Σελίδα 25 από 85 ΠρώτοΠρώτο ... 1520212223242526272829303575 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 1261

Θέμα: BMW R25/3 Restoration 2013

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βγάλω όλο το μπροστινό μαζί με το σταυρό χωρίς να λύσω τα καλάμια σε κομμάτια ένα ένα? να μη βγάλω μπότες δλδ κτλ...!

να τα πάρω στο χέρι πχ όπως στην παρακάτω φωτό!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 3477960_0_b.jpg‎  
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    Δεν έχει μείνει κύτταρο μιξεράκια μου!
    Συνημμένο 285458
    Βγάλε εντελώς τον θερμοστάτη μπάς και σώσεις την κατάσταση και δεν το κάψεις εντελώς.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βγάλω όλο το μπροστινό μαζί με το σταυρό χωρίς να λύσω τα καλάμια σε κομμάτια ένα ένα? να μη βγάλω μπότες δλδ κτλ...!

να τα πάρω στο χέρι πχ όπως στην παρακάτω φωτό!
    Βρές το κλειδί για το κεντρικό παξιμάδι αλλά νομίζω ότι για να βγεί πρέπει να βγεί η πάνω τιμονόπλακα.
    Keep spamming!!!:a13:

Θέλω να βαφτούν και αυτά που έχω κυκλώσει αλλά θα ήθελα να δω μήπως και γινεται να τα τρίψω και να βαφτούν εκεί πάνω ως έχουν
    δύσκολο ε?
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3477960_0_c.JPG 
Προβολές:	463 
Μέγεθος:	55,9 KB 
ID:	285464

δυστυχως πρεπει να το λυσεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fidel_98_99 Προβολή μηνύματος
    δυστυχως πρεπει να το λυσεις
    που σημαίνει δυστυχώς οτι πρέπει να το δέσω μετά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της RMS
    Θα τα καταφερεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RMS Προβολή μηνύματος
    Θα τα καταφερεις.
    καθαρά απο θέμα τύχης

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    το μπροστινο δεν θα χρειαστει σερβις ετσι κι αλλιως?

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    το δυσκολο δεν ειναι να λυσεις,ουτε και να τριψεις-βαψεις.το δυσκολο ειναι να ευθυγραμμισεις τα καλυματα των φανοστατων ωστε να μην γρατζουνιουντε στην τηλεσκοπικη λειτουργια του πηρουνιου.οταν ερθει η ωρα θα τα πουμε

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Πάντως στο λύσε πάντα μα πάντα στα BMW θέλουν θερμοπίστολο για να ξεκολλήσουν οι βόλτες από τα σπειρώματα . μετά λύνουν σαν να είναι από βούτυρο και δεν χαλάνε οι βόλτες.
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    το μπροστινο δεν θα χρειαστει σερβις ετσι κι αλλιως?
    Δε ξέρω ρε Δημήτρη στη λειτουργία του ο Μάστορας το είδε μια χαρά αν θυμάμαι καλά και στην βολτα που πήγα μέχρι το Λαιμό Βουλιαγμένης δεν είδα προβλήματα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros Προβολή μηνύματος
    το δυσκολο δεν ειναι να λυσεις,ουτε και να τριψεις-βαψεις.το δυσκολο ειναι να ευθυγραμμισεις τα καλυματα των φανοστατων ωστε να μην γρατζουνιουντε στην τηλεσκοπικη λειτουργια του πηρουνιου.οταν ερθει η ωρα θα τα πουμε
    Ευχαριστώ Σπυράκο (με προβλημάτισες ήδη εγώ νόμισα οτι το λύσιμο δεσιμο είναι το παλούκι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από soter3gm Προβολή μηνύματος
    Πάντως στο λύσε πάντα μα πάντα στα BMW θέλουν θερμοπίστολο για να ξεκολλήσουν οι βόλτες από τα σπειρώματα . μετά λύνουν σαν να είναι από βούτυρο και δεν χαλάνε οι βόλτες.
    Ευχαριστώ δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής γιατί όλες λύνουν εύκολα... κάποιες μπορεί να μην είναι βιδωμένες καν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Μη το συζητάς... Πολλές φορές συγχέουμε τα βαψίματα με την ανακατασκευή αν και αυτό θα πρέπει να είναι το τελευταίο ζητούμενο...
    Λύσε το πηρούνι και συντήρησέ το, είναι από τα βασικά μέρη γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις...

Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Μη το συζητάς... Πολλές φορές συγχέουμε τα βαψίματα με την ανακατασκευή αν και αυτό θα πρέπει να είναι το τελευταίο ζητούμενο...
    Λύσε το πηρούνι και συντήρησέ το, είναι από τα βασικά μέρη γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις...

