Κίνα = καπιταλισμός του κερατά
Κούβα = σοσιαλισμός
Λάος = δεν ξέρω
Β.Κορέα = ιδιόμορφο καθεστώς με σοσιαλιστικά χαρακτηριστικά
Βιετνάμ = στα χνάρια της Κίνας
ΚΚΕ + εξουσία = είσαι άσχετος με το τι λέει στο ξανάπα...
Πριν καταλάβεις και κρίνεις τι γίνετε στη Κούβα την Β.Κ. κτλ έχεις δρόμο, μόνο που στο ξαναλέω δεν έχεις μπούσουλα.
Δεν μου λες λοιπόν, ο χαρακτήρας της "κρίσης" ποιος είναι;
Είναι κρίση στομάχου;
Είναι μερκελοκριση;
Φταίνε οι εξωγήινοι;
Είναι καραμπινάτη κρίση του καπιταλιστικού τρόπου ανάπτυξης;
Αν υποθέσουμε πως είναι το τελευταίο, ποίος είναι ο φορέας της άποψης; η ΔΗΜΑΡ;... ο μήτσος ο τυροπιτάς; η κόρη μου η σοσιαλίστρια;
Αν κάτσεις και δεις τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών θα εκπλαγείς όταν δεις ότι ο κόσμος ψήφισε αντιμνημονιακά παρά τους εκφοβισμούς κατα πλειοψηφία! Δυστυχώς οι αμόρφωτοι και οι ηλικιωμένοι έσπρωξαν ψηλά τα ποσοστά των μνημονιακών και ένα από τα κόμματα πήρε στο τσακ το μπόνους και έκατσαν στα έδρανα παρέα μπουμπούκος και ΚουΝέλης γιατί τα βρήκαν. Οι αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι σκορποχώρι δυστυχώς λόγω κομμάτων που η ιδεολογική τους καθαρότητα είναι πάνω από το συμφερον του λαού![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Η μνημονιολογία είναι μια μπαρούφα του συστήματος για να αποκρύψει το χαρακτήρα του προβλήματος και να παραπλανήσει την κοινωνία.
Μνημόνια δε έχουν μια σειρά από χώρες στις οποίες γίνονται ακριβώς τα ίδια με την δική μας.
Ακόμα κι έτσι όμως, αν τα "μνημόνια" είναι το πρόβλημα, το μόνο "αντιμνημονιακό" (κοινοβουλευτικό) κόμμα είναι το ΚΚ (αν έχεις αντίρρηση θα πρέπει να μου δώσεις μια ιδέα για το πως θα καταργήσουν τα μνημόνια οι δήθεν αντιμνημονιακοί)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.