Ρε συ Νικόλα ποιος μίλησε για Βόρειο Πόλο;
Από την άλλη δεν παίζει σύγκριση... έχει και η Σκωτία "Φλώρινα", "Κοζάνη", "Δράμα" κτλ και τα ξέρεις ίσως και καλύτερα από μένα...επίσης γνωρίζεις τις μέσες θερμοκρασίες όλο τον χρόνο...Ελλάδα ο χειμώνας είναι 3-4 μήνες...εδώ το θερμόμετρο τερματίζει προς τα πάνω στους 22 και η ποιο ωραία μέρα στο Εδιμβούργο είναι το καλοκαίρι( η μέρα με τους 22 που λέγαμε πρν λίγο...)
Τεσπά 18 χρόνια μοτοσυκλετιστής στην Ελλάδα χειμώνα καλοκαίρι καθημερινή χρήση μηχανής (αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ) και χειμωνιάτικα ταξίδια (Δεκέμβρη, Γενάρη, Φλεβάρη λέμε..), ήρθα εδώ πάνω και κατάλαβα γιατί για κάποιους η μηχανή είναι μόνο εποχιακό χόμπι και όχι μέσο καθημερινής μετακίνησης...
Από τέλη Νοέμβρη η θερμοκρασία δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από του 6 βαθμούς και βρίσκετε σχεδόν καθημερινά στους 0-3, δεν θα αναφερθώ καν σε βροχή και χιόνι...
Νομίζω οτί δεν χρειάζετε να μένω στον Βορειο πόλο για να ομιλώ ...και δεν νομίζω να διαφωνείς και πουθενά σε όσα γράφω...
Φυσικά μπορείς να συνεχίσεις να θεωρείς ότι οι περιοχές που προανέφερες είναι οι αντιπροσωπευτικότερες του ελληνικού κλίματος...
υ.γ. Εντελώς τυχαία τις προάλες στη δουλειά γνώρισα δυο Έλληνες...Εβρίτες...δεν το πίστευαν λέμε το κρύο που έτρωγαν στο Edinburgh...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
και το σιγοτραγούδαγα.....
![]()
ο κύβος ερρίφθη.... θα πάω με το κουτί και ξέρω οτι ο άλλος ο φούστης ο μέρφυ θα σκάσει μύτη και δεν θα ρίξει σταγόνα.....
επειδή όμως χίε εγώ την γάτα την σκίζω χωρίς να γίνομαι μπαρμπούνι, βάζω στο μυαλό μου πλάνο για εκδρομούλα σιδερόκωλη βαρβάτη....
λίαν συντόμως....
Τι να σου πω, 6 χρονια εκεί, τα 4 στο Aberdeen, και με πολλές βόλτες βόρεια (χειμώνα - "καλοκαίρι") δεν θυμάμαι να κρύωσα τόσο όσο εδώ (άσε που η προετοιμασια με την ομάδα που έπαιζα ήταν χειμώνα κι έξω και δεν είχαμε κανένα σοβαρό πρόβλημα). Το προφανές είναι ότι δεν έει κανένα σοβαρό υψόμετρο εκεί οπότε τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Το πρόβλημα με τον καιρό εκεί είναι ότι δεν μπορει ν' αποφασίσει σε ποια εποχή είσαι...O αέρας είναι μια άλλη υπόθεση βέβαια...
Καλά, δεν κάνουμε και διαγωνισμό κρύου![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ο ένας, αντμίν, από το αμπερντίν
ο άλλος, μοντ, κατι με σκανδιναβία νταλαβέρια
ρε σεις..... μήπως και το "μοτοσπίτι μας" το κατέχει η τρόικα????![]()
Σιγά μην κάνουμε και διαγωνισμό κρύου, τον Σπυράκο προσπαθώ να πω φλώρο και μπαίνεις στην μέση και μου τα χαλάς...
Στην τελική τον βλέπω στο στέισιον συν γυναιξί και τέκνα και την πεθερουλα συνοδηγό, στη δεξιά βοηθητική λωρίδα και ο ράδιο να παίζει Πάσχάλη Τερζή... ενώ στα καπάκια θα λαμβάνει μύνημα στο σμάρτφον από Τσίου "Μ@λ@κα καβαλα την "χοντρή" και ανέβα ΤΩΡΑ Βουκουρέστι...έχω μπλέξει σε κάτι πάρτυ με ούζα και χρειάζομαι βοήθεια..."
υ.γ. Κύριε σκοπευτά προδιόρισέ μου λίγο το "εδώ" που κρυώνεις και σε τι ομάδα έπαιζες γιατί αν ήταν ομάδα χόκευ πχ καλά ήταν...μην κοιτάς στην υηλεόραση που παίζουν σε κλειστά...χιχιχιχιχι![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.