Σελίδα 88 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 3878838485868788899091929398 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.306 έως 1.320 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Τι σημαίνει αναλαμβάνω ευθύνη εγώ που βάζω τα χρήματά μου σε μια τράπεζα αλλά δεν αποφασίζω;
    Σε ελεύθερη μετάφραση:
    φέρε τα λεφτά σου σε εμάς

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ....
    ΥΓ… ρε σεις θα αρπάξουν 50-60-70 % από τα «τίμια» λεφτά της ρώσικης (και άλλης) μαφίας ?
    Μάλλον δεν έχουν καταλάβει που πάνε να μπλέξουν.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τα 'χουν χαμένα ή πάνε σίγουρα να διαλύσουν την ΕΕ... Τι σημαίνει αναλαμβάνω ευθύνη εγώ που βάζω τα χρήματά μου σε μια τράπεζα αλλά δεν αποφασίζω; Έγιναν οι τράπεζες εταιρείες λαϊκής βάσης;
    Σημαίνει ότι τα τίμια και με ιδρώτα λεφτά που έβγαλα, αντί να τα βάλω στου σεντούκ' να τα φ'λάω, τα βάζω σε μια τράπεζα με σκοπό να κερδίζω από τους τόκους που μου δίνει η τράπεζα, η οποία τα διαχειρίζεται.
    Αυτό προϋποθέτει το λεγόμενο στον αγαπημένο μας νεοφιλελεύθερο κόσμο το λεγόμενο "ρίσκο" αν δηλαδή ο τραπεζίτης τα αρπάξει και φύγει, τα έχασα. Δες το λίγο σε πιο φαρ ουέστ, δεν διαφέρει και πολύ από σήμερα.
    Ποιος πρέπει δηλαδή να αναλάβει την ευθύνη για τα δικά μου χρήματα και που τα επένδυσα; Άλλος;

Τώρα, το πως πάνε να το κάνουν, όπως πάντα με το πιο χαζό και επίπονο τρόπο, και αυτό γιατί είναι ζωντόβολα.

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Σημαίνει ότι τα τίμια και με ιδρώτα λεφτά που έβγαλα, αντί να τα βάλω στου σεντούκ' να τα φ'λάω, τα βάζω σε μια τράπεζα με σκοπό να κερδίζω από τους τόκους που μου δίνει η τράπεζα, η οποία τα διαχειρίζεται.
    Αυτό προϋποθέτει το λεγόμενο στον αγαπημένο μας νεοφιλελεύθερο κόσμο το λεγόμενο "ρίσκο" αν δηλαδή ο τραπεζίτης τα αρπάξει και φύγει, τα έχασα. Δες το λίγο σε πιο φαρ ουέστ, δεν διαφέρει και πολύ από σήμερα.
    Ποιος πρέπει δηλαδή να αναλάβει την ευθύνη για τα δικά μου χρήματα και που τα επένδυσα; Άλλος;

Τώρα, το πως πάνε να το κάνουν, όπως πάντα με το πιο χαζό και επίπονο τρόπο, και αυτό γιατί είναι ζωντόβολα.
    Σύμφωνοι αλλά με μια μικρή ένσταση.

Άλλο κατάθεση και άλλο ομόλογο. Η κατάθεση αποτελεί ανώμαλη παρακαταθήκη. Σου δίνω δηλαδή χρήματα για να τα φυλάξεις. Το ομόλογο είναι επένδυση με σκοπό το κέρδος και όπου κέρδος υπάρχει και κίνδυνος. Άλλο συνεπώς το να κουρεύεις μετόχους και ομολογιούχους και άλλο να κουρεύεις καταθέτες. Στη μία είναι θεμιτή αποτυχία μιας επένδυσης στην άλλη είναι καθαρή κλοπή.

Αυτά να τα πεις στον Αμπράμοβιτς.. έτσι, στα μούτρα και σταράτα...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Μαγκες εκπληκτικά τα νέα ...Bank run σήμερα και στις ελληνικές τράπεζες !

Υπάρχουν μερικοι που δεν μπορουν να φανταστουν την ζωη τους ΕΚΤΟΣ τραπεζικού συστήματος.
    Οι υπαλλήλοι ίσως? Οι μέτοχοι τους ? Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφερει

Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα επαγγελματα και πιο ζωτικά για την επιβιωση του κοινωνικου ιστού

Εγω ομως που το 2005 πληρωνομουν με "φακελο" απο το λογιστηριο και οχι μεσω της ιδιωτικης τραπεζας του χ, ψ μεγαλοκαρχαρια ξέρω οτι υπάρχει και λύση.Το ιδιο γνωριζει και πολυς κοσμος

Καιρος λοιπόν για μεγάλες αλλάγες...Και φυσικα την σκανδάλη την πάτησαν οι ιδιοι..η ΕΚΤ τραπεζα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    Η καλυτερη μερα για καρτερι και τσαντακιδες μηχανοβιους ειναι σημερα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Flying Mythos Προβολή μηνύματος
    Σύμφωνοι αλλά με μια μικρή ένσταση.

