Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 62

Θέμα: παμε μια στα γρηγορα... επιλογη κρανους...

παμε μια στα γρηγορα... επιλογη κρανους...

λοιπον εχουμε και λεμε, HJC RPHA10 PLUS στο μαυρο του Spies στα 460€ απο ελλαδα
    και shoei XR-1100 στα 310κατι απο οξω..

προβληματιζομαι γιατι σημερα δοκιμασα το HJC και μου αρεσε παρα πολυ σαν εφαρμογη και αισθηση...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Ψιλοασχετο αλλα πριν 5 λεπτα παραγγειλα απο ebay hjc fg-15 για δευτερο-πολη!
    Γνωμη μου ειναι να παρεις το hjc αν σου αρεσε και εκατσε καλα, να ξεφυγουμε και λιγο απο την λογικη καλο κρανος= arai-shoei...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Το HJC είναι super & αρκετά ελαφρύ. Η τιμή όμως είναι κοντά στα 150 euros διαφορά. Εσύ αποφασίζεις!

mike αυτο ειναι το θεμα, πως η διαφορα ειναι στα 100€ (αν θα παρω το xr θα παρω και μια εχτρα ζελατινα, ενω στο hjc ειναι δωρο μαζι)
    αν ηταν πιο φτηνο το hjc απο το shoei θα το επερνα χωρις δευτερη σκεψη, αλλα τωρα εχω μπει σε σκεψεις...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Έχω ακούσει ότι η ποιότητα του rpha 10 δεν είναι και η καλύτερη. Εμένα το xr1100 μετά από τρία χρόνια είναι σαν καινουργιο.
    Αλλά νομίζω είναι σε κάπως διαφορετικές κατηγορίες. Το hjc είναι το full αγωνιστικο μοντέλο, ενώ το xr απλά sport.. Μάλλον με x spirit
    πρεπει να το συγκρίνεις.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Αν ΔΕΝ φοράς Μ είσαι εδώ : http://www.automotoracing.com/hjc-r-...le-helmet.html
    Με τσαμπέ μεταφορικά, 2η ζελατίνα κ pinlock.
    Κ το περίσσευμα των 80 το κάνεις βενζίνες............. Αν φοράς Μ, δυστυχώς τους τελείωσε...
    Φύγαμε...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    παιξε με βαση τα λ7 γιωργο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Αν ΔΕΝ φοράς Μ είσαι εδώ : http://www.automotoracing.com/hjc-r-...le-helmet.html
    Με τσαμπέ μεταφορικά, 2η ζελατίνα κ pinlock.
    Κ το περίσσευμα των 80 το κάνεις βενζίνες............. Αν φοράς Μ, δυστυχώς τους τελείωσε...
    οχι xs φοραω...
    πωπω φωτιες που μ'αναψες...
    αυτο το σαιτ που εχει εδρα, μην αρπαξω κανα τελωνειο και ψαχνωμαι...
    γιατι καποτε ειχα παραγγειλει απο ενα σαιτ με εδρα να νησια της μαγχης και εφαγα ψwλια...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Έχω ακούσει ότι η ποιότητα του rpha 10 δεν είναι και η καλύτερη.
    θα με ενδιεφερε να μαθω περισσοτερα για αυτο...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    γιατι καποτε ειχα παραγγειλει απο ενα σαιτ με εδρα να νησια της μαγχης και εφαγα ψwλια...
    Ανδορα ειναι και αυτο οπως το motocard αν δε κανω λαθος

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC
    Θεωρώ οτι το rpha είναι ανώτερο απο το shoei, βέβαια τα shoei ποτέ δεν τα χώνεψα ποτέ δεν μου έκατσαν καλά στο κεφάλι μου.
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    οχι xs φοραω...
    πωπω φωτιες που μ'αναψες...

Ανδόρα είναι και δε θα έχεις κανένα θέμα με τελωνείο.

μαλιστα,
    εχουμε εντυπωσεις απο κανεναν αλλον παιδια???

το διλιμα ειναι εαν το hjc ειναι ανωτερο ποιοτικα, προστατευτικα (δε νομιζω να υπαρχει τετοια λεη αλλα το πιανεται το νοημα), αεροδυναμικα κτλ κτλ απο το xr-1100 ωστε να με κανει να παραληψω την εκπληκτικα χαμηλη τιμη του XR-1100 και να προτημισω το hjc που η αληθεια ειναι πως η αισθηση οταν το φορεσα ηταν ανωτερη απο το arai μου, ενταξει και του shoei ηταν παρα πολυ καλη, αλλα δεν το περιμενα για το hjc που το θεωρουσα ενα κρανος κατωτερο του arai...
    το hjc μου φανικε πολυ ελαφρύ...
    παραμενω
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    λοιπον θα σου απαντησει ενας φανατικος, πορωμενος κτλ με τα κρανοι και κυριως με τα arai. Xρονια με πολλα μοντελα arai, απο τα πιο φτηνα εως τα πιο ακριβα, ειπα τα χριστουγεννα που μας περασαν να κανω την προσωπικη μου υπερβαση και να δοκιμασω μια αλλη μαρκα (ειχα παρει παλιοτερα shoei και το πουλησα μεσα σε δυο μηνες γιατι δεν μου καθοταν καλα στο κεφαλι), πηρα λοιπον το Hjc arpha10 plus ben spies replica το λευκο. Αποτελεσμα? ερωτευμενος!!! παναλαφρο, απ τα πιο απλα συστηματα αντικαταστασης ζελατινας, τρομερο οπτικο πεδιο, ποιοτικες ζελατινες. Λεω ποιοτικες ζελατινες γιατι παρατηρησα οτι σε μερες ηλιοφανιας με το arai kai shoei ειχα αντανακλασεις (εβλεπα το προσωπο μου ) κατι που δεν συμβαινει με το hjc. Παρατηρησα επισης οτι το συγκεκτιμενο κρανος δεν με αποκοβει απ αυτα που συμβανουν γυρω μου οταν οδηγω. Δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο αλλα οταν φοραγα το arai και to shoei σαν να μην αντιλαμβανομουνα τα παντα γυρω μου και ακομα και οταν το εβγαζα ενοιωθα για λιγο κατι σαν ζαβλακομα κατι το οποιο δεν το νιοωθω με το hjc. Μπορει καποιος να με πει υπερβολικο αλλα πραγματικα ετσι ενοιωθα. Ελπιζω να σε καληψα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από k7600 Προβολή μηνύματος
    λοιπον θα σου απαντησει ενας φανατικος, πορωμενος κτλ με τα κρανοι και κυριως με τα arai. Xρονια με πολλα μοντελα arai, απο τα πιο φτηνα εως τα πιο ακριβα, ειπα τα χριστουγεννα που μας περασαν να κανω την προσωπικη μου υπερβαση και να δοκιμασω μια αλλη μαρκα (ειχα παρει παλιοτερα shoei και το πουλησα μεσα σε δυο μηνες γιατι δεν μου καθοταν καλα στο κεφαλι), πηρα λοιπον το Hjc arpha10 plus ben spies replica το λευκο. Αποτελεσμα? ερωτευμενος!!! παναλαφρο, απ τα πιο απλα συστηματα αντικαταστασης ζελατινας, τρομερο οπτικο πεδιο, ποιοτικες ζελατινες. Λεω ποιοτικες ζελατινες γιατι παρατηρησα οτι σε μερες ηλιοφανιας με το arai kai shoei ειχα αντανακλασεις (εβλεπα το προσωπο μου ) κατι που δεν συμβαινει με το hjc. Παρατηρησα επισης οτι το συγκεκτιμενο κρανος δεν με αποκοβει απ αυτα που συμβανουν γυρω μου οταν οδηγω. Δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο αλλα οταν φοραγα το arai και to shoei σαν να μην αντιλαμβανομουνα τα παντα γυρω μου και ακομα και οταν το εβγαζα ενοιωθα για λιγο κατι σαν ζαβλακομα κατι το οποιο δεν το νιοωθω με το hjc. Μπορει καποιος να με πει υπερβολικο αλλα πραγματικα ετσι ενοιωθα. Ελπιζω να σε καληψα.
    μαλιστα, κατατοπιστικοτατος, αξιζει ομως να δωσω λιγα παραπανω και να παρω το hjc ενω με 50 λιγοτερα περνω το xr-1100...???
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μια....παλπ στα γρηγορα? 15/10
    από granazi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2010, 11:07
  2. Μια στα γρήγορα ( ερώτηση βρε…..!!!)
    από S705 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2008, 07:40
  3. Ενα Στα Γρηγορα
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 11:46
  4. Λοιπον.... Στα Γρηγορα..!!
    από Μικρή Λουλού στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2004, 07:56
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF