Θεωρώ οτι το rpha είναι ανώτερο απο το shoei, βέβαια τα shoei ποτέ δεν τα χώνεψα ποτέ δεν μου έκατσαν καλά στο κεφάλι μου.
![]()
Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ
μαλιστα,
εχουμε εντυπωσεις απο κανεναν αλλον παιδια???
το διλιμα ειναι εαν το hjc ειναι ανωτερο ποιοτικα, προστατευτικα (δε νομιζω να υπαρχει τετοια λεη αλλα το πιανεται το νοημα), αεροδυναμικα κτλ κτλ απο το xr-1100 ωστε να με κανει να παραληψω την εκπληκτικα χαμηλη τιμη του XR-1100 και να προτημισω το hjc που η αληθεια ειναι πως η αισθηση οταν το φορεσα ηταν ανωτερη απο το arai μου, ενταξει και του shoei ηταν παρα πολυ καλη, αλλα δεν το περιμενα για το hjc που το θεωρουσα ενα κρανος κατωτερο του arai...
το hjc μου φανικε πολυ ελαφρύ...
παραμενω![]()
λοιπον θα σου απαντησει ενας φανατικος, πορωμενος κτλ με τα κρανοι και κυριως με τα arai. Xρονια με πολλα μοντελα arai, απο τα πιο φτηνα εως τα πιο ακριβα, ειπα τα χριστουγεννα που μας περασαν να κανω την προσωπικη μου υπερβαση και να δοκιμασω μια αλλη μαρκα (ειχα παρει παλιοτερα shoei και το πουλησα μεσα σε δυο μηνες γιατι δεν μου καθοταν καλα στο κεφαλι), πηρα λοιπον το Hjc arpha10 plus ben spies replica το λευκο. Αποτελεσμα? ερωτευμενος!!! παναλαφρο, απ τα πιο απλα συστηματα αντικαταστασης ζελατινας, τρομερο οπτικο πεδιο, ποιοτικες ζελατινες. Λεω ποιοτικες ζελατινες γιατι παρατηρησα οτι σε μερες ηλιοφανιας με το arai kai shoei ειχα αντανακλασεις (εβλεπα το προσωπο μου ) κατι που δεν συμβαινει με το hjc. Παρατηρησα επισης οτι το συγκεκτιμενο κρανος δεν με αποκοβει απ αυτα που συμβανουν γυρω μου οταν οδηγω. Δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο αλλα οταν φοραγα το arai και to shoei σαν να μην αντιλαμβανομουνα τα παντα γυρω μου και ακομα και οταν το εβγαζα ενοιωθα για λιγο κατι σαν ζαβλακομα κατι το οποιο δεν το νιοωθω με το hjc. Μπορει καποιος να με πει υπερβολικο αλλα πραγματικα ετσι ενοιωθα. Ελπιζω να σε καληψα.