Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: service πιρουνιου cbr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAKIS-RR

service πιρουνιου cbr

Δυστυχως μετα την χθεσινη ομορφη βολτουλα μου μετα απο πολυ καιρο ειδα τις μπουκαλες μου να κλαινε.δεν ξερω αν εκανα μαλ....κια αλλα μετα απο καιρο ακινησιας (για οικονομικους λογους οχι λογω χειμωνα,παρα μονο μικρες βολτες για να γυρνανε λιγο τα λαδια) αρχισα να το πιεζω πολυ στα φρενα και εσκασα κανα 2 φορες ατσαλα απο σουζα.η μηχανη ενω δεν ειχε διαρροη η τουλαχιστον αισθητη διαρροη αρχισε να φτυνει λαδια.
    1ον : ποσο καιρο εχω???(γιατι εχουμε και αφραγκιες)
    2ον : τι τσιμουχες,ξυστρες,λαδια να βαλω για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα (αν εχω το καταλληλο ποσο)
    3ον : αν το προηγουμενο παρα ειναι ασυμφορο τι μου προτεινετε???
    ευχαριστω

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οι τσιμουχες στα μπροστινα ξεραινονται απο την ακινησια φιλε.λογικο που συνεβει αυτο.
    1.πρεπει να αντικατασταθουν αμεσα.
    2.οτι λεει το μανιουαλ
    3.δεν εχω να προτεινω τπτ περα απο αυτο που ηδη προτεινα.
    να σαι καλα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    Το σκέφτομαι κι εγώ για αλλαγή λαδιών στο μπροστινό... Δεν κάνω σούζες και δεν δακρύζουν καθόλου, αλλά το μηχανάκι έχει τα ίδια λάδια απ' την ημερομηνία παραγωγής (2008) και 15k km πάνω του. Μου πρότειναν να τα αλλάξω, απ' τη στιγμή που η χρήση που κάνω είναι απαιτητική (πίστα), καθώς θα δω μεγάλη διαφορά στον τρόπο λειτουργίας του. Οδήγησα βέβαια, πρόσφατα ίδιο μηχανάκι, ίδιας χρονολογίας, με αλλαγμένα πρόσφατα λάδια και δεν είδα κάποια διαφορά. Το μεγαλύτερό μου θέμα είναι ότι δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα τα συνεργεία στα Χανιά γι' αυτή τη δουλειά. Έχω δίκιο ή είναι κάτι από και τζάμπα το συζητάω τόσο καιρό;

το manual πιστευω οτι θα με ξυρισει...τεσπα ευχαριστω και εγω υπερ του manual ειμαι αλλα η τσεπη μου εχει αλλη γνωμη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAKIS-RR Προβολή μηνύματος
    το manual πιστευω οτι θα με ξυρισει...τεσπα ευχαριστω και εγω υπερ του manual ειμαι αλλα η τσεπη μου εχει αλλη γνωμη.
    ναι αλλα με μερικα πραματα δεν ειναι να παιζουμε.
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 19/04/2013 στις 08:41.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAKIS-RR Προβολή μηνύματος
    Έκανες αναζήτηση στο ιντερνετ για να κατεβάσεις δωρεάν το manual της μηχανής σου;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Υπάρχει και αυτή η προσωρινή λύση. http://www.youtube.com/watch?v=USac5G4SI-U

ναι το εχω κατεβασει

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Αν έχεις μερικά εργαλεία, τις αλλάζεις και μόνος σου τις τσιμούχες. Το ίδιο ισχύει και για τα λάδια φυσικά...

