Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, της Εθνοσωτηρίου θα κάνουμε την εκδρομούλα…. Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο θα φανεί τις επόμενες μέρες μιας και είναι πολύ νωρίς για καιρικές προβλέψεις….
Θεωρώ όμως ότι κάποια πραγματάκια καλό είναι να ξεκαθαρίζονται εκ των προτέρων γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους…. Και εγώ, θέλω να είμαι καλά με όλους….
Βασικός κανόνας….
ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ/ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ… Εξάλλου είναι γνωστό εδώ και χρόνια οτι…. ο carnation την έχει πιο μεγάλη….
Οπότε παλληκάρια μου χαλαρώστε….
Το ιδανικό θα ήταν να πάμε όλοι μαζί, ένα γκρουπ , μία ομάδα και να είναι όλοι ευχαριστημένοι….
Πρακτικά αυτό ίσως και να μην γίνεται μιας και έχουμε διαφορετικό στυλ/νοοτροπία/γούστα/ δυνατότητες κοκ…. Οπότε, όποιος/οι θέλει/ουν (και χωρίς καμμία παρεξήγηση από μένα τουλάχιστον) πάει/νε είτε πιο αργά είτε πιο γρήγορα…..
Οι πιο γλήγοροι, ας κάνουν το δικό τους γκρουπάκι και οι πιο αργοί αντίστοιχα…. Τα γκρουπάκια θα δημιουργηθούν από μόνα τους στον δρόμο…. Παρακαλούνται οι αργοί να ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΛΗΓΟΡΟ…..
Ανεξαρτήτως των παραπάνω, επειδή είμαστε και μία παρέα δλδ, θα υπάρξουν σημεία ανασυγκρότησης στην διαδρομή όπου αργοι και γλήγοροι θα μαζευόμαστε εκ νέου για να βεβαιωθούμε ότι όλα βαίνουν καλώς και να κάνουμε και κανα τσιγάρο οι θεριακλήδες (5λεπτη σταση θα είναι)….
Ετσι λοιπόν, οι γλήγοροι ας έχουν κατά νου τα παρακάτω σημεία οπου θα πρέπει να ξεπεζεύουν τα άλογα και να περιμένουν τους αργούς με τα μουλάρια….
Α. Διασταύρωση προς Δίστομο (μετά την Λιβαδεια)
Β. Γαλαξίδι για καφέ (οι γλήγοροι ας αράξουν σε μία καφετέρια και ας έχουν το νου τους για τους αργούς). Στον καφέ θα συζητήσουμε ποιοι θα κάνουν την μεγάλη διαδρομή και ποιοι την μικρή διαδρομή, που θα φάνε όσοι φάνε, που θα βρεθούμε και που θα σταματήσουμε για κανα τσιγάρο κλπ κλπ…. Όσοι έχουν προτάσεις (όπως πχ ο kordix) ας τις ρίξουν στο τραπέζι και τα βρίσκουμε….
Το είπα και θα το ξαναπώ…. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ…. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το εξηγήσουμε το γιατι….
Θυμίζω…. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 8πμ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ…. ΕΛΑΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ (TO KNOW US BETTER)
Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να είναι κατανοητά, ελπίζω να μην είναι παρεξηγήσιμα και ελπίζω να μαζευτούμε πολλοί και να περάσουμε καλά….
![]()
εμεις μετακομίζουμε τα τελευταία - βαριά πράγματα αυτή την Κυριακή. εχω κλεισει και φορτηγο, οποτε... ακυρος
Καλή βόλτα
Σημ.: Και την επόμενη 28/4 να γίνει πάλι άκυρος θα είμαι μιας και θα παίξει ταξιδάκι το Πάσχα κατα πάσα πιθανότητα οπότε Σπυράκο μη σκεφτείς να αλλάξεις την ημερομηνια για μενα!
![]()
Η διαδρομή είναι αυτή που αναφέρεται στο 1ο ποστ; Ή μήπως προς Λιβαδειά θα πάμε από Ερυθρές;
Αν ναι, μιας και είμαι Μεταμόρφωση, παίζει να σας περιμένω στα φανάρια της Κηφισίας στου Λαϊνόπουλου;
μεσα και γω +1 dj experts![]()
...όταν πάρεις άδεια απο τη γυναίκα για μεταμεσονυκτια εξοδο μετα δημοσίων θεαμάτων, ΤΟΤΕ θα σε ξεχρεωσω σε αυτο που σου χρωσταω!
ΛΑΜΟΓΙΟ
![]()
+1 από τώρα για την μεγάλη βολτα.....
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Τελευταία τροποποίηση από mesastou; 17/04/2013 στις 14:11.
κατι το οποίο έχει διευκρινιστεί στις πίσω σελίδες αλλά μιας και δεν το εγραψα πιο πάνω, το ξαναγράφω εδώ
η μικρή βόλτα γίνεται για αυτούς που θέλουν να φάνε παιδάκια στα πλατάνια κλπ κλπ
η μεγάλη βόλτα ΔΕΝ τρώει.... όσο οι της μικρής τρώνε, βολτάρει και τους πετυχαίνει στην χώνεψη τους υπόλοιπους.... επομένως όποιος κάνει την μεγάλη, ή τον κόβει η λόρδα ή φέρνει σαντουιτσακι από το σπίτι.....
![]()
ναι οκ το εχω καταλαβει από την αρχή.ετσι και αλλιώς και γω ιδιας φιλοσοφίας ειμαι.έχω να σου κάνω μία πρόταση οπότε σου στέλνω πμ.
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
ο παπους κανει την μεγαλη και του κρατανε οι νεοι λιγο χοντρο να παρει ταπανωτου.![]()