Σελίδα 3 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 234

Θέμα: το μεγαλειο της τροχαιας

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όπως λένε και στο χωριό γνωστού, Can't do the time, don't do the crime.
    Unless the "time" issue does not apply to you.

Και στο θ'κο μας το χουριό αυτοί δεν είναι μόνο τίποτα γερουσιαστές και πρόεδροι να πεις πάει στο διάολο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alkis1990 Προβολή μηνύματος
    και ΜΠΑΜ !! 350 euro 5 bonus και 10 μέρες το δυπλομα !!!
    Ρε παιδιά , ΑΥΤΟ είναι το πρόστιμο για κράνος +ποιντ συστεμ + δίπλωμα ????
    (δεν έχω φάει ποτέ κλήση για κράνος , αλλά νόμιζα ότι ήταν πολύ λιγότερα )

πως μπορουν και κυκλοφορούν τόσοι καθημερινά χωρίς κράνος ρε πστ μου…
    καλα, το κεφαλι τους δεν το σκεφτονται…
    την καμπάνα δεν την σκέφτονται ?…

φίλε που πόσταρες το συμβάν….
    Είσαι λίγο άτυχος…. Κοίτα να το πληρώσεις όσο το δυνατόν λιγότερο….

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Πεντάσωστος.

Κι ανέκαθεν το είχα απορία. Πώς μπορούν ορισμένοι χωρίς κράνος ρε πστ μου?

Αραιά και που καβαλάω το CB ξεκράνωτος και κάνω μια γύρα το τετράγωνο (και το εννοώ το τετράγωνο, δεν εννοώ βουλιαγμένης με 150) γύρω από το σπίτι μου για να ακούσω μπας και μου κάνει κανα παράξενο θόρυβο από αυτούς των οποίων οι συχνότητες κόβονται από το κράνος και δε φτάνουν στο αφτί μου (τι είπα πάλι η μηχανικάτζα :rotflmao: ). Έτσι προληπτικά, για να ακούσω το μοτέρ.
    Σ'αυτά τα 150-200 μέτρα στα στενάκια προλαβαίνουν και δακρύζουν τα μάτια μου, τρέχει η μύτη μου, έχω φάει μύγες, μου έχει "κλοτσήσει" προπορευόμενο αυτοκίνητο πετραδάκι στο κούτελο που μου άφησε σημάδι για μια μέρα και δε συμμαζεύεται

Κι άλλοι κυκλοφορούν έτσι επί μονίμου βάσεως Και τα άλλα πες ήταν γκαντεμιά. Τον αέρα να στεγνώνει το μάτι και να κλαις σαν τη Μάρθα Βούρτση αγκαλιά με τον Ξανθόπουλο που φεύγει για τα ξένα, πώς διάολο το αντέχουνε?

Όλα μια συνήθεια μάλλον είναι τελικά (μαλακίας συμπεριλαμβανομένης).

ΥΓ. Δεν αναφέρομαι στο φίλο που άνοιξε το θρεντ φυσικά ούτε και στο θέμα προστίμων. Γενικά ομιλώ.

Πόσο φλώροι ρπμ.... Περιμένω τον Ολδμαν να μας πει ιστορίες φρίκης τότε που καβαλούσε χωρίς κράνος (γιατί απλά δεν υπήρχαν, κι αυτα που υπήρχαν τα πουλάνε σήμερα στα Jumbo μαζί με πλαστικό σπαθί και τόξο), με τα μάγουλα να μπαινουν μέσα απο τον αέρα, τα μάτια ξερά απο δάκρυα και τα μυγάκια να σκάνε όπου βρούνε...

Joe bar και μ@λ@κίες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Πριν από 12 χρόνια με χτύπησε αυτοκίνητο στην γωνία του (γωνιακού) σπιτιού μου, περίπου 7-10 μέτρα απο την είσοδο του praking μου, ένας παππούς που είχε στοπ, με είδε τον είδα οτι με είδε, είχε στοπ, παρόλα αυτά με κοπάνισε γιατί αφαιρέθηκε και έσκασα με την μούρη (κεφαλιά κανονική λέμε) σε παρκαρισμένο απέναντι.

Κράνος φορούσα (μέχρι τότε όχι φανατικά), δεν έπαθα το παραμικρό.

Έκτοτε δεν έχω κάνει OYTE ΜΕΤΡΟ ξεκράνοτος, ούτε εγώ ούτε συνεπιβάτης μου. Ούτε στο βουνό, ούτε για τεστ.

Είναι συνήθεια, καλή συνήθεια σώζει το κεφάλι σου και την τσέπη σου.

Τώρα εάν έχεις και οικονομικό πρόβλημα ένας λόγος παραπάνω να μην το βγάζεις.

Σε έγραψαν (δικαίως) γιατί δεν φορούσες όταν σε σταμάτησαν, ότι και να πεις το έχουν ακούσει χιλιάδες φορές.

Έχεις ΜΟΝΟ δύο επιλογές πληρώνεις άμεσα το 50% ή το αφήνεις και σου έρχεται στην εκκαθάριση και την διακανονίζεις εάν σου έρθει να πληρώσεις.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Πόσο φλώροι ρπμ.... Περιμένω τον Ολδμαν να μας πει ιστορίες φρίκης τότε που καβαλούσε χωρίς κράνος (γιατί απλά δεν υπήρχαν, κι αυτα που υπήρχαν τα πουλάνε σήμερα στα Jumbo μαζί με πλαστικό σπαθί και τόξο), με τα μάγουλα να μπαινουν μέσα απο τον αέρα, τα μάτια ξερά απο δάκρυα και τα μυγάκια να σκάνε όπου βρούνε...

Joe bar και μ@λ@κίες.
    Ρε μπέσα σου μιλάω για το θέμα των ματιών. Το ότι είναι μαλάκες και δε σκέφτονται την καρκάλα τους που θα ανοίξει σαν κουμπαράς γουρούνι άμα πέσουν το καταλαβαίνω (προσπαθώ έστω). Τον αέρα μες στα μάτια πάλι....

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ρε μπέσα σου μιλάω για το θέμα των ματιών. Το ότι είναι μαλάκες και δε σκέφτονται την καρκάλα τους που θα ανοίξει σαν κουμπαράς γουρούνι άμα πέσουν το καταλαβαίνω (προσπαθώ έστω). Τον αέρα μες στα μάτια πάλι....
    καλά εσύ πας στενό με στενό 100+ και σε παίρνουν τα κλάματα (αλά Στα.Γο.) ;;;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    καλά εσύ πας στενό με στενό 100+ και σε παίρνουν τα κλάματα (αλά Στα.Γο.) ;;;
    Ρε τι 100+? Και με 40 να πάω λέμε ποτάμι.

Το άλλο δεν κατάλαβα τί είναι. Μαλλον την έχω αρπάξει (μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας) και δε λειτουργάει καλά ο μυαλός μου σήμερα.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    αυτό δεν είναι normal πάντως

http://www.youtube.com/watch?v=blrKM9J68sM

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    1) η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια
    2) ενα κι ενα κανουν δυο

εγω αν ημουν μπατσος (και το εχω ξαναπει - ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θα θελα να ημουν) θα ειχα ξεσκισει οποιον δε φοραει κρανος, οποιον περναει με κοκκινο, οποιον παρκαρει σε ραμπα ΑΜΕΑ!
    ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ!! Και μακαρι το προστιμο γι αυτα να γινει 1500€

Σε λιγο πιο ηπιο βαθμο, τους εξατμισακιδες που πηγαινουν με ΟΣΑ μεσα στις γειτονιες και τους κουτακιδες που εχουν τσιτα τα ηχεια!

αυτα και πειτε οτι θελετε! Τα εχουμε πει πολλακις

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    Πριν από 12 χρόνια με χτύπησε αυτοκίνητο ....
    Ξαναλέω (δεν θυμαμαι πόσες φορές το έχω πει αλλά δεν κουράζομαι να το λέω και να το ξαναλέω):

Ζω επειδή φόραγα μπουφάν, γάντια αλλά κυρίως κράνος σε πτώση με 170+. Την έβγαλα καθαρή με κάτι γρατζουνιές κι ένα ψιλοσπασμένο δάχτυλο - όποιος έβλεπε το κράνος με ρώταγε αν το παλικάρι που το φορούσε πέθανε... Δεν είχε μείνει κάτι που να μην ειχε τριφτεί ή σπάσει... αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι περιστρεφόμουν, σηκωνόμουν στον αέρα κι έσκαγα στην ασφαλτο με το κεφάλι, και σερνόμουν για περίπου 200+ μέτρα.... (δεν βρήκα σε σταθερό σημείο - ακομα θα με μαζεύαν)

Τόσο απλό είναι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Σόρυ μαν αλλά έχεις άδικο. Δεν φόραγες κράνος και την έφαγες όπως είναι λογικό να συμβεί. Ο νόμος του ΜΕΡΦΥ σε όλο του το μεγαλείο. 1 φορά δεν θα κάνεις το σωστό και τότε θα συμβεί η στραβη. Οταν τράκαρα ήταν η 1 και μοναδική φορά που δεν έκανα οτι συνήθως. Να περιμένω να δω τον άλλο που θα στρίψει. Ε πήγα δίπλα του, έστριψε χωρίς φλας και με έστειλε στο δέντρο με αποτέλεσμα 1 χερι και 2 πλευρά σπασμένα. Ετσι και με μια κλήση για πάρκιν πέρυσι. 1 φορά δεν κοίταξα αν έχει σήμα(ενώ πάντα κοιτάω) και την έφαγα. Εκανα αίτηση όπου τους παρακαλούσα αν θέλουν να μου δώσουν τις πινακίδες γιατί κινδυνέουν άνθρωποι αν δεν πάω εγκαίρως στην δουλειά μου και απλα μου το μείωσαν σε 10 ημέρες. Και χάρη μου έκαναν αφού παρανόμησα. Ξέρεις κάτι? παρτο και έτσι: καλύτερα που σε σταμάτησαν για την κλήση γιατί αν δεν το έκαναν ο νόμος τους ΜΕΡΦΥ ίσως σε τιμωρούσε πιο βάναυσα πιο κάτω με ατύχημα.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

...ένας φίλος έφυγε γιατί 1 φορά δεν έβαλε κράνος για 500 μέτρα.
    done.

η μαλακιες πρεπει να πληρωνονται και οχι να λεμε να ψοφησει και η κατσικα του γειτονα(γιατι αφηνεις τους αλλους) και να ρουφιανευουμε...εχει πολυ πλακα να διαβαζω οτι εχουν αναγκη απο λεφτα και γιαυτο εχουν ξαμοληθει και γραφουν...αντι να στραβωνετε οτι αυτο θα επρεπε να το κανουν καθε μερα επειδη εμεις του πληρωνουμε...
    ζουμε σε εναν κοσμο που μας πηδανε απο παντου και ζηταμε να αλλαξουν τα πραγματα...ζηταμε να εφαρμοζονται οι νομοι...και οταν γινετε αυτο επειδη καναμε εμεις την μαλακια θα πρεπει να την γλυτωσουμε?
    ναι οκ...υπαρχουν πολλα στραβα που δεν αλλαζουν η τα κανουν οπως τους βολευουν...αλλα τους κανονες του παιχνιδιου τους ξερεις...ας ξεκινησουμε να ειμαστε εμεις σωστοι και ισως καποια μερα (λεμε και καμμια μαλακια) καπως να φτιαξουν τα πραγματα...

παντως χωρις κρανος πριν απο 1 χρονο ηταν 350...point...αφαιρεση διπλωματος για 10 μερες...και βεβαια στραβωσα με τον εαυτο μου με την μαλακια που εκανα και πεταξα ετσι 175 ευρω...

για την εφορια αν παει απληρωτη ενδεχετε να παει και διπλα λεφτα...ρωτα ψαξε για να μην ανοιχτει κανα θρεντ σε κανα χρονο με τιτλο το μεγαλειο της εφοριας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikos121
    οκ ~ναμαστε εμεις σωστοι κ να μας πηδαη το συστημα!κ μενα εφυγε ενας φιλος γιατι τρακαρε με μπατσικο που περασε με κοκκινο!αντε παλι τα ιδια!ελληναρες μου
    γεροξεκουτης

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos121 Προβολή μηνύματος
    οκ ~ναμαστε εμεις σωστοι κ να μας πηδαη το συστημα!κ μενα εφυγε ενας φιλος γιατι τρακαρε με μπατσικο που περασε με κοκκινο!αντε παλι τα ιδια!ελληναρες μου
    Το να μην είμαστε εμείς σωστοί με το εαυτό μας επειδή οι άλλοι είναι μ@λάκες μόνο στην Ελλάδα θα το ακούσεις πράγματι.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Σελίδα 3 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2012, 11:35
  2. η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο
    από apolon10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2009, 00:27
  3. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  4. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε