Νο οφένς που λέει και ο Αχτενμπούχτεν αλλά για να σε μαζέψει θα τρέξει ένα νοσοκομειακό και ενδεχομένως θα διατρέξουν και κίνδυνο για να φτάσουν πιο γρήγορα.
Μετά θα πας στην εντατική και επειδή είσαι νέος θα πάρεις προτεραιότητα (αν δε πέσει τηλέφωνο) και ίσως κάποιος μείνει έξω και χαιρετίσει σημαία .
Κλπ κλπ
Όλα αυτά που λέτε τώρα με την κρίση ξανασκέφτεται τα….
Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες. Όλοι επάνω του πέσαμε λες κι εμείς δεν κάναμε, κάνουμε θα κάνουμε μαλακίες.
@ alkis1990
Μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα, να είσαι πάντα προβλεπέ και μια φορά για μια στιγμή να είσαι εκείνος που την αρπάζει στον πισινό από τους τσέους.
Μου έχει τύχει, κι ενώ πάντα είμαι με κράνος εκείνη την ημέρα έφυγα από την πίσω πόρτα του μαγαζιού, δεν το πήρα μαζί μου και το πήρα χαμπάρι ότι δεν το φοράω, μια γωνία μετά. Καθώς έκανα τον γύρο του τετραγώνου με σταμάτησε ο λεβέντης και ήθελε να με γράψει.
Με την γκαντεμιά σου τα βάζεις ώρες ώρες αλλά είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι.
Αν το δεις από άλλη οπτική, θα μπορούσε αντί να ήταν μπάτσος και να σε γράψει να ήταν άλλο όχημα να σε χτυπούσε και να είχες άλλα χειρότερα αφού δεν φορούσες κράνος.
Περαστικά φίλε.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
νομίζω ότι η κουβέντα ξεφεύγει, οπότε σταματάω εδώ
τελικά είμαι τυπικό δείγμα νεοέλληνα, κάφρος εκ γεννετής ολίγον τι αλήτης και τσάμπα μάγκας
αποχωρώ απο τη συγκεκριμένη συζήτηση, και αφήνω όλους τους νόμιμους οδηγούς να νουθετούν εμάς τους υπολοίπους, μιας και ο τυπικός αναβάτης του moto.gr ανεβαίνει την Κηφισίας Σάββατο 3 το πρωί με 70
κι αν δε το κάνει αυτό, αλλά ανοίγει λίγο γκαζάκι δε πειράζει, γιατί φοράει κράνος Αράι και πέρασε το βράδυ του πίνοντας πορτοκαλάδα άνευ ανθρακικού![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ρε σεις γράψτε στα παπάρια σας την νομιμότητα και τις άλλες χαζομάρες. Εχετε καταλάβει οτι ο σκοπός μας είναι να ζήσουμε αλλη 1 μέρα για να κάνουμε αυτο που αγαπαμε?
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Ενα εχω να πω για όσους δεν φορούν κράνος η δεν βάζουν ζώνη : ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ μου...
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Και 5 μύρια να πάει, λίγο με απασχολεί. Πάντα φοράω κράνος.
Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος έχει αποδεδειγμένα - όπως υποστηρίζει - πρόβλημα υγείας και οικονομικό και οκ, καλοί οι νόμοι, αλλά ούτε στοπ έσφαξε, ούτε κόκκινο, ούτε σκότωσε κανέναν. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα του συγχωρούσε το κράνος, το οποίο στο κάτω κάτω είναι για τη δική του ασφάλεια.
Από την άλλη είναι τελείως ειρωνικό, σιχαμένο και γλοιώδες να ακούγεται "ε αν μείνεις φυτό για μια ζωή, εγώ θα σε πληρώνω", γιατί ο καθένας πληρώνει το ποσό που του αναλογεί στους φορείς και, επίσης, εδώ είναι το σημαντικότερο, το 99% των Ελλήνων καπνίζουν ή/και πίνουν ή/και τρώνε τηγανητά. Εγώ πληρώνω και αυτούς τους ανεγκέφαλους και δεν κάνω τίποτα από αυτά. Να τους πετάξουμε σε ένα γαμημένο γκρεμό, να ακούμε και λιγότερες μαλακίες.
