Και πανω από όλα με ωραία γυναίκα και παιδί ε...
![]()
The most gifted . The LEGEND !
Ο οδηγός μετράει,οχι η μοτοσυκλέτα!
Οδηγικά, απλά καταπληκτικός, θεαματικός και επιθετικός. Και εκεί σταματάνε τα καλά λόγια.
Θα μου πεις θα τον παντευτείς??? Όχι, αλλά δεν τον χωνεύω ρε φίλε, τι να κάνω?
Είναι φαινόμενο Christiano Ronaldo...παιχτούρα τεράστια, αλλά 5 μπάτσες του τις έριχνα ευχαρίστως![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο..
Το παλικαρι ειναι τρελο..
Δεν εγινε αγαπητος απο ολλους λογο του χαρακτηρα του. Δεν εγλυφε ποτε και δεν ητανε διπλωματης** . So what ομως .. ? Ελαχιστοι μπορουν να κανουνε αυτα που εκανε, και η απουσια του φετος ειναι αισθητη!
**Εμενα μου φαινεται πιο αληθινο παντως αυτο!
Προσωπικα μου αρεσε σαν οδηγος αλλα μεχρι εκει.
Το οτι δεν ηταν συμπαθης σε πολλους το προκαλεσε μονος του και δεν νομιζω οτι ηταν επειδη ηταν ασυμβιβαστος.
Δεν ξεχνιουνται τα προπερσινα καραγκιοζιλικια οπου ´´ενοχλειτω" οταν τον ακολουθουσε καποιος στα δοκιμαστικα με αποκορυφωμα να χτυπησει τον ΝτεΠουνιε.
Επισης οταν το 2007 το Ντουκατι ηταν απιαστο σε σχεση με τα αλλα ...ολα ηταν καλα. Μετα βλεπετε το πιασανε σε εξελιξη και οι αλλοι ...δεν θυμαμαι τον Στονερακο να λεει ποτε "εφταιξα".
Κατι μεγαλοπρεπεστατες τουμπες στο μενου και χρονο με το χρονο φαινοτανε η λαθος εμμονη στην απουσια κανονικου πλαισιου.
Λογω οτι πηρε 2 πρωταθληματα στην 1η και τελευταια χρονια των 800cc εμενα δεν με πειθει.
Το 2007 το Ντουκατι ηταν απιαστο και το 2011 η Χοντα εριξε πολυ χρημα στην εξελιξη του σουπερ ντουπερ κιβωτιου της οταν οι αλλοι...σκεφτοντουσαν 200 κυβικα περισσοτερα.
Και ερχομαστε στο 2012 και τα 1000cc.
Stoner who???
Επιστροφη στις τουμπες και ασχημα αποτελεσματα.
Να εμενε 2 χρονακια ακομα...να αποδειξει οτι ειναι και αποτελεσματικος περα απο το "θεαματικος" και μετα ας εφευγε και ολα τα δικια με το μερος του.
otinanai.gr
![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Σαν οδηγός, θεωρώ οτι λείπει πάρα πολύ από τα gp.
Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς στην υποκειμενικότητα της κρίσης και τις "συμπάθειες" ή "αντιπάθειες" του καθενός από εμάς.
Quod me nutrit... me destruit.....