Σελίδα 13 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 282

Θέμα: Casey.Stoner.The.Age.Of.27

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εσυ πιστευεις δλδ οτι ο stoner επεσε με τα μουτρα στην παγιδα της ψυχολογιας του doctor και της dorna (αν θελεις)??
    και ολο αυτο το κουβαλησε και τοσα χρονια μετα? ενω ειχε αποδειξει σε ολο το κοσμο οτι παιρνει το γκαζι νωριτερα απο ολους και οι κλισεις του ειναι εξωπραγματικες...

δεν ξερω...
    :shrugs:
    Αυτο που διαπιστωσε ο Στονερ τοτε ειναι οτι παρόλο το πρωταθλημα του με την ντουκάτι κλπ... η μαρκιζα της Ντορνα χωράει μονο έναν και δεν ειναι παντα ο πρωταθλητης.
    Σε εκεινο τον αγωνα ειχαν 20 βαθμους διαφορά! Ταχυτατοι και οι δυο. Ενα πιθανο λαθος/πτωση ισως δημιουργουσε αλλες καταστασεις στο πρωταθλημα.
    Απο κει και περα η νευρικοτητα του Στονερ δεν τον αφησε να τον κυνηγησει στο πρωταθλημα και ας ηταν ταχυτατος...
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Αυτο που διαπιστωσε ο Στονερ τοτε ειναι οτι παρόλο το πρωταθλημα του με την ντουκάτι κλπ... η μαρκιζα της Ντορνα χωράει μονο έναν και δεν ειναι παντα ο πρωταθλητης.
    Σε εκεινο τον αγωνα ειχαν 20 βαθμους διαφορά! Ταχυτατοι και οι δυο. Ενα πιθανο λαθος/πτωση ισως δημιουργουσε αλλες καταστασεις στο πρωταθλημα.
    Απο κει και περα η νευρικοτητα του Στονερ δεν τον αφησε να τον κυνηγησει στο πρωταθλημα και ας ηταν ταχυτατος...
    σωστοτατο...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    με όση αντικειμενικότητα μπορώ να έχω έχοντας μια συμπάθεια στον Ρόσσι

Τι είναι αυτό το μοναδικό ταλέντο που έχει ο Στόνερ και δεν έχει ο Ρόσσι ή οι υπόλοιποι;
    Έχεις απαντήσει ήδη στην ερώτησή σου αρχηγέ.
    αλήθεια τους διθυράμβους που έγραψαν και είπαν τόσοι του χώρου δεν έτυχε;... ποτέ;...

Παίδες συγνώμη αλλά δεν θέλω να απαντήσω σε ότι με αφορά γιατί πραγματικά δεν έχει νόημα.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    Sniper,for real?
    Ναι, και δεν έχω καμία αντιπάθεια στον στόνερ, αντίθετα μου ήταν αρκετά συμπαθής όσο έτρεχε, ιδιαίτερα με το βαπόρι της ντουκάτι...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Οταν μιλας για 9 πρωταθληματα το θυμασαι ομως το 98 και το 97 ε;
    Επιλεκτική μνημη Βασιλακη...
    δερ ιζ ε ντιφερενς..
    τα 9 τα τρωω στη μαπα καθε πρωι που ξυπναω απτις αφισες!!!!!! πλακα κανω ε

στη θεση σας αν ημουν ομως, δε θα καθομουνα να ψαξω τι εγινε οταν ο στονερ ετρεχε με κτμ για να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα του ροσσι, για παραδειγμα.................

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    νομίζω είναι του Scott Jones (νομίζω...)

αγαπημένη-αμονγκ αδερς

Συνημμένο 287641
    Το κάτω μέρος του φαίρινγκ είναι αυτό που φαίνεται και όχι η μπροστινή ρόδα.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Κάτσε μισό γιατί παρανοήσαμε. Ποιος δεν του δίνει τα εύσημα που προσπάθησε; Μήπως να τα σκαλίσουμε σε μάρμαρο τα εύσημα και να τα τοποθετήσουμε περίβλεπτα σε καμιά Ομόνοια να την μετονομάσουμε πλατεία ευσήμων βαλεντίνο ρόσι;
    Οι αγώνες φίλε Σταύρο δεν είναι θρησκεία και εμείς δεν είμαστε σταυροφόροι να παίζουμε το παιχνίδι του πιο πιστού ζαλίζοντας ''τους όρχεις'' του κάθε συνομιλητή μας ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ με το πόσο μαχητής είναι ο ρόσι λες και ο άλλος δεν βλέπει. Ή μήπως τελικά έτσι είναι και έχω δίκιο εγώ που λέω κάποιους σταυροφόρους
    Οπα μαγκα, γιατί κανείς δεν σου έχει κάνει τους όρχεις αερόστατο ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, μιας και πρώτος εσύ φυτιλιάζεις την κουβέντα με το http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2310605. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το μόνο που αρνητικό που είχε πει κάποιος ήταν οτι δεν τον κάνουν κέφι σαν χαρακτήρα.

Μη μας την λες κιόλας οτι σου ζαλίζουμε τα @@ σε θέμα που ξεκίνησες εσύ να πηδάς.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

να φερουμε και τους Τιφοζι του thatsracing εδω να παει το θεμα 146+ σελιδες σε λιγες ωρες!
    ORGIA!!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Σημειολογικά ομως η συγκεκριμένη οπως και με την Τουλα το 04, εκρινε καταστασεις... δεν ειναι τυχαια η ψυχολογικη κατρακυλα του Στονερ μετα απο αυτο το γεγονος και αν θελετε προπομπος της απόφασης του περι αποσυρσης.
    Νταξ... Ούτε ο Βασιλάκης Καϊλας δεν έφαγε τέτοιο χτύπημα της μοίρας...

Αν μια προσπέραση στη μέση του πρωταθλήματος τον σημάδεψε για το υπόλοιπο της ζωής του, το οτι πήγε για ψάρεμα και όχι για συλλογή κολεοπτέρων στη Μεσοποταμία είναι θαύμα.
    Αναλογικά ο Pedrosa με τόσα που ΄χει φάει μέχρι και απ΄τον Hayden θα έπρεπε να πλέκει σεμεδάκια στις Ουρσουλίνες.

Είπαμε ρε Stabak, αλλά εσύ το γάμησες
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Οπα μαγκα, γιατί κανείς δεν σου έχει κάνει τους όρχεις αερόστατο ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
    Πως ακριβώς είπαμε πως γνωρίζεις ποιος, πότε και πως μου τα κάνει αερόστατα;

Μη μας την λες κιόλας οτι σου ζαλίζουμε τα @@
    Γιατί; Εσύ δεν μου το είπες μόλις; Όμως αν υπάρχει έστω και ίχνος κατανόησης θα ήξερες πως ξεχωρίζω τους φίλαθλους απο τους οπαδούς κάτι που φαίνεται σε γραπτά ακόμα και σε αυτό το θρέντ. Δεν είπα γενικά και αόριστα πως μου τα ζαλίζει οποιοσδήποτε βαλεντινικός. Ισα ίσα που σε αυτούς που για εμένα ξεχωρίζουν και δίνω τα εύσημα και τους το δείχνω.
    Κακώς λοιπόν με βάζεις να τα γράφω αυτά αφού έχεις διαβάσει και άλλα σχόλιά μου. Εκτιμώ πως θα έπρεπε στοιχειωδώς να έχεις καταλάβει και όχι να κάνουμε τέτοια κουβέντα.

