το ίδιο κάνει...
(αλλά άκουσες κάποιον δ/ντη ΔΕΚΟ πχ να λέει κάτι τέτοιο?? :a020
Τέσπα ας μην το ρίξουμε και στη μεταφυσική τώρα...
![]()
το ίδιο κάνει...
(αλλά άκουσες κάποιον δ/ντη ΔΕΚΟ πχ να λέει κάτι τέτοιο?? :a020
Τέσπα ας μην το ρίξουμε και στη μεταφυσική τώρα...
![]()
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.............
Μιά χώρα πού άν πιάσεις κανά νησάκι θά τούς δείς όλους νά κυκλοφοράνε ξεκράνωτους
είδικά μέ τούς 40 βαθμούς τό καλοκαιράκι.......
Μαζί μέ αύτούς όμως θά δείς έπίσης καί τούς χιλιάδες τουρίστες πού ήταν τόσο νομοταγείς
στήν χώρα τους νά μή σού δείχνουν τό κρανάκι άλλά νά κυκλοφοράνε ξεβράκωτοι μέ τά μαγιώ,
έννοείται χωρίς ΚΡΑΝΟΣ ,μέ σαγιονάρα καί νά γεμίζουν όλα τά κέντρα ύγείας τών νησιών....!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ..............νάχαμε νά λέγαμε,ή φύση τού άνθρώπου μία είναι.
Όλοι αύτοί όταν ξαναγυρίσουν πίσω στίς νομοταγείς χώρες τους,άφήνουν έδώ τό πρωτόγονο
πού έκρυβαν..............ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ...!
Έτσι άπλά γιατί έμαθαν νά ζούν μέ τόν βούρδουλα.
Κάπως έτσι ξεκίνησε ό σύγχρονος κόσμος νά άναπτύσσεται γύρω άπό τή Μεσόγειο έδώ
καί 5-6 χιλιάδες χρόνια καί όχι άπό άλλού.
Καί ξέρετε κάτι..??
Έμείς τό φοράμε τό κράνος πολύ περισσότερο άπό ότι αύτοί έπειδή τό πιστεύουμε,γιατί έχουμε
καί τό περιθώριο έπιλογής κάπου κάπου.....
Άλλού άπαγορεύεται καί τό ΚΛΑΣΙΜΟ.
Αύτά γιά νά μή λέμε μαλακίες....
Τούς φάγαμε στή μάπα όλους αύτούς τούς σούπερ νομοταγείς λαούς καί είδαμε ότι
τό πουλάκι όταν είναι άνοιχτή ή πόρτα φεύγει........
Όταν θά ύπάρξει λαός πού θά τού άνοίξεις τήν πόρτα καί έξακολουθεί νά μένει στό κλουβί
τότε θά έχει σβήσει ό πλανήτης γή όσα δίς πληθυσμό καί νά έχει........γιατί θά έχει γεμίσει
μόνο μέ μοσχάρια.
CAPISCI..??
ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ....
Ότι έχετε νά πείτε καί νά κάνετε κάντε το έκείνη τήν ώρα γιατί κι ό μπάτσος
δέν παύει νά είναι ΕΛΛΗΝΑΣ,μέ συναισθηματισμό άλλη φυλή πολλές χιλιάδες χρόνια τώρα.
Μετά άν άρχίσετε νά τρέχετε στά γραφεία νά σάς λυπηθούν είναι γιά κλάμματα.
Χάνετε καί τήν άξιοπρέπεια σας....
Άπλά νά ξέρετε
ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ
Κάνατε τή μαλακία..??
Τό κεφάλι ψηλά κι άξιοπρέπεια,όχι κλάψες, μή τούς δίνετε άξία.
Κάποτε σέ ένα χωριό πού ζούσα μέ κυνηγούσαν νά μέ γράψουν μού τήν έστηναν
έπειδή ήμουν ζωηρό παιδάκι.
Έ κάποια στιγμή μέσα στά βουνά πού πηγαίναμε νά παίξουμε ποδόσφαιρο μέ πέτυχαν
καί μέ έγραψαν γιά κράνος .
Ήταν κλειστή κοινωνία έπαρχία,άμέσως μού τήν έπεσε ένας κολλητός πού μάς έγραψαν μαζί
καί μού είπε έγώ πήγα στόν διοικητή τόν παρακάλεσα καί μού τήν έσβησε πάνε καί συ...!!