Αφου για να βγουν οι φανοστάτες και τα λοιπά πρέπει να λυθούν τα πιρούνια εξολοκλήρου θα γίνει και η απαραίτητη συντήρηση
    but for the record μου φάνηκε να λειτουργεί άψογα

Πριν απο λίγα ποστ σας είχα μιλήσει για τον Γιάννη (delakilas) απο Σαντορίνη που με πήρε τηλ. και αφιέρωσε πάνω απο μία ώρα στο τηλ να μου λύνει απορίες!
    Πρόκειται για ένα παλικάρι απο τα λίγα.
    Δεν έχει ούτε ένα ποστ εδώ μέσα, κι όμως έχει βοηθήσει μέσω ΠΜ ή τηλεφώνου κάμποσα παιδιά!
    Χτές κατέβηκε Αθήνα για κάτι δουλειές του και παρ' όλα αυτά βρήκε χρόνο και για μένα...
    Σήμερα ήρθε στο Γκαράζ που αναπαλαιώνω τη γριά μου, απο χαράματα κι όλας αφιέρωσε ένα ολόκληρο πρωί ως το μεσημέρι
    Δε μπορείτε να φανταστείτε γιατί παιδί μιλάμε! Έχει και αυτός ένα ίδιο το οποίο ανακατασκεύασε μόνος του και ήξερε τα πάντα με τρομακτικές λεπτομέρειες και τιπς!
    Όταν δεν έδινε συμβουλές και υποδείξεις, βούρ μεσ' το γράσο χωρίς δεύτερη σκέψη και στα καπάκια έβγαζε και φωτό!
    Πραγματικά τις επόμενες μέρες θα σας δείξω τι πρόοδο κάναμε σε ένα πρωί!

Του αξίζουν όλα τα ευχαριστώ του κόσμου και άλλα τόσα συγχαρητήρια...

πραγματικά αν όλοι ήμασταν έτσι σαν άνθρωποι, θα ήταν όλα ιδανικά!
    μας έχουν τους μηχανόβιους για αλήτες, μασκαράδες, τεντιμπόηδες και τσαντάκιες... η αλήθεια είναι οτι την αλληλεγγύη που έχω δει ανάμεσα σε μηχανόβιους δεν την έχω δει ούτε σε αδέρφια!

Αν διαβάζεις φίλε και πάλι ευχαριστώ!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Πριν απο λίγα ποστ σας είχα μιλήσει για τον Γιάννη (delakilas) απο Σαντορίνη που με πήρε τηλ. και αφιέρωσε πάνω απο μία ώρα στο τηλ να μου λύνει απορίες!
    Πρόκειται για ένα παλικάρι απο τα λίγα.
    Δεν έχει ούτε ένα ποστ εδώ μέσα, κι όμως έχει βοηθήσει μέσω ΠΜ ή τηλεφώνου κάμποσα παιδιά!
    Χτές κατέβηκε Αθήνα για κάτι δουλειές του και παρ' όλα αυτά βρήκε χρόνο και για μένα...
    Σήμερα ήρθε στο Γκαράζ που αναπαλαιώνω τη γριά μου, απο χαράματα κι όλας αφιέρωσε ένα ολόκληρο πρωί ως το μεσημέρι
    Δε μπορείτε να φανταστείτε γιατί παιδί μιλάμε! Έχει και αυτός ένα ίδιο το οποίο ανακατασκεύασε μόνος του και ήξερε τα πάντα με τρομακτικές λεπτομέρειες και τιπς!
    Όταν δεν έδινε συμβουλές και υποδείξεις, βούρ μεσ' το γράσο χωρίς δεύτερη σκέψη και στα καπάκια έβγαζε και φωτό!
    Πραγματικά τις επόμενες μέρες θα σας δείξω τι πρόοδο κάναμε σε ένα πρωί!

Του αξίζουν όλα τα ευχαριστώ του κόσμου και άλλα τόσα συγχαρητήρια...

πραγματικά αν όλοι ήμασταν έτσι σαν άνθρωποι, θα ήταν όλα ιδανικά!
    μας έχουν τους μηχανόβιους για αλήτες, μασκαράδες, τεντιμπόηδες και τσαντάκιες... η αλήθεια είναι οτι την αλληλεγγύη που έχω δει ανάμεσα σε μηχανόβιους δεν την έχω δει ούτε σε αδέρφια!

Αν διαβάζεις φίλε και πάλι ευχαριστώ!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF