Οι απειλές είναι ένα χαρτί που παίζεται κατά κόρον από τα μέλη της γνωστής συμμορίας, δε νομίζω ότι οι Κύπριοι δε τα έχουν κατά νου αυτά...
εξάλλου το αν σε πρώτη φάση έπιασε τόπο η κίνηση της Κύπρου, φαίνεται από εδώ...
Οι απειλές είναι ένα χαρτί που παίζεται κατά κόρον από τα μέλη της γνωστής συμμορίας, δε νομίζω ότι οι Κύπριοι δε τα έχουν κατά νου αυτά...
εξάλλου το αν σε πρώτη φάση έπιασε τόπο η κίνηση της Κύπρου, φαίνεται από εδώ...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κρατάω πολύ μικρό καλάθι, καθότι ουδείς γνωρίζει (μάλλον εμείς δεν γνωρίζουμε) το κατά πόσο όλο αυτό το σκηνικό δεν είναι μια πολύ ωραία παράσταση ώστε σε λίγο καιρό οι Κύπριοι να φάνε αμάσητο πακέτο μέτρων και οι πολιτικοί τους να το περάσουν αβαβά εισπαράτωντας και τα credits των "ηρώων που όρθωσαν το ανάστημα τους"... από εκεί και έπειτα, τίθεται και θέμα αξιοπιστίας του μπαμπούλα, δεν μπορεί να σε ξεφτυλίζει η οποιαδήποτε Κύπρος με όχι και δε θέλω... δίνει κακό παράδειγμα στους άλλους και όταν λέω άλλους δεν αναφέρομαι στους δικούς μας που είναι στημμένοι στα 4 εδώ και πολύ καιρό. Εκ πρώτης πάντως, η Κύπρος φαίνεται πολύ τσαμπουκαλεμένη για να είναι αληθινό, πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι έχει στήριξη από άλλα κέντρα και καλά κάνει και το παίζει σε δύο ταμπλό, ωφείλει να γνωρίζει όμως ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή και ειδικά σε αυτό το πεδίο, δεν προσφέρεται χωρίς ανταλλάγματα.
θεωριες συνομωσιας,διαπλοκη και διαπλεκομενοι,σεναρια φαντασιας,δις με το τσουβαλι,εθνικοι σωτηρες,ηπα,ρωσσια,γερμανια,κινα και το μ@@@νι της μ@@ας τους.
δεν σας εξοργιζουν ολα αυτα?
δεν τα σιχαθηκατε?
δεν θα θελατε να ταολα?
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ναι αλλα κραταει ενα εξασφαιρο κατω απο το τραπεζι.το τελος του τραπεζικου συστηματος οπως το ξεραμε στις συνειδησεις των ευρωπαιων πολιτων.γι' αυτο λεω οτι ναι μεν ειναι με τη πλατη στον τοιχο αλλα οπως εχει πει ο σουν τζου, οταν περικυκλωνεις εναν εχθρο, αφηνε του μια διεξοδο φυγης..και ως γνωστο ενας απελπισμενος ειναι πολυ δυσκολος αντιπαλος.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...