Σελίδα 13 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 351

Θέμα: MotoGP 2013, Round 1 Qatar

Banned Το avatar του/της anco
    Εγω βλεπω οτι ο Rossi τους πηρε 30 εκατομυρια..... και τωρα που ξαναπηρε την Yamaha που ειχε φτιαξει με τον jeremy.....οδηγαει οπως ξερει.

Εστει γιατι 2 χρονια τωρα ακουμε οτι ξοφλησε.

Θα κανει παλι τις Honda να παραμιλανε.

Βλεπω τον Lorenzo για το 3ο.

Μην λεμε για τον Danny....τα εχουμε ξαναπει.

Ο Cul απο περυσι ελεγα οτι παει ωραια, οχι οτι το δικο του δεν ειναι εργοστασιακο, το περσινο ειναι βαμενο μαυρο με αλαγες.

Πάντως, ξεχνάμε κάποιον που λείπει. Και από ότι φαίνεται λείπει γιατί όταν επιτέλους πήρε μηχανάκι της προκοπής
    απλά δεν τον έπιανες. Και κάποιες παλιές κόντρες με τον Ντοκ στη γιαμάχα και αυτόν στη ντουκάτι σήμερα (χθες)
    παίρνουν άλλη σημασία.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anco Προβολή μηνύματος
    τωρα που ξαναπηρε την Yamaha που ειχε φτιαξει με τον jeremy....οδηγαει οπως ξερει.
    Νομίζω πως βρήκαμε το hi light και πρέπει να σφυρίξουμε το ματς.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Νομίζω πως βρήκαμε το hi light και πρέπει να σφυρίξουμε το ματς.
    καλημέρα φίλε μου....

για την ταμπακέρα ούτε κουβέντα εεεεεε?

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Πάντως, ξεχνάμε κάποιον που λείπει. Και από ότι φαίνεται λείπει γιατί όταν επιτέλους πήρε μηχανάκι της προκοπής
    απλά δεν τον έπιανες. Και κάποιες παλιές κόντρες με τον Ντοκ στη γιαμάχα και αυτόν στη ντουκάτι σήμερα (χθες)
    παίρνουν άλλη σημασία.
    τι λε ρε με τον κουλομαρία, που θα μας πείς εσύ. Το σφυράμε τώρα. Look άνωθεν.
    Ο vr το έχει χτίσει το εργοστάσιο και πενήντα χρόνια μετά θα οδηγάνε ακόμα αυτό το μηχανάκι.
    Τώρα κανά 2 τίτλοι στο ενδιάμεσο...τρίχες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε ρε ΄σεις
    εντάξει έπιασα τουλάχιστον ότι το Ντουλάπι θα πάρει την φυσική του θέση
    Ένα με τον κουβά είμαι!

Ο Marquez θα είναι η ταφόπλακα του πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.
    Κοίτα χρειάζονται ένα μουλάρι, δεδομένο αυτό. Αν ο Μαρκίζας αρχίσει να βγάζει εκτός απο αποτελέσματα και καλό feedback τότε ναι.
    Έχει να πηδήξει πολλά παλούκια. Οι 2 τσόγλανοι μπροστά του, εντός πίστας δεδομένο, αλλά και εκτός θα του την πέσουν.
    Άμα αρχίσει να τον σιγοντάρει και κανένας αυστραλέζος ψαροντουφεκάς εκεί να δείς συμπάθειες!!

-------------------------------------------------------------------------------
    -------------------------------------------------------------------------------
    Νοτ φερ, έχει σηκώσει κεραίες (και εκ του αποτελέσματος και κάτι άλλο...)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	PA1304533.jpg 
Προβολές:	208 
Μέγεθος:	42,5 KB 
ID:	286964
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ρόσσι και Μαρκέζ. Οι μόνοι που αξίζουν την προσοχή μας. Άντε και ο Κράτσλοου με τα χίλια ζόρια.

Ο Λορένθο σταθερότατος και υπεργρήγορος αλλά μέχρι εκεί. Πρωταθλητής των χρονομέτρων.
    Και να φύγει δεν θα μου λείψει καθόλου.

Για τον Πεντρόζα τι να πει κανείς; Τον λυπάμαι. Ειλικρινά τον λυπάμαι.

Α ρε Σιμοντσέλι, μόνο εσύ λείπεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    καλημέρα φίλε μου....

για την ταμπακέρα ούτε κουβέντα εεεεεε?
    Καλημέρα Σπυράκο

Τη μια μου λες εσύ πως δεν έγραψα τίποτα για την ταμπακιέρα, την άλλη βγαίνει ο akaposto και λέει πως έγραψα. Διαλέχτε γιατί μπερδεύτηκα

Σπύρο στο ύφος ''σας γαμήσαμε'' θέλεις να απαντήσω σοβαρά; Οκ για εσένα λοιπόν περιληπτικά για να δεις πόσο σε συμπαθώ.
    Καταρχήν στον δικό σου: Δεν έχω ξαναδεί αναβάτη με τόση θέληση! Ούτε καν τον Doohan. Σε συνδυασμό με καταπληκτικές οδηγικές ικανότητες κατάφερε να τους ξεμπροστιάσει και να δείξει πως αν μη τι άλλο το έχει ακόμα.
    Ξεχωρίζω θετικά τον απίστευτο Γιώργο που έχει κάνει τους πάντες (εκτός των βαλετζιπιτών) να παραμιλούν. Οι ίδιοι οι αναβάτες, ακόμα και ο πρίγκιπας, λένε πως αυτό που κάνει δεν γίνεται. Το ότι το προσπερνούν αρκετοί σΚολιασταί φόρουμς είναι σημείο των καιρών.
    Επίσης τον Μαρκίζα ο οποίος έκανε ένα λάθος όλο κι όλο στο ντεμπούτο του. Δεν πέρασε σουβλάκι τον τσάτσο αμέσως και έχασε την ευκαιρία να τερματίσει δεύτερος. Δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία εν ολίγοις και σε αυτό ίσως και να ευθύνεται και η ομάδα του (άλλη συζήτηση αυτή)
    Δεν ξεχνώ!... Τον Aleix ο οποίος εξακολουθεί να κατατροπώνει τον δικό μου.
    Στους χαριτωμένους κατατάσσω και τον Dovi.

Oι ρόμπες: Την νο1 ρόμπα υπογεγραμμένη απ' όλους μας, νομίζω πως πρέπει να την δώσουμε στον τσάτσο. Μέχρι και ο Puig θα συμφωνήσει σε αυτό.
    Νο2 ρόμπα: Οι Brandl και Alvi θα πάρουν από μία ο καθένας για δικούς του λόγους. Πάντως δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αυτή είναι η δουλειά τους και αν δεν μπορούν δεν με απασχολεί.
    Νο3 ρόμπα: (Ρομπίτσα παιδική απ τα jumbo και όχι την μεγάλη που πουλάνε οι πλανόδιοι με τις 'κλούβες') Ο άλλος μου καλός, ο Cal. Αντίθετα απο τα συγχαρητήρια μόνο που του δίνουν, έκανε ένα τεράστιο σφάλμα. Δεν μπορεί φίλε μου να σε περνάει αναβάτης, να σου έχει εσωτερική και εσύ να αργείς να πέσεις στα φρένα. Για ποιο λόγοντα δεν πέφτεις στα φρένα πιο νωρίς για να μείνεις μέσα στη γραμμή (όσο το επιτρέπει η προσπέραση) και να προσπαθήσεις αργότερα να κάνεις την κίνησή σου? Δηλαδή στον θεό που πιστεύεις πες μου έναν. Ηταν ωραία η βόλτα εις τον αγρόν?...
    Και πριν πεταχτεί καμιά γκρινιάρα τετραπέρατη συμφορουμίτισα και μου πετάξει τίποτα κλισέ του τύπου αν δεν είσαι μέσα δεν μπορείς να ξέρεις κλπ, απαντώ πως ένας Vale ή ένας Γιώργος δεν κάνουν τέτοια λάθη. Είναι θέμα αναβάτη λοιπόν το αν και πως θα εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις.
    Ικανοποιημένος; Βαριέμαι να γράψω άλλα.

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    @souzapantou,
    κράτησα το χαιλαιτ (που μου άρεσε-εντάξει το συνέχισα λίγο - ), κατά τα άλλα δεν νομίζω να ξαναφέρθηκα του γιού.

Εγώ κάνω καπνό πάντως
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Σας γ@μήσ@με ρε πουσις!!!!!!!!!!!!!

υγ... ξέρεις οτι σε πειράζω και σε εκτιμώ....

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Rossi -> whos your daddy now κατάσταση. Τι χάσαμε ρπμ 2 χρόνια με το 3μπούρδελο...
    Marquez -> Tο μέλλον
    Lorenzo -> Αλάνθαστος, αλλά από το βράδυ θα βλέπει εφιάλτες
    Pedrosa -> Δωσε το μηχανάκι σε κανένα πιτσιρικά, να μην πηγαίνει τσάμπα
    Dulapi -> Στα τσακίδια
    Οπως τα πες!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Οπως τα πες!
    Aκριβώς όμως.....

Τι έγινε τώρα γατάκια; Γέρασε ο γιατρός ρε γμτ.... κρίμα... δεν έχει κι όρεξη... κι άλλες τέτοιες τεράστιες πίπες....

Ψησταριά/Σουβλάκια ο Ντόκτορ.