σε θέμα που ξεκίνησες εσύ να πηδάς.
    Διαφωνώ και με στοιχεία αλλά το δέχομαι αφού για να λες πως ενοχλήθηκες κάπου κάτι δεν θα το έγραψα όπως έπρεπε (ίσως ακόμα και να ήταν μεγάλη η φωτό και έτσουξε... )
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιο τόμαρο
    τώρα μπορεί να είμαι "λίγος" για το θέμα αλλά...
    επειδή εκείνο τον αγώνα τον είχα δει με ένα καρο κόσμο, φιλοροσικοί και μη (το "μη" πιο λογικό αμα τόσα χρόνια ακούς το ίδιο όνομα κι ερχεται ο νεος και πηγαίνει γαμιόντα και μπράβο του) και μας είχαν πέσει οι μασέλες ολωνώνε... Ούτε ένας εκει μέσα δεν είπε "ώπα", έγινε μαλακία να παρέμβει ο νόμοθέτης". Κωλόφαρδος ναιαιαιαι... Και από την εξωτερική όταν κρατήθηκε ο παππούς πατησε λιγλακ όξω... Αλλά σε όλο τον αγώνα έπεφτε "τσαμπουκαλεμένο ξύλο" απ' τα καλύτερα... Ναι ήταν σα να είμασταν κερκίδα και να μπαιναν γκολ κάθε λεπτό με όλους τους πιθανούς τρόπους. Προσπεράσεις από εξωτερική, ρόδα, χώματα κτλ...
    Παρένθεση: Οχι δεν είμαι της αρένας. Και καταλαβαίνετε ότι έχει τα λιγότερα "εργατικά ατυχήματα" (και καλώς) το άθλημα. Αν ήθελα αίμα και αρένα θα έβλεπα οικοδομές, αλλά ξεφεύγω.
    Από τους καλύτερους αγώνες λοιπόν που έχω δει με δυο οδηγούς, τους πρωτοπόρους να σκυλοτρώγονται. Αν ήταν πιο έμπειρος ο -νεαρός τότε- στονερίδης μπορεί να το παιρνε το ματς. Ο παππούς πάντως δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει να ξεφύγει. Και αλητεία είχε και κασκαντεριλίκια και μακάρι να ξαναδούμε τέτοιους ασχέτως πρωταγωνιστών να γουσταρίζουμε... Στο θέμα μας τώρα... Το στονεράκο τον εγουστάριζα που έβλεπες το παιδί με τη ντουντου να σπέρνει. Γκομπλε. Πήρε και το πρωτάθλημα και μια χαρα χαμογελαστό το παιδί... Μετά γκρινιάριζε λίγο αλλα δε γαμιέ. Εδω τρώμε στη μάπα τον αγέλαστο τον πεντρόθα. Θα λείψει αλλα αποφάσισε να την κάνει. Γκομπλε. Θα τον θυμόμαστε μια χαρά. Εντυπωσιακό στυλ, μακράν πιο σβέλτος σε καθαρούς χρόνους και τσαμπουκαλής αρκετά. Γκομπλε...
    γης μαδιαμ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Νταξ... Ούτε ο Βασιλάκης Καϊλας δεν έφαγε τέτοιο χτύπημα της μοίρας...

Αν μια προσπέραση στη μέση του πρωταθλήματος τον σημάδεψε για το υπόλοιπο της ζωής του, το οτι πήγε για ψάρεμα και όχι για συλλογή κολεοπτέρων στη Μεσοποταμία είναι θαύμα.
    Αναλογικά ο Pedrosa με τόσα που ΄χει φάει μέχρι και απ΄τον Hayden θα έπρεπε να πλέκει σεμεδάκια στις Ουρσουλίνες.

Είπαμε ρε Stabak, αλλά εσύ το γάμησες
    εΛΠΊΖΟΝΤΑς να κάνω λάθος ΙΣΩΣ το πρόβλημα του Στόνερ δεν είναι αυτό που λέει.
    Ισως έχει πρόβλημα υγείας...

Φτου σκόρδα ο άνθρωπος

(αλλά η δυσανεξία στη γλουτένη δεν στέκει με την καμία για αθλητή αυτού του επιπέδου)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    εΛΠΊΖΟΝΤΑς να κάνω λάθος ΙΣΩΣ το πρόβλημα του Στόνερ δεν είναι αυτό που λέει.
    Ισως έχει πρόβλημα υγείας...

Φτου σκόρδα ο άνθρωπος

(αλλά η δυσανεξία στη γλουτένη δεν στέκει με την καμία για αθλητή αυτού του επιπέδου)
    Θα στο πω εκ των εσω ...και να μείνει μεταξύ μας σε παρακαλώ...

Κάθε μέρα το σάπιο κατεστημένο της Dorna του πάταγε ενέσεις γάλακτος ΦΑΓΕ και του λεγαν πως είναι βιταμίνες

Σοβαρά τώρα το όλο σκηνικό με τη γλουτένη παίζει και να είναι η μεγαλύτερη παραμύθα. Όντως κάποιο πρόβλημα υπήρχε αλλά ΟΧΙ αυτό. Ίσως κάποτε μαθευτεί το τι πραγματικά συνέβαινε...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ρε παιδιά, η γλουτένη είναι πρωτεΐνη που έχει το στάρι. Η λακτόζη είναι από τα γάλατα (γαργάλα τα γαργάλα τα). Αυτός που την έχει τη δυσανεξία?

Άμα θέλετε να τον στείλετε στα σίγουρα βουτήξτε κανά κουλούρι σε ένα ποτήρι γάλα και μπουκώστε τον.

Ήμαρτον παναγία μου. Πάω να πάρω τσιγάρα.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Δυσανεξια στο ροσι είχε αλλά δε το παραδεχοταν...

Σελίδα 13 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Casey Stoner: The Final Lap
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2013, 20:17
  2. 27 to 1 The Rise of Casey Stoner !!!
    από Runner Ducati στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2007, 16:45
  3. The Lord Of The..............GREEKS!Xα!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2004, 11:45
  4. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:59
  5. The Lord Of The Rings......The end...!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF