δεν διαβαζει κανεις προσεχτικα![]()
δεν διαβαζει κανεις προσεχτικα![]()
Επειδη εχω παει κι εγω στο σπιτι της Μαιρης ενα εχω να πω....ο σταυρος δεν μ αρεσει..!!!
Και στο project με το DAX ειχες βαλει ενα σαν αυτοκολητο με σχεδιο σταυρο αν δεν κανω λαθος..
παραιτουμαι...
Συγνώμη, αλλά ούτε σε εμένα αρέσει ο σταυρός. Όχι λόγο Ναζί, αλλά επειδή είναι πολυφορεμένος.
αφου λέει οτι έχει πολύ δρόμο ακόμα με το λογότυπο γτ πέφτετε να τον φάτε εξ αρχης??
Ας το δούμε στο τέλος τότε, μια και καλή και ότι βγει!
Μάλλον δεν το έπιασες απο την αρχή το νήμα, 'όταν πήρε να βάλει εκείνο το ανεκδιήγητο ντεπόζιτο απο το σουζούκι και με τις ίδιες παρεμβάσεις από όσα γράφαμε το άλλαξε με του zundapp. Επειδή οι παρεμβάσεις αυτόν τον σκοπό έχουν. Οταν μαζεμένα πάρεις για κάτι 5-6 αρνητικές γνώμες...κάτι λέει!
Από την άλλη βλέπω ότι ο lspiros συμφωνεί με αυτό που έγραψες, μας λέει και αναλφάβητους, οπότε μάλλον εδώ εγώ το αφήνω το νήμα, μέχρι να τελειώσει και να το δω ολοκληρωμένο για να κεράσω τις μπύρες.
Bye!![]()
Το μόνο που μπορείς να κάνεις στον σταυρό για να μ αρέσει είναι να τον σβήσεις τελείως με το διαλυτικό.... Δεν μ αρέσει ρε λέμε...!!!! Με την Μαιρη τι εγινε αλήθεια...;;;
αναμενω συνεχεια αν και κι εγω ψηφιζω ακυρος ο σταυρός αλλα εισαι ικανος να τον εχεις για φοντο στην τελικη και με τοσα χερια απο πανω να μην φαινεται καν..