Σελίδα 114 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    Συνείδηση θέλουμε!
    Να καταλάβει ο καθένας τι είναι και σε ποια μεριά ανήκει.
    Αν αποκτηθεί συνείδηση όλα θα πάρουν το δρόμο τους
    Με το συμπάθειο σύντροφε, μήπως έχεις ανάψει κεριά, έχεις βάλει και κανά ποτήρι κόκκινο κρασί, και τα γράφεις με καμιά πένα-φτερό αυτά?

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Με το συμπάθειο σύντροφε, μήπως έχεις ανάψει κεριά, έχεις βάλει και κανά ποτήρι κόκκινο κρασί, και τα γράφεις με καμιά πένα-φτερό αυτά?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Για να το απαντήσεις πρέπει να ξέρεις τι λέει, τι κάνει και τελικά τι είναι το ΚΚΕ.
    Ο δόλιος ο sniper δεν ξέρει. Άσ'τον. Είναι και πράκτορας.

Εγώ που υποστηρίζω ότι ξέρω και τι λέει και τι κάνει και τι είναι το ΚΚΕ, απαντάω ότι δε θα το κάνει αυτό που περιέγραψες.

Εσύ, αν υποστηρίζεις πως ξέρεις τι λέει κάνει μπήχνει δείχνει κλπ, τι απαντάς?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Για να το απαντήσεις πρέπει να ξέρεις τι λέει, τι κάνει και τελικά τι είναι το ΚΚΕ (και το κάθε ΚΚ)

Σου είπα και πριν πως το σύστημα δεν πρόκειται να σε βοηθήσει στην "αναζήτηση"

Είναι σαν να διαβάζεις τεστ από αποχυμωτές ενώ ψάχνεσαι για μοτοσυκλέτα...
    Μην μπερδεύεις το ΚΚΕ με το κάθε ΚΚ... Oι παρακάτω χώρες έχουν ΚΚ στην εξουσία, αυτή τη στιγμή, σωστά;

Εχουν γαμηθεί στον σοσιαλισμό και την ευημερία...

Κίνα
    Κούβα
    Λάος
    Β. Κορέα
    Βιετνάμ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Banned
    Κίνα = καπιταλισμός του κερατά
    Κούβα = σοσιαλισμός
    Λάος = δεν ξέρω
    Β.Κορέα = ιδιόμορφο καθεστώς με σοσιαλιστικά χαρακτηριστικά
    Βιετνάμ = στα χνάρια της Κίνας
    ΚΚΕ + εξουσία = είσαι άσχετος με το τι λέει στο ξανάπα...

Πριν καταλάβεις και κρίνεις τι γίνετε στη Κούβα την Β.Κ. κτλ έχεις δρόμο, μόνο που στο ξαναλέω δεν έχεις μπούσουλα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ο δόλιος ο sniper δεν ξέρει. Άσ'τον. Είναι και πράκτορας.

Εγώ που υποστηρίζω ότι ξέρω και τι λέει και τι κάνει και τι είναι το ΚΚΕ, απαντάω ότι δε θα το κάνει αυτό που περιέγραψες.

Εσύ, αν υποστηρίζεις πως ξέρεις τι λέει κάνει μπήχνει δείχνει κλπ, τι απαντάς?
    Δεν μου λες λοιπόν, ο χαρακτήρας της "κρίσης" ποιος είναι;
    Είναι κρίση στομάχου;
    Είναι μερκελοκριση;
    Φταίνε οι εξωγήινοι;
    Είναι καραμπινάτη κρίση του καπιταλιστικού τρόπου ανάπτυξης;
    Αν υποθέσουμε πως είναι το τελευταίο, ποίος είναι ο φορέας της άποψης; η ΔΗΜΑΡ;... ο μήτσος ο τυροπιτάς; η κόρη μου η σοσιαλίστρια;

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Β.Κορέα = ιδιόμορφο καθεστώς με σοσιαλιστικά χαρακτηριστικά
    Τώρα αδερφέ να με συμπαθάς ...αλλά αυτό το "ιδιόμορφο" πως το αντιλαμβάνεσαι μας εξηγείς...???
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αν υποθέσουμε πως το έχω "σκεφτεί", εσύ γιατί πιστεύεις πως το 95% του Ελληνικού λαού ψηφίζει υπέρ του καπιταλιστικού συστήματος; Και γιατί 50 πολυεθνικές και 100 άτομα έχουν την μεγάλη πλειονότητα του πλούτου στα χέρια τους, τη στιγμή που το 90+% του πλανήτη είναι από φτωχό ως πάμφτωχο;
    Δεν φαντάζομαι επειδή ο καπιταλισμός φέρνει την ευτυχία...
    Αν κάτσεις και δεις τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών θα εκπλαγείς όταν δεις ότι ο κόσμος ψήφισε αντιμνημονιακά παρά τους εκφοβισμούς κατα πλειοψηφία! Δυστυχώς οι αμόρφωτοι και οι ηλικιωμένοι έσπρωξαν ψηλά τα ποσοστά των μνημονιακών και ένα από τα κόμματα πήρε στο τσακ το μπόνους και έκατσαν στα έδρανα παρέα μπουμπούκος και ΚουΝέλης γιατί τα βρήκαν. Οι αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι σκορποχώρι δυστυχώς λόγω κομμάτων που η ιδεολογική τους καθαρότητα είναι πάνω από το συμφερον του λαού
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anty12 Προβολή μηνύματος
    Τώρα αδερφέ να με συμπαθάς ...αλλά αυτό το "ιδιόμορφο" πως το αντιλαμβάνεσαι μας εξηγείς...???
    Οικογενειοκρατία από τη μία (που καμιά σχέση δεν έχει με το σοσιαλισμό), κοινωνικές υπηρεσίες για όλους χωρίς αποκλεισμούς από την άλλη (που έχει σχέση με σοσιαλισμό)

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Οικογενειοκρατία από τη μία (που καμιά σχέση δεν έχει με το σοσιαλισμό), κοινωνικές υπηρεσίες για όλους χωρίς αποκλεισμούς από την άλλη (που έχει σχέση με σοσιαλισμό)
    Να ψοφας απο την πεινα ειναι "κοινωνικη υπηρεσια" ????
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Αν κάτσεις και δεις τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών θα εκπλαγείς όταν δεις ότι ο κόσμος ψήφισε αντιμνημονιακά παρά τους εκφοβισμούς κατα πλειοψηφία! Δυστυχώς οι αμόρφωτοι και οι ηλικιωμένοι έσπρωξαν ψηλά τα ποσοστά των μνημονιακών και ένα από τα κόμματα πήρε στο τσακ το μπόνους και έκατσαν στα έδρανα παρέα μπουμπούκος και ΚουΝέλης γιατί τα βρήκαν. Οι αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι σκορποχώρι δυστυχώς λόγω κομμάτων που η ιδεολογική τους καθαρότητα είναι πάνω από το συμφερον του λαού
    Η μνημονιολογία είναι μια μπαρούφα του συστήματος για να αποκρύψει το χαρακτήρα του προβλήματος και να παραπλανήσει την κοινωνία.
    Μνημόνια δε έχουν μια σειρά από χώρες στις οποίες γίνονται ακριβώς τα ίδια με την δική μας.

Ακόμα κι έτσι όμως, αν τα "μνημόνια" είναι το πρόβλημα, το μόνο "αντιμνημονιακό" (κοινοβουλευτικό) κόμμα είναι το ΚΚ (αν έχεις αντίρρηση θα πρέπει να μου δώσεις μια ιδέα για το πως θα καταργήσουν τα μνημόνια οι δήθεν αντιμνημονιακοί)

Έχεις ζήσει στην Β. Κορέα ή σας τα είπαν οι καθοδηγητές;

Η μνημονιολογία είναι μια μπαρούφα του συστήματος για να αποκρύψει το χαρακτήρα του προβλήματος και να παραπλανήσει την κοινωνία.
    Μνημόνια δε έχουν μια σειρά από χώρες στις οποίες γίνονται ακριβώς τα ίδια με την δική μας.

Ακόμα κι έτσι όμως, αν τα "μνημόνια" είναι το πρόβλημα, το μόνο "αντιμνημονιακό" (κοινοβουλευτικό) κόμμα είναι το ΚΚ (αν έχεις αντίρρηση θα πρέπει να μου δώσεις μια ιδέα για το πως θα καταργήσουν τα μνημόνια οι δήθεν αντιμνημονιακοί)
    Δεχόμενοι το παραπάνω σαν αληθές, μπορείς σε πάρακαλώ να μου πεις πως θα μας βγάλει απο το μνημόνιο το ΚΚΕ;

Ειλικρινής ερώτηση είναι γιατί από όλες τις ανακοινώσεις του κόμματος δεν εχω καταλάβει λέξη...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Να ψοφας απο την πεινα ειναι "κοινωνικη υπηρεσια" ????
    Θα μου πεις πότε ψόφησαν από την πείνα, για ποίους λόγους ψόφησαν και μία (1) χώρα που δεν ψοφάνε άνθρωποι από την πείνα (που πάλι θέλω τους λόγους για τους οποίου ψοφάνε το 2013 με την υπερτεχνολογία και τον αμύθητο πλούτο)

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Έχεις ζήσει στην Β. Κορέα ή σας τα είπαν οι καθοδηγητές;
    Τα διάβασα στη "σούπερ κατερίνα"
    Έχει ποικίλη ύλη που καλύπτει όλα τα θέματα!

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