Για το μυγάκι, απλά ασχολίαστο. "Αν πετύχεις μυγάκι/χαλίκι και αν σε βρει καλά, σε σημείο που πονάει υπερβολικά, ώστε να χάσεις τον έλεγχο και αν πέσεις και αν τύχει να βρεις κάποιον που βρίσκεται στο δρόμο σου και αν...". Ούτε για γέλια.
Life begins at 45°.
Εχω φάει κλήση για κράνος απο μπάτσο που είχε το δικό του άδετο ...
Αν την κόψεις θα σε καρφώσω , του είπα.
Θα μου κλάσεις τ' αρχ.. , μου είπε.
Γιαυτό και ....
Δεν τον κάρφωσα!
Αυτό δεν έχει νόημα, από την εξής άποψη:
Επειδή ακόμα και οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, αν ξέρουν πως ένα πρόστιμο που θα γράψουν ουσιαστικά μπορεί να σε τελειώσει (και πίστεψέ με, όταν στη σημερινή εποχή ο κόσμος κόβει από παντού για να «βγει», ένα χιλιάρικο πρόστιμο σε κάποιον που είναι στο απόλυτο οικονομικό όριο μπορεί να τον κάνει ακόμα και να αυτοκτονήσει, δεν θα ήταν άλλωστε και η πρώτη φορά πια), απλά δεν θα το γράψει.
Θα γράψει κάτι άλλο. Αυτά όμως είναι παπαριές.
Το θέμα θα ήταν το πρόστιμο να ήταν αρκετά μικρό ώστε να μη σε λυπάται ο άλλος για να στο γράψει, αλλά να ξέρεις πως θα το φας εννέα στις δέκα φορές τουλάχιστον και δεν θα μπορέσεις να τη σβήσεις. Πενηνταρικάκι πενηνταρικάκι, που θα πήγαινε, θα το μαθαίναμε όλοι το κράνος.
Για το αρχικό θέμα, φίλε πλήρωσε το πρόστιμο και πες πως ήταν μια ατυχία της στιγμής. Θα μπορούσε να μην τύχει, θα μπορούσε να συμβεί και κάτι χειρότερο. Στραβές είναι αυτές, πάντα θα συμβαίνουν, ας είναι πρόστιμα τουλάχιστον.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Και εγώ έχω τρακάρει άσχημα και με έσωσε ο εξοπλισμος και συγκεκριμένα λόγω του κράνους δεν χυθηκαν τα μυαλά μου στο δρόμο.Στο ποδήλατο φοράω κράνος.Ακόμα και στην δουλειά φοράω κράνος...
Ε υπάρχουν φορες που "πετάγομαι" στο περίπτερο χωρίς κράνος..
Ισως τελικά πεταχτώ στον άλλο κόσμο,ή γυρίσω σπίτι απλά με μια κλήση...τουλάχιστον ξέρω τι κάνω και ποιές μπορεί να είναι οι συνέπειες..
The only easy day was yesterday.
Κι αυτοί που καπνίζουν πληρώνουν φόρους για σένα και μένα που καβαλάμε και (είτε φοράμε κράνος είτε όχι) έναν άλφα κίνδυνο τον διατρέχουμε είναι η αλήθεια. Τι να πουν κι αυτοί που ούτε καπνίζουν ούτε καβαλάνε. Δεν είναι αυτή η λογική. Συμφωνώ ότι είναι "υποκριτικό" το να λέει κάποιος ότι "θα σε πληρώνω εγώ αν μείνεις φυτό".
Έλα όμως που μια δόση αλήθειας υπάρχει σε αυτό.
Όσο για το πετραδάκι μυγάκι @δάκι, ναι. Αν σου μπει κάτι στο μάτι είναι πολλές οι πιθανότητες να χάσεις τον έλεγχο και να το στείλεις σε καμιά στάση λεωφορείου και να γλιτώσεις το κράτος από 2-3 συνταξιούχους.
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Στο αυτοκίνητο παρμπρίζ υπάρχει οπότε μυγάκια σκατάκια φατάκια δεν παίζουν. Κλήση για τη ζώνη γιατί κόβουν?
Και αν όσες απαντήσεις έχουν δοθεί έχουν ψεγάδια η είναι λειψές, να το δεχτώ σε ένα βαθμό. Αλλά η απάντηση "γιατί αυτός είναι ο νόμος" είναι απλά για γέλια. Ο νόμος έχει κάποια λογική βάση. Δεν είναι αξίωμα.
Αν εξαιρέσεις τα κόκκινα ()
+ όσα θες