Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Αναζήτηση μοτο για ανακατασκευή... Ακούω ιδέες!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    τι εγινε?

Παλαιό μέλος
    [QUOTE=karavidas;2288810]Τσιμπηστε το κατανακι για μενα και βουρ στον πατσα με αναβολικα..
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2797317/

Υ.γ.Και με τα ρεστα τσιμπηστε και ενα rd350..
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3260924/[

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    ή τσιμπατε αυτο : http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3157410/ , τραβατε 5-6 φωτο απο κανα ρδελομπου και καλα το λυσα, ριχνετε μια αλοιφη στα πλαστικα και με καινουργια αυτοκολλητα εγινε το restoring

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    παρε το cbr του dim chios,θελει τα μαζεματακια του

Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο ν' ασχοληθείτε με την περίπτωσή μου...
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας προς έναν αρχάριο και για τα μηχανάκια που μου προτείνατε, αρκετά από τα οποία είναι πολύ ενδιαφέροντα (πχ το κατανα ή το cb).
    Μηχανάκι να μας παιδέψει και να το παιδέψουμε βρέθηκε και είναι ευγενική χορηγία του... πεθερούλη!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P1010927.jpg 
Προβολές:	229 
Μέγεθος:	29,2 KB 
ID:	285490

Είχα ξαναποστάρει γι' αυτό στο παρελθόν: http://www.moto.gr/forums/showthread...light=honda+50
    Είναι ένα Honda SS50 μοντέλο'67, έχει χαρτιά και πινακίδες, και η προϋπόθεση της... χορηγίας είναι η ανάστασή του!
    Ξέρω ότι βουτάμε στα βαθιά και επειδή ακριβώς το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει και συναισθηματική αξία, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο εγχείρημα!
    Από την άλλη όμως, όπως μου είπατε δεν φαίνεται να του λείπει τίποτα, είχε μάλιστα πάρει μπροστά και λειτουργήσει κανονικά πριν 5-7 χρόνια (κατά τον ιδιοκτήτη) και τέλος η συγγένειά του με το στρογγυλοφάναρο παπί της μαμάς Honda μπορεί να συνυπολογιστεί στα προσόντα της επιλογής...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakis0547
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Juohmaru! Προβολή μηνύματος
    Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο ν' ασχοληθείτε με την περίπτωσή μου...
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας προς έναν αρχάριο και για τα μηχανάκια που μου προτείνατε, αρκετά από τα οποία είναι πολύ ενδιαφέροντα (πχ το κατανα ή το cb).
    Μηχανάκι να μας παιδέψει και να το παιδέψουμε βρέθηκε και είναι ευγενική χορηγία του... πεθερούλη!

Είχα ξαναποστάρει γι' αυτό στο παρελθόν: http://www.moto.gr/forums/showthread...light=honda+50
    Είναι ένα Honda SS50 μοντέλο'67, έχει χαρτιά και πινακίδες, και η προϋπόθεση της... χορηγίας είναι η ανάστασή του!
    Ξέρω ότι βουτάμε στα βαθιά και επειδή ακριβώς το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει και συναισθηματική αξία, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο εγχείρημα!
    Από την άλλη όμως, όπως μου είπατε δεν φαίνεται να του λείπει τίποτα, είχε μάλιστα πάρει μπροστά και λειτουργήσει κανονικά πριν 5-7 χρόνια (κατά τον ιδιοκτήτη) και τέλος η συγγένειά του με το στρογγυλοφάναρο παπί της μαμάς Honda μπορεί να συνυπολογιστεί στα προσόντα της επιλογής...
    πολυ ωραιο project!!καλη αρχη!!
    Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
    μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
    acrapovic και Ohlins !!!

Οπότε συνεχίζεις το προτζεκτ στο άλλο θρεντ που έχεις ήδη ανοιχτό φαντάζομαι

πολύ ενδιαφέρον το μηχανάκι και αν εξαιρέσεις την φαναρτζοδουλειά που θα σε παιδέψει λίγο, για να γίνει το μηχανάκι λειτουργικό απο ηλεκτρικά μοτέρ κτλ θα είναι αρκετά εύκολο και φτηνό λόγω της συγγένειας με το στρογγυλοφάναρο...

Καλή αρχή λοιπόν σε παρακολουθούμε
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    εχω θα ελεγα ενα SRX στα μαυρα/χρυσα του JsP theme θα ηταν ωραιο....

η να βλεπαμε καμια Hondoκατασταση στα χρωματα Rothmans....

και να συμπληρωσω στα παραπανω που ειπε ο σαπιλας.... μην πατε κι αγορασετε μηχανακι που εχει παραδωσει πινακιδες και εχει προσημειωση "προς καταστροφη" ...οσο παλιο και να ναι, ουτε ιστορικες πινακιδες προκειται να βγαλει, ουτε προϊστορικες.... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!
    για δωσε καμια φωτο φιλε για να δω μπας και κανω το δικο μου...
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

Καλή αρχή και πολλές φωτό.

Δώσε και μένα κουράγιο.......
    Better safe than sorry............................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dlabrakis
    παρτε καλε κυριε ενα ορεκτικο....!!!

Όνομα:	honda.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	30,3 KB 
ID:	285561

απίστευτο
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Μάλλον εσύ μας πρότεινες ένα κάρο, για να καταλήξεις τελικά εδώ...

Το post ήταν για να δελεάσεις τον πεθερό, έλα πες την αλήθεια!

Άντε φάτο γiα επιδόρπιο να σε κρατήσει κανα-δυο βδομάδες, να προτείνω και γω στο αρχικό σου post το z900
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Εκείνα τα αρχικά 1000-1500 του budget εάν μου πεις ότι τα γκούρλωσε ο πεθερός, θέλω να τον γνωρίσω!!!
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2012, 09:35
  2. Αναζήτηση μεταφορικής για μετακίνηση μοτό εντός Αθηνών...
    από Aggelos_SV στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2012, 22:11
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 00:05
  4. μοτο για αστυνομια
    από yianvoul στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 21:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε