Μετά απο ενα γρήγορο τσακωμό στο μαγαζί μου με τον lioulio για το θέμα του υλικού, ναι εγω ειμαι ο δεύτερος που φοράει το poly στο KTM.Και όχι , δεν εχω λεφτά για πέταμα να πειραματίζομαι με διάφορα υλικά με σκοπό να μου γ@μήσουν το κινητήρα....
Στους υπόλοιπους , απο την ημέρα που το εβαλα ,
προσωπικά , επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , εχω δει καλυτέρευση στη μηχανή μου και εξηγώ:
1 , εχει μειωθεί κατα ελάχιστο η κατανάλωση μου , μιλάω για τις ίδιες διαδρομές-ίδιο βενζινάδικο-καιρικές συνθήκες-φόρτωμα μηχανής-ταχύτητα.
2.Το βεντιλατέρ εχει πολύυυυυ καιρό να πάρει μπροστά την ιδια στιγμή βρισκόνταν και τα 3 ΚΤΜ της παρέας με την ίδια διαδρομή και με την ιδια ταχύτητα τα οποία είχαν ανάψει!!!Και για τους καχύποπτους , ναι το βεντιλατέρ δουλεύει δεν εχει χαλάσει.
Το νούμερο 3 θα γραφτεί οταν θα αλλάξω τα λάδια και θα δω εαν υπάρχει μείωση ρινισμάτων στους μαγνήτες-βίδες του κάρτερ.
Επίσης , πατινάρισμα δεν εχει παρατηρηθεί παρότι τον δουλεύω αρκετά στις βόλτες στο βουνό!
Λογικό , όλοι σας όπως και εγω να είμαστε καχύποπτοι!!Κανένας δεν σας το πουλησε ουτε σας εβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να το αγοράσετε!
Οποιος γουστάρει , το βάζει!!
Όσο για τον Ducas που μπήκε στο φορουμ , δε το κατάλαβα....Απαγορευέται να ποστάρει κάποιος που μόλις εχει κάνει εγγραφή??Η μήπως πρέπει να περάσει απο συγκεκριμένα τεστ για να αποδείξει κάτι?
Τι να πω ρε παιδιά , ανεργία , ακρίβεια , η γκόμενα που μας παράτησε , η βενζίνη που εχει πάει στα ύψη , ο ερμής που είναι ανάδρομος κτλ κτλ μας εχει βαρέσει.
Εβίβα