Καλησπέρα σε όλους !
Με λενε Ορέστη είμαι 26 χρονών και μεχρι τωρα εχω απο ελαχιστη εως καθολου εμπειρία στο χωρο της μοτοσυκλέτας.
Το τελευταίο καιρό σκέφτομαι σοβαρα να αγορασω μια κυρίως για μεσα στην αθηνα κυριως καθως η μετακινηση με το αμαξι ειναι παρα πολυ κουραστική- κοστοβόρα.
Κριτηρια μου είναι να ειναι σχετικά οικονομική και οσο το δυνατον πιο αξιοπιστη. Ουτε ταρζανιές ουτε τπτ. Οποτε προσανατολιζομαι εως 250cc.
Οι απόλυτες επιδοσεις και η ταχυτητα δεν με ενδιαφερουν αφου ακομα είμαι στα βασικα. Θελω κατι πο θα μαθω και θα με μαθει σιγα σιγα.
ξερω οτι οι περισσοτεροι θα μου προτεινετε να παω σε παπι η scooter. Kαι τα δυο τα σκεφτομαι σοβαρά (crypton x , beverly ). Εχω ομως τις εξης ενστάσεις
1on)Το crypton που οδηγησα αν και οικονομικοτατο-ευκολο κλπ δεν με βολευει καθολου γτ ειμαι ψηλός 1,92/ 82 kg
2on) Τα scooter αν και εχουν ολα τα καλα για πολη τα θεωρω ΚΑΚΑΣΧΗΜΑ εως εμετικά
αντιθετως αυτα που μ αρεσουν παρα πολυ εμφανισιακα ειναι τα enduro καθως και λογω υψους μου βολευουν άπειρα.
(πχ το xr 650r το οποιο θεωρω πανεμορφο αλλα πολλαααα κυβικα )
καποια μικρότερα στυλ klx250s η κατι αλλο που μπορειτε να προτεινετε πιστευετε θα μπορουσαν να με εξυπηρετησουν για τη χρηση που το θελω η παώ αναγκαστικά για κατι από τα παραπάνω???
ευχαριστώ