παιδες.......εγω απλα πηρα μια africana mod 1999 με 15500 χλμ απο φλωρο !!.....η διαφορα απο τα αλλα 3 μηχανακια που εχω ειναι τεραστια .....με το κ9 μπουσα σε χωρες τυπου Βουλγαρια η Τουρκια το κερδιζει ΑΝΕΤΑ σε ανεση και ηρεμια στην οδηγηση ...
η μπουσα το εκτελει μονο σε δρομους τυπου εγνατια....απλα δεν υπαρχει λογος συγκρυσης....
το CB 1300 σε δρομους προορισμου τυπου παω Παρανεστι Δραμας....ειναι πολυ πιο απολαυστικο και χαλαρο μια ταχυτητα στο κιβωτιο σε ολη σχεδον την διαδρομη...
η africana περνει το αιμα της πισω ασχετως ηλικιας της....σε διαδρομες που ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΟΔΩΣΤΡΩΜΑ...φυσικα υπερεχει σε δυνατοτητα φωρτοματος....ενω ο γλυκος τροπος αποδοσης του μοτερ βοηθαει να απολαμβανεις τις ον οφ διαδρομες....
σιγουρα θα την κρατησω (οπως και τα αλλα μηχανακια) γιατι εχουμε γυρωμας χωρες με χαλια δρομους και η χωρα μας ομορφες χωματινες(βατες ενωειτε) διαδρομες!!
πιστευω οτι αν καπιος επιλεξει την αφρικανα η το τενερε (που αποτι ακουγετε ενα θεμα στο κιβωτιο το εχει....) το θεμα της ειναι η αντλια βενζινης και ο ανωρθωτης....εχεις απο ενα καβαντζα και καθαρισες...κιβωτιο καβαζτα δυσκολο.....
Θαμμένη αντιπαράθεση στα βάθη του χρόνου, αλλά στις συζητήσεις τελευταία όλο και ξαναβγαίνει αυτή η αντιπαράθεση. Θες επειδή πλέον με 1500 ευρώ βρίσκεις τα δύο αυτά (και κάποια ακόμη) μοντέλα για να κάνεις το κέφι σου; Θες επειδή άλλαξαν οι εποχές και όποιος παίρνει καινούριο adventure λυπάται να βάλει 13000-15000 μέσα στα χώματα; Θες επειδή είναι στα 750 κυβικά (άρα χαμηλά τέλη και συντήρηση); Το θέμα είναι ότι το ερώτημα Africa Vs S.Tenere είναι και σήμερα επίκαιρο.
Κανα χρόνο πριν όταν ήθελα να δώσω το Κάπονορντ και να πάρω κάποιο μεσαίο, τα είδα και τα δύο μοντέλα, οπότε ας γράψω δυο πραγματάκια για το καθένα, και οι ενδιαφερόμενοι ας κρατήσουν από αυτά ότι νομίζουν.
1. Και τα δύο βρίσκονται σε χαμηλές τιμές αλλά το Super Tenere σε χαμηλότερες. Πάντως με λιγότερο από 2000 ευρώ παίρνεις ένα καλό κομμάτι και το σενιάρεις κιόλας.
2. Η αναλογία Αφρικα προς S.Tenere είναι 5 προς 1. Για κάθε 5 Αφρικα που κυκλοφορούν εκει έξω υπάρχει 1 S.Tenere. Αυτό δημιουργεί μια δυσκολία στην εύρεση καλοσυντηρημένου μοντέλου. Άλλο να ψάχνεις μέσα σε 250 μηχανάκια και άλλο σε 50!
3. Στην οδηγική συμπεριφορά είναι και τα δύο αξιοπρεπέστατα για τον μέσο οδηγό και μπορούν να πάνε τον έμπειρο οδηγό on-off παντού.
4. Στην ανθρωπομετρία και εργονομία μου φάνηκε καλύτερο το Αφρικα που ένιωσα να το οδηγάω απο πάντα. Ήρθα και κούμπωσα που λέμε. Όπως συμβαίνει με όλα τα Honda.
5. Για τον συνεπιβάτη καλύτερο το S.Tenere. Το Africa έχει τοποθετημένους ασύμμετρα τους μαρσπιέδες του συνεπιβάτη και η σελίτσα που του αναλογεί είναι πάγκος βασανιστηρίων.
6. Ροπή καλύτερη το Τενερε. Δύναμη περισσότερη το τενερε. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε!
7. Φρένα καλύτερα το Αφρικα. Οχι κάτι ιδιαίτερο, απλά κάνουν την δουλειά τους. Το τενερε σαν να πάσχει στα φρένα, γιατί τερμάτιζα την μανέτα και δεν φρέναρε! Ίσως λύνεται με πατέντες ή βελτίωση, δεν γνωρίζω.
8. Προβλήματα απο όσο γνωρίζω βγαζουν και τα δύο κάποια ψιλά και εύκολα, που είναι άνευ λόγου όμως. Υπάρχουν λύσεις στο ίντερνετ.
Προσωπικά τα είχα μέσα στις επιλογές μου όταν έψαχνα (μαζι με 2-3 μοντέλα ακόμη στην ίδια φάση), αρκεί να έβρισκα κάποια καλοσυντηρημένα στην τιμή που έψαχνα. Όπως τα οδήγησα και τα δύο θεωρώ οτι είναι αξιολογότατα μηχανάκια, τα οποία σε έναν μέσο οδηγό θα φανούν υπέροχα, και θα υπερκαλύψουν τις ανάγκες του. Το οτι δεν βρέθηκα με ένα απο τα δύο, αλλά με ένα τρανσαλπ 600, έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτό βρέθηκε πρώτο μπροστά μου στην κατάσταση που ήθελα. Πάντως μεταξύ των Africa και S.Tenere θα επέλεγα το Africa, καθαρά και μόνο λόγο μεγαλύτερης κυκλοφορίας και εύκολης εύρεσης ανταλλακτικών. Πρέπει να έχει ανταλλακτικά για το αφρικα ακόμη και στα περίπτερα!
[QUOTE=SHOOTER045;2301973]οπως?
καιει πολυ λαδι,και θελει πολλα μαζεματα στα περιφερειακα...αλλα θα το κανω πενα
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
καθολου ασχημο...αλλα ποιος θα εκανε τετοια δουλεια εδω???κοιτω για κατι πιο ντακαρισιο