Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 66

Θέμα: ο πουστόκ@ιρος............. γκρρρρρρρρρρρρρ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μάλλον δεν έχεις ζήσει χειμώνα σε τίποτα Φλώρινα, Κοζάνη, Δράμα, Ορεστειάδα κλπ να δεις το -10 και κάτω και να σου πέφτει στο χώμα ότι εξέχει.

Στο Εδιμβούργο ζεις, όχι στο Βόρειο Πόλο.
    Στο Ελσίνκι που είναι ο γιός μου πάντως κάνει ΠΣ...κρυο.
    Προχτές είχε -12 και πήγε με τον παππού για ψάρεμα. Με ένα τρυπάνι ΝΑ !!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_8869-XL.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	68,4 KB 
ID:	285487

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    mama

and wife

ρε για δειτε κατι αντρες που χουν σκισει τη γατα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος

Σιγά ρε εκδορέα
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Μάλλον δεν έχεις ζήσει χειμώνα σε τίποτα Φλώρινα, Κοζάνη, Δράμα, Ορεστειάδα κλπ να δεις το -10 και κάτω και να σου πέφτει στο χώμα ότι εξέχει.

Στο Εδιμβούργο ζεις, όχι στο Βόρειο Πόλο.

Ρε συ Νικόλα ποιος μίλησε για Βόρειο Πόλο;
    Από την άλλη δεν παίζει σύγκριση... έχει και η Σκωτία "Φλώρινα", "Κοζάνη", "Δράμα" κτλ και τα ξέρεις ίσως και καλύτερα από μένα...επίσης γνωρίζεις τις μέσες θερμοκρασίες όλο τον χρόνο...Ελλάδα ο χειμώνας είναι 3-4 μήνες...εδώ το θερμόμετρο τερματίζει προς τα πάνω στους 22 και η ποιο ωραία μέρα στο Εδιμβούργο είναι το καλοκαίρι( η μέρα με τους 22 που λέγαμε πρν λίγο...)
    Τεσπά 18 χρόνια μοτοσυκλετιστής στην Ελλάδα χειμώνα καλοκαίρι καθημερινή χρήση μηχανής (αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ) και χειμωνιάτικα ταξίδια (Δεκέμβρη, Γενάρη, Φλεβάρη λέμε..), ήρθα εδώ πάνω και κατάλαβα γιατί για κάποιους η μηχανή είναι μόνο εποχιακό χόμπι και όχι μέσο καθημερινής μετακίνησης...
    Από τέλη Νοέμβρη η θερμοκρασία δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από του 6 βαθμούς και βρίσκετε σχεδόν καθημερινά στους 0-3, δεν θα αναφερθώ καν σε βροχή και χιόνι...
    Νομίζω οτί δεν χρειάζετε να μένω στον Βορειο πόλο για να ομιλώ ...και δεν νομίζω να διαφωνείς και πουθενά σε όσα γράφω...
    Φυσικά μπορείς να συνεχίσεις να θεωρείς ότι οι περιοχές που προανέφερες είναι οι αντιπροσωπευτικότερες του ελληνικού κλίματος...

υ.γ. Εντελώς τυχαία τις προάλες στη δουλειά γνώρισα δυο Έλληνες...Εβρίτες...δεν το πίστευαν λέμε το κρύο που έτρωγαν στο Edinburgh...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Από την άλλη δεν παίζει σύγκριση... έχει και η Σκωτία "Φλώρινα", "Κοζάνη", "Δράμα" κτλ και τα ξέρεις ίσως και καλύτερα από μένα...επίσης γνωρίζεις τις μέσες θερμοκρασίες όλο τον χρόνο...Ελλάδα ο χειμώνας είναι 3-4 μήνες...εδώ το θερμόμετρο τερματίζει προς τα πάνω στους 22 και η ποιο ωραία μέρα στο Εδιμβούργο είναι το καλοκαίρι( η μέρα με τους 22 που λέγαμε πρν λίγο...)
    Τεσπά 18 χρόνια μοτοσυκλετιστής στην Ελλάδα χειμώνα καλοκαίρι καθημερινή χρήση μηχανής (αυτοκίνητο δεν είχα ποτέ) και χειμωνιάτικα ταξίδια (Δεκέμβρη, Γενάρη, Φλεβάρη λέμε..), ήρθα εδώ πάνω και κατάλαβα γιατί για κάποιους η μηχανή είναι μόνο εποχιακό χόμπι και όχι μέσο καθημερινής μετακίνησης...
    Από τέλη Νοέμβρη η θερμοκρασία δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από του 6 βαθμούς και βρίσκετε σχεδόν καθημερινά στους 0-3, δεν θα αναφερθώ καν σε βροχή και χιόνι...
    Νομίζω οτί δεν χρειάζετε να μένω στον Βορειο πόλο για να ομιλώ ...και δεν νομίζω να διαφωνείς και πουθενά σε όσα γράφω...
    Φυσικά μπορείς να συνεχίσεις να θεωρείς ότι οι περιοχές που προανέφερες είναι οι αντιπροσωπευτικότερες του ελληνικού κλίματος...

υ.γ. Εντελώς τυχαία τις προάλες στη δουλειά γνώρισα δυο Έλληνες...Εβρίτες...δεν το πίστευαν λέμε το κρύο που έτρωγαν στο Edinburgh...
    nai αλλά τρυπάνι έχεις ???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος

α μωρή κουφάλα, θα σε φτιάξω γω.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    α μωρή κουφάλα, θα σε φτιάξω γω.....
    http://www.youtube.com/watch?v=6mJMtAedLOg

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ρε πουστόκαιρε που δύο τριήμερα σερί δεν θες να στρώσεις να κάνουμε καμμια βόλτα της προκοπής......
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	terzis.jpg 
Προβολές:	90 
Μέγεθος:	49,3 KB 
ID:	285506

και το σιγοτραγούδαγα.....

ο κύβος ερρίφθη.... θα πάω με το κουτί και ξέρω οτι ο άλλος ο φούστης ο μέρφυ θα σκάσει μύτη και δεν θα ρίξει σταγόνα.....

επειδή όμως χίε εγώ την γάτα την σκίζω χωρίς να γίνομαι μπαρμπούνι, βάζω στο μυαλό μου πλάνο για εκδρομούλα σιδερόκωλη βαρβάτη....

λίαν συντόμως....

Τι να σου πω, 6 χρονια εκεί, τα 4 στο Aberdeen, και με πολλές βόλτες βόρεια (χειμώνα - "καλοκαίρι") δεν θυμάμαι να κρύωσα τόσο όσο εδώ (άσε που η προετοιμασια με την ομάδα που έπαιζα ήταν χειμώνα κι έξω και δεν είχαμε κανένα σοβαρό πρόβλημα). Το προφανές είναι ότι δεν έει κανένα σοβαρό υψόμετρο εκεί οπότε τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Το πρόβλημα με τον καιρό εκεί είναι ότι δεν μπορει ν' αποφασίσει σε ποια εποχή είσαι... O αέρας είναι μια άλλη υπόθεση βέβαια...

Καλά, δεν κάνουμε και διαγωνισμό κρύου

ο ένας, αντμίν, από το αμπερντίν

ο άλλος, μοντ, κατι με σκανδιναβία νταλαβέρια

ρε σεις..... μήπως και το "μοτοσπίτι μας" το κατέχει η τρόικα????

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ο ένας, αντμίν, από το αμπερντίν

ο άλλος, μοντ, κατι με σκανδιναβία νταλαβέρια

ρε σεις..... μήπως και το "μοτοσπίτι μας" το κατέχει η τρόικα????
    το δικο σου δλδ ΔΕΝ το κατεχει η τροικα????

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    το δικο σου δλδ ΔΕΝ το κατεχει η τροικα????

και να πεις οτι πήρα και την κάρλα μπρούνι να πάει στο διάολο

υγ.... δεν μπαίνει εδώ μέσα, επιβεβαιωμένο.....

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Τι να σου πω, 6 χρονια εκεί, τα 4 στο Aberdeen, και με πολλές βόλτες βόρεια (χειμώνα - "καλοκαίρι") δεν θυμάμαι να κρύωσα τόσο όσο εδώ (άσε που η προετοιμασια με την ομάδα που έπαιζα ήταν χειμώνα κι έξω και δεν είχαμε κανένα σοβαρό πρόβλημα). Το προφανές είναι ότι δεν έει κανένα σοβαρό υψόμετρο εκεί οπότε τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Το πρόβλημα με τον καιρό εκεί είναι ότι δεν μπορει ν' αποφασίσει σε ποια εποχή είσαι... O αέρας είναι μια άλλη υπόθεση βέβαια...

Καλά, δεν κάνουμε και διαγωνισμό κρύου
    Σιγά μην κάνουμε και διαγωνισμό κρύου, τον Σπυράκο προσπαθώ να πω φλώρο και μπαίνεις στην μέση και μου τα χαλάς...
    Στην τελική τον βλέπω στο στέισιον συν γυναιξί και τέκνα και την πεθερουλα συνοδηγό, στη δεξιά βοηθητική λωρίδα και ο ράδιο να παίζει Πάσχάλη Τερζή... ενώ στα καπάκια θα λαμβάνει μύνημα στο σμάρτφον από Τσίου "Μ@λ@κα καβαλα την "χοντρή" και ανέβα ΤΩΡΑ Βουκουρέστι...έχω μπλέξει σε κάτι πάρτυ με ούζα και χρειάζομαι βοήθεια..."

υ.γ. Κύριε σκοπευτά προδιόρισέ μου λίγο το "εδώ" που κρυώνεις και σε τι ομάδα έπαιζες γιατί αν ήταν ομάδα χόκευ πχ καλά ήταν...μην κοιτάς στην υηλεόραση που παίζουν σε κλειστά...χιχιχιχιχι
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

....

υ.γ. Κύριε σκοπευτά προδιόρισέ μου λίγο το "εδώ" που κρυώνεις και σε τι ομάδα έπαιζες γιατί αν ήταν ομάδα χόκευ πχ καλά ήταν...μην κοιτάς στην υηλεόραση που παίζουν σε κλειστά...χιχιχιχιχι
    Εγώ δεν κρυώνω εύκολα έτσι κι αλλιώς αλλά το "εδω" αναφέρεται κυρίως στην Ορεινή αλλά στην Ελλάδα από Λαμία και πάνω... (αν σ' εχει χτυπησει ποτέ βαρδάρης θα καταλάβεις τι εννοώ)
    Aμερικάνικο ποδόσφαιρο έπαιζα..

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF