Σελίδα 122 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 2272112117118119120121122123124125126127 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.816 έως 1.830 από 1950

Θέμα: Ξεχρεώσαμε;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Tελικά μάλλον καλά σε έκοψα στην αρχή για άσχετο
    Με συγχωρείτε προφέσορ, ένας φτωχός προλετάριος είμαι κι εγώ και δεν υπάρχουν κομισσάριοι να με διαφωτίσουν εδώ στην εσχατιά του ίντερνετ και μπλέκω και με ανθρώπους που έχουν άλλες απόψεις (!!!).

(που είναι καλύτερο από το να είσαι χρυσαυγίτης με κοστούμι όπως η "δημιουργία ξανά")
    Διαστρέβλωση "ΚΚΕ είμαι, ό,τι θέλω λέω" Νούμερο 1. Το να πετάτε λάσπη αβέρτα βέβαια είναι παλιά σας τέχνη κόσκινο. Κάτι για γαϊδούρια και κεφάλια που έλεγα πριν....

"Φιλελευθερισμός" στην ουσία είναι ακριβώς το: "Έχω λεφτά και γαμάω το σύμπαν, δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες για μένα παρά μόνο θεό έχω το χρήμα και θα κάνω τα πάντα για να το πολλαπλασιάσω"
    Ξέχασες το "και να ανασκολοπίζω κουτάβια γιατί είμαι τόσο κακός ο boostης"
    Διαστρέβλωση "ΚΚΕ είμαι, ό,τι θέλω λέω" Νούμερο 2. Η υπεράπιση της γενικότερης ελευθερίας και μαζί με αυτήν και της αγοράς και η άρρωστη λατρεία του κέρδους ασχέτως συνεπειών στον κακώς εννούμενο καπιταλισμό έχουν μια μικρή (τόση δα) διαφορά.

"Φιλελεύθεροι" για να πάρουμε μια γεύση είναι οι: Ρήγκαν, Θάτσερ, Μητσοτάκης, Γ.Α.Π.,Καραμανλής, Μπλερ, Σημίτης, Βενιζέλος, Μέρκελ, Σαμαράς
    Τσουβάλιασμα όπως λάχει, ό,τι λάχει, από σοσιαλδημοκράτες μέχρι νεοσυντηρητικούς. Κατά τα άλλα εγώ γράφω μ@λακίες.
    Οι μισοί από αυτούς που έβαλες είναι κοινωνικά σούπερ συντηρητικοί, οι άλλοι μισοί (ειδικά οι Ελληνάρες) είναι υπέρ ενός κράτους που όχι μόνο χειραγωγεί τα πάντα αλλά διορίζει και τους πάντες για να τους έχει, εκτός των άλλων, στο χέρι. Πού είδες το φιλελεύθερο, ειλικρινά εξήγησέ μου.

και όλος ο συρφετός της ΕΕ των ΗΠΑ κτλ...
    Συρφετός οι πιο δημοκρατικές και ευημερούσες κοινωνίες στον πλανήτη... 'πεμονή, σε λίγο θα μας σώσει η Βόρειος Κορέα από αυτή την κατάντια.

Ο κόσμος νομίζει πως "φιλελεύθερος" είναι ο φίλος της ελευθερίας... κάτι σαν τον φιλόζωο...
    Είμαστε κι αυτό, γι'αυτό και σας ανεχόμαστε...
    κλαυσίγελος

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αγόρια...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    τα λεγα εγώ κλειδώστε το και κάντε ένα να λέμε για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο την κατάντια της ΑΕΚ και το κακό συναπάντημα, αλλά ποιος μ' ακούει...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Banned
    Διαβάζουμε για "κακώς εννοούμενο καπιταλισμό" (υπάρχει και "καλώς εννοούμενος" όπως λέμε χορτοφάγα λιοντάρια...) και για "νεοσυντηρητικούς" που τάχα είναι κάτι διαφορετικό από "σοσιαλδημοκράτες" (σαν να λέμε πως το ΠΑΣΟΚ είναι κάτι διαφορετικό από τη ΝΔ...) και διάφορα άλλα χαριτωμένα που στην καλή περίπτωση δείχνουν άγνοια και βιάζουν τη λογική...
    Πες μας τώρα και για το "αρχιπέλαγος γκούλαγκ"...

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    τα λεγα εγώ κλειδώστε το και κάντε ένα να λέμε για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο την κατάντια της ΑΕΚ και το κακό συναπάντημα, αλλά ποιος μ' ακούει...
    Σε πάω στοίχημα ότι σε 20 ποστ το πολύ θα λέμε ότι φταίει που ο Τρότσκι ήταν γαύρος ενώ η Θάτσερ ΠΑΣ Γιάννενα.

Και επειδή ο ινστρούχτορας από πάνω με αποστόμωσε με τα επιχειρήματα του τελευταίου (edit: προτελευταίου, το τελευταίο δεν το είδα εγκαίρως) ποστ, πάω να κάνω κάτι πιο εποικοδομητικό όπως το να συζητήσω με την Ελένη Λουκά για τα πλεονεκτήματα του αγνωστικισμού σε σχέση με το ελληνορθόδοξο δόγμα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Σε πάω στοίχημα ότι σε 20 ποστ το πολύ θα λέμε ότι φταίει που ο Τρότσκι ήταν γαύρος ενώ η Θάτσερ ΠΑΣ Γιάννενα.

Και επειδή ο ινστρούχτορας από πάνω με αποστόμωσε με τα επιχειρήματα του τελευταίου (edit: προτελευταίου, το τελευταίο δεν το είδα εγκαίρως) ποστ, πάω να κάνω κάτι πιο εποικοδομητικό όπως το να συζητήσω με την Ελένη Λουκά για τα πλεονεκτήματα του αγνωστικισμού σε σχέση με το ελληνορθόδοξο δόγμα.
    Πήγαινε στην Ελένη Λουκά και στον Βασίλη Λεβέντη να σου πουν τι υπηρετεί το κράτος στις αστικές δημοκρατίες που τη μία είναι μεγάλο την άλλη το θέλουν μικρό και την επόμενη ξανά μεγάλο, από την "καθημερινή" και το "βήμα" καλύτερα θα στα μάθουν...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Στην επόμενη προσωπική επίθεση, θα βγουν κάρτες.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Στην επόμενη προσωπική επίθεση, θα βγουν κάρτες.
    Δεν χρειάζεται, κλειδώνει μέχρι να ηρεμήσουμε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ελπίζω να ηρεμήσατε μετά απο 13 ώρες αποχής από το θρεντ...

Το ξεκλειδώνω, αλλά στην πρώτη παρεκτροπή, έρχεται αυτόματα το ΒΑΝ. ΜοτοΦόρουμ είμαστε, κι εδώ γράφουμε το τι γίνεται στα πολιτικο-οικονομικά δρώμενα... Κόσμια όμως. Οι κανονισμοί λειτουργίας εφαρμόζονται και στις Γενικες.

Αυτά.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ελάτε να κουβεντιάσουμε, ήρεμα και πολιτισμένα!

Εγώ θα φέρω κι ένα φίλο.

ΑΥΤΟΝ
    http://www.youtube.com/watch?v=yrhL_MZEuNg

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Μα δώσαν όνομα 'ξεχρεωσαμε ' το βλέπω να σταματάει το θρεντ όταν ξεχρεωσουμε δηλαδή πότε :-):-):-):-):-):-)
    Κύριε sniper μήπως μπαναρετε εκτός από το φόρουμ και την πραγματικοτητα ?? Αν ναι παρακαλώ κάναμε μπαν από την πραγματικοτητα :-):-):-):-)
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Neoguzziista
    Avvistato

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    guzzi και δεν είμαι καλά :-)
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Ξεχρεώσαμε;

Και η απάντηση επιτέλους :

Ναι ρε, τους πήραμε τα σώβρακα, γ@μ@ει η ομαδάρα!!!!!

Success story

Όλα όσα ήταν να γίνουν έγιναν, κάτι ψιλά φαντάζομαι έχουν μείνει τώρα
    που θα τα καταπιούμε αμάσητα πλέον, καθώς είμαστε πια συνηθισμένοι.

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε; Μπα...
    από MG-KTiNoS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2001
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2013, 08:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