Banned
    Αν το πειράξεις μόνος σου τελικά, να είσαι πολύ προσεχτικός επειδή η πιο μικρή γρατζουνιά στοιχίζει (στα καλάμια ή στα δαχτυλίδια)

θα το κατεβασω μονοσ αλλα θα το παω σε εναν φιλο να τις αλλαξει.εχω αλλαξει απο συμβατικο ενοσ φιλου σε ττρ 600 και ολα πηγαν καλα αλλα με το cbr δεν πειραματιζομαι.thanks

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gkr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει και αυτή η προσωρινή λύση. http://www.youtube.com/watch?v=USac5G4SI-U
    αυτή τη λύση την έχω δοκιμάσει με επιτυχία, δεν χρειάστηκε να αλλάξω τσιμούχες τελικά, προσωπικά το συνηστώ ανεπιφύλακτα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    καλα τωρα δε ξερω τι εννοεις ακινησια αλλα παντως αμα δεν εννοεις 2-3 χρονια χωρις βολτες απλα οι τσιμουχες σου παρεδωσαν πνευμα...τωρα το να αλλαξεις τσιμουχες δεν ειναι καμια πυρηνικη φυσικη σιγουρα δεν ειναι οπως του ττρ που δεν εχει τπτ το πιρουνι μεσα αλλα δενε ιανι και κατι δυσκολο...περα απο τα μανουαλ υπαρχουν και πολλα βιντεακια γοια το πως να λυσεις ενα ρυθμιζομενο μπροστινο ολα ιδια ειναι οποτε μη ψαξεις ντε και καλα να βρεις γ το μηχανακι σου δε παιζει ρολο...

το ποσο καιρο εχεις ειναι για οσο θα κρατησεις το μηχανακι σου δε θα χαλασει το μπροστινο σου αμα δακρυζει καποια τσιμουχα απλα θα δουλευει σα σουμιες

τωρα στον tony_l
    που δε καταλαβε διαφορα απο το ιδιο μηχανακι με αλλαγμενα λαδια στο μπροστινο θα ειμαι ευγενικος γιατι ο τρουπερ μου τν εχει και στημενη στο ενα ποστ που κανω το μηνα να μου ριχνει καρτες και θα σου πω οτι αυτος που αλλαξε λαδια στο μπροστινο του ειχε τερμα μαλακες συμπιεση ελατηρια επαναφορα και μαλλον εβαλε και λιγοτερα λαδια μεσα γ αυτο δε καταλαβες διαφορα απο το δικο σου που εχει τη νερομπουρμπουλα στις μποκαλες....οσο για τους μαστορες τις κρητης το να αλλαξεις λαδια σε ενα μπροστινο ειναι υποθεση 10 λεπτων αμα δε ξερουν να σου αλλαξουν λαδια δε πρεπει να τους εμπιστευεσαι ουτε την αλυσιδα να σου λαδωσουν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    ........ο τρουπερ μου τν εχει και στημενη στο ενα ποστ που κανω το μηνα να μου ριχνει καρτες.........
    δεν σου εχω τπτ στημενο.
    ακομα και το χιουμορ το χοντροκομενο επιτρεπω αρκει να μην εκλαμβανεται απο τους αλλους ως προσβολη. μαλλον δεν αντιλαμβανεσαι οτι την τελευταια φορα το χιουμορ ηταν παρεξηγησιμο, γιατι αν το αντιλαμβανοσουν δεν θα εγραφες οτι σου την εχω στημενη.

και τωρα που εδωσα την εξηγηση μπορουμε να επανελθουμε στο θεμα χωρις να δωθει εκταση.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    .... ....οσο για τους μαστορες τις κρητης το να αλλαξεις λαδια σε ενα μπροστινο ειναι υποθεση 10 λεπτων αμα δε ξερουν να σου αλλαξουν λαδια δε πρεπει να τους εμπιστευεσαι ουτε την αλυσιδα να σου λαδωσουν
    Υπερβάλεις λιγο (όσο πατάει ο ελέφας) αλλά ΟΚ....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Service Manual Cbr 600 ??
    από MAKIS-RR στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2011, 13:17
  2. Service manual CBR 600RR
    από McTalas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2008, 21:22
  3. Ένα site για το service του CBR 600f
    από dankannn στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks