Σελίδα 121 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 2171111116117118119120121122123124125126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.801 έως 1.815 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd Προβολή μηνύματος
    Που το πάμε που το φέρνουμε, όλο στη Γερμανία γυρίζει...
    Συνημμένο 287754
    Οι κομμουνιστές κατηγορούν τους φιλελεύθερους για φασισμό, ή αλλιώς είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Σα να σε αποκαλεί ο Τρύφωνας κραγμένη ένα πράμα.

Πάλι καλά που δεν έβαλες εικόνα από σοβιετικό γκούλαγκ γιατί εκεί δε θα έφτανε ούτε η παροιμία να περιγράψει την ειρωνεία.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Οι κομμουνιστές κατηγορούν τους φιλελεύθερους για φασισμό, ή αλλιώς είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Σα να σε αποκαλεί ο Τρύφωνας κραγμένη ένα πράμα.

Πάλι καλά που δεν έβαλες εικόνα από σοβιετικό γκούλαγκ γιατί εκεί δε θα έφτανε ούτε η παροιμία να περιγράψει την ειρωνεία.
    Έχεις κατάμαυρα μεσάνυχτα καημένε...

Έχεις κατάμαυρα μεσάνυχτα καημένε...
    Όταν έρθετε στην εξουσία να με διαφωτίσετε πριν την εκτέλεση

Banned
    Όταν έρθετε στην εξουσία να με διαφωτίσετε πριν την εκτέλεση
    Άμα ανοίξει ο κόσμος τα μάτια του και καταλάβει τι εννοούμε "φιλελεύθερος", όχι σε γκούλαγκ δεν θα σας στείλει αλλά τσιμέντωμα και πέλαγο...

Άμα ανοίξει ο κόσμος τα μάτια του και καταλάβει τι εννοούμε "φιλελεύθερος", όχι σε γκούλαγκ δεν θα σας στείλει αλλά τσιμέντωμα και πέλαγο...
    Άμα καταλάβει ο κόσμος τι εννοείτε "φιλελεύθερος", θα δει ότι αυτό που λέτε εσείς καμία σχέση δεν έχει με τον κανονικό φιλελεύθερο, αφού έχετε διαστρεβλώσει άγρια τον όρο, όπως έχετε κάνει και με την έννοια του αριστερού (αυτού που δε ζει στο 1923 τουλάχιστον).

Για να μας ρίξει στη θάλασσα "ο κόσμος", ή πρέπει να έχει ρίξει εσάς και τους Χρυσαυγίτες πολύ πιο πριν, ή να ψηφίζει μόνο εσάς και τους Χρυσαυγίτες (πιο πιθανό)*.

*για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν υπονοώ ότι είσαστε το ίδιο αλλά από φιλελεύθερα/φιλοδημοκρατικά αισθήματα είσαστε αμφότεροι....βράστα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    μίλησα για εκατομμύρια, όχι για έναν
    κάνε αναζήτηση στο google με τις κακές λεξούλες: φτώχεια-γερμανία-μισθοί πείνας-ανεργία κτλ, κι όλο και κάτι θα βρεις

http://www.google.gr/#hl=el&sclient=...=2133&bih=1100
    -Ο κατώτερος μισθός δεν κατοχυρώνεται με νόμο στη Δανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, Κύπρος, την Αυστρία, τη Φινλανδία και τη Σουηδία, καθώς και σε δύο υποψήφιες για ένταξη χώρες την Κροατία και τη Τουρκία. Στη Γαλλία, κατοχυρώνεται με νόμο το ελάχιστο επίπεδο διαβίωσης, ενώ στην Ιταλία, την Αυστρία, τη Δανία, τη Φιλανδία, τη Σουηδία και τη Γερμανία, οι κατώτεροι μισθοί διαμορφώνονται από συλλογικές συμβάσεις που αφορούν στους πιο σημαντικούς κλάδους της οικονομίας και επεκτείνονται εν συνεχεία στο σύνολο των εργαζομένων του κλάδου. Στη Γερμανία προστατεύονται με νόμο τα κατώτερα όρια των συλλογικών συμβάσεων στους κλάδους της κατασκευής, των υπηρεσιών καθαριότητας και των ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Τα γερμανικά συνδικάτα, έχουν θέσει από το 2004 τη νομική κατοχύρωση του βασικού μισθού στην κορυφή της ατζέντας τους, επικαλούμενα τη συνεχή επέκταση της μερικής απασχόλησης και την αύξηση των εργαζομένων, κυρίως νέων, που αμείβονται με 400 ευρώ μηνιαία. Στην Αυστρία, το 2007, οι δυο σημαντικότεροι κοινωνικοί εταίροι, η Αυστριακή Ομοσπονδία Συνδικάτων και το Ομοσπονδιακό Οικονομικό Επιμελητήριο, υπέγραψαν συμφωνία για κατώτερο εθνικό μισθό των 1.000 ευρώ το μήνα για τις συμβάσεις πλήρους απασχόλησης.

Άμα καταλάβει ο κόσμος τι εννοείτε "φιλελεύθερος", θα δει ότι αυτό που λέτε εσείς καμία σχέση δεν έχει με τον κανονικό φιλελεύθερο, αφού έχετε διαστρεβλώσει άγρια τον όρο, όπως έχετε κάνει και με την έννοια του αριστερού (αυτού που δε ζει στο 1923 τουλάχιστον).

Για να μας ρίξει στη θάλασσα "ο κόσμος", ή πρέπει να έχει ρίξει εσάς και τους Χρυσαυγίτες πολύ πιο πριν, ή να ψηφίζει μόνο εσάς και τους Χρυσαυγίτες (πιο πιθανό)*.

*για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν υπονοώ ότι είσαστε το ίδιο αλλά από φιλελεύθερα/φιλοδημοκρατικά αισθήματα είσαστε αμφότεροι....βράστα.

Εγώ έχω καταλάβει ότι ο φιλελεύθερος είναι κάτι σαν τον Χάι λάντερ εν κο...

Στο τέλος μένει ένας (και σίγουρα δεν θα είμαι εγώ αυτός...)

ή όχι?

Banned

Τελικά μάλλον καλά σε έκοψα στην αρχή για άσχετο (που είναι καλύτερο από το να είσαι χρυσαυγίτης με κοστούμι όπως η "δημιουργία ξανά")
    Ψάξε λοιπόν να μάθεις τι σημαίνει "φιλελεύθερος" και μετά κάνε τον έξυπνο για τους κομμουνιστές...

"Φιλελεύθεροι" για να πάρουμε μια γεύση είναι οι: Ρήγκαν, Θάτσερ, Μητσοτάκης, Γ.Α.Π.,Καραμανλής, Μπλερ, Σημίτης, Βενιζέλος, Μέρκελ, Σαμαράς και όλος ο συρφετός της ΕΕ των ΗΠΑ κτλ...
    "Φιλελευθερισμός" στην ουσία είναι ακριβώς το: "Έχω λεφτά και γαμάω το σύμπαν, δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες για μένα παρά μόνο θεό έχω το χρήμα και θα κάνω τα πάντα για να το πολλαπλασιάσω"
    Ο κόσμος νομίζει πως "φιλελεύθερος" είναι ο φίλος της ελευθερίας... κάτι σαν τον φιλόζωο...

Ο κόσμος νομίζει πως "φιλελεύθερος" είναι ο φίλος της ελευθερίας... κάτι σαν τον φιλόζωο...
    Αφού δεν είπες ζωόφιλο πάλι καλά…

(χαλαρώστε ρε σεις, τα κλειδιά τα έχει ο Τόμσεν)

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αφού δεν είπες ζωόφιλο πάλι καλά…

(χαλαρώστε ρε σεις, τα κλειδιά τα έχει ο Τόμσεν)
    χαχαχα φταίει που όταν βλέπω "φιλελεύθερος" τρέμουν τα χέρια μου κι η σκέψη μου θολώνει...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Θα παρακαλούσα λίγο προσοχή με τους χαρακτηρισμούς.

Moto.Gr Moderation Team

χαχαχα φταίει που όταν βλέπω "φιλελεύθερος" τρέμουν τα χέρια μου κι η σκέψη μου θολώνει...
    2 απλοί άνθρωποι είστε και οι 2 που κανένας δεν θα σας ρωτήσει για τίποτα ότι κι αν πιστεύετε…

Άρα προς τι η διαφωνία?

-σόρι που άργησα να το καταλάβω αλλά δεν βρήσκω νόημα πια-

"Φιλελεύθεροι" για να πάρουμε μια γεύση είναι οι: [...] Γ.Α.Π.,Καραμανλής,[...] Σημίτης, Βενιζέλος,[...] Σαμαράς[...]
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από radd
    ...
    Tελικά μάλλον καλά σε έκοψα στην αρχή για άσχετο
    Με συγχωρείτε προφέσορ, ένας φτωχός προλετάριος είμαι κι εγώ και δεν υπάρχουν κομισσάριοι να με διαφωτίσουν εδώ στην εσχατιά του ίντερνετ και μπλέκω και με ανθρώπους που έχουν άλλες απόψεις (!!!).

(που είναι καλύτερο από το να είσαι χρυσαυγίτης με κοστούμι όπως η "δημιουργία ξανά")
    Διαστρέβλωση "ΚΚΕ είμαι, ό,τι θέλω λέω" Νούμερο 1. Το να πετάτε λάσπη αβέρτα βέβαια είναι παλιά σας τέχνη κόσκινο. Κάτι για γαϊδούρια και κεφάλια που έλεγα πριν....

"Φιλελευθερισμός" στην ουσία είναι ακριβώς το: "Έχω λεφτά και γαμάω το σύμπαν, δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες για μένα παρά μόνο θεό έχω το χρήμα και θα κάνω τα πάντα για να το πολλαπλασιάσω"
    Ξέχασες το "και να ανασκολοπίζω κουτάβια γιατί είμαι τόσο κακός ο boostης"
    Διαστρέβλωση "ΚΚΕ είμαι, ό,τι θέλω λέω" Νούμερο 2. Η υπεράπιση της γενικότερης ελευθερίας και μαζί με αυτήν και της αγοράς και η άρρωστη λατρεία του κέρδους ασχέτως συνεπειών στον κακώς εννούμενο καπιταλισμό έχουν μια μικρή (τόση δα) διαφορά.

"Φιλελεύθεροι" για να πάρουμε μια γεύση είναι οι: Ρήγκαν, Θάτσερ, Μητσοτάκης, Γ.Α.Π.,Καραμανλής, Μπλερ, Σημίτης, Βενιζέλος, Μέρκελ, Σαμαράς
    Τσουβάλιασμα όπως λάχει, ό,τι λάχει, από σοσιαλδημοκράτες μέχρι νεοσυντηρητικούς. Κατά τα άλλα εγώ γράφω μ@λακίες.
    Οι μισοί από αυτούς που έβαλες είναι κοινωνικά σούπερ συντηρητικοί, οι άλλοι μισοί (ειδικά οι Ελληνάρες) είναι υπέρ ενός κράτους που όχι μόνο χειραγωγεί τα πάντα αλλά διορίζει και τους πάντες για να τους έχει, εκτός των άλλων, στο χέρι. Πού είδες το φιλελεύθερο, ειλικρινά εξήγησέ μου.

και όλος ο συρφετός της ΕΕ των ΗΠΑ κτλ...
    Συρφετός οι πιο δημοκρατικές και ευημερούσες κοινωνίες στον πλανήτη... 'πεμονή, σε λίγο θα μας σώσει η Βόρειος Κορέα από αυτή την κατάντια.

Είμαστε κι αυτό, γι'αυτό και σας ανεχόμαστε...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Θέλω να προβοκάρω και να χώσω α) Την Ορθοδοξία και β) Τον αναρχισμό στη συζήτηση, να γίνει τσι πουτ@ν@ς το κάγκελο...

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