Έχω αλλάξει αρκετά μηχανάκια στην πορεία της μοτοσυκλετιστικής μου ζωής...
... κάποια τα επέλεξα λόγω ομορφιάς
... κάποια λόγω δύναμης/γεωμετρίας
... κάποια γιατί είναι εργαλεία
... και κάποια που δεν έχω ιδέα γιατί!
ένα όμως ήταν το όνειρό μου απο μικρός... και όταν λέω μικρός θέλω να πω απο 5-8 χρονών...
Θυμάμαι ήταν άνοιξη και ο αγαπημένος μου "σούπερ ήρωάς" τότε ήταν ο θείος μου... ο οποίος εκτός απο ο πιο καλοσυνάτος άνθρωπος ήταν πολύ κουλ για την εποχή του όπως και ο κολλητός του... κάτοχος μίας παλιάς BMW που πάντα γυάλιζε, με την οποία πηγαινο-ερχόντουσαν απο την Αράχωβα στο χωριό την άνοιξη! Και απο τότε καρφώθηκε αυτή η ιδέα στο μυαλό μου οτι όταν μεγαλώσω θα αποκτήσω μία τέτοια!
Το κακό με τα παιδικά όνειρα είναι οτι χάνονται εύκολα μεσα στο λαβύρινθο του μυαλού μεγαλώνοντας μέχρι κάτι να τους δώσει πάλι τροφή!
πρίν απο λίγο καιρό λοιπόν ψάχνωντας στα παλιά εργαλεία του παππού για καμία βίδα που να με βολεύει βρήκα ένα παράξενο σκουριασμένο κλειδί! Με τη μία το μυαλό μου έψαξε μέσα στις λιγοστές παιδικές μου αναμνήσεις και συνδίασε οτι είναι απο παλιό BMW. Πιθανότατα κάποιο spare key που χρησιμοποιούσε ο θείος μου για τη μηχανή του κολλητού του!
"Να τα μας λέω ... σημάδι απο το Θεό οτι ήρθε η ώρα..."
Έψαξα κανα 2-3 μήνες σε αγγελίες για κάποιο παλιό BMW είδα κάποιο που μου άρεσε.
Παρακάτω οι φωτό της αγγελίας