Άλλο κατάθεση και άλλο ομόλογο. Η κατάθεση αποτελεί ανώμαλη παρακαταθήκη. Σου δίνω δηλαδή χρήματα για να τα φυλάξεις. Το ομόλογο είναι επένδυση με σκοπό το κέρδος και όπου κέρδος υπάρχει και κίνδυνος. Άλλο συνεπώς το να κουρεύεις μετόχους και ομολογιούχους και άλλο να κουρεύεις καταθέτες. Στη μία είναι θεμιτή αποτυχία μιας επένδυσης στην άλλη είναι καθαρή κλοπή.
    Δεν διαφωνώ και επαναφέρω το παράδειγμα με τον τραπεζίτη του φαρ ουέστ. Ναι, φταίει ο ληστής με τη μάσκα που έκλεψε τη τράπεζα, τι θα κάνεις όμως;
    Ρίσκαρες βάζοντας τα λεφτά σου στο χρηματοκιβώτιο του τραπεζίτη, ο οποίος σου υποσχέθηκε ένα μικρό κέρδος αν τον άφηνες να εκμεταλεύεται τα χρήματά σου.
    Το πρόβλημα βρίσκεται στο τρόπο που λειτουργούν οι τράπεζες εξ ορισμού, από τη στιγμή που αυτές λειτουργούν με χρήματα που δεν υπάρχουν.
    Την τελική ευθύνη, δε μπορεί παρά να την έχω εγώ και οι επιλογές μου. Και ποιο απλά. Αν κυκλοφορώ με το πορτοφόλι γεμάτο μετρητά και με κλέψουν, ποιος φταίει;

Αυτά να τα πεις στον Αμπράμοβιτς.. έτσι, στα μούτρα και σταράτα...
    Για το ρίσκο ή το ζωντόβολα;
    Γιατί και τις δύο έννοιες τις γνωρίζει καλύτερα από μένα.

Δεν διαφωνώ και επαναφέρω το παράδειγμα με τον τραπεζίτη του φαρ ουέστ. Ναι, φταίει ο ληστής με τη μάσκα που έκλεψε τη τράπεζα, τι θα κάνεις όμως;
    Ρίσκαρες βάζοντας τα λεφτά σου στο χρηματοκιβώτιο του τραπεζίτη, ο οποίος σου υποσχέθηκε ένα μικρό κέρδος αν τον άφηνες να εκμεταλεύεται τα χρήματά σου.
    Το πρόβλημα βρίσκεται στο τρόπο που λειτουργούν οι τράπεζες εξ ορισμού, από τη στιγμή που αυτές λειτουργούν με χρήματα που δεν υπάρχουν.
    Την τελική ευθύνη, δε μπορεί παρά να την έχω εγώ και οι επιλογές μου. Και ποιο απλά. Αν κυκλοφορώ με το πορτοφόλι γεμάτο μετρητά και με κλέψουν, ποιος φταίει;
    Κάτι χάνεις... συστημικά είσαι αναγκασμένος να εχεις τα χρήματά σου σε κάποια τράπεζα (ασχέτως ποσού).

Κάτι χάνεις... συστημικά είσαι αναγκασμένος να εχεις τα χρήματά σου σε κάποια τράπεζα (ασχέτως ποσού).
    Η σκληρή πραγματικότητα σε μία πρόταση.

Για το ρίσκο ή το ζωντόβολα;
    Γιατί και τις δύο έννοιες τις γνωρίζει καλύτερα από μένα.
    Δεν τα λες καλά... Εδώ δεν μπούκαραν τα καλόπαιδα με τα δίκανα ν' αδειάσουν το γκισέ (και τα λεφτά ασφαλισμένα). Εδώ το κράτος (κι η ΕΕ/ΕΚΤ/ΔΝΤ) τα παίρνουν νταβατζιλίκι... Κι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει..

Παλαιό μέλος

Υπάρχουν μερικοι που δεν μπορουν να φανταστουν την ζωη τους ΕΚΤΟΣ τραπεζικού συστήματος.
    Οι υπαλλήλοι ίσως? Οι μέτοχοι τους ? Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφερει

Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα επαγγελματα και πιο ζωτικά για την επιβιωση του κοινωνικου ιστού

Εγω ομως που το 2005 πληρωνομουν με "φακελο" απο το λογιστηριο και οχι μεσω της ιδιωτικης τραπεζας του χ, ψ μεγαλοκαρχαρια ξέρω οτι υπάρχει και λύση.Το ιδιο γνωριζει και πολυς κοσμος

Καιρος λοιπόν για μεγάλες αλλάγες...Και φυσικα την σκανδάλη την πάτησαν οι ιδιοι..η ΕΚΤ τραπεζα
    This is the point ..
    Τουτέστιν , για τον Κογκολέζο ή τον Εσκιμώο , που δεν γνωρίζει ούτε κατά που πέφτει η Κύπρος, αυτό που έχει σημασία είναι το ότι η ΕΥΡΟΖΩΝΗ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ τις τραπεζικές καταθέσεις.

Φοβερό?
    Είδομεν..

Θύμωσε ο βλάχος για την άπιστη γυναίκα του και για να την τιμωρήσει έκοψε τα π@π@ρι@ του.

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    το soundtrack της ημέρας

http://www.youtube.com/watch?v=slxmRXaunx4
    there's no such thing as impossible

(παρα)Πληροφόρηση από Ευαγγελάτο, που αλλού το διάβασες αυτό εκτός από το site του ''δημοσιογράφου'';

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