Εdit : Κι αν δεν εκανε την "μ@λ@κια" ο κοντός στον 2ο γύρο, παιζει και να βλέπαμε ακόμα καλυτερο αγώνα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ....

ειδικά για τον μαρκέζ, δεν ξέρω αν ήταν θέμα τακτικής ή όχι, τον ντάνυ έπρεπε να τον περάσει προ πολλού και όχι να κάνει τρενάκι τόσους γύρους..... αποδεικνύεται εκ των υστέρων οτι αυτή η επιλογή του έδωσε την δυνατότητα στον γιατρό να τον καταπιει....
    ...
    Επίσης τον Μαρκίζα ο οποίος έκανε ένα λάθος όλο κι όλο στο ντεμπούτο του. Δεν πέρασε σουβλάκι τον τσάτσο αμέσως και έχασε την ευκαιρία να τερματίσει δεύτερος. Δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία εν ολίγοις και σε αυτό ίσως και να ευθύνεται και η ομάδα του (άλλη συζήτηση αυτή)
    Συμφωνώ απολύτως σε αυτό και με τους 2 σας.. που κατά τα άλλα διαφωνείτε.
    Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να καταλάβει ο μικρός (και η ομάδα;;; ) το λάθος και αν του παρουσιαστεί η ευκαιρία να μην την αφήσει.
    Όταν είδα το 2ο Χόνδα να περνάει τον Κρατσλοου, λέω, οκ πάμε για 2-3 Χόνδα και σούπα ο υπόλοιπος αγώνας..
    Αλλά όταν είδα τις αναστολές του μικρού σε συνδυασμό με την επίθεση του βρ από πίσω, άρχισα να αναθεωρώ.
    Σε κάθε περίπτωση, καλό το χθεσινό θέαμα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από est Προβολή μηνύματος
    που κατά τα άλλα διαφωνείτε.
    Μπα μην νομίζεις, μόνο στο φόρουμ τολμάει να διαφωνήσει μαζί μου ο ακόλουθος του πρίγκιπα. Απο κοντά όσες φορές διαφώνησε... και δεν τολμάει να μου πει τπτ πια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Καταρχήν στον δικό σου: Δεν έχω ξαναδεί αναβάτη με τόση θέληση! Ούτε καν τον Doohan. Σε συνδυασμό με καταπληκτικές οδηγικές ικανότητες κατάφερε να τους ξεμπροστιάσει και να δείξει πως αν μη τι άλλο το έχει ακόμα.
    Αυτός είσαι. Δεν ήθελε με το Ducati και φαινόταν, γι αυτό τον κατηγορούσατε κιόλας αν θυμάμαι καλά, σωστά;
    Δεν είμαι σίγουρος πως είναι καθαρά λάθος. Λίγο η ομάδα, λίγο το «να μην τσακιστούμε στον 1ο αγώνα και πέσουν όλοι πάνω μου», λίγο το ότι ήταν ο 1ος του αγώνας, δεν θέλει και πολύ. Δεν νομίζω να κρατηθεί πίσω στους επόμενους αγώνες.
    ρόμπα: (Ρομπίτσα παιδική απ τα jumbo και όχι την μεγάλη που πουλάνε οι πλανόδιοι με τις 'κλούβες') Ο άλλος μου καλός, ο Cal. Αντίθετα απο τα συγχαρητήρια μόνο που του δίνουν, έκανε ένα τεράστιο σφάλμα. Δεν μπορεί φίλε μου να σε περνάει αναβάτης, να σου έχει εσωτερική και εσύ να αργείς να πέσεις στα φρένα. Για ποιο λόγοντα δεν πέφτεις στα φρένα πιο νωρίς για να μείνεις μέσα στη γραμμή (όσο το επιτρέπει η προσπέραση) και να προσπαθήσεις αργότερα να κάνεις την κίνησή σου? Δηλαδή στον θεό που πιστεύεις πες μου έναν. Ηταν ωραία η βόλτα εις τον αγρόν?...
    Και πριν πεταχτεί καμιά γκρινιάρα τετραπέρατη συμφορουμίτισα και μου πετάξει τίποτα κλισέ του τύπου αν δεν είσαι μέσα δεν μπορείς να ξέρεις κλπ, απαντώ πως ένας Vale ή ένας Γιώργος δεν κάνουν τέτοια λάθη. Είναι θέμα αναβάτη λοιπόν το αν και πως θα εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις.
    Έλα μωρέ, έχεις υπερβολικές προσδοκίες και είσαι πολύ αυστηρός. Ο (ελαφρώς) δικός σου φέτος προσπαθεί να κάνει τη μετάβαση από αναβάτης «δευτεράντζα» (κατά κτήνος) σε υποψήφιο πρωταγωνιστή. Και τα λάθη μέσα στο παιχνίδι είναι. Καλά τα πήγε.

Την νο1 ρόμπα υπογεγραμμένη απ' όλους μας, νομίζω πως πρέπει να την δώσουμε στον τσάτσο. Μέχρι και ο Puig θα συμφωνήσει σε αυτό.
    Εδώ όμως, θα αλλάξω τροπάριο και για μια φορά θα τον υπερασπιστώ τον κοντούλη για μια φορά.

Εντάξει, το παιδί δεν είναι ούτε Rossi, ούτε Lorenzo, ούτε Stoner (για τον Marqez είναι νωρίς).
    Από την άλλη, όλους αυτούς τους έχει κερδίσει κάμποσες φορές και μάλιστα κάποιες από αυτές αρκετά εμφατικά (φεύγουμε μπροστά και μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε τον Dani το λεβέντη τον αρχιληστή).
    Αυτό σημαίνει πως ούτε δευτεράντζα είναι, σωστά; Τί συμβαίνει λοιπόν;

Λοιπόν, νομίζω πως το παιδί απλά έχει λάθος μηχανάκι. Άμα είχε Yamaha θα ήταν καλύτερα.

Εδώ και κάτι χρόνια, τα Yamaha είναι το σημείο αναφοράς σε ότι αφορά την ευκινησία, την ταχύτητα εισόδου και την οδηγική συμπεριφορά.
    Τα πρωταθλήματα που έχασε η Yamaha τα τελευταία χρόνια, ήταν από δυνατότερα μηχανάκια με χειρότερη οδηγική συμπεριφορά, μόνο που τα οδήγαγε ο Stoner.

Ο (εντελώς) δικός σου, είναι ο (σπάνιος) αναβάτης που μπορεί να εκμεταλλευτεί το παραπάνω γκάζι ακόμα και αν το μηχανάκι χορεύει καρσιλαμά κάτω από τα πόδια του και αυτό το έδειξε και στη Honda, αλλά κυρίως στη Ducati. Γκάζι να έχει και ας του το βάλεις και σε ποδήλατο, γι αυτό αυτό που έκανε αυτός δεν μπορούσε να το κάνει ο Rossi (και δεν θα μπορούσε να το κάνει και κανείς άλλος). Στα 250 όμως που δεν είχε παραπάνω γκάζι, το πρωτάθλημα το έχασε από τον Pedrosa αν θυμάστε
    Το ίδιο (σπάνιο) στυλ έχει και ο Marqez. Και τώρα αλλά και στη Moto2 βλέπεις πως το μηχανάκι του αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται, αλλά δεν τον νοιάζει, γι αυτό και μπορεί και πίνει το αίμα του RCV από την 1η μέρα.
    Κοινό στοιχείο και των δύο, το ότι βγαίνουν πάρα πολύ από το μηχανάκι, σε αντίθεση με Lorenzo, Pedrosa και Rossi που καθονται στη σέλα σε μεγαλύτερο ποσοστό.

Από την άλλη, ο Pedrosa είναι αναβάτης με καθαρές στρογγυλές γραμμές και μεγάλη ταχύτητα μέσα στη στροφή. 250άρης δηλαδή, όπως ο Rossi και ο Lorenzo. Δεν του πάει το Honda, το παραπάνω γκάζι δεν μπορεί να το πάρει. Ποτέ δεν έχει παραπονεθεί για το γκάζι, όλες του οι δηλώσεις αφορούν το setup.

Ούτε το φανταστικό ταλέντο του Stoner θα είχαμε θαυμάσει αν είχε πάει στη Yamaha (αυτό που απαιτείται σε αυτήν το κάνουν αρκετά καλύτερα και ο Rossi και ο Lorenzo), ούτε ο Lorenzo θα είχε γίνει αυτό που είναι τώρα αν είχε πάει στη Ducati ή τη Honda (και το ξέρει, γι αυτό και λέει πάντα πως θέλει να μείνει εκεί).
    Τελευταία τροποποίηση από fkol k4; 08/04/2013 στις 09:53.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    @souzapantou,
    κράτησα το χαιλαιτ (που μου άρεσε-εντάξει το συνέχισα λίγο - ), κατά τα άλλα δεν νομίζω να ξαναφέρθηκα του γιού.

Εγώ κάνω καπνό πάντως
    Εσύ είσαι ένα κουμάσι... ακριβείας...
    σούζα παντού κάνουν όλοι ρε συ...

Τα χάι λάιτς για την ταμπακιέρα είναι φυσικό να διαφέρουν αφού δεν βλέπουμε όλοι τα ίδια πράγματα σωστά; Υπο αυτή την οπτική καλά ''τους'' το έγραψα.

Σελίδα 13 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP 2013, Round 2 Circuit of the Americas
    από akaposto στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 250
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2013, 08:26
  2. MotoGP 2012, Round 5, Catalunya
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2012, 08:02