Είχαμε βλέπετε κι οί δύο συμμετοχή στή δημόσια διοίκηση τής έπαρχίας μάς ήξεραν.
Δέν τού έδωσα τέτοια χαρά τού κυρίου ΑΡΧ......... προτίμησα νά χάσω μιάς έβδομάδας άμοιβή.
Όσες φορές καί νά τά βάλω κάτω,όσες καί νά τά μετρήσω κάθε φορά πού πήγα έξω
έκτίμησα γυρίζοντας άκόμα περισσότερο τήν πατρίδα μου.
Ε Λ Λ Α Σ
κι εγώ το ίδιο είμαι.. ή μάλλον ήμουν.
ή μάλλον ..είμαι εδώ κι εγώ και ένας καλός μου φίλος από τον στρατό, χάρη στα άριστα αντανακλαστικά ενός ταξιτζή, αλλιώς θα έλειπα από τον κόσμο αυτό, μαζί και ο φίλος μου εδώ και 15 χρόνια.
από τότε δεν έχω ξανακάνει τη μαλακία να καβαλήσω πιωμένος (ούτε κράνος δεν φορούσα ούτε τίποτα, ήμασταν εντελώς χύμα). είχα πιεί βέβαια πολύ, αλλά νόμιζα ότι το'χα. μαλακίες, δεν έβλεπα μπροστά μου, όπως αποδείχθηκε. ούτε φώτα είδα, ούτε φανάρι, ούτε τίποτα. από κωλοφαρδία ζω, όπως ίσως και όλοι μας, αλλά καλλίτερα να μην τον προκαλουμε. κώλος είναι, κάποια στιγμή θα μας χέσει..
ένα συμπέρασμα από αυτή την συζήτηση θα μπορούσε να ήταν για την προσαρμογή του οικονομικού προστίμου με βάση την φορολογική κλίμακα. Φυσικά έχουμε πρόβλημα καθότι οι μισοί δεν δηλώνουν όλα τα εισοδήματά τους στην εφορία, αλλά αυτό αφορά συνήθως όσους έχουν αρκετά.
done.
πραγματικα χαιρομαι που οι περισοτεροι εδω μεσα δεν εχουν καποια εικονα σπασμενου κεφαλιου.
οχι απαραιτητα να νοιωσεις κατι ζεστο να τρεχει στο προσωπο σου και αυτο το μουδιασμα.....
εστω να δεις ενα "καλο" βαρυ τροχαιο....ενα κεφαλι αμορφο, τις σαρκες κ τα κοκκαλα μια μαζα....χειροτερα δε, να εισαι υποχρεωτικα εκει να βλεπεις βαθμιαια τις κορες να διαστελονται την αγωνια στο βλεμμα οταν φευγει μια ζωη.
ισως ακομα χειροτερα τις μοναδες....την τετραπληγια...κτλ
πραγματικα χαιρομαι μαγκες και ειστε τυχεροι αν δεν εχετε τετοια βιωματα και ποτε να μην τα αποκτησετε με κανενα τροπο...
καποιος εδω απο οσο διαβασα δουλευει σε μοναδα, σας τα ειπε μια σας τα ειπε δυο....το χαβα σας...........συνεχιστε, ευχομαι να συνεχισουμε σαν εθνος να ειμαστε ετσι λαρτζ πλουσιοι και αθανατοι![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
το οτι εχουμε ανεργια η οτιδηποτε αλλο,δεν μας καθιστα ανωτερο ατυχγνατος
καθημερινα σχεδον δικαιολογιες -τωρα σταματησα και το εβγαλα-5 λεπτα το ειχαφησει-πηρα τσιγαρα πριν λιγο και ξεχασα να ξαναβαλω ζωνη-ασφαλεια?αυτος ο μαλακας ο ασφαλιστης δεν μου την εστειλε-εχω την μανα-πατερα-γιο-κορη-γυναικα-σκυλο αρρωστη-αρρωστο.να εισατε ΠΑΝΤΑ ειλικρινης οι ενστολοι δεν μασανε κουτοχορτο.προσεχετε ολοι σας στους δρομους πρωτα τον εαυτο και μετα την τσεπη σας,μην κοιτατε τι κανουν οι αλλοι-ξεκρανωτοι και καγκουρες,οι μαγκιες καποια στιγμη πληρωνονται κλπ-υπαρχουν και στραβοξυλα ενστολοι η να τους πιεζουν καποιοι να γυρισουν με γεματο μπλοκ-παντως στην τσεπη τους δεν τα βαζουν,ολα τα προστιμα πανε υπερ δημου που εγινε η παραβαση,πλην ασφαλειας-συμφωνω οτι τα καποια προστιμα θα επρεπε με τις σημερινες συνθηκες να μειωθουν.παντα ορθιοι και υγιεις να εισαστε ολοι,λιγη παραπανω προσοχη πλησιαζει και πασχα...![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εχω φίλο πρώην "ζητά" , κυκλοφορεί ξεκράνωτος... -Εμένα θα γράψουνε ρε?- Και φυσικά ΔΕΝ τον γράφουνε!
Κατά την γνώμη μου το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι οι νόμοι αλλά η "κατά το δοκούν" εφαρμογή τους δηλ η έλλειψη ισονομίας.
Στην "εσπερίαν" πχ ο τυχαίος ανθυπαστυφύλακας δίνει κλήση στον πρωθυπουργό της χώρας κι αυτός το δέχεται σαν φυσικό επακόλουθο του πταίσματος του, εδώ οι βουλευτές μας πάνε στην βουλή ξεκράνωτοι για να φαίνεται η μουτσούνα τους και να δει ο ψηφοφόρος πόσο "λαικά" παιδιά είναι..
Απ την άλλη..
Τα πρόστιμα δεν πρέπει να είναι εξοντωτικά ειδικά για πιτσιρικάδες και παιδιά της βιοπάλης , εκεί το όργανο πρέπει να αναβαθμίσει τον ρόλο του σε ρόλο ανθρώπου που θα συνετίσει τον παραβάτη για το δικό του καλό (ένα σύστημα βαθμών ποινής πριν το τελικό πρόστιμο, ίσως να λειτουργούσε καλύτερα).
Αντιθέτως , εμένα που και πιτσιρικάς δεν είμαι και έχω ρίξει ένα σκασμό λεφτά σε μηχανάκι και "σινιέ" εξοπλισμό , να με ξεσκίσει γιατί εκτός των άλλων δίνω κακό παράδειγμα..
Θα μου πεις , απ τη μια μεριά μιλάς για ισονομία και απ την άλλη για ελαστικότητα?
Ναι! Μιλάω όμως για μια ελαστικότητα προς την ανάποδη κατεύθυνση , όχι δηλ προς τον "ισχυρό" αλλά προς τον αδύναμο γιατί η εφαρμογή του νόμου απο το όργανο της τάξης πρέπει να έχει και ανθρώπινη πλευρά αφου σε ανθρώπους απευθύνεται.
Και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό , τα ίδια τα όργανα πρέπει να έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να μην παρανομούν τα ίδια ασκώντας εξουσία με αλαζονεία.
Από τη μία όσα γράφεις είναι με καλές προθέσεις.
Από την άλλη όμως, η δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι τυφλή.
Αν δεχτούμε πως οι νόμοι υπάρχουν για να μας βοηθούν να συμβιώνουμε, είτε πλούσιος είτε φτωχός, όταν τον παραβαίνεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο δυσκολεύεις κατά τον ίδιο τρόπο τη συμβίωση με τους άλλους.
Με άλλα λόγια, είτε είσαι πλούσιος και τεμπέλης με FZFRAD 1600 RRRXFRM είτε φτωχός και εργατικός με παπάκι, άμα ανοίξεις κανένα κεφάλι το ίδιο πονάει και εσένα και τους συγγενείς σου.
Άμα είναι να αρχίσουμε να κάνουμε εξαιρέσεις, ακόμα και αν το κάνουμε για καλό, σε κακό θα καταλήγει.
Για το ότι ακόμη και έτσι κάποιοι δεν θα μάσαγαν από πρόστιμα μιας και θα ήταν πλούσιοι για παράδειγμα, θα μπορούσε να ισχύει αυξητικό πρόστιμο με βάση τη συχνότητα παράβασης.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!