Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: Κόψιμο ΚΤΕΟ (στραβή δισκόπλακα)

Νέο μέλος

Κόψιμο ΚΤΕΟ (στραβή δισκόπλακα)

Καλησπέρα σε όλους, και καλώς σας βρήκα...

Έχω ένα CB400 του '98. Σήμερα πήγα ΚΤΕΟ. Κόπηκα (θα πάω για επανέλεγχο)
    "Διακύμανση δυνάμεων πέδησης άνω του επιτρεπτού" => Στραβωμένη μπροστινή δισκόπλακα.

Το πρόβλημα το γνώριζα βεβαίως, (από το 2003 υπήρχε, που ξεχάστηκα με το γνωστό κ_λο-λουκέτο)
    αλλά δεν είχα πρόβλημα σε κανένα ταξίδι με φρενάρισμα, αλλά ούτε και όταν δούλευα σαν courier...

Διάβασα με googl-άρισμα στο ιντερνετ διάφορες λύσεις του τύπου "πρέσσες", "τορνάρισμα", "χτύπημα με σφυριά" κ.ά.
    Αλήθεια, αυτό το aftersale, τι είναι ;

Κύριοι, δεν παίζει μία, είμαι στη πλήρη ξεφτίλα, δεν είμαι για καινούριες, άντε να βρω κανά δανεικό 50άρικο...

Τι λύσεις προτείνετε ; αν υπάρχουν βέβαια....

Η δική μου η κεφάλα, κατέβασε μια ιδέα, αλλά έχει ίδιες πιθανότητες με το Λοττο.
    Αν έβρισκα κάποιον με ίδια δισκόπλακα, να την ανταλλάζαμε για λίγες ώρες μέχρι να περάσω ΚΤΕΟ,
    και μετά να έπαιρνε ο καθένας την δικη του. Με το αζημίωτο εννοείται...

Ρε τι έπαθα...πληρώνω μια αφηρημάδα που έγινε πριν από 10 χρόνια με το κ_λολουκέτο...

---------------Updated----------------

Άραγες, υπάρχουν μεταχειρισμένες στην αγορά ; μόνο για μια, αν γίνεται...όχι ζευγάρι ....
    Τελευταία τροποποίηση από Voulgaros4; 08/04/2013 στις 21:12.

αν δεν παίζει μία όπως λες
    δανείσου από κάπου μια δισκόπλακα και πήγαινε πέρνα το
    As ta diala ree ...

οοοουπς .. το έχεις ήδη γράψει

αν θυμάμαι καλά .. είναι 296 χιλ δισκόπλακα
    παίζει να κάνει απο διάφορα μηχανάκια
    όπως cbr 600 95+++ , VTR 1000, VFR 800 και κάποια άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα ..
    As ta diala ree ...

Νέο μέλος
    Για το "αν υπάρχουν μεταχειρισμένες στην αγορά ; μόνο για μια...όχι ζευγάρι ...."
    ξέρεις κάτι ;

Εϊσαι ο 1ος που ακούω πως κόπηκε .

Δεν πας να δοκιμάσεις σε άλλο κτεο να ξεμπερδευεις....
    Rock hard ride free

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaros33
    καλησπερα

εαν παει σε αλλο ιδιωτικό κτεο θα δουνε μεσα απο το συστημα που συνεργάζονται τα περισσότερα οτι κόπηκε για συγκεκριμένο λογο και μπορεί να μπλέξει,ειναι προτιμότερο να παει στο ιδιο και να του εξηγηθεί στα ισα (δεν πεζουν φράγκα αρα δεν το φτιάχνω - το περνας εσυ ??) και να τελείωση το θεμα εκει .
    και το λεω αυτο γιατι το 2011 πέρασα το αμαξι της γυναικάς μου (ΑΤΟS PRIME ΜΟΝΤΕΛΟ 2000 ) χωρίς καταλύτη . η ένδειξη στα καυσαέρια χτύπησε κόκκινο πριν ακομα μπει μέσα στην εξάτμιση .ο τυπος τρελάθηκε και του λεω απλα 500€ για μεταχειρισμένο δεν εχω να δώσω μου το περνάς να τελειώνουμε ναι η οχι .και αφου το σκεφτικέ για λιγο , μου το πέρασε με άπλα πειραγμένες ένδειξης και μου έγραψε στα δευτερεύοντα οτι θέλει λίγο ρυθμισμα το αμάξι στον τομέα καυσαέρια ,φετος τον οκτωμβριο ειναι να ξανα περαση και ειδη εχω παει και του εχω μιληση και μου ειπε οκ θα το περάσουμε παλι με το ιδιο κολπακι

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makaros33 Προβολή μηνύματος
    ...ειναι προτιμότερο να παει στο ιδιο και να του εξηγηθεί στα ισα (δεν πεζουν φράγκα αρα δεν το φτιάχνω - το περνας εσυ ??) και να τελείωση το θεμα εκει
    Ναι βρε συ Μάκαρε (Μάκης και ΄γώ) , για έτσι το κόβω να 'ξηγιέμαι. Το και το.
    (Αν και θα κάνω πρώτα μιά βόλτα από το συνεργείο αύριο)
    Φοβάμαι όμως μην μου το παίξει "έντιμος" και δεν δεχθεί...

Υ.Γ.
    Και σκεφτείτε ρε παιδιά, φοβόμουνα πριν τον έλεγχο, γιατί δεν είχα όργανα-φλας-καθρέπτες.
    Απρόβλεπτη ζωή (και πουτ@ν@)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Γιατί δεν την πας να στην ισιώσουν; Εδώ ισιώνουν άλλα κι άλλα στην δισκόπλακα που έχει πάρει μάλιστα λίγο θα κωλώσουν;
    Θα είναι και καλύτερα για εσένα + πιο φτηνά.
    Όταν λες οτι εσυ δεν εχεις προβλημα τί εννοείς; Τα τακακια σου πώς είναι; Όταν πας να φρεναρεις δεν τρεμει;;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Γιατί δεν την πας να στην ισιώσουν; Εδώ ισιώνουν άλλα κι άλλα στην δισκόπλακα που έχει πάρει μάλιστα λίγο θα κωλώσουν;Θα είναι και καλύτερα για εσένα + πιο φτηνά.
    Συμφωνώ, και ευχαρίστως να πάω, μα δεν ξέρω που γίνεται αυτή η διαδικασία...γνωρίζεις κάποιον να μου πείς ;
    (ελπίζω να μην εννοείς τόρνο, έτσι ; )
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Όταν λες οτι εσυ δεν εχεις προβλημα τί εννοείς; Τα τακακια σου πώς είναι; Όταν πας να φρεναρεις δεν τρεμει;;
    Τα τακάκια είναι του χειμώνα, και την μηχανή την κινώ 5-6 φορές τον μήνα, εντός πόλης.
    Ναι, ψιλο-τρέμει στο φρενάρισμα, αλλά η αίσθηση της τρεμούλας δυναμώνει ανάλογα με την ταχύτητα,
    οπότε γνωρίζοντας το πρόβλημα, αλλά και σε συνάρτηση ότι οδηγώ πάντα σε χαμηλές ταχύτητες,
    δεν μου προκαλεί κανένα πρόβλημα στην οδήγηση.
    Άσε που ποτέ δεν πατάω σκέτο μπροστινό, πάντα πισινό (και αν χρειαστεί και τα 2)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Εϊσαι ο 1ος που ακούω πως κόπηκε .
    Έχω ακούσει και για άλλους με ακρβώς το ίδιο πρόβλημα και πέρασαν κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ό-τ-α-τ-α το ΚΤΕΟ...
    Γκαντεμιά!!!

Βγαλε εντελως την δαγκανα και τον ελλατωματικο δισκο. Ενα κουτακι υγρα ειναι και 2 εξαερωσεις.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Banned
    εχω ενα σετ δισκοπλακες για cb 400.ειχαν περισεψει απ το δικο μου ,την μια την εχω πατενταρει για να την βαλω στο glx μου.η αλλη απ οτι θυμαμαι ειναι κρεμασμενη στον τοιχο,αργοτερα που θα παω απο το χειρουργειο-αποθηκη θα σου πω για σιγουρα,,δεν θελω φραγκα,τα εξοδα μονο δικα σου λογω βαρους,παντως και το τορναρισμα ειναι φθηνη λυση αλλα οι δισκοι που εχουν<παρει>ξαναστραβωνουν μετα απο λιγο καιρο,το εχω κανει και ξερω και σε μοτο και σε αυτο
    στειλε μου πμ

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ...η αλλη απ οτι θυμαμαι ειναι κρεμασμενη στον τοιχο,αργοτερα που θα παω απο το χειρουργειο-αποθηκη θα σου πω για σιγουρα,,δεν θελω φραγκα,τα εξοδα μονο δικα σου λογω βαρους, στειλε μου πμ
    Shooter, είσαι το σχοινί που πέφτει στο πηγάδι που 'χω πέσει !
    (Μακάρι να είναι ακόμα κρεμασμένη στον τοίχο...)
    Στέλνω π.μ.

SHOOTER045

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εργαλειο για κοψιμο αλυσιδας..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2025, 08:04
  2. επαφη δισκοπλακα-τακακι ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2009, 19:46